Új privát üzeneted érkezett!

Curse a fog miatt van annyira rosszul? Szegény... Rengeteg+!!!!!!!

Ruz, bakker, ez az ügyeleti sztori... Sztem azért is gáz, mert ha nem vizsgáltak meg, akkor nem tudhatják,h tényleg nincs bajod. És ha vki hozzájuk fordul, azzal,h vmi panasza van, onnantól kezdve sztem felelősséggel tartoznak azért a páciensért. Szal, lehet,h lenne mibe belekötni. Én kb2-3 napig voltam vacakul ezzel a vírussal, biztos,h a f&h volt, mert a családom másik 3 tagja (meg aztán még 3 távolabbi is elkapta tőlünk) is ebben szenvedett.

Deni, olyan szar érzés, amikor mellettem esik fejre a gyerekem... Szerencsére azért nálunk ilyen nem sok volt még. P is fejre esett 1x, kb uekkora korában (egy nyitott ajtóban akart megkapaszkodni, ami becsukódott) Meg egyszer a nyaralónkban a teraszról esett le, nem nagyot, csak pont egy kő (dísz, de Apjuk azonnal eltávolította az ilyesmit) lehorzsolta a homlokát. (Reggel egyedül kiment, én meg koraterhessségi reggeli kómában voltam, hívtam be, de nem mentem azonnal utána.) De akkor már nagyobbacska volt (2+).

Moni, milyen oviba jár P????

Vot, vihar :shock: Nálunk csak egy ablak repedt be.

Ma voltunk a Müpában a Cifra Palotán, jópofa volt, kicsit sokan voltak, de azért jó volt. P épp vmi horgászcuccal játszott, B meg evett a bkocsiban (folyton kajálni akar, pénteken az utcán is kunyerált, de asszem, ezt már írtam). Elézek jobbra, és ott vigyorog egy nő, aki nagyon ismerős. Aztán beugrott: Gyurcsányné volt, és ott sietett előtte az ura is, meg volt velük 1-2 gyerek is, gondolom az övék. Meg néhány kopasz, fekete öltönyös nagydarab, hedszettel. De nem nagyon álltak meg, egész észrevétlenek maradtak. (Nem mintha kedvem lett volna velük, mondjuk társalogni.)

Holnap várhatom a budiszétverőket, meg az üvegeseket, és már annyira nincs itthon semmi, nem is tudom miből lesz ebéd. Úgy terveztem,h elmegyek vásárolni, amíg P oviban van, 1 gyerekkel azért kellemesebb. HOPPÁ, nem is lenne mivel mennem már... :cry:
rídonli#

Sziasztok!
Elképesztő, hogy mik történtek itt veletek!!!

Ruz!
Két hónappal ezelőtt nekem is hasonló tüneteim voltak, illetve nem voltak, csak mérhetetlen fáradtság, erőtlenség. Nem tudom, hogy mi lehetett, mert mire odáig jutottam, hogy orvoshoz menjek, elmúlt. Négy napig tartott, de ezt követően gyorsan felépültem.

Votiv!
A gyerekek nem ijedtek meg? Nagyon durva, amit leírtál. Az esőn és a szelen kívül mi semmit sem érzékeltünk. Ma még rádiót sem hallgattam, így fogalmam sem volt, hogy ez ilyen nagy vihar volt.

Rídonli!
Sajnálom a pijjos autótokat! Ezektől a rossz előérzetektől már én is félek, mert mindig van alapjuk. Az a szerencse, hogy a férjednek nem esett baja, és talán gyorsabban a végére lehet járni a biztosításnak, egyebeknek, hogy a károkozót is megfogták. Mostanában rátok jár a rúd.

Zsanci!
Vass Gabi nekem is az az ember, akihez jó közel lenni, egy kicsit melegedni a lángjánál. Örülök, hogy tovább erősíti a Szt. Imre kh. szülésznőinek csapatát.

Most elköszönök, mert a hajnali babanetezés miatt leragadnak a szemeim. Mindenkinek szebb napokat!
zsini
zsini

Ríd, megagigasok+++!!! ennél biztos már csak jobb lehet, és most kezdődik majd a jó szériátok :wink: puszillak!

votiv 8)
votiv

Sok ++++++++++++++++++++++ mindenkinek!!!!!!
Akkor mi még baromi jól megúsztunk mindent...!!!

nukada

Zsini, Zsanci, komolyan sajnálom, hogy nem fogok mostanában szülni, most hogy Gabi is vezet szülést :wink:

Zsini, Isti a nagyapójánál volt (én próbáltam lapzárni, de áram híján nem sokat tehettem), Liliróza pedig ájultan aludt a vihar alatt, mert délelőtt nagyon elfáradt. Viszont a dédike úgy megijedt, hogy bebújt a spázba és elkezdett imádkozni...
Én is próbáltam felidézni a Spektrumos ismeretterjesztőket, hogy hová kell bújni tornádó idején - fürdőszoba/lakás legbelső helysége, és matrac a fej fölé...

votiv 8)
votiv

Vot, köszi! Jólestek a +aid. De azért nem akkora gáz, végződhetett volna rosszabbul is. (Apjuk olyan nyugis hangon hívott föl,h nem is aggódtam érte, mert hallottam a hangját, de a szirénázás a háttérből gyanús volt...)
Vihar ijesztő lehetett! Dédikétek közel lakik hozzátok?
Én is lehúztam a rolókat, biztos, ami biztos...
És ilyenkor mi van a lapzártával, átadod vkinek?

