Új privát üzeneted érkezett!

Elan,Boldog Szülinapot!!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!

Máté nevében továbbra is köszönjük a jókivánságokat!
Dobok mindjárt pár képet,végre a gépre kerültek!

Elan,Juci nektek boldog szülinapot! :lol:

Komolyan mondom,elájulok a kis csajsziktól,annyira szépek mind!!Na ,a pasik se semmik azért! :lol: :lol: :lol:

Gomba,igen Máté is velünk aludt eddig egy szobában,de kiságyban.
Hely szűke miatt ,igy oldottuk meg.Az első 2-3 hónapban ő is általában rajtunk aludt el,és volt mikor sikerült az ágyába tenni ,volt mikor nem ,de annyiban következetesek voltunk,hogy ha nem nagyon sirt,akkor azért ágyban aludt.És mindig megpróbáltuk ott is tartani,több kevesebb sikerrel,mert nem hagytuk sokáig kinlódni.Anyóspajti meg is jegyezte,hogy majd cipelhetjük 10 kilósan is,mert nem fog elaludni egyedül. :oops: :evil:
Aztán,4 hós kora körül,egyszer csak elaludt az ágyon egyedül és attól kezdve igy alszik,és szerencsére nagyon jó alvókája van.
Mostanra kialakitottuk a kis szobáját,és egyik délután kinyitottam neki az utazó ágyát és ott aludt,szó nélkül,persze a szokásos rituálék,cumi,éneklés stb.És igy este is simán elaludt egy hang nélkül ,külön!Azóta már van egy új fa ágya is,de azon még nem akart aludni,de remélem lassan azt is megszokja,és elcsomagolhatjuk a rácsos ágyat.
Mi is úgy voltunk vele,ha neki igy jó ,akkor igy alszik el,lesz ahogy lesz,nem erőltetünk semmit.

Kép
taptau

Juci,remélem már jól vagytok?

Gabi,ne izgulj a buksi miatt,nem pontosak ezek a gépek!Az egyik ismerősömnek azt mondta a dokija,hogy milyen nagy fejű gyereke lesz,aztán kiderült,nem is olyan nagy,inkább tök szabályos,kerek buksival született!

Share,mielőbbi gyógyulást neked!

Estrella,nagyon édi a kiterülős képen Dóri! :lol:

Bocsi akinek nem irtam,de még sok dolgom van,és pár képet is akarok dobni.

Puszi mindenkinek! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
taptau

NAgyon szépek a babák, egytől egyig! Dóri micsoda kis hajas baba :lol: :lol: :lol:

Bibar!

Nálatok mikor alakult az anyatej-pótlás arány háromnegyed-egynegyedre?
Én egyre nyugisabb vagyok, mióta együtt alszunk, Soma csak egyszer ébred éjjel, könnyebb elaltatni és nyugodtabban alszik :lol:
A szopi is egyre jobban megy, talán azért, mert türelmesebb vagyok, már nem akarom, h minden egyes kajálásnál megegyen 100-at :roll: Általában 40 és 80 között szopizik, az adag fele anyatej, a fele tápszer. Én már ennek az aránynak is nagyon örülök :lol: De remélem, lesz még jobb is!

Luki!

Mi újság veletek?
ballagyo

Sziasztok!

MÁTÉ!!!!!
Nagyon Boldog Szülinapot!!!!!!

Ezer bocsánat, már ég a fejem olyan rég voltam erre felétek, tegnap is elolvastam vagy 4 oldalt de válaszolni nem volt energiám, kigyógyultunk, de most elkezdődött a rohangálás.

Nagyon halkan írom még csak le de úgy néz ki, ha minden igaz és összejön, veszünk egy házat. Totálisan elegem van a társasházból, eddig is utáltam de most hogy gyerek van most jöttem rá igazán hogy mennyire nem férünk el és mennyire szar ez így. pl.: tuti hogy amikor altatom akkor jön rá valakire a pincében a favághatnék, meg a szőnyegporolhatnék, meg stb. stb. Szóval ha minden igaz ő lenne a mi kis kecónk http://www.edit-ingatlan.hu/mgsdpc/prod ... nosito=419 hát van rajta mit rendbetenni, de ennyiért ne várjunk csodákat
MA voltam Siófokon -Földhivatal, ingatlanos, ügyvéd, hitelügyintéző, úgyhogy áááááááá és ez még csak a kezdet.... :? :? :? :? :? Hát kell ez nekem :?: :?: :?: :?:
szegény Réka nem is tudott normálisan elaludni egész de. mindig amikor odaértem valahová, addigra aludt volna el.Mire 2re hazaértünk szegénykém már paff volt teljesen.

