Blaye!
Boldog névnapozást!
Votiv megvan, csak sok a melója, de holnap minket meglátogat, bibibííí! (Tudjátok, ír, és most épp volt-van miről. Pápa
, stb.)
Zsanci!
Nincs mit.
Siso!
Jó bonyolult nevet választottál. Elég így, hogy Siso?
és üdv és vigyázz magatokra!
Green és a többi finishes!
Mellszívót meg mindenféle tisztító berendezést fölösleges becipelni, bízzuk a babára a melót. Neki is jobb, meg a ciciknek is! Ha nagyon kell, papa még utólag beviheti, de én nem hallottam, h bárki is használt volna bent ilyesmit. A csecsemősök azt mondták, tegyük óránként cicre a babát, és ő majd megoldja. És lőn.
Sört én már csak itthon mertem inni, képzeld, jön a vizit, iszol, és dobálod a kártyákat, kockát....
Duo!
Én a takarót (ami csak egy huzat, duplán hajtva vagy egy polár pihepuha taki) betűröm a rács és a szivacs közé, így nem gabalyodik bele, és nem nyomja le a torkán.
Kókusz!
Engem is érdekelne, milyen ráolvasás kell az ikrekhez! Lehet, h nehéz velük, de most annnnnnyira megtetszett ez a kép, és apa is odáig van a gondolattól!
Manó!
(vicced)
Beat!
Mi nem járunk, de ha járnánk, a Camponához járnánk.
De lehet, hogy majd kipróbáljuk, bár ha ilyen marad az idő, lassan kitesszük a medit a kertbe!!
Moose-Bogár!
Láttátok azt az Al Bundy részt (Egy rém rendes család), amikor a cipőüzletben egy nő meg akarja eteni a babáját, Al megengedi, majd felhörren, látva, hogy az szoptatni kezd? "Azt hittem, ad neki egy szendvicet, vagy valami" Na, ez jutott eszembe a férjes-nőcis-babás taliról.
neet, az elbándi-fan