Új privát üzeneted érkezett!

Juci!
De jó,hogy már mentek kifelé a vírusból!Szörnyű lehetett.Volt segítséged ezekben a nehéz napokban?

Vicuska!
Szép ez a kiscsaj és sajnálom hogy néha ilyen morgós az urad!

Én mindenképp beadatom azt a Noro... izét is.Asszem az az agyhártya gyuszi elleni is meg a rotát is nekik.Már elkezdtem fürödni velük a nagykádban,hogy szoktassam őket a vízhez,ami egy hónap múlva lesz.Édesek nagyon és olyan jó velük pancsizni.A kiskádas fürdésnél már úszik a fürdőszoba akkora pacsálás van.
Tegnap szétcsapták magukat a kajcsival a drágáim,mert este fél 10-től 5-ig aludt Dóri,Balázs meg 7-ig!!!Sajna a foguk miatt nyüszögés van éjjel,de nem kelnek fel rá.
Képzeljétek megduplázta mindkét kölköm a súlyát 3hónapos korukra!Kis varacskos disznókáim!
Dobok pár képet róluk!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

apuka kicsit megviselt,mert ő kis kel velem hajnalban és már nem fekszik vissza,mert rosszabbat tesz magával.Úgyhogy kivan mint a bili szegénykém.De már elkezdte élvezni a kölköket,hogy ha hazaér,akkor már nem az üvöltés várja őt,hanem széles mosolyok és gagyogások tömkelege!
Vendég

Benszike!

Szuperul nézel ki! Apa jobban le van harcolva :lol: :lol: :lol:

Ha van rá keret, szerintem is adass be mindent.

Judit

jucicuki

Kölkök édesek!

Puszi!

J.

jucicuki

Sziasztok Kedves "Ittlakók"!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül betörök!Meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e véletlen köztetek, vagy ismerőseitek közt olyan egyén, aki örülne egy golden retriever mamától és egy labrador papától származó kiskutyának? Ugyanis kedvenc háziebünk váratlanul megvemhesült, és nagyon szívesen adnánk ajándékba a kölyköket olyanoknak, akik örülnének egy kedves, jól nevelhető, kifejezetten gyermek-és családbarát kutyának. A kölykök március első vagy második hetében érkeznek, tehát úgy április végén, május elején lehetne őket elvinni. Természetesen az első oltást is beadatjuk nekik, ennek az árát mi álljuk, így a lehendő gazdinak erre sem lesz gondja. Nagyon szeretném, ha ezek a kis tündérek szerető gazdira találhatnának!
Kérlek Titeket, hogy amennyiben tudtok valakit, akit érdekelne a dolog, küldjetek nekem egy privit, és elküldöm a telefonszámom, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat!
Egy kép, várhatólag így fognak kinézni a kutyuk, ez Anutájuk 3 hósan:
Kép

Előre is köszönöm a segítséget, és mégegyszer bocsánat, hogy így betörtem!
Minden jót Nektek!

porsika

Sziasztok Lányok!

Végre Apa átvarázsolta a másik szobába a gépet és netet,kicsit fúrni faragni kellett ,de kész lett.És most működik is,csak el ne kiabáljam.Mostanság elég sokszor dögledezik a net.

Máté pedig lassan 4 hete,hogy külön szobába alszik,első perctől nem volt gond,simán átszokott. :lol: Hihetetlen milyen nagy Fiúnk van már.

Nagyon köszönöm a Máté nevében a szülinapi jókivánságokat,majd teszek képet is csak még a fényképezőn van.

Mi is szeretnénk a szülinaposoknak és névnaposoknak sok puszit küldeni,bocsi ,hogy csak most de annál nagyobb szeretettel!

Örülök,hogy lesz újra tali,remélem már el is tudunk menni!

Betegeknek küldjük a gyógypuszikat!!!Mielőbbi gyógyulást!!

Csak a képeket tudtam megnézni,de hihetetlen milyen nagyot nőttek a gyerkőcök,és nagyon szépek egytől egyig!

Puszi:Andi

Kép
taptau

Juci
Örülök hogy rohamossan javultok!

Benszi
Nagyon édik a gyerkőcök,tényleg látszik rajtuk hogy jó az étvágyuk :D Határozottan jól nézel ki!

Lányok!
Én ma úgy elkeseredtem :( volt uh-on és a doki azt mondta 2 héttel nagyobb a buksija Botinak mint kellene a többi mérete pedig egy héttel nagyobb a korához képest.Igaz ő azt mondta ne izguljak nem lesz semmi gond,nézzünk újból egy terheléses cukrot.Nem utalt arra,hogy mi van akkor ha a cukrom jó. :(
Volt valakinek ilyen?Engem az sem érdekel ha diétázni kell csak ne legyen baja a drágámnak!
gabicsibe

Szia Gabicsibe!!

Nekem Ramit mindíg nagyobbnak mérték olyan 2 héttel! És a cukrom tökéletes volt! Emlékszem Zeke doki már aggódott is, mekkora lesz a végén ez a baba. És a 4D-n is nagyobb volt másfél héttel..és?? ne ijedj meg, tök jó, ha néznek még egy cukrot de szerintem csak egy gyönyörű szép, érett baba van a pocakodban! Meg éppen hogyan tudják bemérni..puszi neked! ez a terhesség legszebb időszaka!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vicuska
Köszi a megnyugtató szavakat!Megpróbálok nem idegeskedni.
gabicsibe

Chesti, lehet, hogy hülyeség de pont ápr.19-én lesz a kismama babaruha börze..nem akarnak oda többen is elmenni? Vagy milyen szokott lenni, volt már valaki ilyenen? Érdemes egyáltalán?

