Köszi, csajszik a jó tanácsokat!
Én is így csinálom, ahogy mondtátok, anyukám úgy, mint Áfi - velem még nem jött be pisilni, de anyu után bement, magától -, abszolút szóba se kerül a dolog. Persze, ENGEM nagyon zavar, de igyekszem ezt nem kimutatni, és leinteni a hülye okostojásokat, akik ugye jönnek babalátogatóba, és mikor látják Hannán a batyut, elkezdenek neki károgni...
Anyósom dettó, sok időt tölt náluk a Hanna, és a múltkor elkotyogta anyós, hogy Hanna beleremegett, mikor rá akarta ültetni a bilire... Na, gondolom, hogyan. Én hiába beszélek neki erről, a vége az lesz, hogy Hanna nem megy oda, és kész. Uez a helyzet a cukor-és csokifronton is. ÁÁÁ...
És bíztató, hogy nálatok is egyik-pillanatról a másikra sikerült a leszokás, remélem, nálunk is így lesz. Merthogy így még oviba se mehet a drágám, pedig szeptembertől aktuális lenne...
Jaj, bocs, hogy ennyire eltértem az eredeti témánktól...
Ja, még háziorvos, Áfi:
Én annyira besokalltam tőlük, hogy mi: apjuk, én meg a gyerekek is, Paksra hurcibáljuk magunkat, ha gond van.
Valahol elvesztettem a fonalat, rémlik, hogy valami cukor, de.... Cseriani, Timesz, mé kell nektek már most nst-re járni? Timesz, sztem pakolgass!
Azzal is megy az idő.
(Bocs a zagyvaságokér5t, de Hanna itt ül az ölemben és írni akar...)