Hát, nem tudom ez a sírásos dolog hogy s mint lesz szülés után! Remélem akkor nyugisabb lesz már körülöttünk minden! Szerintem mostanában azért vagyok sírós mert minden összejött körülöttünk, még az építkezéssel is az utolsó hajrában vagyunk...ettől párom is én is ingerültebbek vagyunk, hajba kapunk és persze sok ezer felé áll az agyam, intézem az ügyeket... de jó lenne már csak a babára gondolni és csak rákészülni, biztos minden könnyebb lenne
Sajnos nagyon összecsúsztak a dolgok körülöttünk, s nem a türelem mintaképei vagyunk ilyenkor
Na, de mindegy is! A lényeg, hogy nagy baj azért nincs - csak nem alszunk eleget! (napi 5 óra azért az kevés...) Párom még mindig fent a lakást csinosítja
Nem jó ez így, dehát ...
Zizi1: hát autóval szerintem semmiképp NE merj elindulni szülni... annál bármi jobb, ahogy Kerekpocak írja egy barát, taxi... de az én barátnőm pl. úgy ment be szülni, hogy előre lezsírozta a szomszéddal, hogy beviszi majd - a saját autójukon, mert a szomszédnak csak jogsija volt kocsi nélkül...aztán haza is vitte az autót!
Szóval megoldás mindig van! Csak érdemes előre szervezkedni!
Engem a párom biztos be tud vinni, ha éjjel vagy reggel indul meg a szülés, délelőttre apukám van beidőzítve, mert ő 14-22ig dolgozik többnyire, hát délután meg remélem babóca nem próbálkozik a születéssel
Bár gondolom, ha elkezdem érezni hogy esemény alakul, akkor ha felhívom a páromat s csak utána indulunk akkor még időben leszünk ... kb 1 óra alatt hazaér, a Jánostól pedig kb 20 percre lakunk... aztán majd ki tudja hogy alakul. Azért izgulok picit!
Azért tényleg jó lenne találkozni, s nem "egyedül" szülni a sok ismeretlen között!