Új privát üzeneted érkezett!

Elan

szuper jók a képek!!! :D Jó a menyasszonyi rucid :wink: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Basszus írtam egy háború és békényit az alvásról Lukréciának és Naposoldalnak és az egész elszállt
gombahölgy

elég ideges lettem, na leírom még egyszer

Lukrécia! Nálunk az esti alvás úgy folyik, hogy már 6 körül bemegyünk a szobába bekapcsoljuk a kis olajradiátorunkat, amit direkt erre vettünk és elkezdem vetkőztetni Benedeket. Ez eltart egy fél óráig közben játszunk és meztelenkedünk az ágyon (mármint csak ő, nem vagyok perverz:)) közben előkészítem a kádat a cuccocskáit (ha apukája otthon van akkor ezt ő csinálja) utána olajozás és irány a wellness. Van ilyen ültetőnk, ami nekünk nagyon bejött, mert így akár 15-20 percig is tudunk pancsizni vele, mivel nem kell tartani, és ezt nagyon élvezi. Aztán öltözés, együtt lekapcsoljuk a radiátort, felkapcsoljuk a teknőst, lefektetem az ágyra betakarom és már alig várja, hogy odafeküdjek mellé szoptatni. Ebbe sokszor bele is alszik, de ha nem akkor egy idő után kimegyek mikor már dörzsölgeti a szemét és egy 10 perc alatt el is alszik. Így nálunk a fürdés altatás bruttó másfél óráig tart, de olyan fél 8-ra mindig elalszik. És esküszöm nem hazudok, de másfél hónapos kora óta alszik éjszaka, olyan 3-4 körül felkel szopizni aztán még durmol olyan 7-ig.

Naposoldal! Nagyon érdekes amit írtál, mert Benedeknek is hasonló a napirendje, délelőtt egy kicsit szokott aludni (30-40 percet) aztán délután egy hosszabbat (1-1,5 órát) és van hogy még fürdés előtt is szundít egy 20 percet. Nálunk csak az a gáz, hogy délután csak cicivel vagy babakocsiban alszik. Úgyhogy én ilyenkor vagy edzek (tologatom a babakocsit) vagy olvasok, mert nem enged felkelni. Mondjuk nem bánom, mert az összes könyvet el tudom olvasni, amire eddig nem volt időm, sőt sokszor már várom is, hogy folytathassam az előző napi olvasmányt.

Naposoldal és Lukrécia! Az első pár hét nálunk is a káosz jegyében telt, volt, hogy 11-kor fürdettünk, két hétig 10-ig kuruttyolt, de aztán szépen ő maga döntött a fél hetes fürdés mellett, és mi alkalmazkodtunk, mi fél 9-kor akartuk fürdetni, mert férjemnek az jobb lett volna, dehát nem így alakult. Én is úgy látom, hogy a babának hagyni kell hogy megtalálja a maga ritmusát, jól kifigyelni, hogy mi a jó neki, és ehhez kell igazítani a mi elképzeléseinket. Nekem elég nehéz volt ez az engedés, mert szeretem jól kézben tartani és irányítani a dolgokat, de ez a fajta kontroll nem jön be a gyereknevelésben, szóval próbálok lazítani és kicsit ösztönösebben csinálni a dolgokat, nem annyira a fejemmel. És nagyon örülök, hogy nem volt itt senki (lásd szülők) mikor még az elején voltunk ennek a folyamatnak, mert sok minden máshogy történt volna szerintem, és én nagyon örülök neki, hogy ketten a férjemmel találtunk ki mindent és mostanra tényleg egy kis család vagyunk mindhármunk butaságaival együtt.

Na jó sokat írtam, de férjem bulizik, Beni alszik, én pedig korlátlanul internetezhetek.
gombahölgy

Elan! :lol:
"Ja, és ma férjhez mentem"...nagyon tetszik! :lol:
Szívből Gratulálok!!! :lol:
Tényleg jó a rucitok!! :lol:

Lanett! :lol:
Jobbulást Rékának!Nagy pusza neki!! :lol:

Share! :lol:

Orrszívóval kárt nem teszel, én addig szívtam még ki nem tisztult, persze kis szüneteket mindig tartottam, nem egyszerre.
Közben kicsit próbáltam terelni a figyelmüket, mert nálam is a lányok hol vigyorogtak, hol pedig ordítottak.

Csajok Láttam ma Dóra babát élőben, valami gyönyörűséges!!!! :lol:
Estrella, hogy csináltátok? :wink: :wink: :wink:

Üdv mindenkinek!