Kép

vicuska2007

Taptau! Engem érdekelnének a részletek az alvással kapcsolatban. Gondolom akkor eddig egy szobában aludt veletek, esetleg egy ágyban is? Nálatok hogy aludt el és hogy kezdtétek átszoktatni. Benedek is velünk alszik egy szobában, és én nem is szándékozom kitoloncolni 1-2 éves koráig biztosan, de azért kíváncsi vagyok mi vár ránk majd akkor. Ha van időd légyszi írjál rólatok. Boldog szülinapot Máténak!

Gabicsibe! Semmi pánik és idegeskedés. A 25. héten már nem nagyon számít mekkora a baba, igazából itt már csak azt nézik, hogy nő-e rendesen, persze van egy -tól -ig határ, de ez elég tág és két hét eltérés még simán belefér. Attól is függ hogy méri meg, és ahányszor megmérik annyiszor más értékeket kapnak. Mikor minket is nézett a doki nekünk is volt, hogy a combcsont alapján két héttel kisebb volt, a feje meg nagyobb, de azt mondta az orvos ezzel nem is kell foglalkozni, csak ha nagyobb mint 2 hét az eltérés akkor kezdenek el nézelődni. Igazából a tendencia a lényeg, hogy folyamatosan nőjjön. Szorítok neked, hogy a cukor is rendben legyen és boldogságosan élvezhesd a kismamaságot. Olyan jó volt terhesnek lenni :)

Juci! Jobbulást nektek és jó étvágyat a kis falánknak!

Lányok! Van egy összeesküvés elméletem. Most egy csomó hírben volt, hogy rotavírus fertőzések vannak az országban és a héten kaptunk egy levelet a Magyar Házigyermekorvosok Szövetségétől, hogy mennyire támogatják, hogy adassuk be a rotavírus vakcinát. Szerintem nem fogy belőle elég és így próbálja ösztönözni a gyártó, hogy többen adassák be a gyereküknek. Amúgy mi pont ezt a vakcinát adtuk be Beninek, mert én úgy gondoltam ennek potenciális esélye van, hogy elkaphatja és lám-lám igazam lett.

Estrella! Nagyon csókosszájú Dórád a kádas-pocakos képen. Szépek vagytok!

Benszi! Jó hallani, hogy már nem vagy annyira kiakadva mint az elején. Tök édesek a babák. Férjednek kitartást. Az enyém is kicsit kikészült az utóbbi hetekben, mert reggel fél 7-kor ébresztő van és ő sokszor hajnal 2-ig dolgozik, szóval 5 óra alvás barátok közt is kevés. Vicces, hogy előtte mennyit aludtunk, vajon mikor fogok megint 8 órát aludni vagy mondjuk 10-kor felkelni?

Kép
azért én is rakok föl két képecskét :)
Játszom
Kép

Anyával és apával plázáztunk. (apa fotózott)
Kép
gombahölgy

Gabicsibe
szerintem se izgulj,az én manóm is mindig nagyobb volt 2héttel :oops: :oops:

Benszikém
csodásak a képek,és jól nézel ki te is :lol: :lol:

Gombahölgy
milyen nagyfiú :wink: :wink: :wink:

mostanában nyügösek vagyunk ezért irok kevesebbet :cry: :cry: de gondolok rátok sokat :wink:
no dobok én is egy képet :wink: :wink: Kép végre mosolygunk:))) Kép mostanában csak ebben szeret lenni:(

bibar

Gomba!

Köszönöm a bókot!Te sem panaszkodhatsz!Hát alvás téren ezt a lemaradást szerintem sosem fogjuk behozni!Úgy irigyellek ezért a kenguruzásért,bár én is gondolkodom,hogy veszek egyet és akkor legalább csönd lesz ha az egyik alszik.Bár már jól elszórakoztatják magukat!Nagyon helyes Beni,jó nagy melóban van.

Bibarka!
Micsoda komoly pocak szerkezete van Oli úrnak.Nagyon szép!Pocakfájás miatt nyügi?Kitartás.Tejcsi ügyben mi újság?

Gabicsibe!
Köszi a dícséretet.Ne izgulj minden rendben van a babáddal.Tudod az UH nem mindig pontos.Én is azt hittem nem lesz 2kg sem a lányom és 2,5-el született,tehát ne aggódj.

Juci!
Köszi neked is dícséretet.Hát igen apuka leharcoltabb,mint én az bizti.Remélem most már sokkal-sokall jobban vagytok és eszik rendesen a kiscsaj.

Képzeljétek tegnap észrevették egymást és mosolyogtak egymásra meg beszélgettek is.Én meg itattam az egereket boldogságomban.Balázs elkezdett dallamosan sikongatni.Nagyon édes.Dóri hangja meg Kapócs Zsókás.Azt mondta az uram,reméli olyan jó segge és cickója is lesz mint neki! :lol:
Ez a fogzás durva 3hónaposan.Amerre megyek minden tiszta nyál.Olyan,mintha legalább 6 boxer kutyánk lenne itthon.Néha olyan éles fájdalmas sikító sírás van,a szívem szakad meg olyankor.
Ja és Balukám már 2x végigaludta az éjszakát 10-fél7-ig!Dóri 4-5-ig alszik.És még nappal is alszanak minden kaja után:Tök jó!
Vendég

Sziasztok,

Bocs Lányok, most csak beugrottam... utolsó nap a melóhelyemen, képzelhetitek, áll a bál.

