Új privát üzeneted érkezett!

már Domó unokatesója (Tivával egy idős, tehát fél évvel fiatalabb) is mondja, hogy tenger, lámpa meg ilyenek...
Domó szókincse NEMMMMMMMMMMMMMMMMMM :roll: :lol: :lol: :lol:
meg a hangutánzó szavak
slussz

Kattkat

Kép
kattkat

Szonjaaa!
Mindig elfelejt...
megy a drukk majd a műtétkor!!!

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Köszönöm!
Szilvi! Megírom majd az alvást... csak most nincs türelmem hozzá.

Bapakoltam ma a kórházi pakkot :roll: tudom, hogy csak egy orrmandula műtét, meg egy nap, de sík ideg vagyok, átmentem hisztis p...ba. Pláne, hogy elolvastam azt a műtéti papírt.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja! Drukk innen is!

Ildóca! Kincső csúúúúúúcs! :)

wf

Kép
wf

Tiva nagyon ügyi. Hanna is elkezdte pár hete ezeket hangkettőzős szavakat: bababa, dededede, dadada, néha még a nenene, és a jaj is van, de az csak akkor ha játszunk vele ő meg nagyon nevet. Bakker és megint a függönyt rángatja, na megyek szétcsapok közte. :)

Lilypie Third Birthday tickers

Szonja!

Tudom, hogy ettől nem lesz jobb! De hamar túllesztek rajta és nem lesz semmi gond! Ha te nyugodt vagy akkor a gyerek is az lesz! És pikk-pakk otthon lesztek!

Emlékszem amikor nekünk volt ilyen Csengével. A műtét után úgy engedtek minket haza, hogy a gyerek egy hétig ne ugráljon ne bukfencezzen, hanem üljön egy helyben! :?:
Mert persze ez sikerült is. Mi :?:
Akkorát esett a gyerek az ágyról rá a porszívóra mint a ház! :roll:
Persze apa vigyázott rá éppen! 8)
Na jó ez csak így utólag vicces!

Bejja!

Hanna közt, hogy csapsz szét! :D
Ide is kellene valaki aki az enyémek között szétcsapna mert nekem nem megy már két napja :twisted: minha a falnak beszélnék!

Tegnap meg bevásároltunk a suliba. A gatyám rá ment!
Csak 50 darab füzetet kellett venni :shock:
Persze ez csak töredéke a dolgoknak!
Még jó, hogy a könyveket nem kell megvenni!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!

Megjöttünk a Balatonról....
Nagyon jó volt,szép idő,jó kis kaják reggelire,vacsorára...
Volt a hotelnek baba medencéje....húúú,Bogi egész nap abban volt....meg persze indulás előtt pici nátha befigyelt....de elég hamar letudtuk....

A beszéd nálunk még mindig boginyelven folyik,de elég jól megérteti magát....

Szilvi,mikor jöttök vissza?Hiányoztok a térről....:)

Kép
kata35

Szonja: drukk a mandulaműtéthez!+++ Minden okés lesz, rutinműtét, mindennapos, nem lesz semmi gond.

Kata: üdv ismét itt:) Jó időt fogtatok ki a Balatonon. Biztos jó lehetett a gyerekmedence.

Ildóca: elég gáz lehetett anyagilag a suliba bevásárolni:( Hátizsák, tornacucc is kellett esetleg? Gondolom, minden évben nő a lábuk, és nagyobb tornaruci kell stb. Én is már azon gondolkoztam, hogy már most elkezdek temperát, füzeteket venni, hogy mire 6 éves lesz Dorka, már ne kelljen ilyenekre egyszerre annyit költeni. Komolyan mondom.
Nekünk most a bölcsire kellett készülni, és az is húzós volt. Nekik is kell ilyesmi, mint tornazsák. És persze kinti, benti és utcai cipők mindenféle időjárásra. Ráadásul újabb ruhaméretet nőtt a kiscsaj, így ruhákkal is fel kellett tankolni. Nálunk ajánlott a short és body, harisnya, vagy zokni és nyitott szandi. Az udvarra pedig melegítő nadrág és kinti szandi stb. Szóval, ez is húzós volt, és még lesz pár ilyen bevásárlás....
Vendég

Dorka!

