Új privát üzeneted érkezett!

Akkor csatlakozom, és én is boldog születésnapot kívánok Levinek! :)

Pilla: dettó, Lolo is alszik, utána eszik, aztán fél 3-ig bírja kb.

Cipő: mi megnéztük múltkor a Sugárban (ugyanaz a cég, mint a Mátyásföldi szolgáltatóházban), ti ajánlottátok, és tényleg nagyon jó kis cipőik vannak! Szóval ott fogunk venni. Meg a Decathlonban láttam még egy jó bakancs-szerűséget, de az csak télre...
Mi tegnap örököltünk egy 21-es sportcipőt (állapotából ítélve nem nagyon használták), és az még óriási Lolora. Viszont baromira érdekelte, hogy mi az. :) Szerintem mi is 18-assal kezdünk...
Vendég

Sziasztok!!

Nagyon hálás vagyok a biztató szavakért!! Tényleg édes tőletek!!

Brera, Barbara tényleg gyönyörű, ja és én mi ma vagyunk 36+3 naposak! :wink:

Giga, amennyit megy fekszem, de néha úgy túl sokat tudok agyalni... no de azért pihengetek!

Megyek ma fodrászhoz - itthontól 5 percre van és ott is csak ülni kell, ellenben jól eltereli a figyelmem - holnap meg a mh-re, de csak 1 órára, amúgy naphosszat pihizek!!

Levinek boldog szülinapot!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta: nagyon helyes, szülés után úgyse nagyon jutsz el fodrászhoz! :) Én ilyenkor még egy pedikűrt is beiktattam, mert nagy pocakkal már nem tudtam körmöt vágni, a férjem meg nem merte...
Vendég

Verna, csörgess meg, ha ideértek, mert a csengőnk esőben nem működik. :oops: :lol: :shock:
Vendég

Kedves Lányok!

Nagyon szépen köszönöm a kedves üdvözlést és invitálást! Az az igazság, hogy mostanában kicsit hanyagoltam a babanetet, mert ez a mostani terhességem sokkal jobban megvisel, mint az előző. Folyamatos rosszullétek, mellette egy örökmozgó kiskrapek, teljesen kész voltam, és semmi kedvem nem volt már gépezni! Úgy néz ki már túl vagyok ezen a hülye időszakomon. Megpróbálok beilleszkedni hozzátok, ha nem baj.
Röviden rólam: Február 14-re vagyok kiírva, és Erdélyi a dokim. Eddig meg vagyok vele elégedve, bár még csak január óta járok hozzá, mivel a kisfiamat még az Uzsokiban szültem. Decemberben kezdtük el a kistesóprojektet, és januárban már pozitív volt a tesztem. Sajnos az örömünk nem tartott sokáig, mert a petezsákom üres volt, és február 20-án spontán elvetéltem. Nagyon nehezen ment a felállás, de szerencsére egyből próbálkozhattunk és 3 hónap múlva már újra kezemben tartottam a pozitív tesztemet. Aztán persze rettegtem,hogy nehogy megint valami baj legyen. Edidg viszont minden rendben van. A megérzésem pedig az súgja, hogy újra kisfiú van a pocimban. :lol: Már a mozgását is érzem! :lol:
Hát ennyit röviden!

A szülés előtt állóknak pedig azt üzenem, hogy NYUGI! Én is rettegtem a szüléstől, de aztán belegondoltam, hogy mennyi nő csinálta már ezt végig, és annak a bébinek ki kell onnan jönnie! A fájdalmakról nem tudok nyilatkozni, mert végül egy kis probléma miatt programozott császárral szültem. De vigasztaljon az Titeket, hogy ebben a topikban csak is szép babák vannak, tehát megéri a szenvedést! :wink:
Vendég

LEVINEK PEDIG ÉN IS SZERETNÉK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNNI ÍGY ISMERETLENÜL IS!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Boldog szülinapot Levinek!! :D :D Sok boldogságok Neki!

Little! Üdv közöttünk!

Lányok, én most befűtöttem. Dórinak folyik az orra, keze-arca jéghideg, pedig 2 réteg ruha van rajta. :shock:

A finiselőknek kitartás!

Most szaladok a csajszinak ebédet csinálni.

KépKép
tüccs

Levi! Boldog szülinapot!!!!!

Tüccs, én is majd megfagyok, Szonja is hideg, pedig ő mozog is. Mi éjszaka is bekapcsoltuk a villanyradiátort. Nagyon jól esett a meleg. És most is megy egy kicsit. Én meg vasalok, addig sem fázom. :wink:

Brera, nagyon szép Barbara. Nem is látszik így a fotókon a sárgasága. De gondolom az már csak minimális. :wink:

Mi 16-os cipivel kezdtünk, bár Szonja egy hónapig sem hordta. Onnantól hirtelen megugrott a lábmérete, és most 19-est hord. Az első cipője egy Siesta volt, és sajnálom, hogy nem lett jobban kihasználva. Mostmár csak gyönyörködünk benne. :(

thenus

Sziasztok,

LEVINEK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Tea: én Babamosoly (Herbária) teát főzök Lellének, ami kamilla, csipkebogyó és hibiszkusz. Granulátumot akkor kap, ha már estére elfogyott a főtt tea. Akkor a Hipp alma-ciromfüvet kapja.