Gabicsibe, Gábor buksija is nagyobb a koránál, de a dokim eddig nem mondta, hogy ez gond lenne. Nyugi! Én is "óriásbébi voltam", van ilyen. Én úgy tudom, hogy a terhességi cukorbetegség egyik tünete, hogy megnövekszik a magzatvíz mennyisége, de nálatok ez rendben van, gondolom. Persze azért nem árt a terhelésest megcsinálni, csak hogy megnyugodj.

Tegnap voltam a Jánosban, a dokim megmutatta a szülőszobákat (igaz, csak bekukkantottunk, mert mindegyik foglalt volt), nagyon szépek! És az egyikből kihoztak egy újszülött babát, még magzatmázasan, óriási hangja volt, és döbbenetesen pici! Én azért azt hittem, nagyobbak az újszülöttek :shock: Persze beindultak a hormonjaim rendesen, legszivesebben felkaptam volna és elszaladtam volna vele :lol: Nagyon cuki volt!

Kép
elan

Jaj Lányok!
Nagyon jól estek a nyugtató szavak és a sok édes babóka láttán megnyogodtam :D Köszi mindenkinek!
gabicsibe

Judit! :lol:

Boldog féléves fél szülinapot kívánok a lányonak!!!! :lol: :lol: :lol:
Mivel ebben a hónapban nincs 31-dike, így a mai napon van nem?

pusza, Brigi :wink:

Jaa, Briginek alul kibújt az első fogacskája!!! Barbié is úton van!

Benszi! :lol:

Mi is már nagyon régóta nyálzunk, azt hittem már nem akarnak beindulni a fogacskák.
Na, de a nyügi is megy rendesen! :cry:

sziasztok!

Brigi :wink:

Kép
brigii

Benszi, Gomba, Bibar!

Gyönyörűek a babák!!!!

Juci!

Hogy vagytok?

Nálunk a helyzet lényegében változatlan: Soma nem szopik többet, sőt, ismét vannak 20-30-as adagjaink. Komolyan mondom, én már a falnak megyek :cry: Szinte mindent kipróbáltam, hiába :cry: Ma reggel olyan nyűgös volt, ordított, szinte lila volt a feje, görcsösen rángatózott és nem volt hajlandó cicizni, csak a cumisüveg kellett neki :cry: Ha mindkét szemem kisírom, ha a fejem tetejére állok, akkor sem tudom leszoktatni a pótlásról, kevés a tejcsi. Akinek esetleg sikerült a cumisüveget száműzni, árulja el, mikor és hogyan csinálta? Kezdem feladni.
ballagyo

Sziasztok!

Írtam egy jó hosszút, de mivel a kiscsaj itt piheg a hasamon, miközben gépelek, rossz billentyűhöz nyúltam, és elszállt az egész... Most nem tudom újra leírni, mert mindjárt felébred...

Jól vagyunk, de nem gondoltam, hogy néha ennyire nehéz lesz...
Zsófi még mindig sokat sír, de volt már olyan éjszakánk is, amikor 7 (!!!) órát aludt egyhuzamban!

Remélem holnap megint lesz egy pár szabad percem, és tudok írni mindenkinek...

Most ez az egyik kedvenc képem:

Kép

Puszi mindnekinek!

Mamm

Kép

Kép
mamm

Ballagyo
Ne add fel. Kérj segítséged itt: http://www.lll.hu/telefon
La Leche Liga honlapja. Van sok hasznos info, de fel is lehet őket hívni. Remélem tudnak segíteni.

Kép

Kép
agnese

Chesti,
Hű nekem lehet, hogy veszélyben a tali! :( :( :( Nagyapám akkor akarja a születésnapját tartani, és azt nem tehetjük meg, hogy nem megyünk. Még reménykedem benne, hogy esetleg máskorra teszi. Írj át légyszi egyenlőre talánra. :oops:

Lippa,
Hát a csajok már kész nőcik, annyira aranyosak! Jól áll nekik ez a ruci! :D

Ballagyo,
Kitartás neked!

Benszi,
Olyan jó olvasni, hogy most már vidámabban írsz, és hogy jól vagytok.
Nagyon jól nézel ki, de tényleg! :wink: A gyerkőceid meg cukik nagyon, édesek lehetnek ahogy vigyorognak egymásra! :D

Juci,
Örülök, hogy túl vagytok rajta!

