Sziasztok,
Képzeljétek, ma elmentünk Ceglédre fürdőzni. Úgy mentünk, hogy körülnézünk Cegléden is, hátha van valami látni való… sajnos mindössze 3 templom volt, amit le lehetett fotózni, utána megebédeltünk és mentünk a fürdőbe. Eleve úgy kezdődött, hogy ki volt írva a pénztárnál, hogy „Türelmüket kérjük, a fürdő megtelt”
Hát, ez már gyanús volt. Jó, tudtuk, hogy csak 3 beltéri medence van, abból 2 gyógyvíz, egy pedig élménymedence. De banyek, annyira kicsi volt mindhárom… Az élménymedencében ráadásul eléggé hideg volt a víz, úgyhogy pár perc után át is ültünk a nénik és bácsik közé a gyógymedencébe. Fél óra ücsörgés után pedig jöttünk haza…
Amúgy nagyon szép a fürdő, tényleg hangulatos volt, a nap is szépen besütött, meg minden, de…
Tettem fel képeket a honlapomra, akit érdekel, meg tudja nézni
Egyébként jól telt a nap, mert Zozóval kettesben járkáltunk, meseszép idő volt, meg minden, de még jobb lett volna, ha egy jó fürdős élménnyel zárul, és most érnénk mondjuk haza…
Kriszta,
Nagyon édes a képen „Béla”
Szerintem is inkább költözz ki, amíg tart a felújítás.
Vicuska,
Örülök, hogy azért jól telt a „szabadnapod”, és szerintem ezért egyáltalán nem tart senki önzőnek! Viszont sajnálom, hogy a férjed így állt hozzá a dolgokhoz
Jók a képek! Nagyon szép volt a szülinapi csokrod!
Estrella,
Nagyon aranyos a képeken Dóra baba
Az alvós képtől egyszerűen el vagyok olvadva
Mamm,
Sok puszi nektek! Képet-képet!
Judit,
Nagyon sajnálom, hogy beteg lett Dorka
Mielőbbi jobbulást kívánok Neki!
Napcsika drága,
Nem kell azért elszégyellni magadat, csak tegyél fel képet
Na jó, nem zargatlak most már érte, majd felteszel, ha úgy lesz időd
Bibar,
Nagyon édes krapek Olivér!
:D:D Puszi!
Share,
Én sem a 90 naposat csinálom, hanem kalóriát számolgatok
Nagyon édes Máté a képeken!
:D Nekem az alvós kép jön be a legjobban, olyan drága
Lanett,
Nagyon sajnálom, hogy Rékus beteg
Mielőbbi jobbulást!!!
Anyudnak üzenem, hogy én is korababa voltam (1800 grammal születtem, amit aztán szépen behoztam ) de szerencsére (kopp, kopp, kopp) még sosem volt fül gondom…
Persze lehet, hogy én vagyok a kivétel, aki erősíti a szabályt
Fogaddal remélem sikerült túlvészelni a hétvégét…
Elan,
Szívből gratulálok az esküvődhöz! Nagyon boldogságosak vagytok a képeken!
Jók lettek, és a pocid is nagyon szép nagy már!
:D Csini vagy, na!
Aranyos amit írtál, jól esett… igazából abban is biztos vagyok, hogy a félelmeim miatt is húzom-halasztom a dolgot…
De azért tudod, hogy kell az a -15 kg (minimum!!!), szóval kitartok
Nagyon örülök, hogy jó lett az eredményed!
Már csak 4 nap… és a jól megérdemelt pihi
Sok puszi!
Mindjárt szerkesztek egy táblát, és jövök!