Brigi :wink:

Kép
brigii

Brigii!

30 :shock: Köszi! :D

Nagyon rosszul eszik a Dorka, de tegnap délután már nem volt hőemelkedése, ma reggel 100-at szopizott, igaz, hogy nagy része ki is jött alul :cry:
Reméljük hamar túl lesz rajta, tegnap éjszaka nem sokat aludtunk, de ma háromnegyed hatig bírta. Főztem kamillateát, az jó a gyomorra, de nem ízlik neki :?

Puszi!

Judit

jucicuki

Brigi:
Köszönjük a dicséretet. Én sem értem hogy sikerült, de jól sikerült az biztos. Örülök neki nagyon.

Csajok!

Sokat nosztalgiázok én is, és eszembe jut amikor azt mondta a doki a BMC-ben, hogy annyira sz.r a sperma, hogy csak lombik jöhet számításba és az csak ICSI-vel. És hogy legyen lapar műtét a PCOS miatt, én meg nem vállaltam, mert tudtam, hogy csak ideig-óráig lenne jó. De a doki azt mondta ezt ajánlja, ezt mindenképpen meg kéne csinálni. Ki is akadt rendesen mikor mondtam, hogy nem vállalom, még egy papírt is aláiratott velem, hogy nem egyezem bele. És még sorolhatnám.
Nem tudom, hogy még mindig olvassák-e a BMC-ben ezt a fórumot, de remélem igen, mert akkor a doktorbácsim is láthatja vannak még csodák. :D
Vendég

Elan
Nagyon sok boldogságot kívánok!Csini ara voltál :wink:
gabicsibe

Sziasztok,

Képzeljétek, ma elmentünk Ceglédre fürdőzni. Úgy mentünk, hogy körülnézünk Cegléden is, hátha van valami látni való… sajnos mindössze 3 templom volt, amit le lehetett fotózni, utána megebédeltünk és mentünk a fürdőbe. Eleve úgy kezdődött, hogy ki volt írva a pénztárnál, hogy „Türelmüket kérjük, a fürdő megtelt” :shock: Hát, ez már gyanús volt. Jó, tudtuk, hogy csak 3 beltéri medence van, abból 2 gyógyvíz, egy pedig élménymedence. De banyek, annyira kicsi volt mindhárom… Az élménymedencében ráadásul eléggé hideg volt a víz, úgyhogy pár perc után át is ültünk a nénik és bácsik közé a gyógymedencébe. Fél óra ücsörgés után pedig jöttünk haza… :roll: Amúgy nagyon szép a fürdő, tényleg hangulatos volt, a nap is szépen besütött, meg minden, de… :? Tettem fel képeket a honlapomra, akit érdekel, meg tudja nézni :wink: Egyébként jól telt a nap, mert Zozóval kettesben járkáltunk, meseszép idő volt, meg minden, de még jobb lett volna, ha egy jó fürdős élménnyel zárul, és most érnénk mondjuk haza… :wink:

Kriszta,
Nagyon édes a képen „Béla” :D Szerintem is inkább költözz ki, amíg tart a felújítás.

Vicuska,
Örülök, hogy azért jól telt a „szabadnapod”, és szerintem ezért egyáltalán nem tart senki önzőnek! Viszont sajnálom, hogy a férjed így állt hozzá a dolgokhoz :?
Jók a képek! Nagyon szép volt a szülinapi csokrod! :D

Estrella,
Nagyon aranyos a képeken Dóra baba :D Az alvós képtől egyszerűen el vagyok olvadva :wink:

Mamm,
Sok puszi nektek! Képet-képet! :D

Judit,
Nagyon sajnálom, hogy beteg lett Dorka :cry: :cry: Mielőbbi jobbulást kívánok Neki!

Napcsika drága,

Nem kell azért elszégyellni magadat, csak tegyél fel képet :wink: Na jó, nem zargatlak most már érte, majd felteszel, ha úgy lesz időd :)

Bibar,
Nagyon édes krapek Olivér! :D:D:D Puszi!