Gabi,
Ha a doki azt mondta ne izgulj, akkor tényleg ne izgulj. Nem lesz semmi baj, Botond nagyon szépen fejlett kissrác. Szerintem a cukrod is jó lesz! Mikor ismételsz?
Ma voltam a védőnőnél, és képzeld, nem tolt le a súlygyarapodás miatt. :shock: Azt mondta ikreknél ez teljesen normális, ne várjam hogy majd csak annyit fogok gyarapodni havonta, mint az első felében. Meglepődtem, azt hittem, majd a diétát tanácsolja.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Gyors bekukk, jön a 7. fogunk, és ez az időőő, hát nem mondom hogy csupa bűbűj és kacagás a kiscsaj. :) De ahogy Zsókucinak is mondtam, ez is belefér még, de azért tépi az idegeket néha. :)
Feledteti hogy elkezdett puszikat dobálni, olyankor felkapom szorítom, puszilgatom, hihetetlen. :)
Kedvenc szava most a hoppá, és jól használja. :D Tegnap a kádban elengedett egy pukit, nézett maga alá meglepően, h ezek a buborékok hangokkal, és szaggal együtt belőle jött ki....mutogatott a fenekéhez, rám nézett, és azt mondta hoppá. :) :lol: Öröm, és boldogság. :)

Vicuska Rami csodaszép, hogy nevet, az ember is mosolyog vele együtt. :)
Pasik, akkor kezdik élvezni igazán amikor már "kommunikál" velük a baba.
Hol lesz ez a börze?

Mamm Zsófi milyen édes, és Ő is mosolyog álmában. Kis husi. :) Cuis kép...nem is mondok semmit, annyi nyugalom árad belőle. :)

Share várjuk azt a sok mondanivalót ám, na meg a képeket. :)

Estrella ez a fürcsis kép... :lol: A bealvóson meg tündéri. :)

Gica vadásztalak hát. :) Giga pocisként láttunk utoljára, most meg lassan szaladnak a babókáid. :)

Juci sajnálom a rotát, de örülök, hogy jobban vagytok.

Elan meghitt kis esküvő volt. :) Belenéztem a többi képbe is...apám nem semmi helyeken járkáltatok, és gyönyöürűűűek a képek. Csak nem profi fotósok vagytok? :lol:

Lippa micsoda táncoslánykáid vannak!! :lol: Fogadjunk Ők voltak a legszebbek. :)

Süni Boldog névnapot megkésve is. Ezt vedd puszi dobálosnak. :) :oops: :lol:
Kép

Ballagyo, na hogy mennek a napok? Ki fog alakulni hidd el. Ahogy többen is tanácsoltuk hallgassa szivedre, és ösztöneidre, figyeld Őt, és picit alakitgasd. :)

Benszi de jó olvasni, hogy most már alakul a dolog. Sok sok örömöd még lesz a két kis gyönyörűben. :)
2. képtől kifeküdtem!!! :lol: :lol: Együtt pedig halál szépek. :)

Taptau remélem többet jössz. Máté nagyon ügyes nagy fiú volt. :)

Gabicsibe, nekünk is nagy fejűnek mérték Nikit, és 4 kilósra saccolták...ehez képest teljesen normális 3350-es kis csomag lett. :)

Gomba szépek vagytok!! Jó a kendőd, nekünk is ilyen van. :)

Luki, Bibar hahó :) Felfedezték már egymást a szerelmesek? :)
Oli baba huusssiiii, és látszik milyen kis nyugodt a székében. :)
Mosolya döglesztő. :) Leolvadsz mi? :)

Rebe :( Sajnálom. :(

Kép
Kép
Kép

chesti

Ballagyo:
Nálunk meg az a helyzet, hogy nem szereti sem a cumisüveget, sem a cumit. Mondjuk cumit amúgy sem akartam neki adni, de azért néha a lefejt tejet odaadnám neki cumisüvegből, de neki csak a CICI kell. :) Az viszont éjjel-nappal.
Mamm:
Nem semmi Zsófi a 7 órával, nálunk 4,5 volt eddig a rekord. De szerencsére éjjel csak 2-szer kell felkelni hozzá, az is valami. Úgy néz ki, hogy használ ez az Infacol, már kevesebbet szenved. Viszont a napi 2-3 csuklásunk az megmaradt.

Pár napja meg egy akkorát bukott, jól rámijesztett, jött orrán-száján. :(
Most pihi van, alszik.
Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

A tegnapi hullámvölgy után ma már egy kicsit jobb. Ismét stabilan 60-at szopizik. Rájöttünk, h feleslegesen öltünk pénzt, időt és energiát a gyerekszobába, Somával kiköltöztünk a nappaliba, itt van egy kinyitható kanapénk, ezen alszunk ketten. Alvás fronton ugyanis rájöttem, h neki egyelőre nem a rácsos ágy, hanem én kellek, jobban és többet alszik velem. Ez az első dolog, amit megtanultam :roll: A kajálásban és a napirendben is igyekszem inkább ráhallgatni, nem a hülye könyvekre és a szülői tanácsokra :roll:
Apropó kaja, ti mikor hagytátok el a mellvédőt? Lassan, lépésről lépésre akarom a cicire szoktatni :roll: Csak olyan nehéz :roll:

Ui.: Mamm: Zsófi nagyon aranyos! :lol:
ballagyo

Sziasztok!

Gyors jelentkezés. Elkaptam Mátétól a betegséget, 4 napja szenvedek, de nem lett jobb. V.szeg orvoshoz kellene mennem. :roll: Apán is jelentkeznek már a tünetek. Az egyik tesómat is megfertőzte. Kis vírusgazda. :lol: :shock:

Máté szerencsére már jól van. Még szívni kell néha az orrát, és köhécsel, de amúgy kutya baja.