A torna cuccal nincsen sok problémám mert a nagyok visznek ami van tréning meg póló csabának meg van rövid gatya meg fehér póló csak a tornacipő változik méretben! Bár nemtudom Csenge lába meddig fog nőni már most 40-es. :shock:
Iskola táskákat tavaj elött vettünk ! Szerencsére azt most nem kellett. És hálistennek vigyáznak is rá, meghát azért inkább kiadtam többet értük de az sokáig tartson ki legalább 4 évig ki kell bírniuk! Budmil mindegyik és Csabának a kétéves iskola táskáját ha látnátok meglepődnétek milyen jó állapotban van teljesen új kinézete van! :D
Az a baj, az előre bevásárlással, hogy tuti nem az fog kelleni amit te már megvettél előre hanem teljesen mást fognak kérni!
És persze alsóban minden évben más vonalazású füzet is kell van elsős, másodikos, harmadikos és negyedikes!
Meg a ceruzák amiből nem érdemes megvenni az olcsót mert hegyezhetetlenek sajnos és csak törik a hegyük meg grafitból is Faber-Castell ceruzákat szoktam venni színeseket meg herlitcz vagy mapedes háromszög ceruzákat!
Szóval nem egyszerű okosan és praktikusan bevásárolni! :?
De majd megtudjátok ti is!

De jó lenen nekem is egy tér ahol ott vagytok csajok! :roll:
Mi jövőhéten megyünk pihizni! :D
De remélem időnként be tudok kukkantani hozzátok!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok

Tiva, Hanna nagyon ügyik, már most Próbálkoznak a dumálással. Tök jó.

Szonja

Próbálj megnyugodni, Balázs is érzi ha ideges vagy. Jó, tudom ezt így könnyű mondani. Balázs biztos nam aggódik és tuti fog 1 hetet űlni a fenekén.

Végre hétfőn nyit a játszóház. Már nagyon elegem van a játszótérből, tele van idiótákkal és gyűlölöm a homokot.

Csütörtökön szülőértekezlet a bölcsibe. Nagyon furcsa, hogy ilyen helyre kell mennem, de majd megszokom. Biztos kapunk egy jó húzós listát mi is, hogy mit kell beszerzeni.

Tlindi

Kép
tlindi

szonja! drukk!!! +++++

a kutya hangja leírhatatlan, olyan vuff szerű
ma a tatát is tisztán érthetően mondta a nagyfaterjának :-( eddig csak tatatata volt a világba

kész vagyok!!! ezek teljesen elrontják 1 év munkáját és egy hisztis, akaratos kis vacakkal kell majd hazamennem (nem tudom, talán vasárnap) , akit állandóan karban kell tartanom és egész nap foglalkoztatnom......
anyámmal mindennapos a veszekedés :(
szilvi35

Szilvi!

Kitartás!
A nagyszülőknek ez a dolguk!
Az meg már nem érdekli őket, hogy te otthon hogyan fogod ezt az egészet megszívni! :roll:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

[quote="szilvi35"]
írta:
szilvi35ma a tatát is tisztán érthetően mondta a nagyfaterjának :-(

és ezt miért lebiggyesztett szájú szmájlival nyugtázod? nem örülsz neki, hogy egyre több szót mond??

már nagyon kíváncsi vagyok a szókincsére, mármint Tiváéra, hátha Domó tanul tőle :twisted: :lol:
nem baj, az én gyerekem activityben jó :D
egy ismerősöm meg azért panaszkodik, hogy elérkezett a 2 éves gyerekénél a "mi az?" korszak
folyton kérdez és kissé fárasztó már :lol: :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Tlindi!
Valóban furcsa lesz majd szülőire menni :shock: :roll:

Kattkat

Kép
kattkat

hehe, Ákos ha meglát egy kutyát, akkor szintén vuff :) Épp nemrég ébredt fel, mert egy kutyus ugatott bele az éjszakába. vuff-vuff. :)