Share,
Én sem a 90 naposat csinálom, hanem kalóriát számolgatok :wink:
Nagyon édes Máté a képeken! :D:D Nekem az alvós kép jön be a legjobban, olyan drága :D

Lanett,

Nagyon sajnálom, hogy Rékus beteg :cry: Mielőbbi jobbulást!!!
Anyudnak üzenem, hogy én is korababa voltam (1800 grammal születtem, amit aztán szépen behoztam :lol: :lol: ) de szerencsére (kopp, kopp, kopp) még sosem volt fül gondom… :)
Persze lehet, hogy én vagyok a kivétel, aki erősíti a szabályt :lol:

Fogaddal remélem sikerült túlvészelni a hétvégét…

Elan,
Szívből gratulálok az esküvődhöz! Nagyon boldogságosak vagytok a képeken! :D Jók lettek, és a pocid is nagyon szép nagy már! :D:D Csini vagy, na! :D
Aranyos amit írtál, jól esett… igazából abban is biztos vagyok, hogy a félelmeim miatt is húzom-halasztom a dolgot… :oops: De azért tudod, hogy kell az a -15 kg (minimum!!!), szóval kitartok :D Nagyon örülök, hogy jó lett az eredményed! :D Már csak 4 nap… és a jól megérdemelt pihi :wink: Sok puszi!

Mindjárt szerkesztek egy táblát, és jövök! :wink: :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Chesti drága, csak azért írok, hogy mi is szeretnék csatlakozni az áprilisi babatalira. Bármelyik időpont jó.

Sajnos, nincs időm írni,de mindenkit puszilunk

Numa

Kép
numato

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Nagyon köszönöm a gratulákat és a képdícséreteket; tényleg nagyon vidám volt az egész :)

Zsókuci, sajnálom, hogy nem sikerült valami fényesen a fürdőzés...Pedig az ember azt hinné, hogy így, szezonon kívül nem járhat így, nem? A táblicskuba majd beírnád, hogy Gábor lesz a fiúnk neve? Ez már végleges :) (Hacsak nem derül ki a végén, hogy mégis lány :oops: )

Mi ma reggel elmentünk együttreggelizni egy barátnőnkkel, aki nagyon ritkán látogat haza külföldről, gondoltuk, egyszer élünk, beülünk a Bécsi kávézóba a Rózsakertben. Hát, van mit tanulniuk... a kaja nagyon jó volt, de a kiszolgálás... a pincér egy idősebb pasas volt, iszonyú kelletlenül szolgált ki, látszott rajta, hogy utálja a melóját. A végén kártyával akartunk fizetni, kijött egy pincércsaj, és vitte volna a kártyát. De láttuk, hogy van mobil kártyalehúzó, megkérdeztük, hogy nem hozná-e ki, hát azt a gyilkos pillantást... végül mégis kihozta, és odadugta az orrunk elé, hogy üssük be mi az összeget :shock: Mondtuk, hogy bocs, nem értünk hozzá, de a pinkódot majd készséggel beütjük; így is lett, a csaj kirántotta a kártyát, és ledobta elénk az asztalra, és elment... Szóval eléggé balkáni volt, pedig ez nem egy olcsó hely :(

Kép
elan

Elan,
Már be is írtam a táblába :D Szép nevet választottatok :wink:

Hm, nem semmi kávézós élmény... :shock: Mostanában szerencsére nem ért minket ilyen élmény, de régebben mi is tapasztaltunk hasonló "kedves" kiszolgálást egy-két étteremben... Tényleg nem értem, hogy aki utál emberekkel foglalkozni, akkor miért megy ilyen helyre dolgozni... És akkor csodálkoznak, ha nem adsz borravalót... :roll:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!! :lol:

Jók a képek megnéztem, tényleg szép a fürdő csak sokan voltak.El is hiszem, hogy így nem volt kedvetek maradni. :cry: Zalaegerszegen voltatok már? Nagyon dícsérek tapasztalt fürdöző ismerőseim.
:lol:

Puszi

Brigi :wink:

Kép
brigii

Gyors táblát dobok. Hűűűű nagyooon sokan leszünk. :)

Az előtérbeb vannak székek, asztalok, kávégép, ezt az apukáknak üzenem, szóval könyvvel, újsággal felszerkelzve is lehet jönni. :)

Alap topicosaink Ti is gyertek!!

Kép
Kép Kép
Kép

chesti

Napcsi Ti nem jöttök???

Gicáéknak tud valaki üzenni?

Pocakosok Ti is gyertek, lássátok mi vár rátok. :)

chesti

Sziasztok!
Bocsi,eddig csak olvasni tudtam.... :oops:
Lanett!Jobbulást a kis druszámnak!
Én is korababa voltam (6.hó,870gr)de nem voltak fül bajaim...legalábbi semmi extra,csak annyi mint más kisgyereknek...