Megnéztem a bébiket gyönyörűek, imádnivalóak!!!!!
Este jövök bővebben,

lanett

Sziasztok :D Végre van netünk Óváron! :D

Lanett

szerintem szupi ötlet a ház.Bibaréknál látom,mennyire jó bébivel a kertben.... :D sok sikert hozzá :D

Estrella

olyan szép a kislányod!!!!!! :D :D :D

Zsókucikám

a jó eredmények után most már közeleg a tavasz.... :wink: :lol:

Taptau

szuperek a fotók

Gabi

nekünk is a fejünk nagyobb volt,mi csak nevettünk rajta..... :D pedig aztán én para-piri voltam a javából :oops:

Ballagyó

én elhagytam a bimbóvédőt,először néha próbáltam,nem ment,aztán egyszercsak sikerült.Azóta ügyesebben és gyorsabban eszik,látszik hogy könnyebb neki.

Lányok,újra kéne néhány jótanács.
Kiscicám még csinálja néha a rángatózást meg sírást a mellemen,felhívtam egy szopi tanácsadót,azt mondta valószínű cumizavar,merthogy kap játszócumit.Szegény kiscicámat először rászoktattam a cicire a cumiból,aztán elvettem a bimbóvédőt,most meg vegyem el a kis barátját is?Tanácstalan vagyok.Ma próbálkozunk,de tök szomorú és nyügi. :cry: Szerintetek?Most tudok ezer példát ahol a baba cumizik meg szopik is,dehát ez sem alakul ki mindenkinél,nem egyformán érzékenyek a kicsik.Néhány okos tanács jól jönne. :shock:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Megjöttünk szuriról, Ramika megkapta a meningococcus ellenit és nem sírt! Nézett csak nagy boci szemekkel. Annyira édes! És 8100 gramm!! Egy kis szumós! Doktor néni mondta, hogy kapjon mostmár almát és krumplit is. Hát én az almával már próbálkozom egy ideje, nem nagyon ízlik neki, fintorog ezerrel és sokszor félre is nyeli, hát nem tudom mi lesz a krumplival..én speciel utálom a sima főtt krumplit. :x

Luki, hát Rami már legalább 2 hónapja egyátalán nem cumizik, utálja, pedig elötte cumizott. Nem is tudom mit lehetne csinálni. Na, ez aztán okos tanács volt... :oops:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Elan
Eddig még nem voltam sehol,de lassan elkéne kezdeni mert már fájdogál a hátam reggelente.csak tudod itthon lévő kismamiként nincs rá időm :oops:

Lanett
REmélem sikerül a házvásárlás!Kitartást és sok-sok pénzt kívánok a felújításhoz!

Estrella
Nagyon szépséges Dóri!

Taptau
Hihetetlen,hogy Máté már ilyen nagyfiú!

LUki
Nem is gondoltam volna rólad,ismerve hogy tényleg milyen para-piri voltál!Köszi a megnyugtatást :D
gabicsibe

Estrella, Naposoldal,
Emlékeztek-e még rám? Nagyon szépek, aranyosak a babák! Gratulálok hozzájuk! Én még küzdök érte,- ük!

És az összes baba nagyon szép:)!
baby.81

Ballagyó
nagyon jól csinálod,én is igy voltam vele hogy a fele fele is jó,és már nem izgatom magam.kb nekem 2 hete állt be igy,sokszor rakom cicire és ezáltal növekedett a tej.de mondom az sem izgat hogy ha nincs annyi,igy megnyugodtam lelkileg és ez is számit.
az a lényeg hogy kapjon valamennyit, a fele az tökéletes :wink: :wink:

Napcsikám
végre :P :P :P :P gyönyörüüüüüüü :P

Lukikám
szegénykéim :cry: :cry: a cumiról nagyon nehéz leszookni :cry: de ha cumizavar akkor miért van az hogy máskor meg jól cicizik??? :shock: :shock:

Baby
drukkolok neked nagyon :oops: :oops:

