mangó: apa nálunk most egy hétre kenutúráztatni vitte a sulit (nem egymaga, több tanár) így apahiány nálunk is játszik!
szilvi: szegénykém! fogad jobban van? nagyon fáj?
zsebi: de tényleg gyere gyakran!!!
timi: ne csak reagálj, írj magatokról!
mircike: "élmény"beszámolódat várjuk!!!
edu: gyere!!! milyen volt az állatkertben? képek?
marcsi??!!! meló, mi?
kata???? lizu???
klári??
andi: maja csodaszép, tudom, már megdícsértem, de most megint megnéztem és csodahelyes!!!!!!!
rólunk: samuval ma autóztunk, és én el voltam gondolkodva így csak egy idő után vettem észre h samu azt mondogatja, h "anya, anya, anya" amikor hátranéztem h jajadecukkancskismanómvan!!!! ő csak röhögött teliszájjal!
most már elengedi a széket, v a kis taligáját és odajön hozzám! de persze a fősláger a kézenfogva vagyis inkább ujjon fogva séta a nyerő. azért ujjon fogva, mert csak a mutatóujjunkat fogja és igazából abba sem kapaszkodik, mert a kezében lötyög az ujjam. ha avicsot dugok az ujjam helyére (és nem veszi nagyon észre) akkor lazán megy tovább nélküle is. valakinek van ezirányú tapasztalata? mármint h csak tárggyal a kezében hajlandó menni a drága gyermek?
hogy vmi negatívumot is írjak: a drága gyermek, ha vmi nem az ő elképzelése szerint alakul, hisztizik és levágja magát a földre
kicsit korai még, nem? amúgy én csak röhögök rajta és erre egy idő mulva nagyokat néz.
tesó project: 1 hete igyekszem v csak nem hízlalót vagy egyáltalán nem vacsizni, szal fogyás remélem lassan beindul. timi kérdezted h miért? mert nagy a hasam, meg azért, mert én jóval vékonyabb voltam azért. most olyan nagy darabnak érzem magam. igazából inkább derékon felül jelentős a súlytöbblet, derékon alul megy lefelé. ha kicsit hasizmoznék az lendítene sokat, csak lusta vagyok mint állat.
mindenesetre a project az, h nem védekezünk, de nem is "gyártunk" koncepciózusan, tehát ahogy esik úgy puffan, ha next month akkor jó, ha csak 6 hónap múlva az is.
na jó hosszú lettem, ugye? puszi mindenkinek:
zsófi