Zsókuci:Jó,hogy tudtatok kicsit kikapcsolódni Cegléden!! :wink:

Elan: :lol: ismerős ez a minimalista esküvő!! :lol: :lol: Szívből gratulálok!!

őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő....bocsi,de ébredezik és ma megyünk oltásra,így ketenem kell,hogy egyen,mert gyalog megyünk és az idő...inkább sétálok vele,mint BKV-ra szálljak... :oops:
Jaj a képek nagyon aranyosak!Annyi Dórink van már!! :lol: :lol:
Én is rakok 2 tegnapit!
Kép mosoly

Kép nagyi ölében édes az álom

puszi:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Sajnos nem nagyon tudok jönni, zombi vagyok, és hulla fáradt... Drága kicsi szívem nagyon sírós lett, éjszakánként alig alszunk, valószínüleg hasfájós lesz szegénykém. Borzasztó látni ahogy szenved, és nem tudok neki segíteni. Infacolt már kapott, most lehet hogy az Espumisant is kipróbáljuk. Apát már száműztem a másik szobába, hogy legalább ő pihenjen vmit, hisz neki dolgoznia kell.
Visszaolvasni nem nagyon tudtam, de látom jó sok a jelentkező a talira! Ha csak rövid időre is, de megpróbálunk mi is elmenni, remélem addigra javul a helyzet a kiscicámmal. :wink:
Egyébként amikor alszik, akkor annyira édes tud lenni... :D

Kép

Kép

Kép

Kép
mamm

Halihó!

Bocsi, hogy nem jöttem, de valahogy mindíg annyi tennivalóm van, hogy szörnyű.

Szóval szerencsére Jázi csütörtök reggel mát nem lázasodott be, megint virgoncka. Arról fogalmam sincs, hogy most mennyi fog jött egyszerre és, hogy vajon így lesz-e a többinél is majd, de most úgy tűnik minden visszatért a régi kerékvágásba.
A hétvége jól telt, nagyon jó idő volt, anyósomék itt voltak mindkét nap, mert metszeni kellet a fákat - jó sok gyümölcsfánk van a kertben, úgyhogy a mamaával amikor csak lehetett kint voltak a levegőn. Látszott is rajta, olyanokat durmolt :lol: Mondjuk egyébként is jó az alvókája.
Mi elég későn fekszünk, de reggel kb fél 9-ig alszik aztán reggeli, játék 3/4 10-ko újra leteszem és majdnemdélig alszik, aztán ebéd és fél 3 körül újra alvás és még ilyenkor is durmol másfél-két órát, aztán uzsi és este 8 után megyünk fel fürcsizni. Most biztos azt mondjátok, hogy hű, akkor rengeteg időm van :lol: de sokszor ez is kevés. Itt mindíg van mit csinálni és néha megengedem azt a luxust is magamnak, hogy pihenek 10 percet. Márciusban belekezdünk a "fürdőszoba , másik gyerekszoba projektbe" is. A fürdő teljesen szét lesz szedve, a gyerekszobában ablakcsere, tapétázás, festés. Jázinak komoly méretű háló- és játszószobája lesz, kb. 10 nm, Kristófé lesz Jázi mostani szobája, a fürdőben meg minden cserélve lesz. Na, semmi extrém, nem szakadt ránk az otp, apa és a kollégái fogják csinálni, a csempe és barátai meg áruhitelből lesz :shock: , de azért szerintem szép lesz, majd teszek fel képet ha befejeztük. Előtte-utána féléket.

Felvételi. Hát igen, eljött az ideje, hogy végre visszaforduljak eredeti hivatásomhoz. Óvónőképzőbe jelentkeztem, az ELTE-re estire és az AVKF-re levelezőre. 6 félév, és ha szerencsém van, dolgozhatok majd itt a közelben és szabad lesz a nyár, nem kell túlórázni stb. és sokat lehetek majd a gyerekeimmel. Asszem én már így maradok "gyerekszerelmesen". Régen is imádtam őket, de most aztán.....
A furulya már elő került Jázi imádja ha játszom rajta, de ha itt a mama az ő szájába is próbálja beletuszkolni, hogy fújja ő is. :lol:
Nagyon cuki.
Ja, az én nagy és okos lányom kitalált egy gyűjtőszót az összes állatra. : Kacika. Először azt hittük, hogy a pizsamámon lévő macit hívja így, de a halak az akváriumban is ezen a néven futnak és a katica is az asztalterítőn a mamánál stb. A másik szó a hinta, amit egyértelműen a hintának címez.Nem belehallás, tényleg azt mondja, csak kihagyja belőle az i betűt és így hhnta. A szobahintát is és az udvarit is így hívja és mutat rá az ujjával. Tegnap óta integetni is tud apának. Nagyon büszke is rá, hogy ez csak neki szól.