Vicuska
ügyes bébi :wink: :wink: hááát jó nagy ö is,nem semmi,már nagyon kiváncsi vagyok rá :wink: :wink:

Sharon
hol vagytok?????mekkora már a bébi??irjál :wink: :wink:

Taptau
nagyon édes ez a fiu :wink: :wink:

bibar

Kép

jucicuki

Sziasztok,

A jó hír, hogy mára teljesen elmúlt a kézfájásom, merthogy 2 napig megint nagyon-nagyon fájt...- most már biztos, hogy a hidegfrontot érzem mindig :roll:
A rossz pedig az, hogy még mindig nagyon rossz a vérképem :cry: :cry: A gyulladásmutatók rosszak szokás szerint, a vérsejtsüllyedésem 41 (20-ig jó), a CRP pedig 27 (10-ig jó) :shock: Nagyon elkeseredtem… :cry: :cry: Mehetek további vizsgálatokra, szerdán fogászati panorámaröntgen, majd fogászat is a közeljövőben, meg valószínűleg urológia és nőgyógyászat. :?
Én nem is tudom mi lesz így, hogy valaha lesz még jó a vérképem? Valaha beletudunk vágni a babaprojektbe? Mert így nem fogom bevállalni (még egyszer) az tuti! :cry: :cry:
Ráadásul még mindig tök fáradt vagyok, és nyűgös is… szóval nincs jó napom… :cry: :cry:

Vicuska,
Sajnálom, hogy vannak ilyen dolgai a férjednek. Neked kitartást hozzá… :wink: Rami meseszép a képeken! :D
Örülök, hogy ilyen hősiesen tűrte a szurit!

Benszi,
Édesek a kölkök! :D És Te is nagyon jól nézel ki!

Gabicsibe,
Szerintem is nyugi, minden rendben lesz Botival! Látod, hogy más anyuciknak is miket mondtak, és minden rendben volt! Puszi!

Gomba,
Helyes nagyon Beni! :D És Te is jól nézel ki! :D

Bibarci,
Nagyon szép kiskrapek Olivér! :D Annyira kis zabálni való :P

Mamm,

Mennyire cukor Zsófi :D Az az óriási cumi a szájában… :lol: Husiiiii

Agnese,
Ti hogy vagytok?

Rebe,
Hű, remélem, hogy még változik, és tudsz jönni a talira :roll:

Chesti,
Ez a pukis sztori… annyira aranyos! :D:D:D:D Megzabálooommm :D

Share,
Remélem, jobban vagy már!

Ballagyo,
Milyen aranyos Soma is! :D

Elan,
Meglátod, hamar megszokod az otthoni lustizást! :D Meg majd sokat tévézel, olvasol, netezel :wink:
Táblában javítottalak.
A fogyit bírom, köszönöm. Eddig -3,5 kg-nál járok :D:D Örülök neki, főleg mert -6 cm ment le eddig, és ez nagyon motivál :wink:

Napcsi,
Jaj, ez a vigyori :D Nagyon cuki! :D:D

Zuzmó,

Pocakképet! :D:D

Estrella,
Jók a képek, helyesek vagytok! :D

Taptau,

Máté milyen nagyfiú :D Sokat nyúlt, nem? És nagyon szép a tortája is :wink: De legjobban a Tigrises kép tetszik, olyan kis bambulós… drága :D

Lanett,
Remélem, sikerül a költözés! :D Hát igen, gyerkőccel legjobb a kertes ház! Képet nem kapunk?

Luki,
Sok puszi Nektek! Képet! :D

Judit,
Jóó ez a naptár! :D Teljesen jól vagytok már?

Sok puszi mindenkinek, mindjárt dobok egy táblát.

Kép

Kép
zsókuci

Baby:
De örülök, hogy jelentkeztél. :D
Sok sikert neked, drukkolok!
Puszi neked!
Vendég

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Chesti: De cuki lehetett a pukizás közben! Meg kell zabálni! :lol:

Share: Mielőbbi jobbulást neked!

