Sziasztok!
Aztaaaaaaaaaaaa! Mennyit írtatok....
Mangó!
Hogy van Bende? Ugye csak a fogai, s nem valami kórság...
Marcsi!
Köszönjük a dícséretet.
A cica igazi, bár teljesen olyan mint egy plüss cica. Kicsit fóbiás ugyan, de gyönyörű. Bala pedig még mindig nincs kibékülve velük.
Zsófi!
Hát igen... Imádjuk egymást
És olyan aranyosan jön, s próbálkozik, hogy na, Anya, akkor mostmár ráérsz erre-arra?
Fogyás? Neked minek?
(nekem lement 10kg, így akár jöhetne is a tesóprojekt
, de először költözzünk be...)
Kata!
Aztaaaaaaaa! Lizu már kész hölgy! És hogy szemez a kis sráccal! Az a bohócos kép, ahol csücsörít, tündéri!
Szilvi!
Köszönjük a jó hírt Nikiékről! Hatalmas gatula és puszi nekik, ha beszélsz velük!
Fatima!
Csak így tovább! Menni fog az a szopizás!
Niki!
Karrier? Sosem voltam karrierista, s azt hiszem nem is leszek, de sajna a fránya anyagiak... A házikó hitele mozgatja a rugókat sajna...
Bár egy félidős, közelben lévő állás csak kikapcsolódásként is jó lenne, ha nem lnne az előbb említett rugó.
De majd meglátjuk. Ha nagyon szorul a hurok, akkor úgy sincs mást tenni...
Vicky!
Kicsit ugyan megkésve, de gratulálok Benihez!
Köszönöm Bala dícséretét!
Mi is mindig azt éreztük, hogy Bala keveset alszik nappal. De a dokink azt mondta, ha fejlődik, akkor nincs gond. Ennyi az igénye és kész. Pedig ha összeadtuk az össz órákat, rémisztően kevés volt.
S amint látod, Bala makk egészséges, s huncut nagy legény már.
Andi!
Hozzátápról egy a véleményem a többiekkel.
Az akaratos ősökknek meg nem szabad bedőlni, mert akkor mindenben próbálkozni fognak. Szerencsére, nálunk kajálással nem voltak ilyen gondjaink, de biliztetés témában nagyon is.
Anyósom már 1 évesen biliztetni akarta a Lelkem, míg az én elvem az volt, hogy két éves koráig még csak meg se próbáljuk, játékból sem. No persze, a bili ott figyelt, s Bala nem tudta, hogy mire való, de üvöltött tőle, ha valaki megmutatta neki. HIába mondtam, meg mutattam cikkeket a mai álláspontokról ebben a témában. Nem volt foganatja. De nem hagytam magam. Szerencsére veszekedések nem voltak belőle. Ahogy én, szerintem úgy Anyósom is pufogott magában. Aztán amikor BAla már elmúlt két éves, egy jó meleg, kánikulás napon, nem adtam rá pelust, s úgy pisilt be. Na ekkor vettük elő a bilit, smutattuk meg neki, hogy ha rácücsül, akkor a pisi oda kerül, s nem csurog végigi a lábán...,ja és pluszban zenélt a bili, ha belecsurizott
Ez doppingolta Őt, s ezek után szólt, hogy "pisi!" És három nap alatt teljesen szobatiszták lettünk. Kakaszinten is
Végeredményünk ugyanaz lett Anyósommal, mert a teljes szobatisztaságot Ő is két éves korára érte el a gyerekeknél, csak Ő egy év alatt, mi meg 3 nap alatt. És ennek biológiai háttere van, nem pedig szoktatás kérdése. Mindenesetre most nagyon büszke az uncsijára
(na ez jó hosszú lett)
Úgyhogy ne hagyd magad semmiben! Tanácsokat el lehet fogadni, hisz nagyon sok dolog van, amiben tnyleg segítenek az "öregek",de mérlegelni, a tanácsokat megszűrni, majdan alkalmazni már nekünk kell őket. És ez a szűrés dolog néha nagyon nehéz. Főleg, ha egy akaratos, sétődékeny valakivel állsz szemben... (szerencsére én nem, de van egy pár példa rá a környezetemben
)
Kistesó?
Barátnőmnél (szintén Andi
) szintén ilyen nagyon kicsi korkülönbséggel készült el a kistesó. De ezzel most nem akartalak idegelni. Ha így is van, annak is meglesznek az előnyei, csak az elejét (egy pici+egy mini) túl kell élni valahogy.
Mircike!
De jó hallani rólatok!
Szegénykéim! Remélem azért már Mirkó jobban van!
Bosszantó, hogy így jött ki ...
Gyere és mesélj!
Puszi: Timi