Na mostmár megszűnök, mert kisregényt írtam és közben menni kéne zuhizni meg hajat mosni.

Még annyit, hogy gyönyörűek azek a néhány hetes babók, különösen a lányok, persze a fiúk is, de Estrella Dórija és Mam Zsófija( most csak ezt az oldalt tudtam átfutni, bocsi) egyszerűen meseszépek. Tökéletes rózsapofi, tündérkék. Vigyázzatok rájuk nagyon. Szerintem a szeretettől szépülnek ezek a babák ennyire. Őket aztán tényleg már sejt koruk óta imádják a szüleik és ez az összes itteni babára vonatkozik. Na mostmár tényleg megyek mielőtt elsírom magam. Rémesek a hormonjaim. :lol:

Puszi indenkinek.

Kép
Kép
zuzmó

Jó reggelt Csajok!

Kb két hét és lesz otthon net!!! :)

Addig is!

Kép

Kép
mot

Sziasztok!

Máté tegnap este bealudt orrszívás közben. :shock: :shock: :lol: :lol:

Majd teszek fel képet, de mesteri érzéke van ahhoz, hogy felébredjen, amint leülök a géphez. Úgyhogy megyek is, mert éhes lesz.
Pedig annyi mondanivalóm lenne... :wink:

Puszi!

Kép
Kép
share

Mamm:
Nagyon kis édes ahogy alszik és ahogy nevet a kiscsajod.
A miénk is szenved sokszor és alig akar aludni, ma veszünk mi is hasfájásra cseppeket, remélem jobb lesz a helyzet. Amire a tesóm esküszik hogy náluk bevált: SabSimplex. Majd egy hét múlva megírom milyen a hatása.
Mot:
Krisztina továbbra is gyönyörű.
Rékaróka:
Nagyon jó képek Kiskakukkról. :)

Tegnap képzeljétek apa fürdetett, én meg fotóztam. Kicsit félresikerült a fotó, de közben meg annyira jó, hogy muszáj felraknom hogy nevessetek ti is :D
Kép
Ja, és az első sétánk:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Én már nagyon várom a talit!

Mamm, sajnálom, hogy fáj a pocakja, szerencsére ezt én megúsztam. Viszont annyira de annyira édes!!! Kész lettem a képtől!!!

Estrella, hát ez a fürcsis kép..jó kedvem lett tőle!!

Zuzmó, örülök, hogy már jól van Jázmin!! Pocak fotó? Hogy viseled?

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!

Elan, szívből gratulálok az esküvőtökhöz! Sok boldogságot! :lol: A ruhátok nagyon eredeti! :wink: Csini vagy!

Estrella, milyen kis pókhas a fürdetős fotón :lol: Egyébként nagyon hasonlít Rád! Szép kislány!
anett_1

Sziasztok,

Képzeljétek, tegnap este óta ismét fáj a kezem :shock: Remélem nagyon, hogy csak valami időjárás-változás miatt, és nem marad tartós… Be vagyok tojva rendesen :roll:

Brigii,
Zalaegerszegen még nem voltunk, de köszönöm a tippet, szerintem meg fogjuk majd nézni közelebbről :wink:

Chesti,
Puszi drága! :D
Köszi az intézkedést, tényleg nagyon szuper, hogy ennyien leszünk a talin! :D

Réka,
Nagyon édes a képeken! Milyen kis husi :D:D

Mamm,
Kitartás az éjszakákhoz… Remélem, hamar túl lendültök rajta, és tudsz végre pihenni!
Mennyire aranyos Zsófi a képeken! :D:D Egyszerűen elolvadok :wink:

Zuzmó,
Örülök, hogy jobban van Jázi! :D A felújításhoz-átalakításhoz sok erőt, és kitartás, ahogy olvastam, nem kis meló lesz, de megéri :wink: Várjuk majd a képes élménybeszámolót! :D
Hm, becsülöm, hogy a gyerekek mellett bevállalod az óvónőképzőt! Amúgy szép hivatás, anyucim is az, illetve most már nyugdíjas, de az volt :wink:
Kérünk Jáziról és rólad is képeket! :D

Mot,
Helyes, remélem akkor már sűrűbben, irogattok nekünk :wink: Kriszti nagyon helyes nagylány már! :D

Estrella,
Nagyon jók a képek, a fürcsis képen Dóra milyen pocakkirálylány :lol: :lol: Az alvós kép nagyon jó lett! :D

Vicuska,
Puszi nektek! Remélem minden rendben otthon! :)

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Anyukák, Kismamák!