Vmikor írtatok a MÁV-biztosítóról (Neet, Lindi, asszem). Télleg olyan gáz? A károkozónak ott va a biztosítása, oda kell menni intézkedni.

Na, megyek aludni, holnap remélhetőleg egy szebb nap virrad ránk, és nem nyomom tele a topikot a panaszaimmal. Bocs érte!
Jóéjt!!
rídonli#

Még azt akartam,h Zsan betegeinek +ok!!!
rídonli#

Ríd, a dédi épp itt volt nálunk :P egyébként Kelenföld városközponban lakik, nem messze.
a lapzártával megvártak (este 8-ig kell nyomdába adni az oldalakat), és 4 körül már stabilan volt áram, tudtam tovább dolgozni...
Nektek hogy repedt meg az ablakotok? huhh, örülök, hogy azt legalább megúsztuk :roll:

votiv 8)
votiv

Votiv!
vihar :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: Nálunk B annyira félt, remegett szegényke, hogy le kellett húzni a redőnyöket, és nem húzhattuk föl pár óráig. Aztán arról dumáltunk, hogy vajon emlékezhet-e arra a bizonyos aug.20-ára :cry: :cry: :cry:

Rúz!
Ezt ne hagyd annyiban! Persze előbb gyógyulj meg, minél előbb, de aztán kapd el a töküket. Szemét banda! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ríd!
:shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Már biztos, hogy totálkár???? Hála IStennek, hogy Apátokkal minden rendben!!!!!!!!!!!!
És találkozhattál a first ladyvel :)

Zsanci!
Gyógyuljatok meg, mert a dokinéni most 2 hétig szabin van!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Curse!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Neet!
Augusztus óta itt lakunk, de a tetves elműnek még nem sikerült számlát küldeni. Szóval fel vagyok készülve egy 90 ezres számlára :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
zuzmo1

Zuzi,
annyira be voltatok húzódva, még a Tojót se láttam, azt hittem elutaztatok. én is meglepődve tapasztaltam, hogy a műanyag kaspóm totál darabokban, az erkélyen az összes felszerelés feje tetején egy halomban az erkély sarkában + egy csomó cserép a kertben. :/
amibe tudott belekapott a vihar. a szomszéd asztalát elvitte egy másik kertbe, s ott nekicsapta a kerítésnek + kidőlt a középső kerítés. (palánk-szerű, ezért könnyen fújta a szél)

Votiv!
nem előttünk parkolt apukád? mert itt a szemben lévő ház fél teteje lehullott a francba. mondjuk egy fa is szanaszét hullott, meg nem messze egy épülő ház oldala kidőlt, téglák az úton.
különben állítólag itt Budafokon volt a legdurvább a vihar Bp. környékén.

Szrek,
szerintem a tortád nagyon király, inkább egy ilyen, mint valami művészi pontosságú rossz ízű valami.

Zsini,
nekem többször leragad a pali, lehet, hogy pl. akkor, mikor tk lisztből csinálom? :)

tegnap férjem este sütött nekem palacsintát. azon túl, hogy szép és finom lett, egy se ragadt és élvezettel csinálta :/

Ruzy,
nem ott, hanem a betegjogi képviselőnél kell panaszt tenni. viszont így, hogy semmi "kézzel fogható tüneted" nem volt, valószínűleg írnak egy protokoll levelet, azt kész. az a furcsa, hogy az ilyen hülye rosszullétekből szokott nagyobb baj lenni, úgyhogy kicsit jobban kikérdezhettek volna, hogy mi lehet a gáz.

Ríd,
legalább volt biztosításotok. ez is vmi!

ma akartunk vmi kaját venni Lencsével, de már esik is az eső :(

ancsipancsi

Zuzi,
mi a mamáéknál voltunk és Lencse sírt, hogy menjünk haza, mert túl nagy a vihar; de mikor rájött, hogy nem megyünk, akkor aszonta, hogy "hozzuk fel az asztjaautót, mert megázik" :D. aztán minden redőnyt lehúztunk és úgy aludt.
ancsipancsi

sziasztok,

Rid,
ez nagyon rossz lehet...mi lesz most? új kocsi?

Zuzi,
már hivtuk, totál pánikba is estem, hogy most mi lesz.
Meme és Borisz nem százas, Igi egész jól van, tegap óta én is beteg. Meme nagyon taknyos, és éjjel már a torkára is ment, ma totál rekedt. Borisz még tegnap is elég lázas volt, most is krehácsolva köhög. Én ezt nem is értem ám,egyik nap totál száraz köhögés (tegnap) ma meg már totál hurutos, tehát a tegnapi bogyó mára már biztos nem is jó...
na, nem is mondok többet, most előveszem a ppointos előadást, és végig verekedem magam a szereken, hátha segit valamelyik... :roll:

Nálunk a villany havi 10 körül van, van olyan év, amikor jól ráfizetünk, van, amikor ők fizetnek vissza. Ki érti ezt???

vihar:
nálunk is volt, de valszeg elég gyengus, mert nem volt fakicsavarás sem, meg semmi. Amitől féltem, hogy ki fogja vágni az ablakokat, amik olyan szuper módon zárnak, ezért nem engedtem a srácokat az ablak közelébe...

Votiv,
épp olvastam indexen, h régen pont Bia és Vác között volt egy tornádó, ami kb 360km/h-val söpört végig...

viharkárokra fizet a biztositó?