Nálunk most a "hol a ...?" kezdetű mondatok a slágerek, már csomó mindent meg tud mutatni. Pl. a fejét, lábát, a lámpát, a párnát, Frakkot, Szerénkét, Lukréciát, a Hercegnő és a koboldos dvd-t (utóbbit nagyon szereti, mint minden mosolygós arcú borítót) stb :roll:

A legviccesebb az volt, amikor kérdeztem hol van Szerénke, ő elnézett arra, amerre van, és szólt neki, hogy gyeje :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2011.08.18 23:57-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Szonja, megy a drukk a műtétre!

Kép
Kép
csipetnyusza

Tlindi: milyen nálatok a játszóház? Te is ott vagy végig Szonjával? Nálunk is van itt játszóház, de picit drága, 18 Ft/perc. Az nekem kicsit nehéz, hogy mindenféle korosztály van ott és meg kell menteni Dorkát a nagyoktól, amikor a fejére akarnak csúszdázni az ugrálóvárban stb. Elsodorják őt futás közben. Úgy örülök, hogy az ő korosztályából is találunk ott egy kisgyereket, az főnyeremény:)

Csipet: nagyon aranyos lehet Ákos baba, ahogy Hol a ... kérdéseket tesz fel:)
Dorkánál HOVA? (azaz Hol van...?) a jellemző kérdés. Oda is hozza a dolgokat, ha kérdezzük tőle, hogy hol van a maci, telefon stb. Azt is kérdezi, hogy Mi ez? és öltözködés végén mondja, hogy Kész!. Vannak vicces beszólások is, a kérem és a tessék helyett is egységesen a Tessék-et használja. :) Evéskor ha kér még, akkor azt mondja, hogy Itt is!. ))

Ildóca: ez jó gondolat ám, hogy a minőségit kell venni, mert tovább jó!:) Egyébként más tekintetben én is rájöttem már erre. Annak idején a pelenkákkal kapcsolatban is így jártam. II. osztályú, 100-as pellus nem jött be, napi 10 átöltöztetés és óránként pelenka csere. De a minőségi pellus tovább jó és nem ázik át a ruha. Így inkább fizetek többet.
A babaruháknál is már így vagyok. A minőségi darabok egymillió mosás után is megtartják a formájukat és szépek is. A kinyúlt, eldeformálódott bodyktól megszabadultam már. :wink:
Vendég

Hubának boldog névnapot kívánok! :)

wf

Kép
wf

Hubababának boldogságos nevenapját kívánok.
Szonja, nektek megy a drukk a műtéthez. Uram testvérének hasonló korú a fia mint Balázs, neki is pár hete volt a mandulaműtétje, hát nem nagyon viselte meg. Úgyhogy nyugalom.

Hubababát isten éltesse sokáig nevenapja alkalmából! :D

Nálunk is vannak ám új szavak!
cipe-cipő, hagya-hangya

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca! Tetszik a kisvakond! :)

wf

Kép
wf

Wf!

Köszi! :D
Imádom mert olyan kis lütyő! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hubának boldogat!!!

Fasza a kisvakond! :)

itthon vagyunk juhéjjjjjj
szilvi35

Boldog névnapot Huba!

Kattkat

Kép
kattkat

Szilvi!

Köszi!
Otthon édes otthon! :D

Szonja!

Remélem túl vagytok rajta és már otthon vagytok!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!

Mi ma jöttünk meg Tihanyról, Istenem de vártam már! Soha többet anyósékkal nyaralni, megőrjített ez a nő, kész idegbeteg lettem. :-S

KÖSZÖNJÜK a köszöntéseket! :-)

Szonja!, Jobbulást a kislurkónak!

Amúgy, asszem én is tiltakoztam a hagyom sírni módszerrel kapcsolatban, de azt hiszem a nyaralásunkon rájöttem, hogy talán mégiscsak jobb, ha sír 2 hétig, mint 6-10X felkel éjszaka... Na, majd meglátom, hogy tudom alkalmazni ezt a módszert, mert hulla fáradt vagyok és nem bírom már...

