Na megnyomtam valamit és elszállt az egész irományom!
Szóval: annyit irtok, hogy nem tudom visszaolvasni és még válaszolni is.
Gratulálok az Olivéreknek névnapjukon!
Valamint az álldogáló Ágolyónak, Olivérnek és Balázsnak!
Mi még igen ingatag lábakon állunk, igy minden szemem kevés, nehogy Emese fellökje szegény Lukut. Ha viszont térdel, akkor minden eszközzel fel kellene állitani. Ha cumizik, azt el kell venni tőle, ha nincs a szájában, akkor vegye már be! Mióta Luku ilyen mozgékony, nagyon figyelnem kell olyanokra, mint ajtó, filctollak,Emese apró játékai, meg hogy mit akar a szájába adni. Nem egyszerü időszak ez, Lukum feldönti a tornyokat, rámászik Emesére, stb, ezt a kisasszony miond igen zokon veszi. Jutalmul fejbevágja néha, kicsit belecsip, stb
Szóval nem unatkozom!
Valaki kérdezte még régebben a sátrat. Van 1 játékbolt nálunk, Meglepetés a neve, ott vettem több mint 1 éve, tartozik hozzá 1 alagut, az a sláger, mindkettő imád belebujni (pedig császárosak). Nincs csőváza, ilyen kidobós fajta, 3 ezer valamennyi forint volt. Most ez pont a nappali közepén áll, sokszor szinte kergetőznek benne
Anikó!
Köszi, Emese válla teljesen meggyógyult, ennek megfelelően gyakorlatozik egész nap.
Viszont egész jól megértette, hogy 3 hétig nem lehetett, valóban kimélte, keveset kellett figyelmeztetni.
Remélem azért lehet mégis szoptatni. Meg kéne kérdezni valami konkrét orvost.
Zsebi!
Édesek a kicsik!
Petyaanya!
Esztered nagyon cuki! Boldog szülinapot!
Aanda!
Mi mindannyian egy szobában alszunk, egyelőre jól érezzük magunkat igy, közel vannak a gyerekek minket pedig nem zavarnak. Mátét is 3 és fél éves korában tettük külön. De: soha nem alszunk 1 ágyban, mindenkinek saját ágyikója van, csak reggel jöhetnek közénk, ha felébredtek (ez mostanában Emesére vonatkozik, mert Luku 7 körül kel, akkor mi kijövünk, Emese 8 körül, akkor Apa mellett kakaózgat a cumisüvegből
még kb fél órát.)
Ujabban a kislegény hajnalban ugy érzi, este óta nem álldogált, sürgősen kell kicsit állni zsákostul. Teljesen felélénkül, erős anyai szigorra van szükség, hogy ujból lefeküdjön. Szoktam közölni, hogy éjszaka van még, cumi, vizszint, peluska és alvás! Érdekes, hogy rám hallgat, de Apjára nem, ha Ő teszi vissza, vigan ujrakezdi!
A gyerekeim számának növekedésével egyre több az éjszakai problémánk. Mig Máté SOHA nem ébredt fel 6 hetes kora óta, Emese néha felsirt, főleg Luku születése körül, azóta átlag 2 hetente, Luku meg rendezi itt a müsort. Szerencsére Emese nem ébred fel rá, és ha A lányka van fenn, az meg Lukut nem zavarja.