Gabi: Nem semmi, hogy nem mondta meg! Pedig jó lenne tudni! :shock:

Elan: Hidd el, el tudod majd tölteni az időt! Én amikor az elején itthon voltam, olyan jókat pihiztem, olvastam, dvd-ztem.
Nagyon boldog szülinapot neked!
Kép

Mamm,
Én most csütörtökön megyek utoljára. Már be is jelentkeztem péntekre a körzetihez! Hát még bírom, de már nehezen. De már csak 3 nap!
A kedvedért pocifotó, tegnap készült:
Kép

Nem semmi, hogy 7 órát aludt egyben Zsófi! :shock: Kíváncsi vagyok a blogodra, remélem megosztod velünk! :wink: Én is elkezdtem írni egyet, a lombik elejétől kezdve, csak nem halad, de most hogy majd itthon leszek, lehet hogy megpróbálkozom újra vele.

Kisevet: Gratula neked! Drukkolok, de szerintem minden rendben lesz! Menj el a saját dokidhoz is, legalább ő is megnéz! Barnás, pecsételő nekem is volt a 10-ik hétig!

Estrella: Szépek vagytok!

Taptau: Nagyon helyes pasi Máté, boldog szülinapot neki!

Lanett: Jó ez a ház, mégha lesz is mit felújítani, de Réka baba is jobban fogja élvezni! Drukkolok, hogy sikerüljön!

Juci: Nagyon szép a naptár! Ügyik vagytok! :wink:

Zsókuci: Basszus! :shock: Nem gondoltam volna, hogy nem lesz jó a vérképed! Mi a fene lehet ez? Jaj, remélem mihamarabb kiderül mi a ludas a dologban. Szorítok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsókuci

a francba,nagyon remélem hogy mielőbb helyrejössz :cry:

Napcsi

gyönyörű a kicsi,végre már :D

Bibarkám

holnap hívlak :D,visszaadtuk a cumit :D :P :P :P

Baby

de jó hallani felőled,nagyon várunk ide!!!!

Kép
lukrécia

Rebe

szuper nagy már a pocid! :D

Kiscicám:
Kép

Csodaszéééép álmok :wink: :lol:
Kép

puszi

Kép
lukrécia

Közös sétán az ifjú pár
Kép

SZIA....tetszem???
Kép

Ha nem,hát nem...... :lol:

Kép

NA MOST MEGKAPTÁTOK :lol: :lol: :lol:

Hát nem gyönyörű????
Kép

Cumihaverrel
Kép

Kép
lukrécia

A na most megkaptátok a végére akaródzott csak nem sikerült.... :oops: :oops: :oops:
Most pár évre elegendő képet raktam :lol: :lol: :lol:
szép álmokat mindenkinek

Kép
lukrécia

Luki, Bibar :lol: :lol: :lol:
Annyira édes az ifjú pár! :P :P :P
No, de anyukák... Máris egy ágyban alszanak? Nem korai ez még? :lol:

Baby, hát hogyne emlékeznék! Várunk nagyon ide!!!! :wink:
Nagyon drukkolok! Puszi

Gabikám, örülök, hogy sikerült megnyugodnod. Ezek az uh-ás mérések tényleg sokszor mellé fognak. Nyugi, és élvezd a pocis napokat :wink:

Zsókuci, megértem, hogy rosszul érint, de nem szabad elkeseredni!
Szépen utána kell járni, addig menni, míg ki nem derül, mi okozza az eltérést!
A fogyiban nagyon ügyes vagy! Nem lehet könnyű, büszke lehetsz magadra! :wink:

Rebe, nagyon csini a pocid :wink:

Lanett, sok sikert a házvásárláshoz!

Estrella, annyira szép a lányod! Gyönyörű!

Sharon, hiányolom a képeket! Mi újság veletek?

KépKép
naposoldal

Helló!

Megszültem február 14-én Valnetin napon, de nem volt egyszerű. Ma jöttem haza a kórházból, most a babával kell sokat foglalkoznom, de holnap írok nektek részletesen. Előzetesen egy igazán peches kismama vagyok. az utolsó két oldalt elolvastam, gyönyörűek a babák!!!!
málna79

Málna!

Gratula! Jó sokat voltatok kórházban :shock: :?

Luki, Bibar!

Édesek!

Zsókuci!

Teljesen rendben vagyunk :lol:
Sajnálom a vérképed :cry: remélem hamar kiderül mi a baj :?

Rebe!

Csini pocak :wink: Nem is nagy :shock:

Taptau!

Köszi, már jól vagyunk!
Micsoda nagyfiad van már :shock: :wink:
Nagyon helyes :!:

Luki!

