Új privát üzeneted érkezett!

Tüncike, én is puszilom Violádat :wink:

Betti, arról hallottál, hogy az ovulációs tesztek jók jós terhességi tesztnek is? Állítólag napokkal hamarabb kimutatja a terhességet mint a terhességi tesztek. Bár, az is benne van a pakliban, hogy ezeknél elég sok a hamis eredmény :cry:

Tegnap csináltam egy ovu tesztet, hátha kiad valamit, bár tisztában voltam vele, hogy az még így is korai lenne. Kint felejtettem a fürdőben, férjem kérdezte, hogy "ovulunk "boboka""? :lol: Mondtam, hogy már nem ovulunk :lol:
Vendég

Láttátok a napló extrában a remény iskolája c. riportot?
Édes Istenem, annyira szomorú :cry:
Vendég

Boboka, nem hallottam még róla, de nem igazán használnám arra azért, mégsem lehet olyan pontos.
Ma még mindig nem jött meg, de biztos vagyok benne, hogy majd a jövő héten, hogy a munkában legyek rosszul, ha 28 napra jön, akkor szórakozik a természet.

Hát igen, ezen a média bizottságokon én is elgondolkodtam, legalább ugye 16 ember fizetése, mindegyikre azt írták 1 milla felett kapnak, + autó, + telefon, ktg térítés, egyéb. Miért? Ennyire rosszul áll a média biznisz, a műsorok úgysem lesznek színvonalasabbak, ráadásul azt akarják kiírtani, ami még ér valamit.
Újévi koncertv van az M1.-en, de szép is. Nem a bécsi, magyar hagyományt akarnak kezdeni, a bécsit is mindig megnézem.

Betti
Kép
betti0412

Boboka, láttam, szomorú ez.
Tesómat 10 évesen műtötték, agydaganat szerűvel, de kiderült, jóindulatú volt.
Mellette feküdt egy kisfiú, már steril környezetben elkerítve, ő is 10 év körüli volt. Nem szólt egy szót sem, csak a szemein látszott, hogy elég már, menni kell. Anyukájával anyu még tartja a kapcsolatot, szomszéd városban lakik, ahogy tesóm kijött, egy nap múlva meghalt a kisfiú.
Szörnyű hely ám az, azok a gyerekek olyan bátrak és olyan kis 'vének' is, már benne van a szemükben az élet tudása, a küzdelem és a halál is néha.

Betti
Kép
betti0412

Megjöttünk és jelentem sikeresen védekezünk a hideg ellen, csak az arcom fázott, amúgy még majdnem melegem is van.Olyan jó ilyenkor kimenni, olyan békés ott minden, meg csendes..puszikat átadtam..

Ovulunk boboka, ez jóóóóó.. :lol: :lol:
tünci28

Tesókámat kifaggattam, hogy is van ez a barátnősdi, 17 éves....mi újság, stb...de meg vagyok nyugodva, csak csókolóznak, állítólag.
Mondtam, ha kell valami, szóljon, én megveszem inkább. :oops:
Sosem lehet tudni.

Hugimnak azt mondtam, mielőtt a kézfogásnál valaki többet akar, hívjon fel engem és kérdezze meg lehet-e vagy nem!
De most ő rendben van, most szakítottak, kemény két hét után, és most arra kért tanácsot, hogyan élheti ezt túl....haj kérem komoly gondog ám ezek.

A harmadik tesóm még csak 6.-os, szerencsére.....

Betti
Kép
betti0412

Szóval nem egyszerű fiatalnak lenni, kezdem érteni, anyum miért kapott frászt tőlem mindig. Most én is ugyanúgy aggódom értük.
De még őszinték.

Betti
Kép
betti0412

Tünci, jó, hogy itthon vagytok!
Átadtad a puszika Violának?

Csajok, szemezek egy tábla Milka csokival itt a hűtőben, mit javasoltok?

Betti
Kép
betti0412

Szeritem csapjál le rá Betti.

Hello lányok!

Kép

Kép
melcsike70

Boboka, a férjes is Bobokának hív? :D

Ma az én Férjecském azt mondta, hogy lehet azért nem sikerült még, mert lelkileg még nem engedem el. Miken nem gondolkozik Szegénykém.

