kedves csajok!
még megvagyok, és mindenkinek hálás, hogy hiányoltatok! jöhetek piknikezni? jelentezem majd emailben is, Bogárka, jó?
Ruzi, gratulálok Bendihez! pont olyan, mint amilyennek képzeltem, helyes, vagány, imádnivaló kissrác! pár év múlva elengedjük őket Istivel sörözni?
Kókuszdió, neked is szívből gratulálok! az ikercsajok zseniálisak, ilyen szép babókat még a mesékben sem tudtak kitalálni! szuper mami vagy, hogy három lurkóval is bírsz!
a szoptatós kép megaatomzseniális!!! apropo, egy barátnőm márc. közepén ikerfiúkat szült, nagyon édeseket, illenének a lányokhoz
összehozzalak benneteket?
mi rendben vagyunk, még nem költöztünk, de már alig bírom ki
kicsit klausztrós vagyok néha, főleg ha kintről csábító szellők osonnak be az ablakrésen
és a babakocsimat se tudom megkaparintani, mert épp a város túloldalán leledzik, a papa kocsijának csomagtartójában
az is igaz, amit Neet írt, dolgozom mint állat, pápáról is írtam, meg fordítottam is például horrorfilmet és ma meg egy cowboyos-marhatolvajos szágát
Isti lassan 7kg, 70cm, és mindjárt 4hós
jön a foga, de még nagyon mélyen
azért kicsit duzzadt/fehéres már az ínye és mindent marha erősen meg akar rágni, de néha csak szorítja az ínyével az ujjamat
már akár fél óráig is rázza a csörgőjét, a rágókáját vagy a kisegerét, Tihamért, és megszerzi őket, legyenek az ágy bármely pontján
de mindezt még amolyan ide-oda billegő módon, a kúszás még kicsit odébb van
na és ma először megfogta a bokáját
Oxigén is látta, mert épp itt volt látogatóban
tejet már nem adok, pár napja leállítottam a dolgot, mert a csaj soha nem köszönte meg, és már kifejezetten zavart, hogy fejőstehénnek néz, plussz még megjegyzéseket is tett, hogy "csak ennyi?" Számomra ez olyan furcsa volt, tényleg azon gondolkodtam, vajon én vagyok az egyetlen a földön, akinek még csak meg sem köszönik, hogy órákat fáradozik és magából ad, teljesen önzetlenül? mindegy, nem is a csajnak adtam, hanem a kisbabának, szóval nem bánom, mert végeredményben jó helyre ment.
Pipocska, a kenőcsökkel ráérsz, csak akkor kell, ha bibis lesz a bimbi, és egyből adnak rá a kórházban is, asszem bepanthent
a tejképző olaj jó ötlet, és jót tesz, van benne körömvirágolaj is, ami ápolja a bőrt, védi a berepedezéstől, ha ezt használod, az épp elég megelőzésként
ráadásul ezt nem is kell lemosni a ciciről, egy perc és felszívódik, aztán egy pici része átmegy a tejbe, de ne aggódj, nem káros a babára, sőt, mivel köményes, az emésztését is segíti
a sok innivaló fontos (de a gyümilevekkel csak csínján, tudod), ill. én minden rokontól levest kértem, mindenfélét, csak puffasztós-zöldségest (káposzta, karalábé és egyéb K-betűsek) nem
a teázást csak itthon kezdtem, bent körülményes lett volna vizet forralni stb.
persze ha a párod otthon megcsinálja és behozza, az szuper
lehet a laktoherbet is inni, vagy saját összeállításban ánizs-édeskömény-kömény-citromfű-majoránna keveréket, ahogy az ízlésednek a legjobban megfelel
én ez utóbbival élek, a citromfűből teszek bele kicsit többet, és olyan jó frissítő lesz
Cerazette: én is szedtem, kapásból véreztem tőle 1 hetet, aztán meg kirügyeztem
most abbahagytam, marad a gumi, meg a kalmopirin
na megyek, és most már igyexem lépést tartani
még1x puszi az új és régi babáknak, mamáknak
ui, Moose, mitől ment el a kedved? A Nyúl változatlanul édes, küldj előlnézeti képet is, légyszi! és a fekete cica is legyen rajta