Én ruhákat vettem neki használtan a Keleti mellett van egy hatalmas gyermek használtruhabolt. Volt rengeteg olyan Mark&Spenser ruha, amin még az eredeti címke is rajta volt, de a legtöbbet rokonoktól kaptuk, meg tesco (ami valóban drága lett) meg auchan és c&a (itt most rengeteg akció van) vettem/veszem. De pl anyós most két szatyor ruhát vett nyaralás előtt. (Ehhez legalább ért a drága mama...)

Mikor lesz a találkozó? Lebeszéltétek már?

Szép vasárnapot!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba mami!

Mondom én. Otthon édes otthon! :D

Végülis nem lett megbeszélve semmilyen időpont. Szerintem ha Balázs rendbe jött akkor majd Szonja úgy is fog szólni nekünk!
És akkor majd kérünk egy újjabb szép táblázatot Szilvitől! :D

Most a lényeg, hogy Balázs rendben legyen! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

mizu Balázzsal?

olyan sok mondanivalóm lenne, de lusta vagyok leírni..
szilvi35

Jajj, Szilvinnyó nemán, írjad le izibe! :)

Sziasztok

Hubának utalóg baldogat.

Az én szüleim is elkényeztették Szonját, mikor otthon voltunk. Morogtam is, hogy mit fogok kezdeni egy nyafogógéppel. Hazaértünk és ment minden a régi kerékvágásban. Nem hisztizett, nem nyafogott többett, mint az utazás előtt. A nagyszülőknek nem tűnik fel, hogy elkényeztetik a gyereket, ők csak egy mosolygós boldog unokát akarnak látni.

Dorka

A játszóházba, ahová mi járunk, csak 3 éves kor alatti gyerekek járhatnak. Végig ott vagyok én is, de azt hiszem kicsit ott lehet hagyni. Ezt nem tudom biztosan, nekem nem volt erre szügségem. 1200ft./ hó. Nem írtam el, ennyi. Egy baja van, hogy du. nincs nyitva. Reggel 8-tól 12.30-ig.

Kattkat

Ahova vitted Domót bőrgyógyászhoz, az magándoki. Én is elviszem Szonját egy másik dokihoz, mert ez a mai, azt mondta, hogy örökölte a bőrnyavalyáját és csak javítani lehet rajta, de teljesen eltüntetni nem tudjuk. Inkább elviszem egy másikhoz is, hátha az mást mond és ad rá valami kencét. Eléggé elkenődtem.

Mi megint új problémával állunk szembe. Szonja igen féltékeny. Ha megöleljük egymást apával, Szonja toporzékolni kezd, rosszabb esetben sírni is és azonnal közénk áll /ül /fekszik. Nálatok is így van, vagy csak az én lányom tesz ki magáért?

Szilvi kapjad magad össze és tessék szépen megosztani velünk azt a sok mondanivalót :wink:

Tlindi

Kép
tlindi

Szilvi!

Mi az, hogy lusta vagy!
Tessék leírni mindent mert tudni akarjuk! :lol:

Szonja!

Balázsal mi újság?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Én is azért jöttem, hogy hátha van már hír Balázsról. Majd írj Szonja!

Tlindi!
Ahova vittem Domót, az a helyi szakrendelő vagy sztk vagy hogy híják. Mi oda tartozunk.
Konkrétan minek titulálták Szonja bőrbaját? Ekcéma? Vagy valami más?
Nálunk nincs ilyen fajta féltékenység, amit írtál, de engem nem is ölelget senki :?
Viszont a másik fórumomon olvastam, hogy ez elég általános.
Ne aggódj miatta, majd kinövi.

Huba mami!
Nyugi, néhány elvedet fel fogod még adni az évek folyamán :wink:

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok

Kattkat

Keratosis pilaris orvosi néven, magyarul rücskös bőr. Most nézelődtem a neten és találtam rá krémet, amivel lehet javítani rajta, de kerestem dokit is.