Érdekes ez a cumizavar!
Lányok koraszülöttek voltak, üvegből is esznek, játszócumijuk is van, de imádnak szopizni...(már amennyi van) Ki érti ezt :?: :?: :?:
Jó minden gyerek más, de akkor is...

Szép napot mindenkinek!

Judit

jucicuki

Hahó!

Luki!

Szerintem ne vond meg tőle a cumit, majd magától elhagyja vagy kevesebbet cumizik. Ha nyűgi az neked sem jó. Védőnőd nem ad tanácsot? Lehet, hogy a szoptatási technika nem tökéletes Falatkának, próbálkozz új testhelyzettel vagy hangulattal. VAn, hogy az a baja, hogy lassan jön vagy az hogy gyorsan a tejci, sok oka lehet. Talán az lenne a legjobb, ha szakember megnézne egy szopizást. Nálunk a védőnő segít, ha ilyen van, bár szerencsére nekünk nem volt rá szükség. Mindenesetre ha a cumi megnyugtatja, akkor - zerintem - ne fájdítsd a szívét. :shock:

Pocakfotó:
Hát majd megkérem apát csináljon néhányat. tegnap voltunk dokinéninél, Jázi megkapta az agyhártyagy. elleni szurit, dokinéni kérdezte, hogy mikorra vagyok kiírva, mondtam, hogy júni 27, erre visszakérdezett, hogy " és nem ikrek?" mondom nem, erre Ő " és nem is sok a magzatvíz" :shock: Ebből sejthetitek, hogy tényleg nagy 24. hetesnek.
Na mindegy ez van, majd jövök még , de most ebédet kell főzni.

Pusz

Kép
Kép
zuzmó

sziaszok csajok!
Először is mindenkinek köszönöm a gyermekeim dícséreteit!Aranyosak vagytok!

Gyors bejelentkezés,most alszanak a skacok!
Jó pár nyűgös nap van mögöttünk a fogzás és az idő miatt is!

Brigii!
Már kibújt a lányok foga?

Ballagyó!
Ha nem vagy görcsös jobb lesz a tejtermelés is.Atápszer miatt meg ne izgulj én 5hétig szoptattam és azóta tápszeresek,de makk egészségesek.Soma nagyon pasis.

Mamm!
Zsófi nagyon édes!Próbáld ki a fürdetőszivacsot,nekünk nagyon bejött.

Rebe!
Csini pocak!Te is nem sokára megtapasztalhatod a dupla örömöt!

Chesti!
Kádas puki nagyon jó lehetett!mindegyik fogával megkűzdött a kis Lencsilány?Puszidobálás,hmmmm......én már alig várom.Hát a lánykámat csak Miss Jim Carreynek hívom a grimaszai miatt!Jókat rötyögünk rajta.

Lippa!
CSajok még mindig imádnivalóak!

Estrella!
Szépek vagytok nagyon.Nálunk is mindennap van csuklás.

Share!
Jobbulást nektek.Nagyon szép Máté!Remélem én is egyre könnyebb lesz az idő előrehaladtával,de most fogzunk.
Én is úgy tudom,hogy csak 6.hóig adható a Rota oltás!Én beadatom az úszás miatt.

Elan!
Boldog szülinapot!

Bibarka!
Sajnálom a hasfájást!Nekünk az Espumisan csepp jött be.Örülök,hogy több tejcsid lett!Ügyi vagy!

Zúzmó!
Nem lehet semmi 1éves gyerek mellett pocakosnak lenni!

Napcsi!
Édes ez a gyönyörűség!

Luki!
Falatka nagyon komoly ruhácskában!Csini!És a szerelmespár édesek együtt!Nyálkendőt nem próbáltad cumi helyett?

Vicuska!
Kis szumósod ügyes volt,hogy nem sírt a szurinál!

Taptau!
Óriási ez a nagysrác!Szép!

Zsókuci!
Gratulálok a 3,5kg-hoz!Az iwiwes képeden már látszik az arcodon.Sajnálom a véreredményedet!A kezed valószínű minden hidegfrontnál érzékeny lesz!

Juci!
Helyesek vagytok a képeken!Jól vagytok már?

Málna!
Gratulálok!Várjuk a részleteket!!

