Új privát üzeneted érkezett!

Ruz!

Imádom a babád!
Hú már alig várom, hogy a párom hazaérjen fociról máris megmutatom neki!

Lányok akinek maradt húsvéti főtt sonkája a hűtőben annak tudok egy tuti receptet!
(Bocsika tudom, hogy ez nem recept oldal!!!)
Ne szóljatok le létszi létszi...
manó27

sziasztok!
irtam egy csomót, de az élet úgy akarta, hogy eltűnjön az "éterben" vagy miben úszik az internet...
Neet!
hogy van a májuselsejei dal folytatása??? én anno gyermekként kitaláltam rá szöveget, és most csak az rémlik...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!

Igazából még nem félek (csak egy kicsit) úgyérzem, hogy én elöbb fogok megszülni, mint a kiírás szerintettek ezt meglehet érezni?
Csak, mert már most akkora hasam van mint aki 37.héten szül mindenki azt mondja .....
Olyan vicces amikor tornán öltözöm és egy teljesen idegen csajszi megszólít, hogy te már nem sokára szülsz... erre válasz: aha 2,5 hónap múlva...
Szóval nemtom nől a pocim egyfolytában...
manó27

Ruz! Nagyon édes a babád!!! Kép

Manó! Nekem még van húsvéti sonkám! Kép Hol aza recept? Kép}

KépKépKépKép
proone

Ruz! a meztelen kép nagyon édes! olyan képet vág.... Kép Kép Kép
köszi a részletes beszámolót is!

Moose! ki az a Dideki? a másik meg, hogy ne érdekeljen! nehogy már eltűnjél emiatt hetekre. egyáltalán hogy képzeled, hogy itt hagysz minket a kakis pelenkával? Kép Kép Kép Kép

szóval sztem senki ne sértődjön be, és remélem rám sem fog majd senki, mert volt már rá példa másik topicban, pedig nem akartam tetű lenni.

rengeteget írtatok, alig győztem visszaolvasni. ígérem, hogy mikor hétvégén elmegyek angliába, és 1 hét múlva visszajövök, nem fogok elolvasni mindetn Kép , mert marhára rohanok majd, ugyanis Moose nagy hatására a köv. héten elvesz a pasim feleségül. ettől még a pasim marad, meg remélem, hogy ilyen édespofa is ;-)

Ancsipancsi
20+4

ancsipancsi

Ruz
Gyonyoruuu Kép Kép Es GRATULA meg 1x! A tortenet tenyleg eleg huzosnak hangzik.De jo,hogy a vege joooo!

Ada
Irtam mailt!

Ildi
Azt mondod kicsi a vilag?! Kép Valami miatt ugy remlett,hogy csajszid picit idosebb, ezert a nlc-s uzenetben ne vedd komolyan a jatszoteres/hintas kerdest............

Kokuszka
Itt kuldok egy kis energiat!!!!+++++++++++++++++++++++ Kép Kép

Norka
33+5
norkini

Sziasztok!

Húha Ruz, ez kemény lehetett, gratula a kitartáshoz, és mondanom sem kell, Bende képét nézve megérte!!!

Green,
szép a bútorotok, és nekem is rögtön az a fekete izé tűnt fel az ágy szélénKép
Mi volt NST-n? Remélem a holnapi tornán találkozunk.

Ada,
akkor most vigyünk be mellszívót, vagy jó lesz nekünk a benti?

Tali: ha még egyben vagyunk, megyek!

Manóka (34+5)

Kép
Kép
manoka11

Ez a kedvenc szopizós képünk, és itt a nagy és okos bátyus.KépKép
kókuszdió

ime az ikercsajok. KépKép
kókuszdió

Kókuszdió!

