Új privát üzeneted érkezett!

Leda

Szia neked meg legyen szép napod!

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, csak nem az emu olajjal kened a fejed fejfájáskor? Állítólag az nagyon jó.

Szia Leda :wink:
Vendég

Bizony Tünci, ma már ne is lássunk :wink:

Tessék uracskáddal lenni :wink: aztán holnap gyere
Vendég

Nem és most nem tudom az üveg nélkül leirni a nevét. De az alföldről szerzi be az anyósom. Valami kámforos folyadék. De bejön a fejfájásra, sőt Barcinak szoktam szagoltatni, ha esetleg eldugul a nozija, és arra is jó, mert meginditja.

Kép

Kép
melcsike70

Vagyok én is.

Betti
Kép
betti0412

De jó, egyre többen leszünk :lol:

Hogy vagy ma Betti?
Vendég

Kiütés semmi, a kezem dél körül visszanyerte az eredeti formáját.

Boboka van, van, van!!!! :D

Ausztráliát tessék megnézni, az olyan lélekpátyolgató film.

Betti
Kép
betti0412

Képzeljétek, kudarc érzésre...
Másik topicban olvasom, hogy a friss babások, főleg, ha első baba elég rossz kedvűek, az egyik lány panaszkodott, hogy úgy érzi, megbolondul, csak a cici, szopi, büfi, sírás van, már szinte vágyik az emberek közé, úgy érzi teljesen leépül, nem gondolta, hogy ez ilyen lesz.
Nyilván ez nem gond, a többiek írják, hogy 6 hónap és jobb lesz, de látjátok, nem csak annak vannak gondjai, akit baj ért, lehet a másik oldal is nehéz, pedig nem is gondolnánk rá.

Szórakozik a természet, ma van a 24. nap, menstruációnak enyhe jelei sem, ami azért jó (?), :twisted: , mert én erre a cikluls hosszra próbáltam számolni, kíváncsi vagyok, mikor méltóztatik úgy dönteni, hogy megjön. Le van tojva.

Betti
Kép
betti0412

Megnézzük feltétlenül :lol:

Örülök, hogy eltüntek a pöttyök :wink:
Vendég

Betti, épp az előbbi hsz-ben akartam rákérdezni, hogy csak te gondolod, hogy meg fog jönni, vagy jelei is vannak, de nem akartam indiszkrét lenni :oops:

Ez azért jó jel, nem? Hogy nincs jel :wink:

Teszteltél már ebben a hónapban, vagy vársz még pár napot?
Vendég

Tegnap teszteltem, ennél negatívabb már nem is lehetne, azért várom a ennyire, mert jönnie kell neki, csak akkor ezek szerint most később.

Betti
Kép
betti0412

Holnap, azt mondta a férjem, ne főzzek, elvisz Szeged egyik nagyon patináns éttermébe. Hűha.
Nem is tudom, mivel érdemeltem én ezt ki.

Betti
Kép
betti0412

Megyek lassan, mert tesókám is leugrott hozzánk, kicsit dumcsizok vele is, van most valami csajszija, fent Bp.-n, egy koliban laknak, kifaggatom, mit szoktak csinálni.... :oops:

Betti
Kép
betti0412

Hát mit csinálnának? :wink: :oops:

Azért én még nagyon szorítok ám :oops:

Melcsike, te leszel még?

Leda?

Elmegyek gyorsan zuhizni meg hajat mosni, db. fél óra és jövök vissza.
Vendég

Igen én még vagyok. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Nagyjából végeztem, vagy még Melcsike?
Vendég

igen megvártalak Téged. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Szerdán reggeltől dolgozol vagy estére mész?
Vendég

Egész nap dolgozok reggelt 7 -re megyek. 24/48-as szolgálatba megyek. Mehettem volna 12-be is, de akkor többet kellett volna mennem igy meg havi 9-10 napot dolgozok.

Kép

Kép
melcsike70

Egy olyan 204 órát szeretnék menni havonta. Ugye 168 óra kötelező, de még azért még az 204 óra jól elviselhető.