Ruz,
én sem hagynám annyiban. Egyébként nincs kistesó útban? Már a tünetek miatt kérdezem...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jóreg!
Zuzi, azért valószínű a totálkár, mert a 14 éves pözsóka nem ér olyan sokat, és ha a kocsi értékéhez képest túl sok a javítás (könnyen lehet,h még több is!), akkor a biztosító gazdasági totálkárra veszi. Ha a kárkori értéket megkapjuk, az már szerencse (3-400ezer max.), de abból nemtom hogy veszünk új kocsit. És már olyan jó lett volna egy kicsit nem fizetni törl.részleteket...
A försztlédi egyébként nagyon csinos volt. Csak én úúgy utálom az ilyen kampányizéket, igyekszem elkerülni őket, és nem szeretem, ha akaratom ellenére belekeveredek.

Most volt itt a vízvezetékszerelő, csak du.jönnek, át kell hívnom a Dédit,h legyen itt vki, amíg elmegyek Pért az oviba. De legalább most el tudunk menni vmi kaját venni. Ja, és plafontól padlóig bontanak...
Hű, Ancsi, 35.hét! Minnyá szülsz! :)
Apátok milyen ügyes!

Na, irány a piac. MIndenkinek szép napot, főleg Macsnak, az első munkanapján! (És reélem a depi már elmúlt!)
Puszi!
rídonli#

sziasztok!

hát ma sem lettem jobban, úgyhogy most próbálok orvoshoz menni, ha lesz valaki aki megvizsgál végre...

kistesó, nem tudom, már az is lehet, mondjuk elég sokat híztam az utóbbi időben és felmerült a gyanú, de két tesztet is csináltam kb. 1 hónappal ezelőtt és mindkettő negatív lett, és most is épp megjött, de az előző hónapban is és most is szokatlanul gyenge a vérzés...lehet, hogy valami nőgyógyászati bajom van??? nem tudom, már csak azt, hogy nagyon sz....rul vagyok folyamatosan, de ez a Magyar eü ez tényleg katasztrófa, ügyeletre nem megyek ezek után...felhívtunk egy imerőst reggel, hogy nem tudna-e megvizsgálni, épp megbeszélésen van, de kellene beutaló... :x :x
(ha vége a megbeszélésnek remélem felhív és akkor megmondom, hogy ha nincs beutalóm akkor mi van? dupla vizitdíj, hát kifizetem, de ne kelljen már beutalóért rohangálnom)

a házidoki rendelőjében nem veszik fel, szerintem délután rendel, de nekem még egész más rendelési idők vannak felírva, az is megváltozott vagy mi, szóval ááááááááááááááá, elegem van, mi kell még ahhoz, hogy eljussak egy kib.....tt orvoshoz?????

ruz
ruzicsky

Ruz!
A beutalóért meg még kipengethetsz 300 forint vizitdíjat :x
Amúgy mindamellett, hogy szar az eü, engem az ügyeletesek emberelensége háborít föl, amit azért már nem írnék az eü számlájára. Komolyan azt hiszik, hogy valaki puszta szórakozásból megy be hozzájuk??????????? és képesek pénzt kérni úgy, hogy meg sem vizsgálnak? tegyél panaszt!!!!!!!!!
remélem, sikerül minél előbb jó dokihoz kerülni, és jobban leszel!
zuzmo1

Ancsi!
Ha nincs kajátok, gyertek át pizzát enni :P
zuzmo1

Zuzi,
köszi, ennyire nem gáz a helyzet, Nyuszinak mindig van mit enni. (csak alapvető dolgok, mint tojás, krumpli, hagyma hiányoznak, így semmit főzni nem tudok. de van mindig tartalék kaja, éhen nem halunk.)
én most olyan fosul vagyok, hogy sehova nem vagyok képes menni, úgyhogy már nem is bánom, hogy esik az eső. kikészít ez a folytonos 100-as pulzus, hogy egy teát nem tudok meggcsinálni úgy, hogy ne fáradnék el. :( perpill még hajat mosni sincs kedvem.
ancsipancsi

Ruz: nagyon hasonlóan vagyok én is, mindig rosszul vagyok, de sajnos tesó nálam nincs pocakban.

Vihar nagyon durva volt, bár nem történt semmi konkrét baj, csak a kerti dolgokat kicsit átrendezte. De Fanni nagyon félt.

Betegek gyógyuljatok...

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi!
100-as pulzus :shock: :shock: :shock: Doki nem adott rá semmit??? VAgy nem szabad? Ez olyan, mintha folyamatosan futnál, vagy sportolnál :shock:
zuzmo1

Johi!

Megkaptam az üzenetedet, csak Bendi nem hagy élni és valahogy addig nyomogatta a gombokat, míg eltűnt amit válaszoltam volna...

és neked mióta tart ez az állapot?

Zuz

Hát igen, én is ezen akadtam ki főleg, hogy milyen stílusban adta elő magát az orvos az ügyeleten, pedig egy fiatal doki volt. Mondjuk nem csak az ő hibája, mert neki az van előírva, hogy az ő dolga csak a sürgős esetekre terjed ki és ugye én nem voltam sürgős, hisz még álltam a két lábamon, sőt a vérnyomásom is tökre jó volt... :? szóval a rendszer is szar, mert hétvégén ha épp nem perceken belül a halál fenyeget, akkor nem jár neked ellátás!! várjál hétfőig és menj a háziorvoshoz, kérj beutalókat és aztán menj el majd másnap, mert aznap már biztos nem fogsz tudni, miután a fél napodat a háziorvosnál töltötted a szakrendelőbe és ha nem valami azonnal kiderülő dologról van szó, akkor még hetekig tart, mire minden vizsgálaton átesel és a végén mire kiderítenék mi bajod, talán magától is elmúlik... :evil:

szóval nem úgy megy, mint a vészhelyzetben, hogy bemész a kórházba kapsz egy ágyat és addig vizsgálnak, amíg meg nem tudják mi bajod van, egy nap alatt...