Hú ez félelmetes!-ez a szopizás gyönyörű:-)))
Nagy-nagy gratula a gyönyörű a fiadnak,
hát és az ikrek ahogy szopiznak valami hihetelen szerintem díjat nyernél ezzel a képpel az anyatejes ligában!
manó27

Manoka11!
Nekem utsó nap kellett a mellszivó, és megváltás volt, mikor magamra applikáltam!!! Pedig a bébit mindig mellre raktam, ha kérte...és mégis annyi lett, hogy féltem, szétrobbanok!!!
OFF:
Vera!
Ha a férjed az, akire gondolok, akkor nála országismeretből ÉS amerikai töriből is vizsgáztam! Kép Valaki már beelőzött,de én is úgy gondolom, ici-pici ez a világ! Hömpörö-apor-ündürixi...ha, jól idézem.
ON:
Okos, pici, 6 hetes babám már beszél!!!! ÖÖÖÖÖÖÖÖ, büüüüüüü, eöööö... csak, hogy a lényeget idézzem...ilyenekkel bombáz, nap mint nap! Olllllyan büszke mami vagyok!!!!
jójszakát mindenkinek!!!!
Zsanci (30, de érettebb vagyok a koromnál Kép)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Azon gondolkodom, hogy hogy van időd internetezni egyáltalán az ikrek és a 2 éves fiad mellett!
Nem is időd, erőd:-)))

Le a kalappal
manó27

Kókuszdió!
gratula a lányokhoz és a szépséges bátyushoz!!! Hogy birja szegény???? Nálunk a bátyus nagyon nehezen birja...Remélem neked azért akad segitséged!!!!
LE A KALAPPAL!!!!!! Csak ámulok és bámulok, hogy birod 3 babóccal...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi, nagyon orulok Kép de rabeszelni nem akartalak, csak azt probaltam anno magyarazni, hogy ha akarjatok, akkor ripszropsz konnyen, gyorsan es olcson el lehet intezni. En nem banom, hogy nem olyan volt, amilyet korabban elkepzeltem, sot. Ja, ne feledd: "something old and something new, something borrowed something blue" Kép Nem tudom, hogy allsz a racsvedo varrassal, fotoztam neked, hogy lasd, milyen hamar leamortizalodik (de ez mar tobb hete keszult, azota meg igy se nez ki), nalunk inkabb racs- illetve fejvedo kutyak vannak, azok viszont nagyon jol birjak gyurodest es ebredes utan meg egy ideig birkoznak is a lanykaval, igy en picivel tovabb alhatok reggel Kép

Kép

Ildi, az enyem haromhosan csak negyszer evett egy nap, az se igazan nooooooormalis... De szerintem ne aggodj emiatt, a dokim is azt mondta akkor, ha jol fejlodik, jol erzi magat, nyugodtan bizzuk ra a dolgot.
moosejaw

Zsancikant!
Zengjen a dalunk, pajtás!
Fákon újul a hajtás,
Fogadjuk a tavaszt dallal!
Itt van május elseje,
Énekszó és tánc köszöntse!
Zeng és dalol az élet!
Szállj csak zeneszó, ének,
Ébresszed a magyar népet!
Népek tavasza téged hív ez a vidám ének
Béke legyen a világon
Itt van...
tovább én se tudom, volt még versszaka? Kép

Kókusz!
Férjem mondja: "de édesek! Az egynél csak a kettő a jobb!!! SZó szerint! Kép Kép Kép"

A képeket elmentem, és ha rosszkedvem lesz, csak rájuknézek! A fiad gyönyörű, a lányok meg... tényleg, beküldhetéd valahova ezt a képet, csúcs!

Legközelebb mi is kettőt csinálunk! Most beszéltem meg apával. Kép
neet, az írigy
neet

Sziasztok Lányok!

Először is nagy gratula Ruznak és Kókuszdiónak, gyönyörűűűek a babák!!! Kép Kép Kép

Akkor ide is leírom: a tali időpontja április 27. 15 órától (reméljük a szép idő nem hagy cserben minket, de lehet, hogy érdemes esetleg majd kitűzni egy esőnapot is).

A helyszín pedig Budatétény lenne, egész konkrétan nálunk, de ha nem baj, akkor címet ide nem írnék (ugye ettől még nem tartotok nagyon paranoiásnak? Kép), de ha valakit érdekel, akkor írjon nekem mélt a zsuzsi@agacska.hu-ra.

És többek javaslatára piknik-féle lenne, úgyhogy aki tud, hozzon valami finomságot (pogácsa, süti, saláta, kenyér vmi kenőkével, ilyesmi, esetleg üdítőféle).

