Babaülés
Én is szerettem volna venni egy újat P-nek és akkor M. beleül P. eddigi Maxi Cosy-jába. Viszont az eladó szerint a háttal bekötött kagyló ülés a legbiztonságosabb (és Petinek is minél tovább jobb lenne a 2.-es ülés). El is mondta, hogy a kagylóból mennyire szabad kilógnia a dednek, hogy még biztonságosnak legyen nevezhető - ez alapján a 11 kg-os M.-nak még jó a kagylója (ami egy kifejezetten nagy a kagylók között). 3 évesek közül használja már vki a 3-as ülést? (Nem így hívják, szóval azt, amit 13 kg fölött ajánlanak. Ha igen milyen típust? És hogy vált be?)
Fibi,
P-nek baromi csúnya volt a bcg heg. M-nak NEM LÁTSZOTT SEMMI. A mi dokinőnk szerint ez is pont elég, mert ő látott vmit. És még másokat is mondott, ha érdekel leírom pü-ben (azért nem igaziból, mert nem emlékszem rá pontosan).
A csüt. pont nem jó, mert M. megy tornázni és én kísérem. (Dévény féle buli. Mostanság már ritkábban - nem hetente járunk, de az e heti csüt-ön épp megyünk.)
Rylie,
Sztem is menj pár napos babával. Csak mi lesz, ha éppen akkor szülsz? Vagy okos ember szerint ez is megoldható? Ő vezet le szüléseket? És akkor egyszerre vizsgázol és szülsz. Sztem tök jó!!!
Afta - hát P-nek még sose volt aftája, pedig ő aztán tényleg minden szart összefogdos. M-nak viszont volt sokáig szájpenésze - és mivel akkor még kicsi volt baromira vigyáztam rá. persze az afta nem szájpenész, de nekem ugyanolyan rejtélyes izének tűnik. Aftához nem értek, nem lehet, hogy csak úgy elkapja? Vki peches és háromszor is taknyos, míg a másik gyerek egyszer se. Aztán következő télen fordítva. Vagy nem. De nem okoskodni akarok, csak azt akarom mondani, hogy néha nincs konkrét és kielégítő magyarázat. (Persze lehet hogy nálatok van, minek is írok olyanról, amihez nem értek???
Bocs.)
Deni,
klassz, hogy tetszett az ovi. P-nek is tetszett anno - nem vették fel (mondjuk ő fiatal volt). Aztán a másik is tetszett. Mikor másnap mentünk már nem tetszett. Egész feb-ban tartott a beszoktatás (szobatisztaság mellett a másik kedvenc szavam - már csak ezért is megérte szülni, hogy ezeket használhassam). Viszont most (éppen) nagyon szereti az ovit és az óvónőt.
Ruz,
Jobbulást!!
Ancsi,
Tényleg, már a 35. hét? (Pulzus durva lehet - nekem általában nincs is, amikor meg lenne - pl. okostojás fiammal vitatkozom, akkor nem mérem.)
Ríd,
Azta... Én egyszer eláztattam az alattam lakókat, mint egy rizsföld úgy nézett ki a plafonjuk. De olyan higgadtak voltak. Kitartást!
Lényeg, hogy férjednek semmi baja. De tényleg!!!
Ríd, Votiv
P. magánoviba jár. Ilyen jól megy... Államiba nem vették fel, egész Zuglóban állítólag 3 hely volt a jan-i (önkormányzati) adatok alapján. Mikorra felhívtam az ovikat nem értették miről beszélek, szerintük náluk nincs hely, érdeklődjek máj-ban, s talán majd szept-től. Szerencsére találtam egy olyan magánovit, ahol a fél napos ellátást meg tudom fizetni. És még nagyobb szerencse, hogy az óvónők klassznak tűnnek, a hely is jó, van kert....... És úgy tűnik P. is megkedvelte. Ma már 2 órára is ott maradt...
De azért az eleje durva volt... P. ki se szállt az ölemből, ráadásul ott volt M. is.
Szrek,
Lehet hogy írtam már, akkor bocs. A tortád eszementen jónak tűnik!!! Egyszer szeretnék egy olyan cukrászdát, ahol nagymama és anya-féle sütik vannak. Tehát nem cukrászdaiak, hanem háziasak!! (Klassz, klassz a cora-s sacher és a menő cukrászdás sacher is, de egy piskóta torta igazi tojásból, rajta meggy igazi meggyből és leöntve igazi csokimázzal.... Meg a te tortád...)
Zsanci,
+++
Votiv,
És nem érdemes mondjuk pincébe menni? És honnan tudom, hogy tornádó van? (Oké, hogy szupercella és mezocikon meg tuba, de akkor már nem késő, mikor látom a légtölcsért? )
És mekkora matracot tegyek a fejünk fölé? De most komolyan, bármilyen info érdekel. Tetőtérben lakunk és minden viharnál be vagyok parázva... (Le se írom milyen elővigyázatosságokat teszek, mert egy olyan oldalammal ismerkedhetnél meg, amit inkább elrejtek.) A redőnyt pl érdemes lehúzni? Hogy ne törjön ki az üveg? Vagy az úgyse törik ki? Vagy törik az redőnyöstül is? (Nem tévesztelek ám össze egy kommandós túlélő bajnokkal - bár, mióta írtad, hogy állapotosan az ágyon ugráltál vmi zenére még a kemény fiúknál is keményebbnek gondollak. Akkor ugyanis én még pislogni is alig bírtam és mindig nyavalyogtam.)