Lányok, ez az új Csernus könyv nagyon jó, ha van kedvetek olvassátok el, nem a nők fikázásáról szól, hanem a szülői felelősségről, az anya és apa példákról, és a lehetséges hibákról.
Még nem értem a végére, de már van egy két dolog, amit én is látok, hogy a szüleim mit csináltak. 10 évesen mondjuk elváltak, aztán a nagyim nevelt 16 éves koromig, úgyhogy nagy apapélda nem volt előttem, hacsak nem az idióta, terrorista nevelőapám nem.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike, ennél jobb ötletet nem is hallhattam volna. :D Rohanok is.

Betti
Kép
betti0412

Boboka férjecske talán kukucskál is néhe a babaneten? :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Félek a holnapi temetéstől, hogy fogom viselni. :?

Kép

Kép
melcsike70

megpróbáltam megnézni azt a riportot, de nem találtam, esetleg kérnék linket.

Hja kérem a szülői támogatásról, meg példáról én is tudnék mesélni.
Betti, figyelj csak a tesókákra!!!
Párom nővérének 38 évesen már volt unokája, mert a 18 éves fia pikk-pakk teherbe ejtette a 17 éves barátnőjét..most meg már menne mindkettő világgá, a két éves lányra meg senki rá se bagózik.. :cry:

Betti, abban a mit a férjed mond ,azért lehet valami..

Párom is erre mondta ma, hogy még "előtte" majd beszélünk róla sokat, többször és majd akkor csak sikerül..

A milka pusztuljon!!! :wink: :lol:
tünci28

Betti

Szerintem anno a mi tini korunkban nekünk ez volt a legnagyobb problémák, legalábbis általában. A 6-os tesónak is azért lehetnek ilyen problémái. :wink: Max, náluk még csak a szerelmes levelekben mutatkozik meg reméljük a együttjárás. Az már nálunk is divat volt 6. osztályban. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Hát ez az Tünci, én is ettől félek, hogy Anyu nagyi lesz, de nem miattam elsőre, 14 éves lányok már simán teherbe ejthetőek, ahhoz nem kell sok, és általában sikerül is simán elsőre.
Na ezt nem szeretném én, úgyhogy következőre majd finoman eldumcsizunk a védekezés módszeréről.
Hugom tavaly ballagott, és már nem sok szűz lány volt az osztályban, sőt már lassan ő volt a ciki. A kislányok sem olyan kicsik ám már....ész nélkül meg nem kellene még szexelni nagyon.

Betti
Kép
betti0412

Betti,már az én időmben se nagyon ballagtak szüzek...már bocs. :D Sőt nekem voltak osztálytársaim, akik már általánosból se úgy jöttek...van egy munkatársan most lesz 31 éves és 15 múlt a lánya..oopsz...

Pedig de szép is, az a napokig egymást kerülgetős, pad latt levelezős, két hétig járos ,alig merjük egymás kezét megfoni-tipusú diákszerelem.Nem tudják mit veszítenek, ebben is vacakká vált a világ, fel kell nőniük már 13-14 évesen, mindenhonnan ez jön feléjük.
tünci28

Hát igen ez mai világban elég komoly gond. Nagyon szabadosak a mai lányok fiúk. Én nem tudom ,de szerintem nem leszek maradi 5-6 év múlva sem de azért nem hiszem hogy nagyon szabadjára engedem majd a BArcit. Azért lesznek határok azt gondolom. És igazából most is mindig mondom neki, ha titka van azt senkinek nem mondja el csak nekem :wink: Akkor is titok marad, csak én tudok róla . :wink: És mondom mindig neki, hogy én szeretnék a leges legjobb barátnője lenni, most is mindig megbeszéljük a fiús ügyeket. És mindig tanácsot adok neki. Hogy egy lány az lány és követelje meg a tiszteletet.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci én is ezt hiányolom. Meg az nem fér a fejemben, egy 14-15 éves lánynak van valami fogalma a szexről, hogy mit is kellene elvárnia, minek kellene történnie?
Jó, persze, az első az mindig egy bátortalan próbálkozás, de lehet szép is, ha figyelnek a másikra.