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!
Írtam, de elszállt :evil:
Köszönjük mindenkinek, Balázs jól van.
Most megyek, ágyba dugom, de holnap írok!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja! Szuper, hogy Balázs jól van! :)

wf

Kép
wf

Hurrráááááá! Örülünk Balázsnak! :-D Ügyes nagylegény! :-D

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok!
Ha most is elszáll, amit írok :evil:
Szóval a műtét kb. 10 perc volt. Előtte kapott nyugtatót, attól nagyon mókás volt. Műtét után, mikor felkeltették sírt, mert fájt a torka. Állítólag azt is megkaparják, mert ott veszik ki az orrmandulát, vagy mi a szösz. Le lehet, hogy erre rosszul emlékszem...
Kapott Cataflamot, attól aludt egy órát, és azzal kelt, hogy Anya, hozzák az ebédemet? Aznap sokat kellett inni, hogy ne száradjon ki a torka és ne repedjen ki. Éjjel is kelteni kellett inni.

És most jön a java: kb. egy hónapig nem ugrálhat, futkározhat, állhat fejen, erőlködhet. Hát ez a gyenge pontja a programnak. Talán ha holnap veszek cementet és térdig bebetonozom. Mert most természetesen egy 10 perces mesefilmet se akar megnézni. Úgyhogy megy minden a szokásos mederbe.

Egyébként, hogy panaszkodjak egy kicsit bitang rossz mindkettő. Egész nap: ne rohangálj a késsel, ne fürészeld a bútort, ne kalapácsold a lépcsőt, ne nyomkodd a mosógépet, ne másszatok fel a székre, mert leestek .... majd Ádi ebben a pillanatban le is esik. Ne ugrálj az ágyon, ne húzd a kutya farkát, ne tépd a macskát, ne pakoljátok ki a ruhás szekrényt, ne ütögesd az éjjeli lámpát, mert eltörik. Tedd le a telefonom, mert felhívod a fél világot (mondjuk az jó volt, mikor anyósomat hívták éjjel fél tizenkettőkor :wink: ), ne nyomkodjátok a számítógépet, ne tömködjétek tele a nyomtatót pénzzel. Folytassam még?
És ma még anyósom is itt volt. De asszem elintéztem, hogy többet nem jön. Mindig igyekszem visszafogni magam, mert sokat segít, meg minden, de most két bal lábbal keltem. Előszőr is megvette azt a gyereknek névnapjára, amit én akartam. Már napok óta járom a Praktikert, erre tegnap megvette. Szerintetek én vagyok hisztis picsa? Majd közölte, hogy nem vagyunk normálisak, hogy két gyerekkel vettünk egy tengeri malacot Balázsnak.
És itt pattant el a húr. Érdekes, anyám mindig mondta, hogy nem kell ide állat, de mikor az apja megvetette ezt a dögöt, mert annyira vágyott rá, és szépen viselkedett a kórházba, simán nem szólt egy szót se. Nem fikázza sem a dögöt, sem minket. Megsimogatja, kivette, szóval normál, mert látja, hogy a gyereknek mekkora az öröme. Vagy velem van a baj?

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja, örülök, hogy Balázs túlvan rajta, mondjuk nem lesz könnyű nyugton tartani, ahogy nézem...sajnálom, hogy anyós így áll hozzá, én is hisztiztem volna ebbena szituban, szerintem nem a Te készülékedbe van a hiba!!!!

Ildóca, ari a Krtek-avatar, nekem is nagy kedvencem, meg a szülőhazája fővárosa is, 14x voltam ott (azaz Prágában). Kincső nagyon ügyesen nyomja a dumát, tanulja el a tesóktól ;)

Szilvi, tessék beszámolni!!!! Irgum meg a burgum!

