Sziasztok!
Vicus mostanában fél 9 körül kel, nem tudom miért lehet, hogy ez a front változás miatt van.... Mondjuk nem baj, mert már egyre korábban kelt és az annyira nem jött be.
Eszti,
Ovi: Sajnos a körzetisbe is várólistára kerültünk. Megpróbálok októberben és utána is havonta telefonálni, hogy van-e üres hely, hogy valaki nem fizette be az ebédet, vagy elköltözött, vagy tudomisén. Megpróbálom bejutattni decemberig, de ez nem rajtam múlik. Ha a körzetisbe felvették volna akkor biztos viszem oda, hisz már nagyon szüksége lenne gyermek társaságra.
Jelnetem mostmár tényleg szobatiszta (na jó azért még alváshoz kell pelus), de már a délutáni alvásnál mindig üres a pelus, mindig előtte elmegy kakilni, pisilni, és mikor felkel akkor is pisil. A játszóházban is végre elment az ovónénikkel is, miután megbeszéltem vele, hogy ne féljen tőlük, nem csak anyu tudja elvinni pisilni, úgyhogy minden oké. Nagyon ügyes. Olyan büszkék vagyunk rá!!!!! Még van néha, hogy az eleje becsurog a bugyiba, de azért igyekszik. Képzeljétek, egyik nap kiabál, hogy kakiltam.... na úristen moshatom a bugyit, nacit, erre nézem ül a wc-n lehúzva a bugyi és a naci és a wc-be pottyantott.
Hát csak tátottam a számat. Annyira meglepődtem. Na jó nem olvadozok tovább, de belőle sosem elég.
Tegnap megmutattam a felvételet neki a kistesóról és nagyon tetszett neki, mondta, hogy milyen nagy hasa van. Olyan édes volt, többször is megakarta nézni. De persze gondolom, hogy nem igazán érti a dolgot, de még nem is kell, hogy értse, de szeretném mindenbe bevonni, amennyire csak lehet. Egyenlőre nagyon várja, de majd meglátjuk ha megszületik...
Mindenki fiút jósol, megmondom az őszintét nem bánnánk, de nekem végül is mindegy, csak hát apa... ugye egy fiú azért legyen aki tovább viszi a nevet. Majd meglátjuk négy hét múlva hátha akkor kiderül.
Szandra,
Gratulálok az ovihoz! Akkor most mind a két csemetéd már ovis lesz. Mit fogsz kezdeni magaddal otthon???
Fotósuli továbbra is, no meg a háziasszony szerep?
Eszti,
Réka nem fulladozik ebben az időjárás változásban? Én nagyon fulladok, mivel én is asthmás vagyok, és nagyon nehezen bírom.
Képzeljétek már 5 kilót fogytam... Nem bírok enni mennyiségeket.
Nincs már hányingerem, de nem kívánok semmit sem enni.
Persze van miből, de nem most kellene fogyni. A dokim véleménye:" Van miből fogyni, nem?" Ja, köszi.
Most megyek végre felébredt a Hercegnőm...