Betti
Kép
betti0412

Tényleg Melcsike ez az egyik legfontosabb dolog, a tisztelet, ez hiányzik nagyon, az odafigyelés, az őszinteség és a beszélgetés.

Nem tudom a kis Férjem milyen állapotban jön maj haza, de innen már pálinkával mentek el, láttam a poharakat, abban meg csak reménykedem, hogy taxival....

Betti
Kép
betti0412

Hát igen. És az a legnagyobb baj, hogy a szülők akik figyelnének is a gyerekeikre, a muszáj úgy hozza csak dolgoznak, dolgoznak, aztán meg fáradtan haza, és még sem tudnak kellő időt forditani a gyerekekre. Szerintem az a baj, nincs a szülőknek leülni idejük beszélgetni a gyerekekkel.

Kép

Kép
melcsike70

Ez a Tom Hanks nagyon jól játsza ezt a szerepet, azt olvastam, rengetegetkészült rá, meg fogyott majdnem 20kilót is. Ha jól tudom, Oszkárt is megkapta érte.

Múlt héten volt tőle a Forrest Gump. Régen láttam, de fantasztikusan tetszett most is.

Betti
Kép
betti0412

Jaj a számkivetett? Azt igen nagyon jól eljátsza. Nekem is tetszik benne.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, ezt Te már tudhatod is, hiszen már "nagylányod" van, meg gondolom látod is esetleg a társai családját, ilyen olyan példákat.
Az ember mindig úgy indul a gyereknevelésnek, hogy én majd türelmes leszek, aztán meg én úgy látom, hogy jön az élet....és közbeszól.

Betti
Kép
betti0412

Igen, a másikon Tomi fiú küzd a szamurájokkal, de nekem valahogy nem az az alkat, nem jó oda.

Betti
Kép
betti0412

Én mára elköszönök Lánykák, holnap korán kelés van, lehet, lefekszem lassan aludni. Puszi nektek.

Betti
Kép
betti0412

Hát a türelmes leszek az megint másik kérdés körbe tartozik, mert én is az vagyok, de van amikor emelnem kell a decibelen. :oops: Főleg amikor már háromszor elmondok valamit és még a 7 évesnek áll feljebb, és amikor kissé túlzásba esik és felemeli nagyon a hangját, és amikor már rászámolok ( az nálunk bejön) .

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt Betti!

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, rászámolsz??????Ez is jóóóóó..ezt feljegyzem... :lol: :lol:

Én is megyek, nekem is korán kelés holnap.

Jó éjt!
tünci28

Boboka

Nektek páros vagy páratlan napon lehet a kocsit használni, napi szinten használjátok?

Kép

Kép
melcsike70

Igen.. 1.... 2..... 2 és negyed..... 2 és fél..... 2 és háromnegyed .........eddig jutunk el. Van hogy gyorsabban van hogy lassabban, de bejön. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Lányok, nagyon sokat írtatok, amíg nem voltam :lol:
Pókereztünk apával a neten :lol: Nyertem egy csomó virtuális pénzt :lol: :lol: :lol:

Betti, nem Bobokának hív az uram :oops: :wink:

Milka csoki szerintem is pusztuljon :!: :lol:

Még csak eddig jutottam az olvasásban, igyekszem pótolni

Gyorsan elmegyek fürdeni, aztán jövök
Vendég

Még én sem tudom mi lenne a vége de az nem is baj. Mert addig azt jelenti szót fogad. 2 éves körüli volt akkor is volt bünti, de ne gondoljatok nagyon komoly dolgokra, csak a BArci elég hisztis volt meg azért valamikor el kell kezdeni szót fogadni, a gyerekeknek. Na szóval akkor az volt a büntije, hogy az ágyán kellett ülni, állni, feküdni szabadon választhatott. De játékot nem vihetett oda. És addig amig nem mondtam neki, hogy leszállhat az ágyról addig nem jöhetett le. Ha az apja otthon volt akkor mindig kiabált neki apa leszállhatok- az apja-- kislányom ha anyád megengedi. :lol: Aztán nekem is kiabálgatott. De kicsit mindig pihentettem , hogy tudja ki a főnök. MIndig mondta is meg most is ha az anya otthon van ő a főnök, ha az anya nincs otthon akkor én Vagyis BArci a főnök és ha egyikünk sincs otthon akkor az apa a főnök. Meg ugye nálunk ezt meg tanultuk amit szabad Jupiternek azt nem szabad a ...... :lol: Azért az egyik szülőnek mindenképp következetesnek kell lenni. Nálunk ez vagyok én. Az apa az meg nem az.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt Tünci neked is.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, tényleg nagyon következetes és jó anya vagy:) Nagyon ügyesen kezeled Barcikát:)

