Köszi lányok az eddigi válaszokat! Gondoltam, hogy ilyesmiket írtok, de azért kíváncsi voltam.
Kíváncsi vagyok a többiekre is, szóval aki még nem írta meg, az légyszi tegye meg!!
Anya, anyós leépítős tippekért, pedig külön köszönet!!!!!
Viki: szóval Beni hasról hátra???
Állítólag az a nehezebb. Én nem tudom, egyiket sem próbáltam.
Nem is írtad!!! Miért nem dicsekedsz????
Bendének nagy gyógypuszi!!!
Mi van, nem tesz jót a baciknak a frontok??? Mindenki beteg lesz???
Zsófi: nagyon nagyon köszi a sok sok infót mellékajci ügyben. Édes Samu!! Hihetetlenül ari lehetett bújócskázás közben! Kuncogi, zabálnivaló!!!
És kedves Samu, köszi a visszajelölést!!!
Klári: gratulálunk Julikának a sikeres bilivel való ismerkedéshez!!!! Ari lehetett!!! Jaj, olyan édesek a babák a bilire szoktatáskor. Már láttam az utcán egy párszor, hogy a bab elkiáltja magát, hogy pisi, erre a mami rohan, hogy lecibáljon róluk minden rucit, és még a fa tövébe odaérjenek, mielőtt minden elázik! Zabálnivalóak!!!!!!
Zsóka: na most, hogy láttátok a filmet, mi a véleményetek??? Olyan kíváncsi vagyok, hasonlít Maja az egyik Shrek babára???
És milyen volt a film csajok??? Jó kis csajos program!!!
Niki: Vigyor Emma???
Annyira cukik!!! Úgy szeretem ezt a teli szájjal fogak nélküli kis vigyorukat!!! Le tudod fényképezni??? Mert nálunk amint meglátta a fényképezőt, már nem vigyorog. Nem úgy, mint Viki Benije. Ő meg szinte csak vigyori képeket tud feltenni. Emmácska mennyire kamera érzékeny???