Sziasztok Csajok!
Sikeresen megérkeztünk a nyaralásból.
Nagyon jó volt Velencén, pihizni is tudtam kicsit
Az időről azt hiszem nem kell külön beszámolnom...
A gyerekek szuperül érezték magukat, ki sem lehetett őket szedni a medencéből. Olyan jó szinük van, pedig használok 50+ védőkrémet, meg a kritikus időszakban amúgy sem vagyunk kint, akkor alszanak. Ennek ellenére olyan jó a szinük.
Fejlemény: Réka elkezdte használni a bilit!!!! Persze jópár baleset előfordult, de itthon már olyan szépen csinálja. Még rá sem kell szólni, sőt kifejezetten megsértődik, mikor kérdem tőle, hogy pisi?
Ellenben szó nélkül ráül, ha kell neki, vagy hangosan kiabál, hogy bilibe-bilibe. És már ül is rá. Éjszakára természetesen megy a pelus, tele is van reggelre, de nap közben egyáltalán nem adok rá, és átlag napi egyszer van csak baleset. Szóval kissé nyugodtabb vagyok.
Szerencsére nálunk az ovi OK, már hívtam is őket, hogy mikor, mennyi, stb.
Most inkább már elkezdtük nézni Bencének az iskolát. Tök kemény!!!! Még csak most született. De ugyebár, ha nem a körzeti iskolába (márpedig oda nem, az tuti) akarom beiratni, akkor jó lesz, ha a jövő májusi beiratkozáskor listára tudom tetetni a gyereket, hogy egy év múlva már ne kelljen izgulni, hogy felveszik-e vagy sem. Ugyebár Bence évvesztes, így jövő dec-ben tölti a 6-ot, de csak 2011. szeptemberben kezdi az iskolát, csaknem 7 évesen. Viszont eléggé parázok ettől a listára kerülés dologtól, tényleg nem akarom, hogy emiatt ne járhasson a választott suliba.
Fini!
Hihetetlen, hogy már mindjárt félidős vagy!!! Remélem pénteken megtudjuk a nemét
Mazsuzs!
Sajna nem tudok neked én sem segíteni szállás ügyben, én már írtam inkább mindig szervezetten megyek, illetve saját telekre. Remélem ez a makacs hajhullásod végre abbamarad, lehet, hogy egy pocaklakó segítene rajta?
Nita!
Kitartás, már nincs sok hátra! Bízom benne, hogy minden rendben lesz!
Szandra!
Na én is kíváncsi leszek, milyen lesz az ovikezdés... Meló?
Többiek, egy helyzetjelentést írjatok!
Én nem bánom, hogy ha nincs mindennap ezer hozzászólás, nem is értem, mások hogy csinálják. Nekem két gyerek mellett, plusz meló, meg háztartás mellett nem is nagyon van időm másra, amikor tudok, akkor írok pár sort.
Talán szeptembertől nekünk is lesz kicsit több időnk
Na, megyek is jön Réka bilibe!!!
Pápá: Eszti