Kép

Kép
melcsike70

Na, én is vagyok egy kicsit.
Poccancsot fürdeti Apa, és zeng a ház, mert dalolós egy fiunk van. Kitalál dalokat magától, és azt nyomja teljes tüdővel.

Tüncike szeretgeti az urát (aki ügyes volt, mert mosogatott :) ), Betti tesót faggat, Melcsike és Boboka az ügyeletes ma? :lol:
Leda, te mit csinálsz?

Tiszta hülyeség így visszagondolva rá, én is kiakadtam párszor, mert Bencus nagyon rossz alvó volt. Azt mondták, majd 6 hetesen megfordul...meg ám, még rosszabb lett. Aztán vártuk a 6 hónapot, az sem hozott sok javulást, és az első nagyjából átaludt éjszakánk (értsd: 6 órát tudtam aludni egyhuzamban) másfél éves korában következett be. Nekem nem volt semmilyen segítségem, éppen építkeztünk, az albérletből szaladgáltam rámkötözött gyerekkel a házhoz, ahol apa bajlódott egyedül vagy a fizetett emberekkel. A glettelést, belső burkolást teljesen egyedül, ketten csináltuk, a gyerekem a felfújt kismedencében néhány takarón üvöltött, mert 6 hónapos volt, és engem akart, én meg a falon csüngtem könnycsorgással... Egyébként mind a négy szülő él és teljesen jól vannak, csak sz@.tak ránk egy nagyot.

Melcsike,
ez a szagolgatós érdekelne, mi van benne...
:wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Azért nehogy sokat dolgozz!

Ott már remélem lesz internet, nem kell nélkülöznünk úgy, mint a másik helyeden :wink:
Vendég

Lyly, nem ismerem nálatok a nagyszülőket, így nem szeretnék minősíteni sem, de megvan róluk a véleményem :twisted:
Főleg, hogy annyit segítettél / segítettetek mindenkinek, így hálálják meg.

De ezzel már ne foglalkozz, nélkülük is sokkal jobbra fog fordulni minden :wink:
Vendég

Felteszem a képét mindjárt. De valami gyógynövényes, mert nem magyar. Menthol meg eukaliptusz alcohol , needle (az nem tudom mi) meg viz.

Kép

Kép
melcsike70

Olyan szép napunk volt ma, lementünk csúszkálni egy kicsit a jégre, meg sétáltunk egy nagyot :)
Aztán meg vissza a szmogos bp-re :cry:
Vendég

Hát a needle angolul tű, de ezt is csak azér' tudom, mert most tanulom. De gondolom, nem az van benne...
A többi összetevő nagyon jól hangzik, mi is ezekkel az illóolajokkal gőzölünk itthon.

Boboka,
nem akarok én már velük foglalkozni, főleg, hogy anyám megátkozta az alig egyéves kicsinket. Közömbösek, mint bárki ismeretlen.
A múltkor is szépen elhúztunk egymástól alig 2 méterre a bevásárlókocsikkal az egyik nagyáruházban.

Kép

Kép

Kép
lyly

Boboka, hol voltatok?

Kép

Kép

Kép
lyly

Kép

Kép

Kép
melcsike70

De ez nem angolul van szerintem itt más lehet a jelentése.

Kép

Kép
melcsike70

Lyly, megírtam priviben:)

Melcsike úgyis tudja már :wink:
Vendég

http://www.lekarna-melnik.cz/shop.php?a ... _id=178204

a neten megtaláltam, de magyarul ott sincs fenn,de nagyon jó. :)

Kép

Kép
melcsike70

Ma a családom is elvolt csúszkálni, nálunk is van egy koris tó, még forró teát is árulnak. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

És te nem voltál velük?
Vendég

Én nem mert nekem nem nagyon jönnek be a téli sportok. :oops: Nem szeretek fagyoskodni. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Lyly

Elaludt a gépnél, vagy megszökött? :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Annyira én sem vagyok oda érte, eléggé beszari vagyok, nehogy beszakadjon a jég, de ez most ultra biztosnak bizonyult, úgyhogy rámerészkedtem :lol: boboka a hős :oops:

Biztos beszállt az éneklésbe Lyly :wink: :lol:
Vendég

Hát igen nagyon hősies volt tőled akkor. Meg tényleg nagyon vigyázni kell a tavakon , a kisördög sosem alszik. És korival voltatok vagy csak úgy spontán volt a csúszka.