Pocakosok!!!!
Kinél szültök a Jánosban?Én a Zsolnaynál szültem.Menjetek el a szülésfelkészítőre!Jó dolgokat fogtok hallani!Papír,cerka legyen nálatok!Keddenként 5-től van asszem!
Vendég

LUki
Gratulálok az ifjú párhoz :D Nagyon édesek!

Málna
Gratulálok és sok boldogságot,egészséget kívánok!Annyit gondoltam rád a napokban,gondoltam ha továbbra sem jelentkezel dobok egy sms-t,de megelőztél :D
gabicsibe

Lukrécia,
Falatka olyan kis szép, nekem az első alvós kép tetszik legjobban! De a közös kép sem semmi! Korán kezdik! :lol: :lol: :lol:

Málna,
Gratulálok!!! Sok boldogságot, egészséget nektek! Várunk a részletes beszámolóval!

Lányok,
Köszönöm a poci dícséretet! :wink:

Juci,
Nagy az, csak az előző kép nem mutatja egészen jól, mert nem teljesen fordultam oldalra. Előnyösen fotóztam! :lol: De itt van egy teljes oldalra fordulós:
Kép

Zuzmó,
Nem baj az ha nagy, mindenkinek más és más. A lényeg hogy a picur jól van! Várjuk a képeket!

Benszi,
Én akarok menni szülésfelkészítőre, bár nem tudom összeszedem-e magam, hogy elmenjek. :shock: Kaptam egy tök jó összefoglalót, amit tavaly írt össze egy csajszi, de mégiscsak más lenne élőben hallani. Hányszor kell menni?

Ja, még azt akartam tőled kérdezni, hogy hogyan vált be a Jane babakocsi? Megosztanád a tapasztalataidat? Nektek a hordozós van, vagy a hordozós és mózeses?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Juci,
És tőled is akartam kérdezni ugyanezt a BeBe-vel kapcsolatban! Az elején csak hordozóval tudod használni, ugye? Nem túl nyitott szerinted? Könnyű vele mozogni?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Taptau milyen nagy már Máté. :) Milyen komolyan "olvas", és a tortája szuper. :)

Rebe nem is olyan nagy ez a poci. :) Ahoz képest, h ikrek..igaz fejnélküli lovas vagy, de szupin nézel ki. :)

Luuukiii annyira jók a képek!!! :) Olyan kis törékeny Falatka Oli mellett. :)

Bocsi most csak a képre tudtam reagálni, mert már ébredezik Lencsi, de azért dobok pár képet. :oops: :)

Nyunyufej Kép Kép Kép Kép

chesti

Málna! Gratulálok!

Várjuk a részletes beszámolót! És remélem, már rendeződnek a dolgok a nehéz napok után! :wink:

KépKép
naposoldal

Istenem, Chesti :lol:
Annyira szép a te nagylányod!
És olyan igazi NŐ!

KépKép
naposoldal

Chesti

végre jelentkeztél!!!!Mostanában ritkán jössz!!!!!Hihetetlenül nagy már Lencsi,a szoknyás képen kész kis hölgy,ahogy meg kutyagolnak azzal a kisfiúval,hát szétröhögtem magam,az a koncentrálás.....meg kell zabálni :lol:

Málna

SZÍVBŐL GRATULÁLOK
Szavaidból ítélve nem volt nagyon pozitív élmény a szülésed :? :?

Rebe

szép nagy az a poci :lol:

Juci

tök jó a naptár :D
Én sem hiszem hogy cumizavar,mert akkor nem csak néha lenne ramazuri,hanem mindig.Máskor meg olyan szépen eszik. :roll: Már vissza is adtam Neki a kis barátját 8)
Most a fogára tippelek,bugyborékol meg folyik a nyála egy ideje,sztem ha pont érzékenyebb neki,akkor bántja az ínyét.Amúgy meg néha a cuminak is dünnyög :lol: Cukikám :P Nem parázok rá,lényeg,hogy eszik. :) Mondjuk ebből még jó idő is eltelhet,mire fog lesz,ugyhogy türelemjáték lesz :?

Napcsi

aztán nem a köv évezredre várjuk a többi képet!!!Nem lehet betelni vele olyan szép az a kislány :lol:

Zsókuci

jobban vagy lelkileg Te drága??? :P

Kép
lukrécia

Juci

hogy kell ilyen naptárat csinálni?