Ancsi 100-as pulzus?? az duuuurva

ruz
ruzicsky

Ruz: tulképp régóta, mert volt ugye az előző babóca, aki meggondolta magát, ott kezdődött és mintha nem lett volna vége soha. Jött a sok negativ élmény stb, Fanni, barátunk halála és hasonló nyalánkságok, de mostanra éreztem, hogy nagyon eldurvult és, hogy ez már nem okés. Csináltam ismét két tesztet, de semmi. Lehet, hogy álterhes vagyok?? :lol: :lol: :lol: És nálad?

Kép
Kép
johanna1975

ja egyébként Bendi is itthon van, mert ő meg csúnyán köhög és taknyos... :?

Votiv

viharkárok :shock: :shock: , remélem nem áztatok be, nekünk csak a lábtörlőnk hiányzik a teraszról, de nem találjuk sehol a környéken...

Ancsi

De az Egészségbiztosítási Felügyeletnél is lehet panaszt tenni, pont azért vannak, de gondolom a betegjogi képviseletnél is. De én is úgy gondolom, hogy sokat nem fognak tenni, de már az is jó, ha legalább megtudják, hogy valaki bepanaszolta őket, és magyarázkodniuk kell, mert talán megemberelik magukat, ha látják, hogy az ember nem megy el szó nélkül az ilyen viselkedés mellett...

Rid

Szegény autótok. Mi is koccantunk egyszer olyan kocsival, ami Máv biztosítós volt, bepróbálkoztak, hogy mi vagyunk a hibásak, mert mi voltunk hátul, de már a fickó is elismerte a helyszínen, rá is lett írva a papírra, hogy elismeri, hogy ő volt a hibás, mert ide-oda indexelt és össze vissza rángatta a kocsit a sávok között, úgyhogy próbálkoztak, de nem hagytuk magunkat és végül fizettek rendesen.

ruz
ruzicsky

Johi

Hát igen, kijutott nektek mostanság. ++++++++++++++++++

nekem 5. napja tart hogy rosszul érzem magam, de most fogok csinálni megint egy tesztet, hátha mégiscsak terhes vagyok...

(hogy folytassam a szappanoperát, most beszéltem egy másik orvos ismerősömmel, aki mondjuk fül-orr-gégész, tehát nem ilyesmi a szakterülete, de végül is orvos, és szerinte még pár nap simán belefér és lehet vírusfertőzés, szóval még ne aggódjak nagyon)

ruz
ruzicsky

Te jo ég, mik történnek itt....

Ruz, Rid, Johi, Curse,
sok +++++++++++ Nektek!

Monisa,
csüt-ön lehet hogy el tudunk menni Ikejázni :wink: majd irok pü-t :)

KépKép
fibi

Ríd,
a lényeg, hogy apának semmi baja :D sok ++++ és remélem, a csajszik se bánkódnak majd annyira és hamar lehet valahogy másik autó :D

Ruz,
gyógyulj! :D vagy babóca ;)
ügyeleti eset meg azért is bosszantó, mert én spec nem tudnám, hova kell ilyenkor fordulni, csak magamat enném feleslegesen az ideggel; de ha te tudod, melyik a megfelelő fórum erre, ne hagyd szó nélkül, mert ez durva - bár ahogy elnézem az eddigi történéseket, ha valami komoly baj történik egy ilyen esetben (úgysincs semmi baja aztán mégis), akkor sincs gyakorlatilag semmilyen következménye a doki felé :?

Johi,
köszi a pü-t, örülök, hogy minden rendben :D
mikor lesz a nagy nap? ;) :D

Curse,
++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Ancsi,
te is pihengess, olvass, aludj, amennyire Lencse mellett lehet, ücsörögj a teraszon (itt most szép idő van) és főleg menjetek át Zuziékhoz pizzázni :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Fibi :) Nem ér ilyen rövidnek lenni!! Hogy vagytok??

Ruz :) Továbbra is sok +++++++++++++ sztem most már igenis menj dokihoz, kerül amibe kerül!

Johi :) Fannika jár már bölibe? Sok ++++++Neked is!!!

Votiv :) Viharkárok :( :( Hajrá +11% bulás!!!

Zuzi :) Szegény Bazsó, hogy megijedt :( sztem simán emlékezhet arra a 20-ára :roll:

Szellőke :) Kezed jobban?

Macs :) Milyen volt az 1.nap??

Zsan :) Bulást Nektek +++++++++++++++++++++++ remélem dokinéni jegyzete segít szert keresni!

Ríd :) Kocsi :( de jó, hogy apának nem esett baja!! és még az ablak is... :( Bontáshoz ++++

Ancsi :) Palisütő férj, wow!! de ügyes! :D 100-as pulzus, te jó ég! :shock: sok +++++++++ Neked is!!

Mi ma voltunk ovinézőben, nagyon tetszett, tuti beadjuk a jelentkezésünket ide és ha szerencsénk van, fel is vesznek, mert körzetesek vagyunk. És még visszafogott fiam is tök gyorsan felengedett és játszott, és mondta itthon, hogy neki is tetszett :D Már csak a szobatisztaság projekt van hátra...