Jóéjt!
Bogárka (29)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kokusz, koszonjuk a kepeket, mindannyian nagyon csinosak vagytok Kép en is azon toprengtem, honnan van ennyi idod meg energiad... Ja, megvan, Hihetetlen Csalad vagytok, ugye? Kép (Az a fotel-pozicio hogy is van? mert en harom lurkot szeretnek, de apa meg csak kettonel tart, ikrekkel viszont biztosan en gyoznek Kép ha viszont ketpetejuek, akkor meg annak a varazsitalnak a receptje is erdekelne, amitol tobb petesejt indul be...)
moosejaw

Kókuszka!

te egy hős vagy a szememben!Tudjátok,hogy nekem a szoptatás nem egy sikersztori és ezt a képet látva,hát...

Ruz!

A kispasid nagyon cuki és nem csak udvariasságból mondom ezt!

Ildi!

Timi biztos nem olvasta a szakirodalmat!
A fehérvárin a csípőszürésen sokat kell várni?Szerdán megyünk ha belefér két alvás közé!Kép

Jucus
20170114224602

Bogarka, a sutemeny meg a gyerek termeszetes, de apukat is lehet vinni? Ugyanis o lenne a soforunk, maskepp nem tudnank elmenni, olyan messze vagyunk egymastol.
moosejaw

Moose!
Hát persze, hogy lehet - ha bírja kb. 15 várandós vagy babázós csajszi csacsogását szülésről, szoptatásról és miegyébről Kép

Üdv, Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok
Beninek az első hét nagyon nehéz volt, sokszor simogatta a lányokat aztán az utolsó simi néha csattant . Volt olyan, hogy én és Beni a fürdőszobában bőgtünk együtt, a két lepofozott meg a kiságyban üvöltött.
Azóta, hála néhány jótanácsnak már urrá lettünk a helyzeten.A fiuk ezt amugy is nehezebben dolgozzák föl,de tündéri ahogy segít.
Ha Ő megöleli valamelyik lányt akkor elvárja, hogy az is viszonozza a kedvességet.Néha tök édes ahogy összedörgöli az orrát a tesóéval
Azt hiszem olyan érzés mintha egy Kapitánynak kézben kéne tartania egy egész flottát...
Hát ha az ég ezt a szerepet írta nekem akkor ezt játszani kell és talán erre is illik a "rossz főpróba jó előadás"- mondás, mert az első napok bitang nehezek voltak!!!

Segítségem van, jelenleg anyóspajti és a férjem.
Az első 2 hét azért is volt nehéz mert a jó anyám beköltözött, a férjem meg kiköltözött a lakásból.
De nem akarok panaszkodni. Egyszerűen nehezen bírják egymást. Ez vanKép
Kókuszdió
kókuszdió

Csatolás az előzőkhöz:
Szóval a jó anyám mindenre megjegyzést tett, hogy fözök, hogy mosok stb. teljes lelki terrorban éltünk 2 hétig ,megkaptam többek között azt is hogy a gyerekemet rosszul nevelem, hogy rossz pszichologus vagyok és ezért ilyen agresszív a picikkel. Pedig ez állítólag természetes lelki reakció egy 2 éves gyereknél.
kókuszdió

Ildi76
Szerintem se kell aggódnod, hogy babusod ilyen sűrűn szopizik. Ma már egyátalán nem kell tartani magunkat a régi "szabályokhoz". Ezt vagy azt így vagy úgy kell csinálnia a babusnak, különben rányomják a bélyeget "nem normális". Lehet, hogy ő gyorsan fejlődik és a szervezete igényli a több táplálékot. Később úgy is szép lassan leszokik róla. A lényeg, hogy szépen fejlődjön, te meg ne aggódj!