Kép
lukrécia

Jucicuki, Naposoldal, Zsókuci, Chesti, Vicuska, Taptau, Rebe, Benszi, köszönöm a szülinapi köszöntőket, nagyon jólesett :)

lanett, nagyon szorítok a házhoz! :)

Gabi, nem szerzel be egy ülőlabdát? Nekem van, a melóhelyemen azon ültem napi 8 órát, és most hazahoztam. Arról számítógépezek. Tuti jó, mozgásban tartja a gerincet, nem zsibbad el az izomzat.

Zsókuci, nagyon sajnálom a rossz labort... viszont az anyukámnak azt mondták, akár fél év is lehet, mire helyrerázódik a vérképe a mandulaműtét után... nem lehet, hogy nálad is helyrejön majd, csak egy kis idő kell neki? A fogyihoz gratulálok, főleg a kitartásodhoz!

Málna, gratulálok a babához, és együttérzek a szülés miatt... Várom a történetedet nagyon!

Benszi, Dömötöri dokinál fogok szülni, imádom :) Felkészítőre hamarosan megyünk mindenképpen, nem hagyjuk ki!

Rebe, szép a pocid, és nem is olyan óriási! Az enyém is elég tekintélyes, pedig csak egy lurkó van benne.

Most jöttem a dokimtól, Gabesz 1150 gramm :shock: , és nagyon rendes baba a doki szerint, mert szépen beállt arccal a kijárat felé. A dokim szerint esélyes, hogy már nem fordul meg, hanem így marad. Ja, és 2 héttel nagyobb a koránál, valószínüleg nem várja meg a kiírt dátumot (06.16), hanem június elején megszületik. Izgi :)

Kép
elan

Share drága,

Máténak nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!

Kép

Sok puszi! :)

Kép

Kép
zsókuci

Zsókám!
Drága vagy!!
Sokszor puszillak, és gondoltam ma Rátok!!

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Hatottak a jókívánságok. :) Ma már jobban vagyok. 3 este ittam Aspirin C pezsgőtablettát, talán attól v. magától is így lett volna. Már nem fújom 5 percenként az orrom, de az éjszakák még rosszak.
Tejesen lepukkant az immunrendszerem. Évek óta nem voltam beteg. Rendesen kellene ennem, és rendszeresen mozogni, nem lenne itt baj. :roll:

Taptau,
boldog szülinapot Máténak! :lol: Nagyfiú lett, nem vitás!

Chesti,
Niki kész hölgy! Rengeteget változott!

Lanett,
Gratu a házhoz! Vigyázat, pénznyelő! :wink:

Luki, Bibar
klasszak a képek! Édes a mátkapár. :lol:

Zuzmó,
most már aztán nem úszod meg a pocakfotót! Lenni itt mindenki nagyon-nagyon kíváncsi. :lol:

Estrella,
gyönyörű kislány Dóra! A fürdős képen olyan, mint egy néger baba a dús kis szájával. :wink: Szépek vagytok!

Napcsi,
Nóri nagyon sokat nőtt. Kis mosolygós.

Ballagyo,
hogy állsz a bimbóvédővel? A LLL honlapján van erről is szó.

Baby81,
szia földim. :lol: :D

Teszek fel néhány születésnapi képet. Az ünnepelt nem bírta kivárni azt sem, hogy a gyertyát elfújjuk, azonnal nekilátott a tortának. :wink: :lol: :lol: Jellemző, pókhas. :roll: Bizonyára nem fog holnap a doktornénink alultápláltságot megállapítani. He-he!

Már ekkor elkezdte enni...
Kép

...aztán folytatta.
Kép

Az orrszívás közbeni elalvós képpel adósotok maradok. Nem találom hová mentette a férjem. :roll: :oops:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
share

Share! A rotát én úgy tudom 6 hónapos korig lehet beadni, nagyobb babákra nincs engedélyezve Mo-on.
gombahölgy

Gomba, Köszi! Időközben én is utána néztem. Meg kell kapni 6 hóig. :cry:
Egy újabb para. Borzasztóan rettegek attól, hogy újra kórházba kerül.

Kép
Kép
share

Benedekünk megfordult (hasról hátra) 3 hónaposan és 2 hetesen, többször is megcsinálta, nagyon büszkék vagyunk rá. Itt van egy videó róla, ne sajnáljátok, sikerül neki, szorítani lehet :D
http://www.dailymotion.com/juhabenedek/ ... dik_family

Lukrécia! Ugyanolyan berregős legyünk van, mint ami a ti babakocsitokon is lóg.
gombahölgy

Gombahölgy, óriási a videó, Benedek hihetetlenül aranyos :D A párom is élvezte :)

Kép
elan

Rebe!