Kép
Kép
denizsa

OFF:
Segítséget kérnék!
Akik profi vaterások! Gyerekülést keresek, 9-18 kilósat, lehetőleg römert, és nem nagyon agyonhasználtat. HA valaki belebotlik egybe, szól??? Ma reggel itt ültem hajnalban a gép előtt, hogy licitáljak, mert ugye azt már írtátok, hogy az uccsó pillanatban kell, de a licit nem érte el a minimálárat, (ami persze nem volt feltűntetve :twisted: ), én meg azt se tudtam, hogy az mi :lol: , és olyan csalódott voltam :P . Viszont sikerült eladnom ezt azt, és az meg olyan sikerélmény! Hallod, Rylie! Eladtam az ajtórácsot :D És jelentkeztek a játszószőnyegre is :D

MA itt voltak Vicáék, oooollllllyan jó volt :D

Deni!
Szuper, hogy tetszett az óvi Bálintnak!

Ancsi!
Remélme, jól vagy, láttam, hogy le van engedve a redőny, remélme, pihengetsz!
zuzmo1

Marcinak boldog szülinapot!!!
Manókának is boldog 18.-at ;) !!! (velük mi lehet?? :roll: )
Botond olyan széééép és nem viselte meg a szülés, mert olyan kis kisimult a pofija!! Gabi írj, hogy volt-mint volt !!!

Minden betegnek jobbulást!!

Ancsi: Lencsének adhatnád a cocculine-t az kifejezetten ilyen utazásos rókázós dologra van kitalálva (homeós persze)

Macs: hess depi!!! Én is álmodom néha olyat, hogy :shock:

Vihar: Mi Pécsett voltunk és Kamilla élvezettel nézte az ablakból..
Szerencsére itthon minden egyben maradt és az öreg akác se dőlt az autómra.

Ríd: klotyó miatt +++ és pijos autó :( olyan dühítő, ha más okoz neked kárt :x :(

Neet: villany nem is tudom mennyi de elég sok nálunk is. Mi most térünk át folyamatosan ledes izzókra, mert nálunk elég sok a halogén ami mondjuk 40-50 kwattot fogyaszt és a ledes izzó meg csak 4-et :?: nem mindegy! Már vettünk kettőt, próba képp és nagyon jók! Szép lassan lecseréljük a többit is.

Ancsi: én a legolcsóbb mosható betétet vettem. Itthonra azt használtam, ha elmentünk vhová akkor az eldobhatót. A mosható sose ragadt rá a bimbire ellenben a másikkal :?
Hajrá fejvégű szülés!

Szellő: jobbulást a kezednek!!

Ruz: jobbulást!

Móni: SZIJA!!!! :lol:

Pécs:
szakdolim kis mértékben lett csak fikázva :) illetve végülis hasznos volt amiket hozzátett, csak hát a stílus megint bicskanyitogató volt, de mostmár röhögök rajta...és győzködött, hogy mindenképp menjek most államvizsgázni, akár majd a babóval is :o Naná, ne kelljen egy emberért majd jövőre újra összeállniuk, de nem hinném, hogy egy pár napos babával nekivágnék :roll: Ja, államvizsga: jún9-13 között valamikor, Pindurka meg jún 12.
Anyósom egyre gázabb :? :( Egyre többet emelgeti a poharat és kb 10-11 órától már nem lehet vele érdemben beszélgetni :( Most volt a szülinapja is, elmentünk vacsizni. Olyan helyre mentünk hogy rajtunk kívűl nem volt más, de komolyan örültem is ennek, mert elég gáz volt már estére a kedves mama...nagyon sajnálom a sogórnőmet, aki meg próbál rajta segíteni, meg elbeszélget vele, de mindig sértődés a vége persze :roll:

Ja és dednek megint afta van a szájába :twisted: :(
Szerintetek az mit jelent, hogy neki ilyen sűrűn van ez??? :roll: Persze minden szart összetapogat mindenhol és ugye utána meg szopja az ujját, úgyhogy én erre tippelek, hogy ez ezért van. De azért ilyen sűrűn?? :?

Curse: fotó a séródról!! És remélem már jobban vagy?!

Johi: Fanni hogy van???

Fibi: fotó gyerekek+kéró!

El írni!
Rylie
rylie

Zuz: ugye mondtam ;) ügyi vagy!
Vaterán tudsz olyat, hogy a keresőbe beírod a kívánt terméket és beállítod a termékfigyelőt. Ha valaki feltesz egy ilyet dolgot akkor kapsz róla értesítést !

R
rylie

Deni,
mindjárt nekiülök válaszolni a méledre (meg még 4 másikra is) :wink:
Ovi szuper :D mi elsején megyünk az itteni Waldorfba nyilt napra, szerencsére nem költöztek át másik kerületbe :)
fibi

MEgaoff HELPPPP:
Mi a neve a Campona saját reklámos újságjának????????????
Mert ha jól rémlik akkor van nekik valami negyed éves vagy hogy megjelenő újságjuk, nem???
Neet, Lindi, Zuzi, Ancsi, vagy aki környékbeli: ti kaptok ilyet? Bedobják a postaládába, vagy csak ott a Campiba osztogatják??