Chesti,
kicsit váratnak magukra a beígért dolgaim. Fotókat át kellene tölteni, az irományt nemcsak gondolatban kellene elkészítenem. :wink: :oops:

Ballagyó,
milyen cumisüveget használtok? Próbáltad már pohárból v. csészéből itatni (kihajló perem a lényeg), esetleg kanalazni a tápszert? Macerás, de segíthet.
Bimbóvédő (gondolom, ezt érted mellvédő alatt)? Én nem használtam, így csak laikusként: mi lenne, ha egyszerűen elhagynád? :roll: Megsértődik?

Estrella,
ügyesen csináltátok! Párod hozzáállása változott már valamit? Még pocakos korodban volt téma, hogy nem úgy állnak a dolgok, ahogy szeretnéd.

Elan,
gratulálok! Csak lazán, kérem! :lol:

Lippa,
kis spanyol csajszik. :wink:

MINDEN BABA GYÖNYÖRŰ!!!

Zuzmó,
nagyon szépen fogalmaztál! Igazán meghatódtam. :D
Jól mondtad azt, hogy talán másnak soknak tűnik Jázi ekkora mennyiségű alvása. Nekem igen! :wink: Máté 1-1,5 órás alvással elvan egész nap, aztán oszd be a többit. Néha kitalálom, hogy legalább akkor 1 órát pihenek, de persze nem igazán jön össze. :x

Benszi,
innentől lesz elvileg könnyebb a helyzet? Ellesznek egymással? :wink: :lol:

Rotától én be vagyok sz@rva. 1 éves kor után be lehet adni??

Bocsánat, akinek nem írtam. Mennem kell, mert Máté szétszed. Teljesen rá van kattanva a billentyűzetre, szg-re. Most ráadásul pelenkacserét is követel. :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
share

Share!

Megpróbáltam a bimbóvédőt elhagyni, de Soma ettől csak dühösebb lett, úgyhogy egyelőre ezzel még várok. Jobbulást neked és Máténak!

Kép Beszélgetek:))[/img]
ballagyo

Share
Jobbulást az egész családnak!

Chesti
Ezen a történeten én olyan jót nevettem,nagyon édes lehetett :D

Rebe
Látod én mondtam neked,hogy ez nem sok és igazam is lett.És még csak most jön a java!Kedden megyek cukrozni :? Rá kérdeztem az anyagiakra is és nem mondta meg.Az volt a válasz,hogy majd a 33.hét körül beszélünk róla!

Mamm
Nem csodálkozom,hogy ez most a kedvenc képed!Nagyon édes!

Ballagyo
Kitartás,rendeződni fognak a dolgok! Az a lényeg,hogy ti egymásra hangolódjatok és minden rendben lesz!Amúgy Soma helyes kis pasi :D
gabicsibe

Share!

6 hós korig meg kell kapnia az utsót :cry:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Juci, Boldog miniszülinapot a Lányoknak!!!

Chesti
, ez a Kismama újság éves vására de rájöttem, hogy akár a tali után is simán ki lehet menni. Úgyhogy felejtsd el! :oops:

Mamm, ez a kép valóban nagyon édes!!

Ballagyo
, annyira cuki a kis Soma! Nekem nagyon tetszik a neve!!!
Ügyes vagy, nem adod fel a szopizást! Le a kalappal!

Estrella, képeket!!!!!

Mi beadattuk a Rotát, Meringococcust és a másik coccust is. Egy vagyonban volt!! A Meringónak holnap kapja meg a 2. adagját.
Nagyon kiváncsi vagyok hány kg-t fognak Raminak mérni,mert megint 3 óránként szopizik sajnos éjjel is. Próbálkozok már alma-sütőtökkel is, úgy néz be fog jönni de csak szép fokozatosan adom neki. Szerintem tuti 8 kg. felett lesz.
Ja, és már majdnem átfordul! egész nap próbálgatja, hangos nyögések közepette. :lol:
Meg ha háton van olyan mintha hídat akarna csinálni. Egész nap izeg-mozog! És kurjongat! Nagyon-nagyon édes! Ez csodálatos idöszak!

Kép

vicuska2007

Sziasztok Lányok,

Hurrá, vége a melózásnak :D Kicsit azért tartok tőle, hogy mivel fogom a nagy pörgés után elfoglalni magam egész nap otthon, de majd biztosan kialakul. A munkahelyemen nagyon édes volt a csoportom, kaptam tőlük egy babanaplót búcsúajándéknak, írtak bele egy verset és aláírta mindenki.

Chesti, nem vagyunk profi fotósok, de nagyon szeretünk mindketten fotózni (én vagyok az, aki képes fél órán át hasalni egy halastó felett a stégen, hogy minél jöbb szögből sikerüljön lefotózni a halakat :D )

Még egyszer köszönöm az esküvői gratulákat ;)

Zsókuci, a táblázatban majd javíts légyszi a koromat 32. évre, holnap lesz a szülinapom :)

Kép
elan

Chesti
de bizony megvolt megint a randi,majd rakunk fel képet a szerelmes párról :lol: :lol:

Ballagyó
nagyon édes Soma ahogy dumcsizik :wink: én mai napig használom a bimbóvédöt,anélkül nekem nem tudja szivni :cry:

Share
jobbulást nektek :(

Benszikém
igen,sajna hasfájós :cry: :cry: tejem most elég sok van,mondjuk háromnegyede anyatej a többi táp :lol: :lol:

Elan
de szuper,végre itt a megérdemelt pihi,hidd el lesz tennivalód :wink:

köszönjük a bébi dicséretet mindenkinek :wink: :wink:

képzeljétek tegnap a viharban elment az áram igy fütésünk sem volt,át kellett cuccolnunk anyuékhoz,hááát nem aludtunk jól :x most jöttünk haza,már van áram hála az égnek :wink: Olivér hisztizik,ugyhogy mennem kell,majd még jövök :P :P :P

bibar

Sziasztok!