Ada
Tudom, hogy már többen reagáltak a kérdéseidre, de én azért még elmondanám az én tapasztalataimat:
- a korházi fejőgép nagyon profi Madalea, de ha beviszel azt is fertőtlenítik szerintem ha megkéred őket. Nekem is fertőtlenítettek cumit ill. bimbóvédőt.
- én úgy tapasztaltam, hogy a babákat, amint anyukat kicsit pihent odaadják. Nekik is kell azonban egy kis idő, míg a gyerekorvos megnézi, lekönyveli, stb. Reggel pedig 6-kor már hozzák őket. Majd délelőtt le kell adni a babát vizitre ill. este fürdésre.
Én egyébként az első 2 este leadtam a babát 11 után, hogy kicsit tudjak aludni. Harmadnap már nálam volt és már nem aludtamKép
- nekem a végén már kellett adnom tápszert a gyereknek, mert nem indult be a tejem. A gyerek csak fogyott és fogyott. Jelzem 20-30g-ot adtak csak. Ettől függetlenül a Lilla attól kezdve, hogy beindult a tejem, rendesen szopott.

Blaye!
Mi már főzelékezünk, de a sűrűs krumlis pépet mindig kell hígítani. Mivel nincs fagyasztott tejem, így forralt vízzel hígítom. Erre lenne nagyon jó az anyatej, ami legalább tápláló is egyben. Szóval tedd el a tejet ha tudod.

Hát remélem tudtok valamit kezdeni a válaszaimmalKép

Lányok!
Milyen etetőszéket ill. sportkocsit érdemes vásárolni? Mi most állunk ezelőtt a projekt előtt.

Jucusmamus!
Megnéztem a honlapod és gyönyörű tárgyakat gyártasz. Megkérdezhetem, hogy honnan szereztél Péter Nyuszis szalvétát/papírt? Ja és még egy kérdés, merre jársz turkálni?

Mi egyébként Lillával járunk a Camponához bébiúszásra. Jár esetleg még valaki?
beat

Norka!
Megkaptam a mailt, ment válasz is.

Kókuszdió!
Szenzációóóóóóóóóóóós képek.

Manó11!
szerintem én beviszem az Aventemet, majdcsak kitaláljuk melyik végét kell a cicire applikálni Kép
Énis megyek a talira, ha egyben leszünk. Ha van még hely, 'elkísérhetlek?' (Pom-Pom után szabadon) Szóval akkor úgy tippelem, hogy nem lenne már erőm bkv-zni, szóval, ha beférek, akkor szivesen mennk veled.

Moos!
Poronty zabbantanivaló, meg az IKEA-s kutyik is....én is szemeztem ezekkel a pihepuha példányokkal.

No, elteszem magam holnapra.

Jó éjszakát!
ada007

jóóóó reggelt, egyszer megyek el korán aludni, és akkor teletermelitek itt a netet Kép

Ruz,
nagyon helyes a kissrác Kép egyáltalán nem baj a nudizós kép, ilyen nálam is halomban áll Kép

Kókusz,
a lányok csudaszépek, de a nagyfiú se kutya! Még egyszer csodálatom, nem semmi csaj vagy! Kép Anyukád Kép, idővel biztos minden rendeződni fog, a lényeg, hogy most már kiegyensúlyozott a légkör! Kép

Moose,
a rácsvédő nálunk már nincs is Kép miután többször beletekeredett-alábújt-megrágtaKép úgy döntöttünk, hogy a világ kegyetlen, és levettük Kép

Zsanci,
igen, az, akire gondolsz Kép ez egy jó titokzatos párbeszéd volt, nem? Kép

Lányok: én autóval megyek, innen a Karolina út mellől! Egy embert (+ 1 babával) el tudok vinni (és vissza is hozom), szóval kiírom a pályázatot Kép

vera
kisün

Kókuszdió és mindenki!

Ikrek
Az újdonsült apuka kirohan a szülőszobából, hogy elújságolja a hírt a kint várakozó családtagoknak:
- Ikreink születtek!
- Na és kire hasonlítanak? - kérdezi a nagymama.
A férfi elgondolkodik, majd felel:
- Hát egymásra!
manó27

Kókuszka! ez a szopis fotó olyan klassz!!! sajnos én később kapcsolódtam a topicba, de szeretném tudni, hogy lettek ikreid? simán, vagy másképp? Kép én nem is tudom, hogy hirtelen mit kezdenék kettő kőccel!!

Moose! azt mondod akkor ilyen ürüggyel nyugodtan vásároljak magamnak újabb és újabb plüssjószágokat? Kép Kép Kép

ancsipancsi

Bogárka!