Megvagyunk ám mi is, csak néhány hétre elmentünk a szüleimhez vidékre, ahol nem volt netünk. Most viszont nincs időm visszaolvasni, de látom, hogy lesz tali!

Chesti!
Nagyon aranyos vagy, hogy kiadtad a körözésünket. :)
Ha apa ráér, biztosan elmegyünk a talira.

Lányok!
Minden baba nagyon édes!

A betegecskéknek gyors gyógyulást kívánunk!

Elan!
Gratula az esküvőhöz! (A mienk is ilyen volt a 24. héten. :) )

Zsókuci!
Vigyázz a kezedre!

Egyébként köszönjük jól vagyunk, már megkezdtük a hozzátápit. Már krumplit is ebédelünk, estére pedig rizspépet eszünk. Gyümölcsök közül almát és őszibarackot is ettünk már.
Aztán még nagy öröm, hogy Zsuzskánk után tegnap végre Gergőnk is hasrafordult. Most aztán ha nem tesszük őket elég távolra, egymásra hasalnak... :)

Puszi Mindenkinek!
Gica

Kép
gica1

Mamm:

Mi is Infacol-t próbálunk, mert a SabSimplex nem volt a gyógyszertárban. :? Remélem használ.
Vendég

Sziasztok csajok,

Hű, mennyit írtatok! :shock: Nem tudtam jönni, mert az utódomat most tanítom be, és ez lefoglalja az egész napomat, este meg már nincs erőm géphez ülni! Most van egy kis szusszanás! :wink:

Bibar: De szép nagy már Oli baba! Tetszik a kék ruhácska!

Estrella: Tündéri szép a kislányotok! A fürcsis kép nagyon tuti! :lol:

Vicuska: Szépek vagytok!

Share: Remélem Máté már jobban van! Nagyon cuki a képeken! Az a haj nem gyenge! :lol: :lol: :lol:

Lanett: Jobbulást kívánok Réka babának!

Elan: Haladgat a centi. Pénteken én is szabin leszek, de még hétfőn bejövök elköszönni! Hűűű, fura lesz azért! :roll:
Hatalmas gratula nektek az esküvőhöz! Jó volt a rucitok! Sugárzik rólatok a boldogság! :D

Juci: Hogy vagytok?

Zsókuci: Jók a képek! Mondjuk nem semmi, hogy ennyien voltak! :shock: Remélem a kézfájás tényleg csak az időtől van. Most is érzed még?

Mamm: Nagyon aranyos Zsófi ebben a kis béka pozícióban!

Gica: Örülök, hogy jelentkeztél! Mint leendő ikres anyuka élvezettel olvasom az ikres anyucik beszámolóit! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bocsi lányok, hogy nem írok külön mindenkinek, el vagyok havazva :oops:

Elan, tetszett az esküvőtök, gartulálok :lol:

Kedves anyukák, gyönyörűek a babucik :lol: :lol:
Olyan furcsa a legkisebbeket nézni, olyan kis pindurkák. Pedig még Nórim is csak négy hós múlt, de mégis.

Chesti, írtam már korábban is, hogy bizonytalan a tali, pedig nagyon szeretnék menni. A férjemnek lesz szülinapja, ráadásul tegnap realizálódott, hogy a férjem családjából külföldi vendégeink is lesznek akkor. Mondjuk két hétig itt lesznek, ha sikerülne elszabadulnom kicsit, jó lenne.

Gomba, délután Nóri is úgy alszik hosszabbat, ha kinyitom rá az ablakot. beöltöztetve, persze. akkor elalszik akár három órát is. Különben fél óra múltán felébredne.
De te meg jókat olvasol legalább :lol:

KépKép
naposoldal

Rotánk van Crying or Very sad Shocked Evil or Very Mad
24 dkg fogyott péntek óta, ma visszavittem dokihoz, kaptunk kalóriadúsabb tápot, egyenlőre nincs kiszáradás közeli állapotban
két napja krumplin és vizen élek én is Rolling Eyes

Judit

jucicuki

Judit!