Az utolsó két oldalt sikerült visszaolvasnom, igyekszem reagálni, remélem senkit nem hagyok ki.. Múltkor elszállt a hosszú hsz-em, most word-ben kezdtem el…

Lanett,
Hogy vagytok? Jobb már a helyzet?
Látom jössz talira, remélem mi is be tudunk majd ugrani, és akkor személyesen is megismerhetlek benneteket! Tanczy mondta ám, hogy érdeklődtél utánam, amikor szültem, nagyon jó esett!

Elan,
Hatalmas gratula az esküvőhöz! Nagyon helyesek vagytok, és olyan szépen alakul a pocakod!!!

Juci,
Örülök, hogy már jobban vagytok, benneteket is ér ám minden… De tök jó, hogy ilyen szupererős anyukájuk van a csajoknak, mindent átvészeltek együtt!

Réka,
Hogy viselte az oltást a Törpi?

Zuzmó,
Olyan furi, hogy már a félidőn is túl vagy! Repül az idő! Nem teszel fel egy pocis képet? Kíváncsi lennék rá!

Mot,
Édes a kiscsaj nagyon!!!

Estrella,
Ez a fürdőzős, pocakos kép csúcs! Annyira szép Dóra baba. Örülök, hogy bejött az Infacol, igazából Zsófi is nagyon szereti, de rájöttünk, hogy a mi kislányunk nem hasfájós, csak éppen imád kézben lenni… Sajnos sokat bukik, néha nagyokat is, mint Dóra, és a csuklás nálunk is gyakori… Nálatok sokat van kézben a kiscsaj? Mekkorát nőtt eddig? Súlya?

Gica,
Képeket nem kapunk?

Rebe,
Te meddig dolgozol még? Hogy bírod? Pocifotó???

Lippa,
Nagyon jók ezek a farsangos képek, és igaza van Süninek, tiszta nőcisek már a csajaid. Nem kell még elkergetned a bölcsis udvarlókat? Vagy megoldják a csajok maguk?

Zsókuci drága,
Hogy vagy?

Vicuska,
Sztem nem is kell mondani, mert egyértelmű, hogy Rami csodaszép baba!

Benszi,
Milyen nagyok már a gyerkőcök, és Te is tök jól nézel ki!!!

Taptau,
Nagyon boldog szülinapot az egy éves nagyfiúnak!!!! Kérünk szülinapi képeket!!!

Gabi,
Látom, hogy a többiek már megnyugtattak, de én is megerősítem amit írtak! Zsófinak már a 37. héten 98-as BPD-t mértek (elvileg születéskor ekkora), a pocakja meg vagy 2 héttel kisebb volt, mint kellett volna. Az uh 3100 körüli súlyt saccolt neki. Na ehhez képest teljesen normális fejmérettel, és 3830 grammal született… Ennyit az uh-ról… Szóval ne izgulj, teljesen normális babácskád van!

Gomba,
Nagyon helyesek vagytok a kendős képen! Mi is elkezdtük már használni, Zsófi nagyokat alszik benne!

Bibar,
Milyen nagy már Oli!! Nem semmi volt a tegnapi vihar, és hogy még költöznötök is kellett… De még az a jó, hogy van hova… nekem 160km-re van mindkét nagymami… Hát Oli is nyűgös? Zsófi is elég sokszor az… Sírdogál, és csak akkor nyugszik meg, ha felvesszük… Mondogatja is mindenki, hogy majd nagyon megszokja, és később nem fogok bírni vele...

Ballagyo,
Ne add fel!!! És főképp ne keseredj el, és ne idegeskedj, az nem jó egyikőtöknek sem. Tudom, hogy mondani könnyű… De ha nem megy a szopi, akkor sem kell falnak menni! Nyugalom!!! Bimbóvédőt még én sem hagytam el, de néha már sikerül nélküle is. Elvileg a hónalj tartás segít az elhagyásban, de még én sem próbáltam…

Chesti,
Édes ez a puki sztori! Annyira látom magam előtt a kiscsajt! Mostanában nem csináltál róla klippet? Nekem is elkészült ám az első! Még nem olyan profi mint a tieid, de a sógornőmék nagyon örültek neki (az unokaöcsiről csináltam a szülésem előtti nap..).

Share,
Jobbulást az egész családnak!!!

Luki néni,
Régen látunk Falatka fotót… Ejnye-bejnye… Kíváncsi vagyok az újabb szerelmespáros képre!