A tali környékén baba Kép, vmiért úgy érzem, addigra kibújik. Azért írok mailt a cím ügyében, mert ha mégsem sietne, akkor van esély, hogy kb. 15 anyukával szülök....Kép

Kókuszdió!
Ilyen helyzetben minden képpen apa a szövetséges, a többi hülyeséget meg sem kell hallani. Nálunk is annyira be van sózva a család, hogy sztem félfogadási időt kellene kiírni.

Mindenki!
Vettünk ágyat és kókuszt a Pindurnak, olvastam arról, hogy gumilepedőt is kell alá tenni. Akkor nem is szellőzik a matrac! Ue. a kérdés légzésfigyelő ügyben is, bár azt viszont szeretnénk. És bele tud gabalyodni az ágyneműbe? Olyan nagyok azok a takarók egy újszülött kismanónak.

duo (37+3)
duopack

Sziasztok !

Kókuszdió !
Ikrek egyszerűen csodálatosak ! Kép Annyira jó fotók , gratula hozzájuk !

Manóka !
Megyek tornára ! NST volt két kisebb keményedés , de semmmi extra , egyébként meg köszöni szépen , de jól érzi magát BENT . Kép

Duopack !
Kókuszra nem kell gumilepedő !

Mellszívó : nekem is Aventes van , be is csomagoltam . ( ha esetleg kell a kórházban )
Szintén van egy Aventes sterilizálóm , amit mikróban lehet használni , szerintem szuper jó , már kiprobáltam . Lehet hogy azt is be kellene vinnem ? , de már így is olyan nagy a cuccom Kép

39+0

Kép
Kép
greenolive

Zsanci!

Köszönöm szépen az instrukciókat.Kép

Fertőtlenítővel kapcsolatban én is kérdeznék ha már szóba került.
Az megoldás ha beviszem a már emlegetett Chicco fertőtlenítő folyadékot?
Gondolom ahoz mosószer is kell, mert a tájékoztatóján az van, hogy előbb el kell mosni, aztán fél órára betenni a fertőtlenítőbe.

Ruz!

Nagyon kemény csajszi vagy.
Gratulálok!
A kisfiad nagyon édes!

Kókuszka!

Neked is gratulálok, bár ezt már írtam, de azért most mégegyszer.
A szopihoz pedig külön.
Ahoz meg főleg, hogy két hét alatt megteremtettétek otthon a "rendet"
A babák gyönyörűek.

Kórházba mit érdemes vinni? Szoptatás, tejbeindulás elősegítésére?
Írtátok már, hogy Veleda szoptatós olaj, Laktoherb tea, hallottam már köménymagos levesről, Neet szerint alkoholmentes sör.Garmastan krém, Valaki írta a Burrow /vagy milyen krémet/ ez is valami bimbóvédő krém.
És mikor érdemes ezeket elkezdeni? Főleg a tejtermelést fokozó dolgokat.
Csak azért kérdezem, mert valaki a múltkor atz írta, hogy szülés után pár héttel elkezdett szoptatós teát inni, és úgy begyulladt a melle a sok tejtől, hogy csillagokat látott.
Bocsi ha megint sokat kérdezek, de nekem is egyre közeledik, és már kezd sajtkukac lenni a popimban, hogy minden meglegyen, és mindennel tisztában legyek./Ami úgysem fog sikerülniKép/

Ancsika!

Jó utat!
És szép esküvőt!Kép

Pipocska 32+5

Kép
Kép
pipocska

Ui: Votivék elköltöztek már, hogy soha nem ír?

Kép
Kép
pipocska

Üdvözlégyen mindenki!

Én is a Szent Imrében fogok szülni, de az még odébb van kissé (okt.9.).
Jó olvasgatni titeket, hiszen előre összeszedhetem a majdan szükséges infokat, tapasztalatokat.

Nagyon-nagyon irigyellek titeket, gyönyörű babáitok vannak, és akinek még bent, az is nemsoká megláthatja Kép

Azért kitartok!

