Tüncike,
mosógép-ügy: pénteken jött volna egy szerelő, Siófokról, de nem tudtam hazajönni a kisbölcsiből, 4 kicsire kellett vigyáznom, ott mégsem hagyhattam volna. Talán szerdán jön valaki, azt mondta, kb. 5000 Ft-ért felrakja a gumit, ha új kell, az is kb. 6.000.- Ft. Szóval viszonylag olcsón megúsznánk, olcsóbban, mintha most kellene venni egy újat. Meg olyan jó ez a régi...nem szeretek semmit kidobni...a hűtőnk is több mint 25 évig ment, de már kinőttük, azért kellett kicserélni.
Mitől lenne gyenge a méhed? Ez elég hülyén hangzik, hogy ilyet mondtak. Ezt miből állapították meg?
Én két nődokinál voltam (akinél Bencust szültem, és akihez most járogatok), mind a kettő azt mondta, hogy a 3 hónap és kész. A test oké, itt a lelki dolgoknak kell gyógyulnia. Az egy év miatt mind a kettő tiltakozott.
Jó volt olvasni, hogy a párod már nyitott a kistesóra. Neked is eljön majd az az idő, amikor nagyon fogod akarni. Természetes, hogy most így érzel, ahogy. (na, ezt jól leírtam).
Te párodnak dicséret, én párommal társulhatna, mehetnének burkolni, lehet, jobban járnának anyagilag. Meg nekünk is több lenne a "tűpénz".
Melcsike,
remélem, az én lebbencsem is ízlene.
Én is várom a találkozót!
Na, holnap kezdjük a Nagybölcsit, hát....nem tudom, Bencus hogyan bírja majd.