Ma voltunk vásárolni kicsit melegebb cuccokat, hát sokmindent nem vettem de 20 eFt fölött volt. Borzalmasan drága minden.

Oh futnom kell, Lelle felkelt és nagyon heeee-zik. Gondolom áll a kiságyban és vadul nyújtogatja az egyik kezét felfelé...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Levinek Boldog szülinapot!!

Köszi lányok a válaszokat!!

Hol lehet kapni harisnyát és hányas méretet vegyek? Most kezdjük kinőni az 50-es ruhákat, de még a legtöbb 56-os nagy.

Szombaton lesz 8 hete, hogy szültem, de már 3x voltam fodrásznál, 3x a Pólus Centerben, egy nagy szülinapi partin, 2x a férjem munkahelyén stb. Próbálok kicsit kiszabadulni a 4 fal közül. Csak kár, hogy most jön a hideg idő :(
brera

Sziasztok!
Látjátok, engem vádoltok, hogy miért nem tanulok, pedig annyit termeltetek, hogy egy órája olvasom :).
Először is:
Boldog szülinapot Levinek! :):)
Aztán:
Murphyke:
nem sumákolom (legalábbis nem nagyon :):)), de az az igazság, hogy rájöttem, nem jó tárggyal kezdtem, mert a művtöri tanárunk olyan filozófiai könyvet írt, hogy jobb lett volna azt a végére hagyni. De elkezdtem a vezetéselméletet és ha megírom a hozzászólást, tanulni fogok :) Na! :)
Kispraga:
szeretnék én tanulni, de nem megy :).
Tudod, mit szeretnék kérdezni? Írtad, hogy a babák nem szeretik a parfűmöt, azt én sem nagyon használok, csak alkalmakkor, bár néha használok testpermetet, de akkor azt nem fogok. A golyós deó-m nem illatosított, csak az lenne a kérdésem, hogy a testápolóm se legyen illatos? Mert olyat hol veszek, ami nem illatos?
Giga:
persze, mi is túl leszünk rajta, tudjuk mi, csak kicsit aggódunk!
Jutta:
tudod, mit? Megértelek! :) De bíztassuk egymást, jó? Nem lesz semmi baj, nem lesz beteg a babó, mi meg tuti anyukák leszünk :). Milyen lett a hajad? :) Egyébként meg agyalásra van sok jó módszer: filmnézés, olvasás, ismerősök, barátok :).
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Na, megyek tanulni! :)
Szép napot mindenkinek! :)
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Brera:
hol laktok? Mert bababoltokban vannak harisnyák. Meg szerintem az interspar meg auchan meg ilyen helyeken is van, nem?
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Pilla: jó volt nálatok! :) Lolo már alszik is! :)

Brera: szintén kérdezem, hol laktok, mert én nyáron elég sokat rohangáltam harisnya ügyben... az Árkádban a Babaházban szebbnél szebb mintás harisnyák vannak, de nekem sima fehér kellett - na, azt meg a másik bababoltban kaptam, ami az Árkádban van, nem tudom, mi a neve... egy kisebb üzlet. 00-s harisnyát vegyél, de az is inkább 62-es méret... Nekünk még az nagy volt, amikor 56-os rucikat hordtunk....

Az angolturisokat is tudom ajánlani, akik a környező településeket járják, mi onnan vásárolunk sokat (ugye, Pilla, Nircee?! ;) ). Tőlük pl. nagyon sok szép harisnyát vettem, és nagyon jó minőségűek.
Vendég

Mano: Boldog szülinapot Levinek!

rohadt hideg van nálunk, de egyelőre nem tudok befűteni mert pénteken rakja vissza a gázos a konvektorunkat :( mondjuk Liliről így is le kellett vennem az egyik felsőt és vékonyabbat adni rá mert leizzadt a nagy mozgásban. amúgy tiszta hiszti, se a tízórait se az ebédet nem volt hajlandó megenni, nem jó neki semmi se :?

Kép
murphyke

Sziasztok!

Sajnáljatok! Ma voltam fogorvosnál, elvileg csak egy állapotfelmérésre (tavaly a fekvés miatt már nem tudtam befejezni a kezelést). Hát, ott is tartott 2 "kicsi lyuk" betömésére. Ebből lett 2 óriási. Nem akartam, de végül muszáj volt szurit kérnem, így nem fájt, de most, hogy megy ki a hatása, nagyon fáj. Mondta, hogy napokig érzékeny lehet, mert mélyen kellett tömni... Jaj, hogy hogy utálok fogorvoshoz járni!!! De már nem halogathattam, a 2. baba előtt nem akarok kockáztatni egy ínygyulladást és koraszülést. Még 7-8x kell mennem, és 200-250e Ft lesz. Anyu megígérte, hogy kifizeti, mert ennyi pénzünk most nincs. :cry:

Mano.
BOLDOG SZÜLINAPOT LEVIKÉNEK!!!!!! Emlékszem, mikor adtad a tápos tippeket, még csak 5 hónapos volt!!!! És az is csak most volt! :shock:

Brera,
milyen gyönyörű Barbara!!!!! Tényleg nem látszik, hogy sárga. Marcin sokkal jobban látszott ilyen idősen!
Harisnya: én egy csomót vettem a CA, HM-ben (bocs, nem működik az "és" jel): Marci most is abban van, meg egy body-ban és egy pólóban. Olyan, mint egy kis apród, nagyon édes! Így most látszanak az idomai! :lol: :lol: :lol:

Piroska,
ha jól tudom, gyógyszertárakban van illatmentes testápoló. De szerintem babatestápolót is használhatsz. Én sosem használtam gyógyszertári babafürdetőt, Anyu a DM Babylove fürdetőt és sampont vette nekem, meg testápolót, de azt nem is használtam Marcinak, mert nem kellett, meg egyébként is rossz az illata. A fürdetője azonban nagyon jó!

Kép
Kép
nircee

Nircee: ne is mondd, nekem is kéne menni fogorvoshoz, simán letört a gyökérkezelt fogam fele... :(
Egyébként mi kerül ennyibe?! Akkor az én dokim olcsó, ezek szerint?!

Babylove-ot mi nyaraláskor használtunk, mivel sampon és fürdető is egyben, nagyon szeretem az illatát. :)
Vendég

Verna, soroljam? Úgy indul, hogy fogkő leszedés: 16e. Majd van 2 fogam, amit már nem lehet tömni, csak ún, betétet lehet bele rakni, darabonként 45-55 ezer, ha még kell gyökérkezelés is, ami majd akkor derül ki, akkor az még +10-10 ezer. Ma volt egy állapotfelmérés teljes röntgennel + 2 tömés 28 ezer. Lesz még 6 tömés, ebből 2 csak gyökércsúcs tömés, a visszahúzódott fogíny miatt. A "hivatalos" kezelési terv szerint mindez "csak" 172e, de ebben nincsenek az esetleges gyökérkezelések, illetve a menet közben felmerülő problémák, amik tuti lesznek. Mondom, a mai lukak is piciknek látszódtak a röntgenen is, erre kiderült, hogy a fehér tömésem alatt hagytak egy adag amalgámot, így azt is ki kellett szedni, no meg az alatt is fúrni kellett, úgyhogy a fél fogamat kifúrták... Ebből kiindulva a 172e lesz 200-250 is, nincsenek illúzióim... Nem olcsó hely egyébként, ez a Madách Dental a Madách téren, de én ezzel úgy vagyok, hogy jártam én már sok helyre, és annyira elbarmolták a fogaimat, hogy utána sokkal többe került a helyreállítás, így most már nem próbálkozom. Itt csak időre lehet menni, és mindig pontosan szólítanak, szuperül felszereltek, van egy halom orvos, a neten kiválaszthatod, kihez akarsz járni stb... Utoljára 6 éve voltam fogorvosnál, úgyhogy ha így vesszük, 6 évente 200e nem is sok... :? Az évente csak 33ezer. No, vicceltem, sok ez, tudom, én nem is tudnám fizetni.

Kép
Kép
nircee

Nircee: akkor értem. :( Tényleg durva... én is sokáig keresgéltem ám fogorvost, aztán kiderült, hogy itt, Csömörön van a legjobb, sima, körzeti fogorvos. :) Mikor elkezdtem járni hozzá, még nem is tudtam, hogy itt dolgozik (Zuglóba jártam hozzá).
Terhesség előtt rendbetettem a fogaimat vele, sokat kellett tömni, gyökérkezelni is, pár tízezer volt. Sajnos még így is lett gond a terhesség alatt, de csak a gyökérkezeltekkel, de hát én azokat már nem is tekintem fognak... :(
Vendég

Sziasztok!

Cipő: Nem tudom mit csináljak, mert a Kristófnak 18-as lába van, de hatalmas a rüsztje és egyszerüen nem bírjuk ráadni a cipőket, viszont nagyobbat nem akarok venni.

Mi a cipőket az outletben néztük, nagyon jó nike és adidas cipőket lehet kapni, ha akcióst fogtok ki már 2500.-, ha nem akciós akkor 5000.- környéke. Lehet olyat is kapni amiben van egy betét és ha azt kiszeded 2 számmal nagyobb a cipő, tehát elég sokáig tuja hordani a baba.

Láttam hogy írtatok a teáról én Hipp teát adok a babónak, de csak annyit rakok bele az instatnt teából, hogy épphogy legyen egy kis színe. Így is érezni az ízét, de nem lesz olyan édes.

Kép
tami2900

Verna, gyertek máskor is. Laura már fel is ébredt! A macska meg ahogy elmentetek fogott egy egeret. :shock: WÁÁÁÁÁÁ... Ráadásul a kis köcsög nem is eszi meg csak megöli. Most épp a fürdőszobában követte el a gyilkosságot.
Nircee, Sajnállak! :cry: Én is utálom a fogdokit, bár a én egy nagyon csinos fiatal dokibácsihoz járok. És olcsó is... És közel is van... :D
PIROSKA TESSÉK TANULNI IS!
Little, üdv köztünk és még egyszer köszi! :D
Vendég

Piroska!
Szerintem testápolóból is illatmenteset vegyél. Vagy gyógyszertárban, vagy gyógynövényboltban nézd meg. Esetleg az Auchanban is körül lehet nézni (nekem a férjem ott vett illatmentes tusfürdőt az ekcémám miatt, Sába.)

Levibaba!
Sok-sok boldog szülinapot kívánunk neked!!!

Képzeljétek!
Át akartam ma ugrani a postára egy újságért (a szomszédban van). Lilit magamra kötöttem a hordozókendővel. A ház sarkánál meg akkorát estünk, mint a ház! :cry: Persze egyből sírt a csaj, gyorsan feljöttem, hogy megnézzem mi baja lett. Szerencsére semmi külsőleg nem látszott rajta. Én a könyökömet nagyon, a combomat, fenekemet kevésbé ütöttem meg. Amikor már megnyugodott megebédeltettem a csajt, és betettem a járókába. Szépen el is kezdett játszani, aztán egyszer csak hányt egyet. Nem nagyot, csak picit, de nagyon savasat (a szagából itélve). Most meg kell figyelnem, hogy nem hány-e megint. Ha igen, uzsgyi a kórház. Nagyon remélem, hogy nem lesz ez!!! A pocaklakónak nincs semmi baja, legalábbis úgy érzem! De rá is nagyon fogok most figyelni!

Tami!
Milyen outletben néztétek ezeket a cipőket? Hol van ez???

Nircee!
Ez eléggé durva! Tényleg elég sokat kell akkor most majd fizetned. :( Szerencsére én megtaláltam álmaim fogorvosát. A Ferenciek terénél van a rendelője, nagyon ügyes keze van. Fiatal, de bőven szerzett tapasztalatot, mert valami sűrgősségi ambulancián dolgozott sokáig, és ott aztán mindennel találkozott. És mellesleg humora is van, és még helyes is... :wink: :lol:

Kép
Kép
giga1

Giga, mi a Premierbe (Biatorbágy) és a GL-be (Törökbálint)szoktunk vásárolni. Laja első cipőjét is itt szeretnénk megvenni ami egy Pablovsky lesz, ha minden igaz.
Ez az esés nagyon nem hangzik jól. :cry: Vigyázzatok Magatokra. Remélem Lili nem emiatt hányt. :cry:
Vendég

Pablosky... Már írni sem tudok. Ha megtalálom megmutatom Nektek melyik modell tetszik nagyon. :D
Vendég

Egyébként arra gondoltam, hogy veszek neki egy magasszárú jó minőségű csatos szandit itthonra és egy olcsóbb kimenőcipőt. Úgyis legtöbbször itthon mászkál és ide kell a jó kis minőség, ha elmegyünk itthonról ül a kocsiban, bevásárlókocsiban, anya ölében. Arra minek drága cipő? Nem?
Vendég

Sziasztok!
Giga!
Jézusom!Ne idegesíts!Vigyázz magatokra kérlek!Ne csinálj többet ilyet! :( Remélem minden rendben lessz veletek!!!!!!! :roll:

Pimpó!
Lellének BOLDOG HÓFORDULÓT!

pILLA!
Én ithon mindég mezitláb hagyom Zsanit!Mondjuk nállunk télen padlófűtés van,de egy csúszásgátló kis zokni othonra szerintem untig elég!Mezitlább sokkal egészségesebb!!!!!! :wink: Szerintem!

Zsaninak ma vettem kiscipőt,elég jó áron!Betétes,bőr kiscipő!Igaz világoskék,de nem baj!!!!!!!Lányoknak jó az is!Nem kell,hogy minden rózsaszin legyen!
Most rohanok,mert Zsani fáradt,és fürdetni kel!Majd hólnap írok mindenkinek!Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam megköszönni Mindenkinek.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A SZÜLETÉSNAPI KÖSZÖNTÉSEKET!!!!

Pimpóka,
Lellének BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!

Little,
Üdv közöttünk!:) És Neked is köszönjük a köszöntést Levi nevében is.:)

Most mennem kell,mert rohanok egész nap.... :evil:

Kép
mano83

Tiop, nálunk kő van és nincs padlófűtés se. Nyáron még jó volt, de most olyan hideg a kő, mint egy kripta. Nem szeretném, ha felfázna ezért gondoltam egy szandira.
Vendég

Én nagyon ellentmondásos dolgokat olvastam a cipőről, hogy kell-e otthon vagy nem... de többnyire azt olvasom, hogy kell, fontos, hogy tartsa a bokáját, de legyen rugalmas talpú is egyben, hogy tudjon ágaskodni. Múltkor a tévében valami ortopéd doki magyarázta el, hogy mennyire fontos a jó cipő. Én meg is fogadtam, hogy cipőre nem fogom sajnálni a pénzt, abból tuti, nem veszünk használtat (mert azt már más baba "kijárta" magának, és akkor rá van kényszerítve a láb, hogy azt a "stílust" vegye fel).
Szerintem Siestát fogok venni, azok szépek is, jók is...

Giga: nem lehet, hogy csak attól hányt Lelle, hogy rád volt kötve?! Lolo olyankor még mindig bukik, ha magamhoz szorítom, amúgy nem...
Vendég

Tami,
Melyik outletben ilyen olcsó a Nike cipő?

Én hétvégén vettem Levinek egy kis szürke-sárga 19.5-es Nike cipőt 8990-ért,gondoltam most,hogy lassan járni fog,kell valami komolyabb cipő is. :roll:
A mi első ipőnk 16-os volt,azóta vettünk egy csomót,van,ami még a lábán sem volt,de már kicsi.

Kép
mano83

Verna!
Nem hinném, hogy Lili azért hányt, mert rám volt kötve. Én csomószor hordom, hordtam így, és semmi baja nem volt tőle. Annyira nem szorítom meg, hogy kényelmetlen legyen neki!

Kép
Kép
giga1

köszönjünk szépen

Verna, Lelle az én lányom! :-)

Én még szerencsére nem estem vele, csak amikor még a pocakban volt 9 hósan taknyoltam...

húúú Nircee, ez elég soknak hangzik... sose várok fél évnél többet kontrolra, így nem is tudnak nagyon elromlani, pedig sajna romlósak.

Lelle nem bír magával, ha elmarad a napi séta. Ezért amikor csendsedett az eső útra is keltünk. Előszedtem az esővédőt, a lábzsákot, a kiskabátot, a bélelt gatyót...mint télen. Még jó, hogy megvettük a brendonban minap az akciós sapit, így volt mit rátenni a kis buksijára. De aztán egyszercsak nagyon eleredt, így felmentünk Apához a munkahelyére. Én is ott dolgoztam korábban, így mindíg szeretettel fogadnak és a barátaink 90%-a is ott dolgozik. Na mindegy, Apa kivadászta a Cseppét és jött vissza vele, hogy kipisilt, na mondom frankó, már rég nem volt ilyen, kicsomagolom, hát egy akkora, de akkora kakkantás volt, hogy a tarkójától a bokájáig ért... teljes ruhacserére szorult....
Aztán hazasétáltunk, majd átmentünk Nagyiékhoz, de mivel zuhogtott az eső és csak messze találtam parkolóhelyet előszedtem a csomagtartóból a hordozót, de ahoz nincs esővédő, így ráborítottam egy mesefigurás plédet, mint ha egy kis sátor lenne, ahogy futottam Lellével iszonyatosan nagyokat nevetett, kacagott, szerintem ahogy ráztam, meg mozogtak a figurák nagyon tetszhetett neki. Hazafelé a 200 méterenyi úton úgy bealudt, hogy alig tudtam fölkelteni.
Meg vettem ma a corában egy airflex avent cumisüveget, lehet eddig is az volt, de mi sose használtuk csak az üveget, mert Lelle a mam-os gumival iszik csak, de gondoltam, ha ilyen szupi, meg már ő is nagyobb kipróbáljuk megint, hát most sem ment, még sírás is volt, de azért ivott tápit és azonnal elaludt.

Mi hétfőn megyünk kontrolra a gyógytornászhoz, kíváncsi leszek, hogy ő mint mond majd cipő ügyben. Ma jól be is mentem egy üzletbe, ahol siesta cipők voltak leárazva 40%-kal, de csak 21-es mérettől volt, Lelle lábára mind óriási volt. Én itthonra fogok neki egy jó szandát venni, a kocsiban sok értelmét nem látom, hogy cipő legyen rajta.

Na megyek, már lassan vége a Szökésnek, én már nem nézem, felzaklat. Amikor vártuk Lellét, kicsit reméltem, hogy nem leszek már kórházban amikor az a sorozat lesz, nem voltam, meg is néztem, de most már nem bírom.

sok bugyutaságot hordtam itt össze, bocsi...

ja még elmesélem, mert olyan aranyos volt, sétából hazaérünk, kocsi felcipelése a 2+0,5 femeltere, Lelle kiráncigálása, gyorsan wc, újra váltás ruha a táskába, kaja, pia, kuki, takaró, Lelle indulás le, lent észreveszem, hogy hoppá, kocsikulcs fent, na mondom én nem cipekedek újra fel, fsz-en Irénkenénihez becsengetek, megkérem vigyázzon Lellére míg visszafutok, majd mire visszaérek, nagy hangosan megkérdezte, hogy Évike maga nem gebed meg, olyan nehéz ez a gyerek...hát csak ennyi, szép estét

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimoka,
LELLÉNEK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!

Kép
Kép
nircee

Mi is Boldog Hófordulót Kívánunk!
Pimpoka, épp ma mondtam a páromnak, hogy milyen jó sorozat volt amíg a böriből szabadultak és most mennyire unalmas és idegesítő lett.
Én most az Elveszett szobára vagyok rákattanva. Az AXN-en már láttam belőle pár részt és nagyon tetszett. Most is azt nézem csak reklám van.
Jó éjszakát Mindenkinek!
Vendég

Jaj, bocsi a névkeveredésért, mentségemre szolgáljon, ma totál zizi vagyok, gerinctornán összekevertem a bal lábam a jobb kezemmel... vagy valami ilyesmi... :oops:

Egyébként boldog hófordulót Lellének - hú, tényleg, egy nappal idősebb csak a kisasszonykámnál... Hogy rohan az idő!

Én meg House-függő vagyok, csak kicsit unalmas, hogy az első szériát már 3x leadták (mindháromszor megnéztem mondjuk...).
Vendég

Jaj, el is felejtettem mondani: a férjem megnézte itt, a csömöri Bricoban, és nem volt ajtórács. Kérdezte az eladókat is.
Nem tudom már, ki írta, hogy a fótiban van, de tudnál egy kicsit több infót adni róla? Mérete, hogy működik, és esetleg képet?
Mert ha érdemes, akkor esetleg elmegyünk Fótra is...
Vendég

Sziasztok!
Pilla!
Persze,én azért írtam,hogy nállunk padlófűtés van,én azért nem adok Zsanira szandit ithon!Meg hát padlástérben vagyunk,és elég neki egy vastagabb zokni!Zsani nár megszokta,hogy mezitláb van!Van neki 2 betétes szandija+most vettem a betétes kiscipőt!Cipőben én is minég újjat veszek,az nagyon fontos !!!!!!!!!! :wink: :P aMÍG MI IS LENT LAKTUNK APÓSÉKNÁL,MINDÉG VOLT EGY KIS CIPŐ A GYEREKEK LÁBÁN!tEGNAP a párom bekapcsolta a fűtést fürdéshez,és 10 perc allatt meleg lett a padló!

Verna!
A SIESTA az nagyon jó,én Rolinak annak ideén mindég olyat vettem!Akkor voltak olyan 4-5 ezer körűl!Most ha jól tudom 6-8 körűl vannak,de lehet kapni ólcsobban is kifutó termékeket!
BOLDOG HÓFORDULÓT FLÓRÁNAK!

Brera!
Nagyon csodás Barbara!!!!!!!!!Igazi kiscsaj! :wink: :D

Little!
ÜDV KÖZÖTTÜNK!
Én is Erdélyi Zsoltnál szűltem mind a három gyerkőcöt!Nagyon jó kezekben vagy!!!!!!!! :wink: :D

Jutta,Piroska!
NYUGI CSAJOK,SEMMI PARA!!!!!!!!MINDEN TÖKÉLETES LESSZ,NEKTEK ÉS A BABÓTOKNAK SEM LESSZ SEMMI BAJA!AZ ORVOSOK AZÉRT VANNAK OTT,HOGY EGY ESETLEGES GONDOT-BAJT ELHÁRÍTSANAK-KÖZBETUDJANAK LÉPNI!NA ÉS A SOK VIZSGÁLAT STB....MIND AZÉRT VAN,HOGY EGY ESETLEGES KORASZÜLÉST ÉSZRE TUDJANAK VENNI!DE TI MÁR NEM FOGTOK KORÁBBAN SZŰLNI!!!!!!!!JA ÉS A MAGZATVÍZ!NA AZT NEM GOGJÁTOK NEM ÉSZRE VENNI!NEKEM ÉJJEL KETTŐKOR ÁLLMOMBAN KEZDETT ELL JOLYDOGÁLNI ÉS SZÉPEN FELRIADTAM RÁ!!!!!!! :wink: :D EGYSZÓVAL:NYUGI!!!!!!!!MEGÉRTEM ÉN IS ILYEN VOLTAM ROLINÁL!

cSAJOK,ÉN MA ÚGY DÖNTÖTTEM,HOGY ANIT NEM VISZEM OVIBA,ANNYIRA ELEGEM VAN A SZAKADÓ ESSŐBŐL!mÁR EGÉSZ HÉTEN SZARRÁ(BOCSI)ÁZTUNK 2X NAPONTA!MA REGGEL KINÉZTEM AZ ABLAKON,ÉS A LEHETŐ LEGJOBBAN SZAKATT ÉS OLYAN FELHŐK JÖTTEK,HOGY..........!NA ÉN MA NEM VITTEM ANIT OVIBA!MÉG NEKI NEM OLYAN FONTOS,MÉG CSAK KÖZÉPSŐS!EGY-KÉT NAPOT KILEHET HAGYNI!UGYE NEM VAGYOK ROSSZ ANYA EZMIADT?????????? :( :cry: :cry: :oops: :oops: :oops:
sZIASZTOK! Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Ezekek a képeket most reggek készítettem!Olyan édes volt,ahogy rajzólt hason! :lol:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Szép reggelt!

Tiop, Zsani nagyon ügyes ahogy rajzol! Nagyon hamar felfedezte a papírt és a ceruzát, lehet hogy művész lesz belőle?? :wink: :lol:
Tiop, egyáltalán nem vagy rossz anya, egy pár nap hiányzás még nem a világ vége. Egyáltalán nem hiányzik, hogy kétszer megázzon, esetleg megfázzon, vagy a többi gyereektől elkapja a "takonykórt".. Ha úgyis otthon vagy Zsanival, nem gond, ha Anett is marad, tuti Ő is örül neki!!

Levinek boldog szülinapot, Lellének és Lolónak pedig boldog hófordulót!

Giga! Úgy megijedtem amikor írtad, hogy elestetek :shock: De mostmár vigyázz magatokra :wink: Lehet, hogy a múltkori lázzal van összefüggésben Lili hányása? Azóta nem hányt? Talán hívd fel a háziorvost, hátha van ötlete :roll:

Pimpóka, mi is kimerészkedtünk tegnap a legnagyobb esőben, mert Apa nem volt dolgozni, úgyhogy fogtuk a Manót és elmentünk az Árkádba és az Ikeába. Egész jól viselte a Törpe, csak akkor sírt, amikor a buszhoz babakocsiztunk, zuhogott az eső, nálunk esernyő, ő pedig 2 takaró és az esővédő alatt feküdt, úgyhogy esélyünk se volt kivenni :? Végig bömbölt, amíg elértünk a buszig, minden járókelő rosszallóan nézett ránk, hogy bömböl a gyerek, aztán mikor kivettük, azonnal abbahagyta :evil: Kicsit el van kényezteteve :wink: :lol: Amúgy ő is szeret ám vásárolgatni, mindekire vigyorog, nézelődik, alszik közben, aztán itthon is nagyokat aludt utána.

Tegnap ettünk először főzeléket. A sárgarépával már ismerkedett egy ideje, de most a védőnő javaslatára főztem hozzá krumplit, és anyatejjel összekeverem. Úgy befalta, hogy csak na!! Úgy látszik nem lesz gond egy evés kiváltásával, de még így is aggódom, hogy birom majd heti 2-3 alkalommal - egész nap - szoptatás nélkül a suliban.. :?

Na, most megyek, felébredt a Picúr!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Verna,
LÓLÓNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Tiop,
Hogy lennél már rossz anya!!!???
Azért mert 1-2 napot nem viszed oviba,nem dől össze a világ.
Lehet még jót is teszel vele,mert ilyen nyírkos időben hamar meg lehet ám fázni,ráadásul lehet,hogy az oviban is van most sok beteg.... :roll:

Szantre,
Levi is szeret "vásárolni",imád emberek között lenni!:)
Szerencsére mindenhová el tudom vinni magammal,mert meg se nyikkan.:)
Amúgy még nem is mondtam,de haláli Márk a kis hurkáival.
Hány kiló most?

Giga,
Még jó hogy nem ütöttétek meg komolyabban magatokat!
Remlélem ezek után sem lesz semmi gond!
Vigyázzatok magatokra!!!!

Anita,
Tök jó,hogy írtál,nagyon szépek a gyerekek!:)

Na megyek,mert még a babaszobára fel kell töltenem az őszi cumókat. :wink:

Üdv,
Kati és Levi

Kép
mano83

Sziasztok!
Szantre,Mano!
Köszönöm a biztató szavakat!!!!!!!Most megnyugodtam!!!!!Igazatok van,tényleg jobb így,és nem is kap el semmit ,az oviban és nem hozza haza Zsaninak!Adom is nekik rendesen a vitaminokat!Nem akarok úgy járni mint tavaly télen!Egész télen göthösek voltunk! :( Zsanival még korházban is voltunk!Biztos emlékeztek rá!(mano,ti utánna kerültetek be Levivel,ugyan az volt a bajotok mint nekünk) :cry: Remélem semmi ilyen gondunk nem lessz a télen!Látjátok,én meg ettől vagyok DEPIS!!!!!! :cry: :cry: :evil:

Szantre!
Nyugi ne is törödj a rosszalló tekintetekre!Zsani is végigüvöltötte ennyi idős korában az utat!Nem szeretett babakocsiban lenni! :? :oops: Akinek nem tetszik az ne nézzen rá-fogja be a fülét!!!!! :evil: Gratula a főzelék hamihoz!Csak így tovább! :wink: :D

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy törölközőt kell vinni a kórházba?
Egyébként ma voltunk NST-n, a babó úgy ugrált, hogy csak na! :)
Azért már vagyogatnak fájásaim, hát majd kiderül.
Szép napot nektek! :)
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jajj, írtam egy csomót és valahogy kitörlődött, most meg nyűglődik Márk :(
Majd később megpróbálom..

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Piroska,
igen érdemes szerintem a szülőszobára akár plusz kettőt is vinni, mert beöntés után érdemes lezuhanyozni ( :oops: ), aztán a kádban pihi után is jól jön (bár én mire elértem a kádtól a szülőágyig meg is száradtam :wink: ), meg a szülés + 2 óra megfigyelés után is érdemes zuhizni. Szerintem ezeket a nagy esemény után az Apuka haza is viheti és tisztát hagyni a kórházi napokra.
Akartam még írni magzatívelfolyással kapcsolatban, hogy nekem először csak szivárgott egy picit, de bementünk a kórházba, ott azt mondtak, hogy a magzatburok látható része ép - viszont bent fogtak megfigyelésen. Aztán egy-két óra ücsörgés és NST után elkezdődtek a fájások és a magzatvíz is elfolyt - bár nem egyszerre, de azért nem lehetett nem észre venni. Szóval ha két órával később indulunk el a kórházba, akkor sem lett volna semmi baj. Amúgy én azon paráztam a vége felé, hogy nehogy zuhanyozás közben folyjon el a magzatvíz, mert akkor lehet, hogy észre sem veszem.. :oops: de valószínű ilyenkor annyira ki van hegyezve a nők érzéke azokra a dolgokra, amik odabent történnek, hogy lehetetlen nem észrevenni.
Szóval Piroska, vannak jóslófájások??

Tiop, köszi a bíztatást, próbálok nem tudomást venni a rosszalló tekintetekről ilyenkor :roll:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Ne haragudjatok de nincs időm visszaolvasni, eszméletlen milyen termelés van egy-egy este alatt.

Remélem mindenki jól van.

Mi a premier outletben voltunk, ott is nagyon jó nike cipők vannak, de amikor mi voltunk ott nem volt akció és 4500-5000 ért voltak, de a barátnőm a GL outletben vett mind a két picurkájának (ikrek) nagyon jó cipőket, nike: 2800.- adidas: 2500.- és azt mondja hogy mindig van akciós.

De most hallottam, hogy első cipőnek jobb a siesta, mert a nike-k nem harántemelősek. Úgyhogy szerintem nekünk az első siesta lesz, de azért ennyiért kap majd nike-t is a drágám.

Kép
tami2900

Szantre!
Köszi szépen, akkor teszek be törölközőt is :). Már annyi mindent bekészítettem. Vannak jóslófájások, igen. Ma már kétszer is voltak. De nem fog még jönni, mert szedem a magnéziumot. Nem bírom, annyira görcsöl a lábam, kell, hogy szedjek magnéziumot.
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

sziasztok!

Pimpoka, Verna: Boldog hófordulót a csajoknak!

Cipő: nekünk van egy 17-es adidasunk, szintén outlet-es, itthon az van rajta (nálunk is marha hideg a padló). De sztem én is Siestát fogok neki venni, nagyon sokan dicsérik. Nálunk nincs gond a cipőfelvétellel, pedig egész nyáron mezítláb volt, viszont mikor hűvös volt néha ráadtam, csak azért hogy szokja.

Piroska: én elhasználtam egy pár törcsit a kórházban, már eleve kettőt vittem, és hozattam is a férjemmel később.

Tiop: sztem direkt jó ha néha nem viszed oviba Anettet. Úgyhogy ne aggódj emiatt! Remélem nem lesz olyan kemény teletek mint tavaly!

így segít teregetni a kisasszony:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép
murphyke

Piroska, törölközőből az 5 nap alatt én legalább 3 nagy fürdőlepedőt használtam el. A vérzés miatt szinte minden nap tisztát hozott be a párom. Ezen kívül még vittem egy kisebb kéztörlőt is.
Cipő: Sárának egy 16-os Siesta volt az első cipője. 13 évvel ezelőtt még nem is volt túl nagy a választék, akkor ez volt a csúcs! Egy vagyonért... De az első cipőre tényleg költeni kell, használt meg végképp nem jó.
Ma már több márka is képviseltetei magát gyerekcipő fronton. Amikről én jót hallottam: Elephanten, Siesta, Dr. Siesta, Pablosky, Dr. Leo. Persze ezek mind aranyárban...
Vendég

Boldog Hófordulót Flórának!
Vendég

Sziasztok!

Piroska, Jutta, de izgi, nemsokára babázhattok már ti is!!De jó lesz nektek! Utólag a szülés is megszépül, meglátjátok. Én már nagyon szeretnék szülni még egyszer. De ez még várat magára egy kicsit...

Tiop, nehogy már azt gondold, hogy rosszul tetted, hogy nem vitted oviba. Katinak és Szantrénak teljesen igaza van, ebben a vacak időben Anett legjobb helye otthon van :lol: Gondolom nem haragudott rád, amiért nem mentetek ma oviba :wink: Én is így tettem volna a helyedbe.
Nagyon édes a "nagylányod", ahogy rajzol!! :lol:

Én is valószínű, hogy Siesta cipőt fogok venni. Tényleg iszonyat drágák a gyerekcipők, és felháborítónak tartom, hogy ki ks használják rendesen az embert, mert cipő ugye kell, jó minőségűnek kell, hogy legyen, és az egekbe nyomják az árát, mert tudják, a szülő úgy is megveszi. Ugyan ez van a kismamaruhákkal, 2-3X drágábbak, mint a rendes ruhák. Szerintem ez is mocsokság. Na kidühöngtem magam.

De most éppen kisütött a nap!!Jaj, de jó! :D

Itt van két oldal a naptárból, amit már emltettem nektek, csak hogy lássátok, milyen.

Kép

Kép

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?