100-as pulzus:
még anno a háziorvos (belgyógyász) mondta, hogy van lehetőség, ha már nem bírom, gyógyszer szedésére, de erősen kihat a gyerekre, úgyhogy eszemben sincs élni vele.
tegnap elmentem a boltba, és 3x kellett megállnom, mert úgy lihegtem, mintha futnék.
Zuzi,
újabban minden du. alszom Lencsével, s ilyenkor lekapcs a teló, leenged a redőny, teljes a nyugalom. a nagy nászágyban tentézünk mindketten
szegény kis csalódott Zuzmókám
, neked már nem is kell segítség, úgy látszik saját károdon megtanulod a licitálást.
amúgy az a nagy ülés, amit mi vettünk, most kuponakciós, kb. 22eFt a Brendonban. (mármint ez a Cybex) az már majdnem annyi, mint egy használt Römer.
viszont ezen a linken tök jó árú Römerek vannak, s így tényleg mindkét kocsiban lenne egy Römeretek Pannusnak.
Ruzy,
igazad van, mindenképp írjál nekik, még melegében, amíg nem szépülnek meg benned az események!
Deni,
tök jó, ha felvesznek titeket az oviba. Lencse folyton mondja, mikor elmegyünk az ovi mellett, hogy menjünk már be játszani. de Zuzinak kifejtették, hogy bazi nagy a túljelentkezés és itthon hetelő anyák elsőszülöttjét nem veszik így be. persze azért meg fogom próbálni, még ha azt is mondják, hogy délben menjünk érte, mert férjem megígérte, hogy reggel elviszi, így nem kell annyit öltözni és menni érte
Rylie,
olvasgattam én erről a homeos cuccokról, csak mindre az volt írva, hogy utazás előtti napon ennyiszer ennyi, mi meg nem tudjuk mindig, hogy mikor fogunk utazni.
találtam egy komplex szert is, amit mintha elég lenne utazás előtt, majd lehet, hogy azt kipróbálom.
na meg a dokinak is jelezni fogom azért.
anyósod egyedül van? szóval papa nincs mellette? talán azért iszogat?
nem ismerem ezt a Campona újságot, nekünk nem dobnak ilyesmit, csak olyat (pl. Interspar), ami még a közelben sincs. marhák ezek.
Móni!
viharban a redőnyt vagy tökig húzd le, vagy sehogy. ha lukak maradnak rajta, akkor belemegy a szél és letépheti.
nekünk Cybex nagyobb ülésünk van. annyiban más, mint a Römerünk, hogy már csak a bizt öv fogja a gyereket, s az ülés sem olyan stabil, mint a Römer, mert mozog, mikor bekötöttem. (már amennyit a bizt. öv enged mozogni) amúgy ennek kissé dönthető a háta meg a fejtámlája, a legtöbbnek nem.
Neet,
miért adod oda az ülést, ha új gyerekre koncentráltok???
én már félre tettem a babakocsit, kb. 2-3x használtuk, de már nem merem használni, s még szülés előtt vissza szeretném adni, hogy ne legyen semmi baja, mert csak áll és porosodik a garázsban, tökre fosok, hogy gallyra megy és akkor megversz az ostorral, vagy adsz egy egyest!
Nuk,
ezek a Römer ülések fix, hogy így "készülnek", mint ahogy írod. csak ez miért baj? lehet, hogy van bajuk? vagy törtek???
megveszi a figura randán és varr rá egy huzatot, azt szépen eladja.