Sisotris
13+4
Sisotris_x9

szia Sisotris!
üdv!!! én meg a pocakban lévő kis nyuszkáért irigyellek!!! Kép
Green!
Az én szülésznőm is mindig ezt mondta nst után...meg azt, h üdvözletét küldi a manó...Meg kell, h mondjam, úgy veszem észre ez a manó tényleg jobban érezte magát BENT, mint KINT...vegyük csak azt az egyszerű példát, hogy bent SOHASEM sirt...vagy legalábbis nem hangosan! Itt meg...Kép
Ma kénytelen voltam a nagyot felvinni a bölcsibe, a tegnapi "szomorú" események után...és most asszem ez a felállás marad 2 hónapig. Utána már csak ügyesebb leszek egy kicsit!!!
Kókuszdió!
Mondd, milyen trükköket ismersz a tesvérek összeszoktatására...? én jelentem alássan, megbuktam!!!Kép Azt hittem majd meg tudom oldani, de sajnos nem sikerült!!!
Neet!
Köszi a dalszöveget...Kép majd letöltöm a karaoke verziót a netről, és elsején már tudom is nyomni a picúrnak, zenével...talán a következő megasztárban is indulok...Kép
na megyek, végre van egy kis idő takaritani!! Hurrá-hurrá!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Képzeljétek,
Ma van első névnapunk! Olyan fura, hogy tavaly ez a nap még átlagos hétköznap volt...

Kókuszdió,
Gyönyörűek a képek!!!

Bogárka,
Köszönjük még egyszer a szervezést!
Egyre szebb az idő, reméljük, ápr. 27-én is ilyen szép lesz!!!
Vigyünk magunkkal pokrócokat, hogy azon üldögéljünk, vagy valamilyen matracfélét?
blaye

Sziasztok!

NST-n semmi izgi, a Pindur köszi jól van, mozogni se volt kedve, úgy kellett bökdösni. Bezzeg most mozog a kis huncut, és keményíti a pocakot is. Szerintem tudta, hogy figyelik, telepata vagy ilyesmi. Az ultrahangon is mindig rafkós volt, befordult, és maga elé tette a kezét.

Mindegy, még egy-két hétig tutira egyben...
duopack

Pipocska, köszike! Kép
Te meg már a szülésre készülsz??? Kép

Sisotris! üdv köztünk. én aug. közepén fogok lenyuszizni a szt. imrusban Kép

ancsipancsi

Blaye!
Boldog névnapozást! Kép

Votiv megvan, csak sok a melója, de holnap minket meglátogat, bibibííí! (Tudjátok, ír, és most épp volt-van miről. Pápa Kép, stb.)

Zsanci!
Nincs mit. Kép

Siso!
Jó bonyolult nevet választottál. Elég így, hogy Siso? Kép és üdv és vigyázz magatokra!

Green és a többi finishes!
Mellszívót meg mindenféle tisztító berendezést fölösleges becipelni, bízzuk a babára a melót. Neki is jobb, meg a ciciknek is! Ha nagyon kell, papa még utólag beviheti, de én nem hallottam, h bárki is használt volna bent ilyesmit. A csecsemősök azt mondták, tegyük óránként cicre a babát, és ő majd megoldja. És lőn.

Sört én már csak itthon mertem inni, képzeld, jön a vizit, iszol, és dobálod a kártyákat, kockát.... Kép

Duo!
Én a takarót (ami csak egy huzat, duplán hajtva vagy egy polár pihepuha taki) betűröm a rács és a szivacs közé, így nem gabalyodik bele, és nem nyomja le a torkán. Kép

Kókusz!
Engem is érdekelne, milyen ráolvasás kell az ikrekhez! Lehet, h nehéz velük, de most annnnnnyira megtetszett ez a kép, és apa is odáig van a gondolattól! Kép

Manó!
Kép (vicced)

Beat!
Mi nem járunk, de ha járnánk, a Camponához járnánk. Kép De lehet, hogy majd kipróbáljuk, bár ha ilyen marad az idő, lassan kitesszük a medit a kertbe!! Kép

Moose-Bogár!
Láttátok azt az Al Bundy részt (Egy rém rendes család), amikor a cipőüzletben egy nő meg akarja eteni a babáját, Al megengedi, majd felhörren, látva, hogy az szoptatni kezd? "Azt hittem, ad neki egy szendvicet, vagy valami" Na, ez jutott eszembe a férjes-nőcis-babás taliról. Kép Kép
neet, az elbándi-fan
neet

Ki megy tornára?