Mi jól vagyunk, Zsófi cica most is itt alszik a pocimon kisbéka pozícióban. Lógnak le a kezei, olyan mintha átölelne. Imádja! Meg én is, mert olyan aranyos! Éjszaka megint 7 órát aludt egyben, lehet hogy aludt volna többet is, de már felkeltettem, hogy egyen, mert úgy gondolom, hogy egy ilyen pici csaj még ne hagyjon ki ennyi időt… Lehet hogy hagynom kellett volna, mert kajcsi után akkorát bukott, hogy csak… Már ő is élvezi a fürdetést, igaz, csak hason, hanyatt mindig sírás van. Ma egy kicsit bekeményítettem délután. A nagy ágyon sírdogált, de nem vettem fel. Odafeküdtem mellé, simogattam a pociját, meg fogtam a kezét, így próbáltam lecsitítani. Sok türelem kell hozzá, mert sokkal lassabban ment a dolog, mintha felvettem volna, de lehet hogy eredményes lesz…
Elkészült a szüléstörim, legközelebb felteszem. Kicsit hosszú lett, mert elkezdtem Zsófinak egy blogot, és abban részletesen leírtam neki mindent.

Na, jó hosszú lettem…

Mamm

Kép

Kép
mamm

Ezzel már régóta adós voltam :oops: Kép apával mókázunk

KépKép
naposoldal

HAli!

Most van egy kis nyugi a hétvégi pörgés után, nemrég mentek el a férjem unokatesójáék két kiscsajszival- Boróka 3 éves, Veronika 5 hónapos, gondolhatjátok, hogy néz ki a nappali - és apa most hazaviszi az anyukáját aki itt volt nekem segíteni, vitték Jázit is magukkal, úgyhogy most van pár nyugodt perc amíg senki nem kapcxsolja ki a gépet vagy nyúlkál bele a billentyűzetbe vagy cibál, hogy inkább vele törődjek stb. :lol:
Viszont hátra kell dőlnöm a gépeléshez, mert kicsi fiam utálja, ha összenyomom és így előfordul, hogy két billentyűt is lenyomok egyszerre, előre is bocsi. :) Már nem emlékszem pontosan, hogy Jázmin mennyi idősen csinálta ezt, de ő is "dörömbölt" ha előre hajolva csináltam valamit.
Kristóf már most a köldököm fölött 3-4 cm-vel kalimpál és nem ritkán hiszik azt, hogy néhány hetem van szülésig, úgyhogy ne akarjatok pocifotót, mert megijednétek :lol: Na jó azért majd lehet, hogy lesz, de tényleg elég meglepőek már a méreteim. Én ezt annak tudom be, hogy már elő volt készítve a hely, mert nem volt elég ideje a pocakomnak visszahúzódni és a kiskrapek ezt ki is használja és jól belakja a rendelkezésére álló összes helyet :lol:
Na ezt most jól leírtam, de biztos értitek mire gondolok.

Hát most ennyi tellet tőlem, kicsit ledőlök amíg lehet, mert egész nap pörögtem mint a búgócsiga. Azért a gyerkőcöket nem hagyhatom ki, ha nem is mindíg van időm elolvasni az írást, de a babókat mindíg megcsodálom.
Továbbra is gyönyörűek, egytől-egyig. Benszi, Ballagyó, Gomba, Bibar, Mamm, Vicuska , tényleg csodaszépek.
Na puszi mindenkinek, megyek elnyúlok a kanapén

Kép
Kép
zuzmó

Naposoldal

A Te Nórid is nagyon édes

Kép
Kép
zuzmó

Kép szeretek olvasni Kép párnák közt Kép még mindig fotózol?unom!

KépKép
naposoldal

A párnás képhez a jobb füleddel érintsd meg a jobb válladat :lol: :lol:

KépKép
naposoldal

Napcsi,
de szuper ez a kép!!! :D :D :D
Hiába, egy ilyen nagy lány már simán tud mókázni az apujával. Nagyon édesek! :wink:

Kép

Kép
mamm

Mindegyik kép nagyon jóóóó, csak most láttam a többit! :D :wink:

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Már régóta olvasgatom az írásaitokat, de eddig még nem szóltam hozzá, most azonban van egy kis(?) problémám:
W. dokihoz járunk a BMC-be, 6 sikertelen inszem után most volt az első lombikunk. 18-án volt a beültetés, 27-én 48-as volt a Hcg-m. Nem tudom, hogy ez milyen érték (sok, kevés vagy átlagos), mindenesetre azt mondta W. doki, hogy ez egy kisbabához elegendő. Kérdezte, hogy volt-e esetleg vérzés, mondtam, hogy barnás, pecsételő, mire ő legyintett, és azt mondta, hogy azzal nem kell foglalkozni, viszont ha élénk színű a vérzés, akkor menjek el a saját dokimhoz (ugyanis Szolnokon lakom). Nincs friss vér, de pecsételek továbbra is. Szerintetek mi a teendő?

Elnézést, ha buta a kérdés, de minden válaszolónak előre is köszi!
kisevet
kisevet

Szia Kisevet!

Én is W.-hez jártam, nekem is viszonylag alacsony volt a hcg-m. 52-es.
Azóta megszületett a kislányom :lol:
Szóval emiatt ne aggódj. Én a helyedben elmennék a saját dokimhoz is, hogy kövesse az eseményeket, de a pecsételés nem kell, hogy gondot okozzon. Nekem élénk vérzés is volt a terhesség korai szakaszában, én akkor nagyon megijedtem, de utána problémamentes volt a terhesség.
Szóval szerintem pihenj nagyon sokat, vigyázz magadra, és menj el a dokidhoz is, biztos ellát néhány jó tanáccsal.
Szép babavárást kívánok!

