kislibus
Ezt sose lehet előre tudni, hogy milyenek lesznek, nehogy aztán útólag meglepődj
Nekem teljesen egyértelmű volt, hogy két kisfiú van a pocimba, nem azért , mert azt szerettem volna, hanem egyszerűen úgy éreztem, aztán még valaki mondta is,hogy 2 fiam lesz, erre kiderült, hogy két kislány
Nekem mindegy volt én nagyon örülök a két kislánynak is, csak nagyon rácsodálkoztam, mert abszolút nem gondoltam volna.
Tuti szerdán minden rendben lesz apánknál , ne izgulj és már előre szólj , hogy kérsz képet, nehogy időközben lányos zavarodban elfelejts kérni.
melcsikém
Oké akkor igyekszem felrakni képet a csajokról
Nem csoda, ha Marcika jól érzi magát bennt a jó melegben, biztos érzi, hogy itt kinnt marha hideg van
Vannak jósló fájásaid egyébként?
Julcsika
Húú tök jó lehetett a lagzi
Engem se zavar, ha simogatják a pocimat, nekem már volt olyan, hogy ismerős simogatta meg(nem barát csak ismerős, ráadásu pasi
), de az sem zavart.Egyébként apánk is megszokta simogatni
Pont most hallottam egy másik kismamától, hogy azt olvasta, hogy a sok simogatás is kiválthat méhösszehúzódásokat, de sztem ez hülyeség. Ugye kismamik?
Juj, de jó lesz holnap a genetikai, majd gyere siess, mesélj...
moncsika
neked olyan dumád van, hogy mindig fel kell olvasnom itthon, mit irtál, mert csak azt látják, hogy hangosan röhögök. Nagyon dili vagy
Oké, igyekszem a képekkel...
Mikor mész legközelebb és hova?
Képzelétek ma mi történt. Ültem a széken, nyomkodtam a telómat, fekete "szűk" ruha volt rajtam és azt éreztem, hogy teljesen lennt van a köldökömnél valamelyik baba, és úgy kinyomta magát, hogy láttam a pocimon, úgy elúszott, mint egy kis delfin teljesen kidomborodott, aztán "ütött" vagy rúgott egy nagyot. Háát nagyon vicces volt, tök jó érzés
Viszont a másik baba a jobb oldalamon szokott lenni, teljesen fennt és ma ott alig érzeztem, lehet eljött onnan,most meg nem tudom hol kellene éreznem