Sziasztok!
Ha most is elszáll, amit írok
Szóval a műtét kb. 10 perc volt. Előtte kapott nyugtatót, attól nagyon mókás volt. Műtét után, mikor felkeltették sírt, mert fájt a torka. Állítólag azt is megkaparják, mert ott veszik ki az orrmandulát, vagy mi a szösz. Le lehet, hogy erre rosszul emlékszem...
Kapott Cataflamot, attól aludt egy órát, és azzal kelt, hogy Anya, hozzák az ebédemet? Aznap sokat kellett inni, hogy ne száradjon ki a torka és ne repedjen ki. Éjjel is kelteni kellett inni.
És most jön a java: kb. egy hónapig nem ugrálhat, futkározhat, állhat fejen, erőlködhet. Hát ez a gyenge pontja a programnak. Talán ha holnap veszek cementet és térdig bebetonozom. Mert most természetesen egy 10 perces mesefilmet se akar megnézni. Úgyhogy megy minden a szokásos mederbe.
Egyébként, hogy panaszkodjak egy kicsit bitang rossz mindkettő. Egész nap: ne rohangálj a késsel, ne fürészeld a bútort, ne kalapácsold a lépcsőt, ne nyomkodd a mosógépet, ne másszatok fel a székre, mert leestek .... majd Ádi ebben a pillanatban le is esik. Ne ugrálj az ágyon, ne húzd a kutya farkát, ne tépd a macskát, ne pakoljátok ki a ruhás szekrényt, ne ütögesd az éjjeli lámpát, mert eltörik. Tedd le a telefonom, mert felhívod a fél világot (mondjuk az jó volt, mikor anyósomat hívták éjjel fél tizenkettőkor
), ne nyomkodjátok a számítógépet, ne tömködjétek tele a nyomtatót pénzzel. Folytassam még?
És ma még anyósom is itt volt. De asszem elintéztem, hogy többet nem jön. Mindig igyekszem visszafogni magam, mert sokat segít, meg minden, de most két bal lábbal keltem. Előszőr is megvette azt a gyereknek névnapjára, amit én akartam. Már napok óta járom a Praktikert, erre tegnap megvette. Szerintetek én vagyok hisztis picsa? Majd közölte, hogy nem vagyunk normálisak, hogy két gyerekkel vettünk egy tengeri malacot Balázsnak.
És itt pattant el a húr. Érdekes, anyám mindig mondta, hogy nem kell ide állat, de mikor az apja megvetette ezt a dögöt, mert annyira vágyott rá, és szépen viselkedett a kórházba, simán nem szólt egy szót se. Nem fikázza sem a dögöt, sem minket. Megsimogatja, kivette, szóval normál, mert látja, hogy a gyereknek mekkora az öröme. Vagy velem van a baj?