Nálunk itt voltak Anyuék, szuper volt minden, jól éreztük magunkat! Pénteken végre meglesz a hitelszerződésünk!!! Furcsa, hogy ennek örülök, dehát 2 éve húzódik... csoda, hogy itt lakhatunk. Ha visszaemlékszem, még Ákos születése előtt ígérték, hogy kapunk kulcsot, és ebből lett november 24, de már annak előtte is iszonyat sokat csúszott az egész. Őrületes.

Lányok, van, akit érdekel a Ringató évadnyitó a Millenárison (szept 24)? Jó, mondjuk 1500 a beugró (uff)....de a népdalos könyv bemutatója csábít....nagyon....

Kép
Kép
csipetnyusza

Szonja!

Örülök, hogy Balázs újra a régi. :wink:
És szerintem is teljesen jól működsz! :D

Csipet!

Mi két éve, hogy nem voltunk már Prágában.
És elötte vagy 5x voltunk minden évben a gyerekekkel az őszi szünetet mindíg ott töltöttük! És persze mindíg jött velünk haza valami vakondos cucc! :)
Nekem nagyon tetszik a Prágai állatkert! Ott voltatok már!
Nekünk másodszorra sikerült csak bejárni, pedig mind a kétszer nyitásra voltunk ott és záráskor jöttünk ki!

Szilvi!

Hova lettél?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca, szuper, még egy Kisvakond-fan 8) Állatkertben nem voltunk még ott, de készülünk a Manóval :)

Kép
Kép
csipetnyusza

na akkkor prágába egyszer mi is elmegyünk. hogy lehet odamenni? drága?
megvagyok!
ringatóra megyünk mi is
szonja! idegeskedj csak! mindent a lehető legrosszabbul csinálsz és veled van a hiba! ;) örülök, hogy balázs jobban van!
nincs kedvem sokat írni..... olyan hosszan fogalmazok, hogy egy gondolat felénél már elfogy az enerdzsi, ha le is kell írnom
meg egyébként is úgy érzem sokszor, hogy nem vagyok elég egyértelmű és félreértődöm
faxom ki a szupermamik szuperkölkeitől , csak frusztrálják az embert....meg nagy humbuk az egész
szilvi35

Szilvi, csak nem egy bezzeganyu idegesített fel?

Sziasztok!
Tudom, szemétség, hogy így nyilvánosan kiírtam az anyóst, de teljesen kiakasztott, hogy ellopta az ajándék ötletemet. Mert nem volt semmi ötletünk, hiszen már annyi sz@r van az udvaron, lakásba és végre találtam olyat, ami nincs :D erre ellopja az ötletem. Hogy a malacra mit fog mondani, arra számítottam, csak megnyomta az agyam a férjem, aki úgy csinált anyuci előtt, mintha köze nem lenne a döghöz. Pedig ő vette meg.

Jaj Szilvi! A szuperanyuk a kedvenceim, néha teljesen kiborulok tőlük. De már rájöttem, hogy miért. Mert én nem hiszek a tökéletességbe. Olyan van, hogy elégedett, ne adj Isten boldog vagyok a sorsommal elfogadva a felmerülő nehézségeket. De igen, sokszor elfogy a türelmem, a kitartásom, érzem, hogy talán nem nekem való az egész, hogy még ilyen bitang rossz kölköket. Ami az én hibám stb. stb. De szerinted szupermaminak nincs ilyen gondolata, gondja? Soha nem gondolja, hogy minek kellett neki ez a hülye kölök? Oh, dehogynem. Csak nem vallja be. Vagy kivételesen megkímélt életet él: szuper férje van, szuper lakásban él, havi milliókból, és még az anyja, meg az anyósa is szuper :D . Mert a mindennapok bizony mindenki erejét, kitartását kikezdik kicsit. Szóval csak nyugi, Tivának Te vagy a legjobb anyukája és neked Ő a legszebb, a legaranyosabb, legyügyesebb baba.
Nekem meg a legjobb kölkeim vannak :D

Így most megyek és kiterítem azt a függönyt, amit tegnap vart anyu, ugyanis a szobába leszakították az alját.
És újra kimosom azt a 2 adag ágyneműt, amit már kimostam, csak nem volt időm elrakni és Ádi beleöntött reggel egy fél liter kakaót a ruháskosárba. Az én hibám: miért is nem tettem 2 méter magasra :wink:

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok

De jó, hogy Balázs a régi. Egy hónapig csücsülni fog a fenekén. Szonja szuper életed lesz, nem is értem minek panaszkodsz :wink: :wink: :wink:
Anyóssal nem kell foglalkozni, csak a baj van velük.