De otthon vagytok? Csak Dórkának van rotája? Mielöbbi gyógyulást kívánok nektek!Szegénykéim! :cry: :cry:

puszi Brigi

Kép
brigii

Juci, sajnálom Dorkát :( Mielőbbi gyógyulást!!!! A köszöntést köszönöm szépen.

Elan, gratulálok házasságkötésetek alkalmából!!!!!
süni76

Sziasztok!

Elan gratulálok az esküvőtökhöz,sugárzik Rólatok a boldogság a képeken!

Sünike drága nagyon boldog névnapot kívánok Neked(az én naptáramban ma van :wink: )!

Juci :( ,mielőbbi gyógyulást kívánok Nektek!

Lanett remélem már meggyógyultatok!

Zsókuci drága sajnálom,hogy megint fáj a kezed remélem,hogy csak időjárás változás okozza!Millió gyógypuszi Neked!

Réka de édes Botond ahogy mosolyog!

Mamm Zsófi baba gyönyörű!

Mot mekkora már Krisztina és milyen szép!

Estrella nagyon jók a képek :D .Tényleg nagyon jól sikerült Dóra baba :wink: !

Mi jól Vagyunk,tegnap volt a bölcsis farsang,Tündérkék táncoslányok voltak :D .

Kép
Kép

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Lippa, köszi! Te jó ég!!!! A csajok már kész nőcik!!! :D
süni76

Sziasztok,

Először is köszönöm szépen, a kezem most estére már jobb lett. Napközben még iszonyatosan fájt :shock: de estére már 90%-os lett :D Remélem nem tér már vissza, és tényleg csak az időjárástól volt! Aranyosak vagytok nagyon! :)

Gica,
Jó látni itt! :D Képeket nem kapunk??? Remélem nagyon, hogy tudtok jönni a talira! :D Utoljára giga-hassal láttalak, most meg már lassan fél évesek a bébik :shock:

Rebe,
Köszönöm szépen, szerencsére már jobb a helyzet… Mondjuk akkor is durva, ha minden frontnál így fog fájni :shock: Na, de inkább így, mint folyamatosan…

Judit,

Nagyon sajnálom, hogy Dorkának rotája van :cry: :cry: :cry: Neki jobbulást, Neked kitartást kívánok! Sok puszi!
Kép
Lippa,
Jaj de szépek a lányok! :D:D:D Olyan nőcisek már tényleg :wink:

Szép álmokat, megyek, mert már leragad a szemem… Jó éjt!

Kép

Kép
zsókuci

Juci

szegénykém :( :( :( Most megint elgondolkoztatott,hogy mégis be kéne adatnom a rotát..... :roll: nem tudom,annyi vírus van,mind ellen úgysem tudom beoltatni :?

Zsókuci

de jó hogy jobb már a kezed.Szörnyű lehet.Ez tuti a front volt. :shock: Jók a képek :D

Süncike

de jó hogy írtál!!!! :D :D :D Boldog Névnapot kívánok én is!!!! :D :D
Kép

Kép
lukrécia

Brigii!

Dorkának és nekem :shock: Egész éjjel ment a hasam, már alig állok a lábamon :oops:
Itthon vagyunk, bár sokat fogyott, egyenlőre nincsenek kiszáradásos tünetei. Kaptunk másik tápszert, nincs benne tejcukor, mert azt most a sérült bélnyálkahártya nem tudja feldolgozni, meg sűrűbb is. Talán már fogott is valamit a székletén, már nem olyan híg. Ma reggel már százat evett. Az elmúlt napok 50-60-jához képest már egész jó.

Luki, nem tudom én is azon gondolkodtam, hogy beadatnám-e, ha megint ott lehetnék, de sajnos a Rotának is sok fajtája van és az "oltás" csak a leggyakoribb elen véd...Nem tudom. Olyan szemétség, hogy erre nincs támogatás...

Judit

jucicuki

Lippa!

Micsoda nők :lol:

CSajok!

Köszi a jókívánságokat, reméljük hamar túlleszünk rajta. Most megyek én is lefekszek kicsit, amig alszanak a törpök.

Judit

jucicuki

Juci
Jobbulást Dorkának és neked is!
gabicsibe

Csak gyorsan jövök csajok,mert egyedül vagyok a skacokkal!!!!

Juci!!!!!
A Rotára asszem van kedvezmény,ha koraszülött a pici.És a tieid azok voltak!Én beadatom nekik és az agyhártya ellenit is.!