R
rylie

még lemaradt:

Zsan, fijaidnak is sok ++++
és én is mindig tudtam Veled jot dumálni :lol:

és 1 kérdés:
kapott e vkinek valaha a gyerköce BCG ujraoltást? :?: (engem ezzel cseszeget épp a védönö, és lenne kérdésem...)
fibi

SZiasztok!

Zuzi, a babaszoba apróhirdetésekben van vagy 4 römer ülés!
Én még csak itt bizniszeltem, ilyen licitálósat nem szoktam.

Zsan, gyógyuljatok! Annyira kitartóak ezek a rohadt vírusok. :(

Fibi, nálunk egyik sem kapott ujraoltást. P nek csúnya volt, Bnek meg alig látszott, csak egy icipici púpot lehett tapintani, de a dokinéni azt mondta, az elég, mert az új oltásoktól kevésbé látszik.

Ancsi 100as pulzus :shock: Mit mond erre a doki?

Deni, óvi :) És a legjobb,h Bálintnak is tetszett!

Ruz, neked is gyógyulást!

Rylie, hát én semmennék áll.vizsgázni szülés előtt/után 1-2 nappal... Hülye ez a tancsi?!

Képzeljétek, reggel apjuk mondta Pnek,h mi történt tegnap a kocsinkkal, mert kérdezte,h miért a nagypapáéval mennek az oviba. Tudomásul vette, de aztán az óvónéni mesélte,h ebédnél elkezdett sírni, ésnagy nehezn kinyögte,h azért, mert összetörték az Apa kocsiját. Úgy kezdte az óvónéni,h máskor szóljunk, ha vmi ilyesmi történik, mert nem tudták mi a baja, azt hitte,h mi is benne voltunk a kocsiban. :shock:
rídonli#

Szerelők MÉG MINDIG nem jöttek, nem tudunk lemenni, pedig olyan szép lett az idő. :(
rídonli#

rídonli#

Ríd, Rylie!
kösziköszikösziköszikösziköszi!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Johi!
Mi volt a varratszedésen? Minden oké volt? Fanni hogy vette a bölcsit?
zuzmo1

Ríd, tök jó, hogy beraktad ezt a linket :) nekünk is aktuális lesz már egy új ülés, Liliróza mégiscsak kinövi a hordozót :mrgreen:
drága kicsi Pannád, hogy sírt, egyem a szívét :(
szerelők :evil:

Deni, melyik óviban voltatok?

Fibi, Te is mesélj majd, kivi vagyok nagyon a w-ovira!! :D

Ruzi, Johi, soksok+++++!

votiv 8)
votiv

Ááááá, szerelő csak holnap, viszont az alattunk lakó pasas jött, és azt kérdezte,h hogy képzelem,h negyedszer áztatjuk el őket, és ez csak azóta van, amióta mi lakunk itt...
Elkezdtem mondani,h nem a mi hibánk, sőt, nem a mi csövünk, hanem a ház főnyomócsöve, én sem örülök, és csak nem gondolja,h direkt... Erre azt mondja : "De vmi olyasmit!" És köszönés nélkül elviharzik...
Ja, még azt is mondta,h fogadni mer,h nálunk nincs ázás, mondtam neki,h nyugodjon meg van, nem is kicsi, remélem ez kicsit vígasztalja.
Micsoda emberek vannak! :shock: :shock: :shock:
Ez komolyan azt gondolja,h az a hobbim,h megfúrom a csöveket,h ők elázzanak???
Szóltam a közös képviselőnek, megpróbálta megsürgetni a szerelőt, de csak holnap de. tud jönni, éjjelre viszont elzárják a vizet, úh addig nem fog folyni. Mert már rendesen csöpög a fal...
Ááááááááááááááááá!!!!
rídonli#

Babaülés
Én is szerettem volna venni egy újat P-nek és akkor M. beleül P. eddigi Maxi Cosy-jába. Viszont az eladó szerint a háttal bekötött kagyló ülés a legbiztonságosabb (és Petinek is minél tovább jobb lenne a 2.-es ülés). El is mondta, hogy a kagylóból mennyire szabad kilógnia a dednek, hogy még biztonságosnak legyen nevezhető - ez alapján a 11 kg-os M.-nak még jó a kagylója (ami egy kifejezetten nagy a kagylók között). 3 évesek közül használja már vki a 3-as ülést? (Nem így hívják, szóval azt, amit 13 kg fölött ajánlanak. Ha igen milyen típust? És hogy vált be?)

Fibi,
P-nek baromi csúnya volt a bcg heg. M-nak NEM LÁTSZOTT SEMMI. A mi dokinőnk szerint ez is pont elég, mert ő látott vmit. És még másokat is mondott, ha érdekel leírom pü-ben (azért nem igaziból, mert nem emlékszem rá pontosan).

A csüt. pont nem jó, mert M. megy tornázni és én kísérem. (Dévény féle buli. Mostanság már ritkábban - nem hetente járunk, de az e heti csüt-ön épp megyünk.)

Rylie,
Sztem is menj pár napos babával. Csak mi lesz, ha éppen akkor szülsz? Vagy okos ember szerint ez is megoldható? Ő vezet le szüléseket? És akkor egyszerre vizsgázol és szülsz. Sztem tök jó!!!