Illetve fagyizni akarok!
Azt mondtátok, hogy van a kórház körül valahol egy szuper fagyis.
Az hol van????
manó27

Neet!

Köszi, össze-vissza aggódom magam, mert közeleg a nagy nap.

A Vahot utcából melyik védőnő jó?
Tudtok valamit Fritz (nem tudom így írják-e) doktornőről?
duopack

Köszi a sok kedves megjegyzést Bendikére, szerintem is nagyon szép! Kép Kép

De, hogy szerénykedjek mondom, hogy a kórházban is ahogy láttam a babákat meg itt a neten is, hát én még csúnya kisbabát nem láttam, annyira édesek mind! Kép Kép És olyan jó, hogy már nekem is van egy. Kép Kép

Kókusz ez a kép ez annyira jóóóóóó. Kép Kép És a kicsi fiad is nagyon édi. Kép

Ancsi

De jóóó, lesz esküvő. Kép Sok Boldogságot! Kép

Ja és te írtad, hogy milyen jó lehet a férjemmel, mert vicces pasi, hát igen, az biztos, hogy én is nagyon imádom és pont emiatt! Kép Kép

Neet

Neked ugye informatikával foglalkozik a férjed? És mintha azt írtad volna, hogy nincs munkája. Kép De lehet, hogy nem jól emlékszem. Csak, mert az egyik ismerősöm időnként küldözget e-maileket, hogy a cégnél, ahol dolgozik keresnek embert, és épp most is küldött egyet. Én mondjuk nem értek hozzá, hogy mi mit jelent benne, de ha gondolod átküldöm, sosem lehet tudni.

ruz
ruzicsky

Neet!
a vicces az, h ez nem csak fikció! Hallottam én már hasonlót erre fele is...ezért nem is szoptatok nyilvánosan! Csak, ha vészhelyzet van!!! (és ma este lesz! Kép )
Vera!
Tényleg vicces ez a virágnyelv!!! Kép
Jucus!
Merre vagy?

Nem tudtok vmit Linidről? Úgy eltűnt, és az nlc-n sem látom...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ruzy, köszi!

Neet, én is imádom Bundyt.

ancsipancsi

Duopack!

Kókuszamtrachoz szerintem sem kell gumilepedő, de ha mindenképpen akarsz valamit, azt hiszem a gyógyászati boltokban lehet kapni valami lepdedőszerűt (kókusz és lepedő közé kell tenni), az olyan anyagból van, ami nem fülled be. Beat-nak van ilyen, ő pontosabban meg tudja mondani.

Ada!
ElkísérhetszKép még van egy hely, Beat+Lillája jönne velünk. Remélem akkor még egyben leszünk mindketten. Holnap relax?

Megvettem ma a gátmasszázsolajat, ha valakit érdekel, a Szabolcska Mihály u-i gyógynövényes boltban kapható, 1920 pénz, elég nagy üveg.

Manóka 35+6

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok lányok!
Örülök Zsanci, hogy hiányzok. És pont most, amikor 1 perc szusszanásnyi időm van.
Teljesen kész vagyok, kis Mancim teljesen lestrapál.
Húsvétra Szolnokra mentünk a szüleimhez, és én ott felejtettem magam 1 hétre, tegnapelőtt este jöttem vissza. Olyan jó volt, csak babáztam, ha meg hiszti volt, lepasszoltam a nagyanyjának. Így el bírnám viselni a gyereknevelést.
Errefel tegnap egész nap bőgés volt, déltől már én is bőgtem. Semmi se volt jó. Délután jött egy nagy kaka, azt hittem ezzel a gond is megszűnik, de szerintem ekkor meg már a fáradságtól sírt. Ráadásul éjszaka 2 óránként keltünk enni. Most végre sikerült a cumival becsapnom és elaludt a drága.

KépKép
KépKép
lindicita

Visszaolvastalak titeket, jó sokat termeltetek!
Rúz:
Gratula a bébihez, nagyon édes, mekkora szemei vannak! A miénk ilyenkor még alig-alig nyitogatta.
Kókusz:
Annyira jó az a szoptatós kép. Én néha úgy érzem, hogy ez az egy gyerek is sok. És akkor neked a kettőn kívül még ott van a picit nagyobb is.
Ancsi!
Gratula az esküvőhöz.
Zsanci!
Nálatok mi volt a baj tegnap?