Én nagyon szeretem a mienket. Meg kell tanulni vele közlekedni :wink: de ha belejössz, már nem nehéz. Hordozóval használtuk sokáig, most kezdem a sportrészt, de csak ha tuti nem megyünk autóval. Én szeretem benne, hogy nem annyira zárt, nagy batár. Gyerekek meg úgyis be vannak öltöztetve, lehet venni hozzá lábzsákot jó drágán :oops: egyébként.
Nagy szélben nem sétálunk, de jó, hogy tudnak nézelődni rendesen, nincsenek eldugva.

Tegnap esti adatok:
Dorka 6070g (aranyom 33 dkg hízott a héten, visszaszedte a leadott 24-et
:lol: :lol: :lol: )
Lili 6660 g

Puszi!

Judit

Chesti! Édes! Az a pasis, andalgós kép :lol: :lol: :lol: :lol:

jucicuki

Gomba, nagyon édes a videó!

jucicuki

Juci, szuperek az adatok :lol: , látod, Dorkának meg se kottyant egy " kis" diéta.
Örülök, hogy már jól vagytok!

Gomba, Benedek aztán nem adja fel, igazi küzdő típus!
Az én Nórim előbb kezd el nyafizni, ha valami nem tetszik neki, tudja, hogy anyu úgyis jön, aztán arrébb teszi :oops:

Share, gratulálok Mátéhoz! Olyan nagyfiú már!

Taptau, a te fiacskád is jól megnyúlt, mióta utoljára láttam! Nagyon látványos!
És jók az olvasmányai :lol:

KépKép
naposoldal

Luki!

FramePhoto Editor a program neve.
http://www.framephotoeditor.com/

Jó szórakozást!

Judit

jucicuki

Gomba

Hát teljesen odavagyok,ezt az édes felvételt!!!!!!!Nem elég hogy irtó ügyes,de még vidáman is csinálja és gyönyörű komolyan!!!!Hát kész vagyok!!!!!

Juci

nagyon ügyesek vagytok és szép nagyok :D Örülök hogy Dorka is összekapta magát a csúnya betegség után :D

Share

nagyon édes a nagyfiú.Engem érdekel az orrporszívós,muris lehet 8)

Sharonnal mi lehet meg a gyönyörű kislányával???

Elan

szuper hírek,örülök hogy minden ok volt a dokinál :D

Kép
lukrécia

Juci

Köszi,bekukkantok :D

Kép
lukrécia

Luki, ezt anyumnak gyártottam péntekre...

Kép

jucicuki

Húúú csajok!

Tegnap este úgy jártam, hogy nem tudtam szoptatni, ugyanis nem volt tejem. Járt már így valaki? Egész eddig minden okés volt, este kb. 3 órát szenvedtünk, 40 kijött, de még éhes volt, aztán még kb. 10 talán valahogy, de azt is már húzta-vonta, és közben ordított. Aztán próbáltam fejni is, hááát a 2 ciciből jött össze 10. :(
Annyira szörnyű volt látni szenvedni, vörös volt a feje...
Persze volt otthon tápszer, gyorsan megcsináltuk, de az meg nem kellett neki, szabályosan kilökte a kezünkből. Többször is próbáltuk neki odaadni cumisüvegből, de semmi. A lefejt 10-et ette csak meg.
Lehet mi kevertük be rosszul? Nem tudom.
Aztán apa elment egy ismerősünkhöz lefejt tejért, kaptunk 160-at, abból 60-at még este benyomott. Aztán 4 órás szenvedés után végre elaludt. Éjjel evett 70-et (addigra lett tejci).
És most reggelre is lett. De este miért nem volt??? Ezt nem értem.
Szörnyű volt. :(
Ma turbóba nyomatom a Laktoherb teát + eszem a Homeos bogyót is + tojásleves megint.
Vendég

Lehet szórakozni :lol: Kép

Kép

jucicuki

Jó reggelt Csajok!

Ha minden igaz, ma betör végre otthon is a NET és érkezik MOTNÉ!!!!!

Millió puszi addig is...

Kép
mot

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?