Afta - hát P-nek még sose volt aftája, pedig ő aztán tényleg minden szart összefogdos. M-nak viszont volt sokáig szájpenésze - és mivel akkor még kicsi volt baromira vigyáztam rá. persze az afta nem szájpenész, de nekem ugyanolyan rejtélyes izének tűnik. Aftához nem értek, nem lehet, hogy csak úgy elkapja? Vki peches és háromszor is taknyos, míg a másik gyerek egyszer se. Aztán következő télen fordítva. Vagy nem. De nem okoskodni akarok, csak azt akarom mondani, hogy néha nincs konkrét és kielégítő magyarázat. (Persze lehet hogy nálatok van, minek is írok olyanról, amihez nem értek??? :oops: Bocs.)

Deni,
klassz, hogy tetszett az ovi. P-nek is tetszett anno - nem vették fel (mondjuk ő fiatal volt). Aztán a másik is tetszett. Mikor másnap mentünk már nem tetszett. Egész feb-ban tartott a beszoktatás (szobatisztaság mellett a másik kedvenc szavam - már csak ezért is megérte szülni, hogy ezeket használhassam). Viszont most (éppen) nagyon szereti az ovit és az óvónőt.

Ruz,
Jobbulást!!

Ancsi,
Tényleg, már a 35. hét? (Pulzus durva lehet - nekem általában nincs is, amikor meg lenne - pl. okostojás fiammal vitatkozom, akkor nem mérem.)

Ríd,
Azta... Én egyszer eláztattam az alattam lakókat, mint egy rizsföld úgy nézett ki a plafonjuk. De olyan higgadtak voltak. Kitartást!
Lényeg, hogy férjednek semmi baja. De tényleg!!!

Ríd, Votiv
P. magánoviba jár. Ilyen jól megy... Államiba nem vették fel, egész Zuglóban állítólag 3 hely volt a jan-i (önkormányzati) adatok alapján. Mikorra felhívtam az ovikat nem értették miről beszélek, szerintük náluk nincs hely, érdeklődjek máj-ban, s talán majd szept-től. Szerencsére találtam egy olyan magánovit, ahol a fél napos ellátást meg tudom fizetni. És még nagyobb szerencse, hogy az óvónők klassznak tűnnek, a hely is jó, van kert....... És úgy tűnik P. is megkedvelte. Ma már 2 órára is ott maradt...
De azért az eleje durva volt... P. ki se szállt az ölemből, ráadásul ott volt M. is.

Szrek,
Lehet hogy írtam már, akkor bocs. A tortád eszementen jónak tűnik!!! Egyszer szeretnék egy olyan cukrászdát, ahol nagymama és anya-féle sütik vannak. Tehát nem cukrászdaiak, hanem háziasak!! (Klassz, klassz a cora-s sacher és a menő cukrászdás sacher is, de egy piskóta torta igazi tojásból, rajta meggy igazi meggyből és leöntve igazi csokimázzal.... Meg a te tortád...)

Zsanci,
+++

Votiv,
És nem érdemes mondjuk pincébe menni? És honnan tudom, hogy tornádó van? (Oké, hogy szupercella és mezocikon meg tuba, de akkor már nem késő, mikor látom a légtölcsért? )
És mekkora matracot tegyek a fejünk fölé? De most komolyan, bármilyen info érdekel. Tetőtérben lakunk és minden viharnál be vagyok parázva... (Le se írom milyen elővigyázatosságokat teszek, mert egy olyan oldalammal ismerkedhetnél meg, amit inkább elrejtek.) A redőnyt pl érdemes lehúzni? Hogy ne törjön ki az üveg? Vagy az úgyse törik ki? Vagy törik az redőnyöstül is? (Nem tévesztelek ám össze egy kommandós túlélő bajnokkal - bár, mióta írtad, hogy állapotosan az ágyon ugráltál vmi zenére még a kemény fiúknál is keményebbnek gondollak. Akkor ugyanis én még pislogni is alig bírtam és mindig nyavalyogtam.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Ríd!
JAj, B is nagyon kiborulna, ha az autónkkal történna valami, neki olyan, mint egy családtag :cry: Szegény óvónéni meg mikre gondolhatott.
SZomszédotok egy igazi tapló paraszt :twisted: :twisted: :twisted:
szerelők meg..............

Votiv!
AKkor gondolhatod, hogy Pannus hogy néz ki a hordozóban :lol: :lol: :lol:

Móni!
Jó Téged újra olvasni :lol: Azért az óvis beszoktatásról írhatnál még, kiváncsi vagyok. És akkor ezek szerint a dévény torna jól bevált?

Rylie!
holnap megveszik a játszószőnyegemet is 8)
zuzmo1

Nagyjából tudtalak benneteket követni, de most még sem reagálnék csak egy pár dologra :oops: Nem vagyok ott a toppon :(

Még egyszer isten hozta Botondot :D Gyöngyörű kisfiú!!! :D :D

Manókának és Marcinak utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :D :D :D

Kis és nagy betegeknek mielőbbi bulást!!! Kaka helyzetekhez pedig +++++++++++++++!!!!

És köszi a +-kat, sokat segítettek :) Ma már egész tűrhetően nézek ki és már kevésbé fáj a helye. Nagyon lassan gyógyul, sajnos túl nagy a lik :(

jóccakát!!!