Én is megyek, már ragadnak le a szemeim :cry: Jól elfárasztottam magam ma, de legalább rend van. Rend lesz kb. holnapig :lol: Sebaj, élj a mának :lol:

Puszi mindenkinek, jóccakát :wink:
Vendég

Mondjuk úgy Boboka hogy próbálkozom. De az ember sosem lehet elég jó. Mert rossz a világ. :(

Jó éjt neked is Boboka!

És én is megyek aludni.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggel mindenkinek!

Sikerült felkelnetek? Naggggyon hideg van ma! :evil:

Legyen ma jó napotok.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt :wink:
Vendég

Szép jó reggel mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Férjurad hogy ért haza tegnap Betti? :wink:
Vendég

Boboka

Én is szoktam a neten pókerezni. Volt már hogy utolsónak maradtam az asztalnál. :lol: És sok sok pénzt nyertem. De én sem igazit. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Kedves Lányok!

A Babanet szerkesztősége szeretettel várja a Látogatók történeteit a gyerekvárásról, családtervezésről, gyereknevelésről, szülésről, egészségügyről, családról, óvodáról, iskoláról, munkáról. Ha van olyan történeted, amely kacagtató vagy megindító, elgondolkoztató vagy felháborító, esetleg reményt vagy megoldást adhat másoknak, ne habozzatok, hanem ragadjatok billentyűzetet és a kész írást küldjétek ide: szerkeszto@babanet.hu.

A történetek bekerülnek a Babanet Te Történeted rovatába, illetve a főoldalon is láthatók lesznek.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Férjuram nem ivott, mert reggel ő is elég korán indult el, jött a főnöke, így észen kellett lennie.

Betti
Kép
betti0412

Akkor legalább nyugodtan tudott haza vezetni :lol:
Vendég

Jajj, gyerekek, annyira álmos vagyok, hogy mindjárt leesik a fejem a helyéről... :twisted: Megint jön valami front, vagy mi a szösz?

Melcsike, fejed mit mond :?: A hideg vagy a meleg frontot szokta fájással jelezni?
Vendég

Tényleg Betti, piroskának van már valami jele? Ugye nincsen :?: :wink:
Vendég

Boboka, számomra is meglepő, de nincs még jel, bár a melleim dolgoznak rendesen. Legutóbbi hosszaim 24,25,23 nap, most vagyok a 26.-on. Van 3 negatív tesztem, belőlem élnek a gyárak lassan.
Most már nem csinálok újakat, de nyilván ez a 26 nap nem jelent semmit, a héten bármikor megjöhet, mondjuk a normális a 28 nap lenne azért, ami még belefér. Csak ilyenkor már szokott lenni valami kis elszineződés, ami jelzi, hogy két-max három nap és megjön.
De én már nem hiszek a jeleknek.
Szóval még bármikor megjöhet a héten.
Ha esetleg a hétvégéig nem, na akkor kezdenék el gondolkozni valamin.

Betti
Kép
betti0412

Ez a sz@r az egészben, hogy én sem merek hinni semminek...A mellek nálam is dolgoznak, marha álmos vagyok (bár én mindig is nagy alvó voltam). De marhára félek, nehogy nagyot koppanjak... Pedig nagyon-nagyon úgy érzem, hogy igen :roll:

Nem idegesíteni akarlak ám az állandó kérdezősködéssel, de olyan jó lenne, na :roll: :wink:
Vendég

Ja, már két tesztet én is vettem a múlt héten, de szép lassan elkezdtem kettesével beszerezni, mert ha ebben a hónapban esetleg nem is, jövő hónapban még jól jöhetnek.
Vendég

Hurrrrrááááá :lol: :lol: :lol:

Megyünk haza :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?