Mellszívó: én vittem a kórházba és nagyon nagy hasznát vettem. Sterilizálót nem használtam, mert ami tejet kifejtem, azt kiöntöttem, a baba úgyis kiszívta ami neki kellett, csak a felesleget szívtam ki, lefagyasztani meg úgysem lehetett.

A találkozóra én is mennék, bár Gréti mostanában egyre hisztisebb. De gondolom nem egyedül lennék ezzel a problémával.
II.kerületből nem megy véletlenül valaki?

KépKép
KépKép
lindicita

Neet!

Sört én is csak a hazajöveteltől gondoltam.
Megjegyzem eddig utáltam, de most annyira kívánom, hogy egy-egy kortyot hörpintek néha Laciéból.
Mindenesetre magam elé képzeltem a jelenetet amit vázoltál, és nagyon jó kedvem kerekedett, még a könnyem is kicsordult.KépKépKép
Komolyra fordítva a szót: A kérdés inkább arra vonatkozik, hogy gondolom fokozatosan kell bevezetni a tejserkentőket, és ha lehet akkor vagy az egyiket, vagy a másikat válasszuk. Nem?

Kép
Kép
pipocska

Basszus! Elszállt, amit írtam!

Naszóval,
Kókusz,
gyönyörü a szoptatós kép, meg a fiad is. Anyukáddal nem lehetett könnyü, én az elôzô gyerekkel való tapasztalataim után határozottan vissza fogok utasítani minden jószándékú beköltözni vágyót, hiszen csak a férjem nem idegesít a jótanácsaival. Idôsebb nôrokonoknak sajna vanak tapasztalatai, és ezeket mindenképpen rá akarják erôltetni az emberre, hát nem, köszönöm.
Amúgy milyen ténylegjó tanácsokat kaptál a gyerkôk összeszoktatására? Az én fiam is kétéves ugyanis, és nem nagyon tudom, mit tegyek ezügyben...

Green,
mellszívót bevinni sztem is fölösleges, megoldja a baba a dolgot. Valaki írta a tejserkentô teákat: ugyanez. Az elsô pár napban úgyis csak az elôtej jön, ami ugyan nem sok, de pont elég a dednek.

Néha azért belegondolok, hogy milyen furcsa dolog ez: a szülés, de fôleg a szoptatás a világ egyik legtermészetesebb dolga, és mégis annyi bajunk van vele... A modern ember görcsei miatt talán?

Boriamingyárszülôfilozófus. (39+2)

u.i.
Zsanci, hát persze, hogy a barátunk vagy. Különben is, most már késô lebuktatnod magad Kép)

És: én már nem szeretek állni. Ma pl. a játszótéren egy padon üldögélve néztem, ahogy a fiam elveszi valakinek a traktorját, valaki visszaveszi tôle, ô bájosan mosolyog, majd a szemébe szórja a homokot. Ja, és mindeközben nem kicsit folyik az orra. 2 perc kellett, míg összeszedtem magam, hogy rendet tegyek. Na. Le akarom tenni a hasamaaaaat!!!!!!
lakibori

Ruzi!
Köszi, elolvassa, hátha. neet@freemail.hu
Ja, és bárki, aki tud állásajánlatot, nyugodtan bombázzon velük. Kép Köszike.
neet
neet

Lányok!
Kicsit indiszkrét a kérdés, de mivel védekeztek? Mert ugyebár hiába szoptatok ezerrel, nem biztos hogy megakadályozza a második gyerkőcöt.
A doki írt fel egy fogamzásgátlót, ami állítólag nem megy az anyatejbe, ki is váltottam, de miután elolvastam a tájékoztatót, elment tőle a kedvem.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

Nálam még nem aktuális a kérdés. Kép

De egyébként miért idegenkedik mindenki az óvszertől ennyire? Ilyenkor ideális lenne. Nekem kizárólag a szagával van bajom, de erre jó az ízesített óvszer, aminek tök jó gyümölcsillata van. Kép Kép

ruz
ruzicsky

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?