Kép Kép
curse

Ha valakit érdekel egy kissé kopottas, de megfelelően funkcionáló és ingyen elvihető ülés (-18ig, és asszem 9től, de ez nem tuti), jelezze plíz, mert ha nem, kidobjuk, azt meg nem szeretném, vagy levisszük a cseritibe a rendelőbe. Huzatot illenék rá másikat tenni-venni-varrni, más baja nincs. :)
Most másra nem futja, viszont a lakás ragyog, kaja 2 napra megfőzve, diákok elégedettek, csekkek rendezve, stb, tsók. :D
neet
neet

most én is csak ennyit:

Zuzi:
Azért kérdezz rá, hogy ezek milyen Römerek, meg hogy honnan van... Nekem kicsit gyanús, mert igazándiból a huzatot mutogatja... Lehet, hogy megveszik kint (a ne adj Isten) a bontós ülést és varr rá huzatot /negatívNuk :oops: / Kérdezz rá mindenképp!!!!!

Neurológia kipipálva erre a hónapra, Réka szépen fejlődik, de a Dévényest nem ajánlja a továbbiakban, erről majd még írok...

Sok puszi mindenkinek és akinek kell, +++++++++++ok tömkelege, de kivagyok teljesen és holnap megyünk a sínt megcsináltatni a lábára... úgyhogy fexem le

nukada

Negatív Nuk :) lehet,h igazad van, és jobb lenne olyantól venni ülést, aki csak az egyszem saját kinőttet árulja, ha már használtat vesz az ember. Olyan is akad a babszobán.
rídonli#

Sziasztok!

Monisa!
Nekem három és egy évesek a gyerekek. Mindkettőnek Concorde Tri-Max X line ülést vettünk, ami 9-18/36 kg-ig használható. A háttámla lecsavarozható, ezért az ülő rész önmagában, mint ülés magasító tovább használható 18 kg-tól 36 kg-ig. Azért választottuk ezt a márkát, mert alváshoz dönthető, saját biztonsági övvel rendelkezik, ill. el akartuk kerülni, hogy a hordozós korszakot követően két ülést kelljen venni (9-18 kg majd 18-36 kg). Az is jó bennük, hogy az ülő rész + karfa, és a háttámla huzata külön mosható.

Fibi!
Nálunk a nagyobbik BCG-je alig látszott, csak kis, kemény púpja volt, de a doktornő szerint az is jó volt. A kisebbiknek hónapokig piros, váladékos volt az oltás helye.

Nagyobbik fiacskám három évvel ezelőtt, ezekben a percekben született. Most altattuk vissza, mert a sok-sok izgalmas élmény kicsit megzavarta a nyugodt álmát. Érdekes, hogy szinte mindig felsír éjjel, ha új, pozitív élmények érik a nap folyamán.

Üdv!
zsini
zsini

Zsini,
BOLDOG SZÜLINAPOT nagyfiadnak! :D :D :D

Fíbsz,
Ábelt újra kellett oltani, neki semmi reakció nem volt - asszem a második után sem, de utána már békén hagyták

Kép

Kép

:D
szrekuc

Zsini!
ISten éltesse a nagy fiadat! :D Volt nagy parti, meg minden? :D

Nuk!
Hát igen, én is szívesebben veszek "magánembertől" ülést :D Tök jó a neurológia! :)

Neet!
Akkor én lehetek olyan pofátlan? Azért is csapnék le a lehetőségre, mert mind a két kocsiba jó lenne ülés, ráadásul most pont abban a korban vannak, hogy B-nek sem lehet még a nagyobbat megvenni, és elvileg 4darab 9-18 kilós ülés kellene, amit azért nem fogunk megvenni, viszont B-t sem szeretném idő előtt nagyobba ültetni. :oops: :oops: :oops:

Curse!
te egy hős vagy! :D +++++++++++++++++++++++++++++
zuzmo1

Jó reggelt!

Sajnos csak olvasásra van egy kis időm,mert azt sem tudom,hogy érjem utól magam :shock: Mióta itthon vagyunk csak mosok és teregetek :roll:
Botond jól van,napról napra nyugisabb/kopp-kopp!/,habár elég nagy erőpróba volt ez a hétvégi vihar.Sajnos tejem nem sok van,így pótlást kap:anyatejet.Ennek mondjuk örülök :D
Dorka kicsit nyafis miatta,Orsi viszont szerelembe esett Vele :wink: Ez az igazi döbbenet Nekünk :lol:
Ha lesz időm jelentkezek,addig is gyors gyógyulást a betegeknek!

petergabi

sziasztok :)

megint épp csak gyorsan a képeket és néhány bekezdést :)
köszönjük a köszöntéseket :)

Szrek, :)
Most komolyan elgondolkodtam, hogy mit jövök én azzal, hogy nincs időm egy almáspitére mikor te ilyeneket tudsz a gyerkő mellett??? :shock: :lol: Nem nagyítóval nézem ugyan az összeeresztéseket, de állat jó torta :D

Macs, :)
a recipét feltennéd légyszi? Nem túl sokára nekem is sütni kell :)

Deni :)
húúú az ovi de izgi, mi Augusztus elején kezdünk
Fibi tényleg mesélj oviról is plíz :) :)

Barbi, :)
Ti is jártok még a w játszóba? és milyen?? megígérted, hogy mesélsz :wink:

Curse, Ruz remélem jobban :)

Kép
akata

Zuzi,
lehetsz. :) Priviben (mél) beszéljük meg, mikor ki hova, jó? neet és freemail vagy citromail, ha a free szarakodna. Te laksz ugye Ancsi mellett? Pl egy látogatás tőlünk hozzátok?

Gabi,
jó hallani, h nagyon nagylányod ennyire odavan. Sztem a kisebb nagy is hamarosan beleszeret. :) Csak hát ugye eddig ő volt a picurka, a legkisebb, az egyik leg, most meg "csak" a középső...
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?