Kép

Kép
melcsike70

Csak úgy spontán volt, hál Istennek a kori itthon maradt :oops:
Vendég

Lyly tényleg nagyon eltűnt :roll:
Vendég

Boboka

MIkor mész vissza a fogdoki nénihez, mert nem emlékszem rá, hogy irtad e? Most ez a bölcsesség fogad amit ki kell műteni?

Kép

Kép
melcsike70

Január 22-én megyek.
Ha addig esetleg tesztelnék egy + -at (amibe nem akarom beleélni magam), akkor nem megyek, mert előtte antibiotikumot kell szedni. Szóval két esélyes :roll:

Igen, az, ráadásul 1 órás vagy még annál is több lesz / lenne a műtét, nem lesz egy egyszerű dolog, mert nagyon ferdén vannak a gyökerek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.10 23:32-kor.
Vendég

Ja meg gondold el ma azzal a csajjal akivel beszéltem mondta hogy a főnökéjének is meghalt a kisbabájuk és azt ajánlották nekik, hogy gyorsan legyen még egy baba, hogy ne mélyedjenek bele túlságosan a gyászba, mert utána nehezebb lesz elfogadni egy másik kis babát. Ekkora hülyeséget :shock: , hát talán az a kicsi baba megérdemli talán hogy nem egyből elfelejtsék már. Ja és nem megy mindenkinek pikk-pakk gyorsan egy másik baba. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Ja igy már beugrott, hogy irtad antibiotikumot kell szedni előtte. Tényleg és a kollégáid még mindig olyan tapintatosak :evil: vagy már azért változott a helyzet nálatok és nem mindig a gyereknevelés a téma?

Kép

Kép
melcsike70

MOst igazából nem is tudom hogy mi irjak, mert szeretném azt is hogy + tesztelnél, de viszont jó lenne ha a fogaddal sem lenne gond, ha majd jön a kis tesó.

Kép

Kép
melcsike70

Hát szerintem ez is orvosa / embere válogatja. Lehet, hogy az ő dokijuk úgy ítélte meg, hogy ők így gyorsabban gyógyulnak majd.

Anno mi is pikk-pakk szerettünk volna, majd megőrültünk, mikor mondták, hogy minimum fél évet kell várni...

De nagyon kell minimum ennyi idő.
Vendég

Semmit sem változott a helyzet, legfeljebb annyit, hogy edzettebb lettem, lehet, ma már meg sem hallok olyanokat, amikre anno még ugrottam volna.
De amúgy ki lehet bírni, máskor meg egész jó fejek tudnak lenni.
Vendég

Igazából én is gondolkodtam rajta, de nem tudom igy eldönteni, hogy akkor mit éreznék. Én nagyon be lennék tojva, szerintem minden nap rettegéssel telne és az sem lenne jó. Most sem volt szegény kicsikémnek nagyon időm örülni, mert szinte végig rettegtem, és mindig úgy mentem uh-ra hogy valami rosszat mondanak. Amikor meg már megnyugodtam volna akkor minden elromlott. És ezért nagyon lelkiismeret furdalásom van. MIndig kérem Bogikát bocsásson meg nekem, amiért nem volt elég időm, hogy örüljek neki. :(

Kép

Kép
melcsike70

HÁt igen talán ahogy egyre jobban telik az idő másképp fogod hallani az ilyen történeteket.

Kép

Kép
melcsike70

Akkor mi is hogy haragudtunk rájuk. :lol: Olyan volt mintha együtt utáltuk volna őket. :oops: Pedig lehet nekik természetes volt hogy arról beszélgettek, és nem is gondoltak rá hogy neked milyen rosszul eshet.

Kép

Kép
melcsike70

Te most egyedül vagy otthon Boboka?

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?