Szuperanyuk nincsenek és szuperkölkök se. Csak szuperanyunak gondolják magukat szuperkölökkel.

Ma megint voltun bőrgyógyászhoz. Diagnózis ugyanaz, de ez azt mondta megfelelő ápolás mellett elmúlik, de bármikor elő is jöhet. Na, ezt anyóstól örökölte :twisted: Neki van minden szar a bőrén. Ha lesz még gyerekünk az is örökölni fogja és az ő gyerekeik is. Szép kis örökség :evil:

Tlindi

Kép
tlindi

Egyetértek Tlindivel, én általában kerülöm is a társaságukat. Nekem nem hiányzik, hogy csodálkozva nézzen akárki (legutóbb anyós), hogy még nem megy. Mindig van valami slágertéma, komolyan.... mi lesz a következő? a szobatisztaság, hogy az apja már egy évesen az volt? na és??

Kép
Kép
csipetnyusza

Tlindi!
Sajnálom az öröklött bőrnyavalyát (nekem is van:evil: :evil: :( )...
Hol jelentkezik neki amúgy?

Prága tényleg gyönyörű!

Ringató minket is érdekel, ha épp otthon leszünk akkor!
Amúgy is akarok mindenképp menni Ringatóra a Bálint házba (Kata Szilvi jöttök?), mert Domó nagyon muzikális. Meg kell lovagolni ezt a hullámot.

Kisvakond relikviák nálunk is figyelnek. De én gyűjtenék Mirr-Murrosat is, ha lenne...sőt
Lehet kapni egy helyen Mirr-Murr és Oriza Triznyák figurákat időnkét, q-va jól is néz ki (mondjuk nem gyerek kezébe való), de 5-6 ezer pénz. Olyan 10en pár centisek, de kiköpött olyanok, mint a mesében. Foky Ottó amúgy is nagy király volt!!!!!!!!!!!!!!

Szonja!
Örülök én is, hogy Balázs jól vette az akadályt!
Ajándékötlet ellopás a mi (férjem) családjában is dívik...
Nem részletezem hátha olvassa, de tudom milyen idegesítő :twisted:

szuperanyu: hát ez is relatív, hogy kinek mit jelent a szuperanyuság, mert nekem már az is az, hogy valaki 2 iszonyú eleven gyerekkel + egy férjjel megbirkózik anélkül, hogy bedilizne.
Nálam is elszakad néha a cérna, pedig mindenki azt mondja Domóra, hogy milyen nyugis meg kezelhető, pedig azért őt sem kell félteni. nem véletlen, hogy a NEM az első szava. kicsit sokat hallja. na jó, a buszt talán előbb mondta. :)

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok

Kattkat

Szonjának az arca a válla és a csípője kiütéses. Megrendeltem neki a krémet a gyógyszertárban, de még nem jött meg és holnapra se garantálták. Ha holnap se lesz megyek máshová.

Szuperanyu

Nekem az a szuperanyu, aki mosolyogva azt állítja, hogy az ő gyerekével nincs soha semmi gond. Szépen eszik mindent és nem maszatos, elpakolja a játékait, nem hisztizik, szófogadó, 1 napos kora óta átalussza az éjszakát. Főz, mos, takarít és 1 évesen teljesen szobatiszta. Nem hiszem, hogy van ilyen és égnek áll a hajam, aki azt állítja a gyerekéről, hogy ilyen, holott látom, hogy a fele se igaz, mert egy homokozóba játszik az én gyerekemmel és egyáltalán nem látom, hogy ügyesebb lenne. Nem azért mert az én gyerekem olyan nagyon ügyes lenne, hogy nincs nála jobb. Pont azt csinálja, mint bármelyik másfél éves (na jó, kicsit mozgékonyabb :D ). Természetesen mindenkinek a sajátja a legjobb és a legügyesebb, de csak azért mert az enyém nem fogom össze-vissza fényezni, mikor pont azt csinálja amit a többi.