Majd jövök még!
Vendég

Benszi!

Rotára akkor sincs, csak a pneumóra :roll: :cry:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés: hétfő óta hármasban vagyunk, a nagyik természetesen agyonizgulják magukat, naponta 2× telefonálnak :roll: Soma már egy hajszálnyival többet szopizik, mint a múlt héten, 40-60 között eszik, ez még mindig kevés, úgyhogy pótolni kell :cry:
Napirend ügyben vagyok egy kicsit bizonytalan: arra figyelek, h 3 óránként egyen, a reggeli etetés után mindig aktívabb és az esti fürdetés előtt is, ilyenkor le kell kötnöm valamivel, a legrosszabb esetben kézben ringatom :roll: A fürdetés után 3 órával még 1× felébresztem enni, így csak 1× kel fel éjszaka. Nem tudom, h ez jól van-e így, egyáltalán nem látom még át a napirendünket. Nektek hogy ment?
ballagyo

Elan!
Gratulálok,hogy feleség lettél!
Süni!
Boldog névnapot!

csajok!!!
Gyönyörűek a babák!!!!!!!!!!!!!!!!!Olyan jó őket nézni!
Majd még bővebben beleolvasok,csak jön a fogunk és elég sírósak lettünk!Doki néni szerint 1-2 hónap múlva kibújik a foguk.Duzzadt és vörös az ínyük.Korán kezdjük.Egyre jobb fejek,sokat mosolyognak és sikongatnak már.Nyúlnak a tárgyakért és Balázsnak már jó pár másodpercig ott marad a kezében a játék.
Tegnap oltás volt,Dóri belázasodott sajna.

Na gyüvök még!!
Vendég

Sziasztok!

New pictures!!! Kép Kire hasonlít?? Kép Imádom!!! Kép szerintem gyönyörű!

Kép

vicuska2007

Sziasztok!

Vicuska, szerintem is GYÖNYÖRŰ :D

Itt is köszi mindenkinek a jókívánságokat!

puszi
süni76

Vicuska

szerintem is!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Juci

nekem is ezt mondta a doki,hogy a rotának is két fajtája van,meg ott van még vmi noro meg stb vírus.... :roll: nem tudom....jobbulást nektek :cry:

Bibarci,Olivér

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
lukrécia

Ramóna csodaszép kislány. :D
Vendég

Rami tényleg nagyon szép baba :lol:

Lányok!

Úgy néz ki, túl vagyunk a nehezén. Tegnap reggel óta nem volt hasmenése a törpének és ma reggel megette volna a vasszeget is ha hagyom. Szegény 130nál le lett korlátozva, nehogy most meg hirtelen megterhelje a pocakját, láttátok volna, hogy fel volt háborodva.
Olyan jó látni, hogy megint olyan huncut, hogy a szeme sem áll jól.
Most Domestosban úszik az egész ház, ÁNTSZ előírásai szerint fertőtlenítek mindent.

Puszi!

Judit

jucicuki

Judit! :lol:

De jóóóóó!! :lol: :lol: Örülök, hogy minden rendben van, most pihizzetek egy jót!!

Pusza. Brigi :wink:

Vicuska! :lol:

Rami nagyon helyes csajszika, az a mosoly!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
brigii

Juci, de jó, hogy túl vagytok a dolgon!! Édes lehet, ahogy enne még de le van tiltva..magam elött látom az elégedetlen baba arcot.. :lol:

Zsókuci, kérdezted hogy vagyunk a férjemmel..nem is tudom. Mindíg van valami baj. Mindíg morog és piszkál..aztán pár nap nyugi mikor szólok, hogy stop de minden kezdődik újra.
Most pl. levettem egy írtó nagy undorító szemölcsöt ami a terhesség alatt nőtt egy magán sebésznél. 15 ezer Ft. volt nála és azonnal fogadott nem kellett órákat ott ülnöm a kicsivel. Szerintem nem olyan drága ez, szövettannal együtt. Csak éppen Budán van, ami Taksonytól nincs közel de ide minden sz@r helyen van..szóval most ezzel vagyok állandóan csesztetve, hogy "magán doki" meg hogy miért nem kerestem Solymáron az még messzebb lett volna. Szóval ilyenekkel szívja a vérem és már nagyon idegesít!

Na, röviden ennyi.. :lol:
De azért nagyon szeretem, de ajánlottam menjen el kondizni vagy bokszolni ott vezesse le a stresszt! Nincs igazam?

Kép

vicuska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?