Sziasztok!
Etelka: csodaszép karácsonyotok lesz az biztos, akár otthon töltitek, akár a kórházban, úgyhogy tényleg semmi dolgod, csak lustálkodni, és kiélvezni minden pillanatot..
de én már úúúúúgy izgulok érted....
Dóri: jobbulást és sok gyógypuszit a kis betegeknek, remélem karácsonyra már mindenki egészséges lesz, és minden el is készül időre..
nálunk is volt egy "kis" nátha, Ákos is panaszkodott a fülére, de nálunk már jól van mindenki..
Anhel: anno Matyi egyáltalán nem volt hajlandó bele menni a hóba, csak az tetszett neki, ha a Borisz húzta..
most meg az összes hókupacot végig ugrálja, hempereg, ugrál a hóval teli árokba, szóval borzasztóan élvezi..
Ákos is nagyon élvezi, ő mindent csinál Matyi után, úgyhogy ő is hempereg, meg dobál minket hógolyóval, ja és úgy szánkózik mint a nagyok, simán kapaszkodás nélkül ül a szánkón, és nagyon büszke magára..
Nitacska: örülök, hogy jobban vagytok..
Bábaildi: mi is nagyon készülünk az ünnepekre a fiúkkal..
csináltam nekik egy adventin naptárt, amiből minden reggel kihámozzák a csokijukat, ezt nagyon élvezik és Matyi már pontosan látja, hogy milyen közel van a karácsony..
már csináltunk karácsonyfa díszeket sóliszt gyurmából, meg tobozokból, ma pedig csinálunk házi készítésű karácsonyi dekorációt, és délután feldíszítjük az egész lakást..
már két adag mézeskalácsot sütöttünk Matyival, szerdán jön a harmadik, meg még valami egyszerűt csinálunk, amit Matyi is könnyen ki tud keverni..
komolyan mondom, nekem azóta van újra igazi karácsonyi hangulatom, amióta a fiaimmal készülünk és látom, hogy mennyire élvezik a készülődést, várják a nagy napot, annyira jó látni, ahogy be vannak zsongva, alig várom, hogy lássam a kis arcukat, mikor megjön a Jézuska..
és Ákos is annyira képben van, pl minden este elmutogatja, hogy a télapó hozott nekik finomságokat, és dobálja neki a puszikat..
ja, és még csinálunk a barátainknak is (Matyi korabeli) apró ajándékokat..
szenteste mi itthon leszünk négyesben, másnap megyünk a nagynénémhez anyukámékkal együtt, utána pedig anyósomék jönnek hozzánk, úgyhogy mi sem fogunk unatkozni..
puszi
Móni