Az meg hogy nyugis vagy nem nyugis egy gyerek, az látja aki egész nap vele van. Fél óra alatt nem lehet eldönteni, milyen egy gyerek. Szonjára is mondták már , hogy áldott jó gyerek. Na ja, csak akkor épp reklám volt a tv-ben és akkor valóban jó gyerek. Nem is rossz ő, csak minden túlságosan érdekli.........

Tlindi

Kép
tlindi

szerintem nem is rosszak, hanem ilyenek és kész
miért kéne rossznak minősíteni a mozgékonyságot vagy a kíváncsiságot és jónak a helyben ülést és a motiválatlanságot
örülök, hogy Tiva olyan amilyen és nem tulajdonítok minden véletlenszerű mozdulatának átlag feletti ügyességet vagy intelligenciát
na és itt a bibi és ezen sokallok be
véletlen csinálnak valamit, anyjuk meg bepisil tőle és frusztrálja a környezetét a nagyított sztorijaival.
mindegy

hajrá Balázs! szonja, jók a sztorik, de nem irigyellek. kakjó a tiszta cuccra, ehh )nálunk most minden barackos a kis kezektől)

sajnálom a bőrbajokat, bízni kell benne, hogy nem lesz vészes és ritkán üti fel a fejét

retKet szeretem én is, készletem is volt, már csak a bögre van. egyik tányért anyum a másikat az a gyökér tibi törte össze (nem is olyan rég)

na. itt mindenki volt prahában csak én nem. mi cseszkóba jártunk, kimondhatatlan nevű településeken anno.

jajaja ringató!

egyébként Tiva már megszámlálhatatlant lép egyedül, de persze jellemzően inkább kapaszkodik. akkora menő lett, hogy itthon is függőlegesben nyomja és vigyorog, ha rátör a büszkülés.
ma pofákat vágtam és hangosan kacagott a bolond anyján.

kattkat férje, hátha olvasod: JÓ NAGY GENNYLÁDA VAGY!
szilvi35

na hát az ilyen szuper anyut képen kell röhögni
mondjuk én még ilyen nővel nem találkoztam, de mi nem is igen járunk játszira vagy ha igen, nem az a könnyen beszélgetésbe elegyedő fajta vagyok
ez Domón meg is látszik,mert nemrég egy kiscsaj simán félrelökte a mászókán a kormánykeréktől, amit bőszen tekergetett és totál nem értette, mert általában mindent odaad, amit elkérnek tőle, úgyhogy tényleg felfoghatatlan volt neki ez az atrocitás, s mivel nem játszótéren edzett, így nem "erősebb kutya" alapon cselekedett, hanem elsírta magát
úgy sajnáltam
de jön még kutyára úthenger
azért a tanulékonyságával nincs gond!
attól tartok lesz még pankráció a homokozóban, amit ő kezdeményez

Kattkat

Kép
kattkat

olvastam egy könyvet a Jenő bácsitól és abban van, hogy azért ez a jó gyerek, rossz gyerek is visszás, mert persze örül az ember, mikor a pici babája végigalussza az éjszakákat, mindent megeszik, szót fogad, eljátszik magában, bújik anyájához folyton, mindenben tankönyvi, Ő úgy nevezte ezt a tipust, hogy "használat előtt felrázandó" csak mikor később közösségbe kerül nem tudja megvédeni magát, érvényesíteni az akaratát, nem tud nemet mondani, nincs véleménye, nem kreatív, mindenben a szülőtől vár megoldást stb
akkor már inkább egy tökös lány vagy fiú!
De leginkább egy DOMÓ, aki mindenre azt mondja, hogy NEEEEEEEEEEEMMMMM :lol: :lol: :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?