Zuzmó, Mamm , Köszi :lol:

KépKép
naposoldal

Nagyon köszi a megnyugtató sorokat! Megkönnyebbültem.
Eddig is sokat pihentem, de ezután fel sem kelek az ágyból. :D

kisevet
kisevet

Sziasztok,

Most csak néhány mondat erejéig ugrok be ide, elég fáradt vagyok, zűrös és húzós hetem volt :roll:

Nagyon szépek a képeken a babákok! :D:D:D

Napcsi,
Vééégrre :wink: Nagyon szép Nóri is! :D

Én jól vagyok viszonylag, nagyon sok a meló, meg az egyéb rohangálni való, úgyhogy alig vagyunk itthon... :? Voltam végre vévételen, holnap lesz meg az eredmény, remélem most már nem lesz gyulladás, vagy legalábbis nem lesz annyira rossz a véreredményem. Majd megírom. A kezem amúgy még mindig fáj, de az időjárásra fogom egyelőre, aztán ha nem múlik el hosszú távon ismét megyek vele dokihoz...

Remélem jövő héten többet tudok jönni!

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Napcsi
Végre képek!Miért dugdosod előlünk ezt a gyönyörűséget :D

Mamm
Köszi neked is a megnyugtató szavakat :D

Zuzmó
Nálunk is ez van Ha sokáig ülök a gép elött Botond el kezd méltatlankodni és jól megrugdos így kénytelen vagyok felállni.

Pénteken este jól fenékbe rugdosott a kisfiam,mert a ragasztó pisztolyból a kezemre folyt az olvadt műanyag és iszonyatossan megégettem a kezem.Ilyen fájdalmat még nem éreztem.Párom nagyon mérges volt rám mikor hazajött és elmeséltem,de mondtam neki ne idegeskedjen mert pici fiúnk már kiporolt érte. :D

Elan
Gyorsan fognak telni a napjaid és szerintem nem fogsz unatkozni!Viszont a hasalva készített képeket egy darabid el kell felejtened :D Ja és Kép
Mész szülésfelkészítőre?

Zsókuci
Nagy kalappal a holnapi jó eredményekhez!
gabicsibe

Bibar, nem semmi kis kalandok a vihar miatt... nálunk is pislákolt a lámpa rendesen, de végül nem ment el az áram...Azért elég ijesztő volt.

Mamm, alakul bizony! Már átadják néha a helyet a buszon ;) Zsófi nagyon édes lehet, és ezek szerint az alvókája is jó :) A blogod címét elárulod?

Naposoldal, Nóri nagyon-nagyon édes!

Zuzmó, én mostanában kezdtem érezni, hogy felfelé is rugdos Gabi, meg van olyan, hogy a hasam két oldalán egyszerre érzem. Szóval már klasszul végigér bennem. Dobj nyugodtan egy pocakfotót, kiváncsi vagyok :)

Zsókuci, sajnálom, hogy megint fáj a kezed :( mondjuk ezek az össze-vissza frontok... Elmehetnének már a fenébe, és jöhetne a tavasz. Mizujs a fogyókúráddal, bírod?

Gabicsibe, köszönöm a mackót! :) Hát igen, a hasalást fel kell függesztenem átmenetileg. Akarok menni szülésfelkészítőre, de még nem tudom, mikor. Majd megbeszélem a pasimmal, mikor ér rá, jó lenne, ha ő is tudna jönni, nehogy elájuljon nekem a szülőszobában :) Most néztem ki magamnak egy kismamatornát, ami azért szimpi, mert a szomszéd utcában van. Holnap felhívom őket, hogy mikor vannak az órák. Te jársz valahova?

Különben most jöttünk moziból, megnéztük a Sweeney Todd-ot. Hűű, nagyon jó kis film volt, dőlt a vér :D , és a színészek is szuperek voltak. Az egyetlen rossz pont (de ez a mozik hibája), hogy rettenetesen hangos volt a film, és a gyerekem nem díjazta a zajt. Próbáltam leszigetelni a pocakomat a kardigánommal, kezemmel, még a táskámat is magam elé fogtam, de azért ment a dizsi ezerrel... szóval azt hiszem, ezt nem fogom erőltetni...

Kép
elan

Elan boldog szülinapot!

Szép hetet mindenkinek!

Judit

jucicuki

Elan :lol:

Boldogságos Születésnapot! :lol: :lol: :lol:

KépKép
naposoldal

Mamm:
Hát Dóri nálunk is imád kézben lenni. Van, hogy csak unatkozik a kiságyban és sírdogál, de amint felvesszük egyből semmi baja.
Ruhástul mértem, úgy 4260 gramm.
Egypár kép:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Elan drága,

Nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánok! :D:D:D

Kép

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Gyors bekukk, és dobok táblát! :)

Elan Boldog szülinapo!! :)

Estrella, de pici Dóra. :) Niki sosenem volt ekkora. :) Szépek vagytok! :)

Ballagyo Soma gyönyörűűű kis pasi. :) még még képet! :)

Napcsi vééégre képek. :) Ahogy olvassa a könyvet...olvadtam. :)

Sharon?? kéépek? :)

Most csak ennyire futja bocsi. A képeket viszont imádom még még még. :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép

chesti

Sziasztok!!

Napcsi, imádom Nórit!!! Eszméletlen szép!!!!!! :wink:

Mamm, ugye megírod majd a blog címét??

Kép

vicuska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: