Új privát üzeneted érkezett!

Csajok,
köszi hogy megértetek és próbáltok visszaterelni a pozitív énemhez, nagyon jól esik és azt hitem sikeretek van. :lol: :wink:

Sonjus,
nekem a te nyulad jobban bejön, mint a sajátom, nagyon cuki! :lol:

Belluska,
nem tudom hol lesztek, de érezzétek jól magatokat! És még1x nagyon köszönöm a bíztatást, nagyon jól esik.

i.kata

Jajj, reggel erre az oldalra bukkantam, egy egész állatkertet akarok mostmár horgolni :lol:

http://picasaweb.google.hu/bmtimi95/HorgoltFigurK#

i.kata

Beus!
Drága vagy!Jövök hétfőn és drukkolok a picikéidnek! :P

Kata!
Persze hogy biztatunk,hisz hinned kell a kis manókban! :P

Sonjus!
Egyszerűen irigykedek a nyúl miatt! :wink: Ügyes vagy nagyon és egyáltalán nem csálé!
++++++++++++++++++++++++++++Babaragacsok mennek!

Hbzs!
A napfelkelte egyszerűen lenyűgöző!!!!!! :P Álomszép!

Győrbe utazunk a barátainkhoz vasárnap jövünk haza! :D

phpBB: Kép
belluska

Belluska!
Örülök, hogy tetszik a kép! 8)
Érezzétek nagyon jól magatokat a barátaitoknál!!! Hétfőre azért jöttök már vissza, mert Katával várjátok a locsolókat, Barnus pedig locsolkodni megy? Régen raktál már fel róluk képeket! Nincs ilyen húsvéti készülődős? Szívesen megnézném őket! Vagy majd a hétfőieket! :D

Kata!
Nagyon örülök, hogy most már ismét pozitív vagy!!! Ez illik hozzád! :wink: :D Az állatkerthez pedig drukkolok - ahogy elnézem, lesz mit csinálnod a babák érkezéséig! :lol:
hbzs

Hbzs!
Köszönjük,igyekszünk "lazítani" majd!Nem,azért jövünk haza,mert itthon is mindennel elvagyunk maradva!Igazából bevallom nem szeretem a locsolkodást,de azért Barnim biztos átmegy a szomszéd kis barátnőjét (aki 6 nappal fiatalabb tőle) megöntözni! :lol: :wink: Na meg engem persze! :lol:
Sajnos nincsen húsvéti készülődős fotó,a tojásfánkat is csak most fejeztem be nemrég.Kicsit most minden olyan rohanva történik körülöttünk!De ígérem majd teszek fel képet! :wink:
Most végeztem a bocisüti csinálással!Isteni! :D

Vigyázzatok magatokra,főleg kismamik!!!!!!!!!
Hétfőn jövök "ellenőrizni"! :lol:
Puszi nektek! :P

belluska

Belluska!
Hú, ez a bocisüti is jól hangzik! :D Kép, recept van? :wink:
hbzs

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

Kép

i.kata

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek :wink:

Drága Kata hogy vagy a mai napon?
beus84

Drága Lányok!
Áldott húsvéti ünnepeket kívánok mindnyájatoknak!

Kép
hbzs

Beus,
hát, sajnos nem valami jól. De nem ecsetelgetem, nem akarom rátok ragasztani a rossz hangulatomat.
Nagyon drukkolok hétfőre :wink:

i.kata

Kata, tudod, hogy én a végsőkig bízok a kicsikéidbe, és persze benned is!
Sikerülni fog!

Sonjus hogy vagy? Hogy telnek a napjaid?

Csajszik???

Húúú már alig várom a holnapot, végre én is meg kaphatom a manóimat:)Olyan rossz ez a hétvége számomra, semmit nem tudok róluk...Hétvégén is nézik őket?
beus84

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy így "ismeretlenül" rátok török! Szoktalak olvasni Titeket, bár mi a Kaáliba járunk ill. most volt csak az első konzi!

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy tényleg a nyári hónapok rontják a lombik esélyeit???
Nekünk azt mondták, hogy pont nyárra lenne aktuális a miénk, de nem javasolják, mert a nagy melegben romlik a spermiumok minősége! Ezért szeptemberre időzítik!

Hallottatok már valami effélét???

Gratulálok minden kismaminak és leendő kismaminak!

Kellemes Húsvétot!
gigibp

Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánok mindenkinek! :P
Kép

Kata!
Tarts ki!!!!!Sikerülnie kell!!!!!
++++++++++++++

Beus!
Holnaptól már veled lesznek a babók!!!!!! :P Minden rendben van velük tuti!Puszi!!!!!

belluska

Gigi!

Sok sikert nektek a folytatáshoz!!!!!
Hallottam már ezt a nyári verziót én is,de nekem voltak egyidejűleg lombikos társaim nyáron, akiknek sikerült a meleg ellenére!
Mielőbbi babásodást kívánok! :P

belluska

Bellus! Köszi a választ! Elbizonytalanodtam...
Lehet, hogy rá kéne beszélnem a dokit, hogy vágjunk bele most???
gigibp

Sziasztok!

Beus,
holnapra mennek a giga drukkok. Nyugi, biztos rendebn van minden a picikkel :lol:

Belluska,
igyekszem, igyekszem.
Remélem jól telt a hétvégétek!

Gigi,
én is hallottam, hogy a nagy meleg nem túl jó a lombikhoz, de szerintem ez egyénenként változhat. Drukk a babásodáshoz!

i.kata

Gigi!
Aztán eszembe jutott,hogy persze itt nálunk is akik már babáznak(Minnie,Kriszta,Gabó) is nyáron lettek kismamik!

Kata!
Köszönjük,igen jól telt,de nagyon kifáradtunk! :lol:
Katámat nem lehetett "kiütni" még este 11-kor sem,pedig nem aludt aznap délben.Már a többi három gyerkőc rég aludt,míg ő kártyázás közben asszisztált nekünk. 8) Aztán persze az ölemben elaludt...! :lol: Ma is azért indultunk haza előbb,hogy a kocsiban az alvásidőben legalább aludjon valamennyit,mert ott nem aludt volna.De jó volt! :D

Katám!Őszintén!Teszteltél már?Mert remélem nem az miatt vagy kicsit bizonytalanabb! :roll:

belluska

Köszi a válaszokat csajok!

Akkor lehet, hogy mi is megpróbáljuk nyáron!!! :D
gigibp

Sziasztok!

Bocs, hogy idepofátlankodom, csak I.Katinak üzenném, hogy:

Nagyon-nagyon szurkolok nektek, hogy végre megérkezzen hozzátok a kis csodátok! Ezer puszi és mega-giga drukk! Ja, és küldök nagyon sok babaragacsot!

rodina74

BOLDOG NYUSZIT SOK-SOK PUSZIT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

Kép

Kata!
Csuriba kezem-lábam!!! Nagyon cuki a nyuszid... :P
Kitartást! Mennek a babaragacsok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sonjus!
Szuper a nyuszid! :)
Neked is mennek a babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Belluska!
Sok puszi a gyerkőcöknek! Engem is érdekelne a sütid receptje, biztos isteni fincsi. :D
Tudod, most már nasizhatok... :wink:
Április 12.-én megyek ellenőrző terheléses cukorra, ha az jó lesz, akkor már habzsolhatom én is a sütiket ezerrel... No, nem mintha az elmúlt hetekben nem ezt tettem volna... :oops: Remélem nem lesz ennek böjtje... :?

Hbzs!
Szia!!!!!!!!!!!!! :P

Többieknek!!!
:P :lol: :D :P :D :lol: :P

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Beus!

Mennek a drukkok neked és a manóknak hétfőre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
De jó,hogy jöttél!De semmi beszámolót nem kapunk a kis királylányról! ?:cry: :cry: :cry:
Küldöm a süti receptet! :wink: Reméljük minden oké lesz a cukor értékeiddel!

belluska

Rodina,
köszi a drukkokat! Meglestem ám az UH képedet, és szívből gratulálok! :wink:

Belluska,
de igen, teszteltem... :cry: Tudod, úgy vagyok vele, hogy én szívesebben számolom a napokat a peteéréstől, aminek holnap lesz 2 hete. Ha babás lennék, már mutatnia kellene, de semmi és végtelenül csalódott vagyok.
Kata egy igazi örökmozgó, nem is maradhat ki semmiből. :lol: Gondolom a kocsiban bepótolta a tegnap elmaradását. :lol:

Minnie,
mesélj kicsit Natiról, olyan jó lenne, ha néha lennének kismami beszámolóink is.

i.kata

Kata!
Megéreztem,hogy teszteltél,de tudod azért a tesztelés rendes időpontja a mérvadó és még ne legyél csalódott.Kérlek szépen!
Nagyon bízok még mindig a sikerben!

belluska

Belluska,
hidd el, nagyon igyekszem, folyamatos kuzdelemben vagyok magammal...

i.kata

Sziasztok lányok:)
Hát én már nem igazán tudok aludni.
Szerintem ma nem fogok tudni nektek írni, mert nem nagyon akarok gépezni, de ki tudja:)
Már alig várom a 6 órát, hogy induljunk:P

Belluska úgy hiányoztál!!!! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
Gyerkőceidet puszikálom:):)

Minnie olyan jó hogy jöttél:)hogy vagytok?

Kata én még mindig mindig tele vagyok bizalommal feléd,és nagyon nagyon drukkolok neked!!!!

Ölelek mindenkit!!!!!
beus84

jaj elfelejtettem mondani, képzeljétek már egy hete úgy tompán fáj a fogam, fejem, fülem vajon mitől lehet ez!!!??
És vajon melyik fájat, hát nem tudom csak kicsit elkeserítő.
beus84

Beusom!
Nem csodálom,hogy ilyen korán keltél és nem bírtál aludni! :wink:
Azért írjál majd nekünk!
Gondolok rád sokat! :P
Ez a fül,fej,fog fájás nem tudom mitől lehet.Mert ha nem folyik orrod és nem vagy náthás,akkor reméljük csak valami kóbor dolog,de nagyon vigyázz magadra,illetve mától magatokra.

Kata!
Persze tudom,hogy nagyon nehéz!

belluska

Beus!

Ez tök jóóóóóó, hogy Húsvét hétfőjén kapod vissza őket! Küldöm drukkjaimat, csak nehogy egész nap csuklanod kelljen, mert mindenki rád gondol! :D

Kata!
Pozitív energiákat áramoltatok feléd és babócád felé!!! Millió babaragacs!

Sok vagy kevés (ki hogy szeretné) locsolót kívánok nektek!

Puszka
gigibp

Gigi!
Nekem sikerült a nyári lombik. :)

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Kicsit elutaztunk húsvétolni Zalaegerszegre, hogy pihenjünk egy nagyot a hosszú hétvége alkalmából. Sajnos sehogy nem tudtunk netet szerezni, így kénytelenek leszünk újítani, és majd fütyis-netet beszerezni. :)
De most, hogy végigolvastalak titeket, kicsit elszontyolodtam. Kata, ne legyél ennyire kishitű, hiszen olyan sok dolgot csináltál már! Én is mindig bepörgök, amikor "akció" van, és tesztelnék ezerrel, és pont én is így voltam mindig, hogy peteéréstől számítom a napokat, de olyan sokszor olvastam, hogy később lett pozitív az a fránya teszt... A másik, hogy a lombikos tízparancsolat "legrosszabb" pontjait nem tartod be - nem tesztelünk, nem olvasunk utána semminek (korábbi terhesség). Nincs egyforma terhesség, legalábbis azt mondják. Próbálj nem pörögni, kikapcsolni!!!!
Beus, veled érzek, legalább annyira izgulok, mint te!!!!!
Sonjus, megadrukkok tőlem is mennek ám!!!

Megnéztem Kata horgolásos oldalát, és én egyből olyan irigy lettem - hogy mennyi helyes figura van ott... Hogy kell horgolni????????????????

Tudom, lekéstem a húsvétot, de van sok vasárnap előttetek, és aki IR-rel küzd, annak gyors dobok egy túrótorta receptet, ami liszt nélkül készül, fruktózzal. A túró lassan szívódik fel, tehát tökéletes egy uzsira.

Hozzávalók:
50 dkg túró
1 zacskó vaníliás pudingpor (főzős)
1 db citrom
3 db tojás
15 dkg cukor (v. 10 dkg fruktóz)
3 dkg vaj (ki lehet hagyni)

Elkészítés:
A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral. A vajat megolvasztjuk és belekeverjük a tojássárgájába. Habosra keverjük. Utána beletesszük a pudingport és a citrom reszelt héját, valamint a fél citrom levét. Jól elkeverjük. Végül belekeverjük a túrót. (Én tettem bele a Sparban kapható citrushéj-keveréket is).
A tojásfehérjéből kemény habot verünk, óvatosan az előző masszához keverjük. Tetejére csokiszórás Mmmmmm....
Kivajazott, lisztezett tepsibe/tortaformába tesszük és 50-60 percig 180 °C-on sütjük.

Kb. 8 szelet lesz belőle

Ölelek mindenkit, és hiányollak innen SALYGABÓÓÓóóó!!!
babszi

Sziasztok!

Írtam Beusnak sms-t, minden rendben van velük, 2 blasztót kapott vissza és 2 kis törpe ment a hidegbe is. :lol: Azt írta holnap lehet jön netezni.

Babszi,
ha csütörtökön is nega lesz a tesztem, akkor ugye nem haragszol meg, ha most elhalasztjuk a nyulat? Nem hiszem, hogy akkor lenne erőm ilyesmivel bíbelődni. :oops:

i.kata

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt az ünnep?!

Kata!
NEM FELADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SIKERÜLNIE KELL!!!!!!!!!!!!!!
Drukkkkkkkkkkkkkolok nagyon nagyon!!!!!!
Ölellek!!!!

Beu!
Már nagyon vártam híreket rólatok!Gratulálok a szép eredményhez!
Két kis 'nyuszinak" szoríítok,hogy ügyesek legyenek! :D
Kép

Sonja!
Minden nap eszembe vagy!!!!!!!!Annyira nagyon szeretném ha sikerülne!!!!!!!!!!!!!

Többiekre is gondolok!Ne haragudjatok,hogy nem írok mindenkinek! :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Kata!

EGYÁLTALÁN nem bánom, hiszen úgy egyezkedtünk, hogy vagy te, vagy én legyünk babásak ... Sonjus csinál nekem szerencsehozó nyuszit, te meg születési nyuszit (vagy mást, mert annyira jó oldalt tettél fel...), és mert úgyis ikreket rendelek az intézetben. :) Amúgy pedig LAZÍTS, kapcsolj ki, sodródj, mint korábban beszéltük!!!Nyugi, nyugi!!!
babszi

Beus!
Nagyon gratulálok a két kis csöppséghez!!! Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!! :wink:
Már biztos megkérdezted az intézetben, de azért válaszolok a kérdésedre: szombaton be szoktak menni a picikhez, de vasárnap magukra vannak hagyva. Nekem is pont beleesett a hétvége, amikor a picik fogantak. De egyébként nem vagyok biztos benne, hogy ha hétfőn szívják le a petesejteket, akkor minden nap megnézik őket. Talán Kata és Sonjus tudják. Ugyanis minél kevesebbet zavarják őket, annál jobb. :D
A fog-fej-fülfájásod szerintem valószínűleg kisugárzás lehet egy kissé gyulladt helyről a többibe. Nekem a torkom szokott úgy fájni, hogy a fájdalom kisugárzik a fejembe, az állkapcsaimba és a füleimbe. Remélem, mielőbb minden baj nélkül mielőbb megszűnik majd!!!!
Most pihenj sokat! Mennek a drukkjaim!!! :D

Ggbp!
Én is azt hallottam, hogy a nyáriak kevésbé sikeresek, de nem tudom miért, s én nem is igen törődnék vele, s az biztos, hogy emiatt nem halasztanék. :roll: Írsz majd egy kicsit arról, miért váltottál?

Minnie!
De jó, hogy benéztél!!!! :D Hogy vagytok? Én is szívesen hallanék rólad, meg a többi kismamáról és anyukáról gyakrabban!!! 8)

Kata!
Nagyon sajnálom, hogy már teszteltél és negatív lett! :( De én is nagyon drukkolok továbbra is nektek, s nagyon bízom benne, hogy ez csak "téves riasztás" volt, s hamarosan kiderül, hogy babá(ka)t vársz!!!!!! :D
hbzs

Jó reggelt lányok:)

Ancsa ettől a képtől amit fel raktál, könnybe szökött a szemem:)köszönöm.

Kata.Ameddig tegnap feküdtem fent volt velünk az a néni / sajnos nem jegyeztem meg a nevét/ de biztos tudod kiről van szó.
Ő azt mondta, hogy volt már olyan hogy lányok teszteltek, és végig negatívot mutatott a teszt,viszont a 2. héten mikor pont kellett tesztelni, akkor pozitív lett.Én még mindig hiszek bennetek!!!

hbzs köszönöm a válaszodat. Hát a 10 manóból 4 blaszto maradt, a legerősebbeket megkaptam, a másik kettő picit gyenge, de állítólag azok is jók.

Babszi, köszönjük a receptet, ki fogom próbálni:)

Belluska, hogy telt a hétvégéd? Ölellek!!!!

Olyan furcsaságot éreztem tegnap , beülti után egy 10 perce. nem is tudom, hogy írjam le, olyan volt mintha valami megcsípett volna a méhembe. Nem tudom hogy mitől lehetett.
Nem tudjátok, hogy a blasztonak mennyi idő a beágyazódása?
beus84

Beus!
Nagyon mennek drukkjaim!Pihenjél sokat!!!!!!
+++++++++++++++++++
Jól telt köszönjük szépen! :wink:

Puszi mindenkinek! :P

belluska

Sziasztok!

Beus! Örülök a két csöppségednek és a fagyisoknak is :) Drukkolok neked nagyon, sok babaragit küldök!!!

Kata! Ne add fel, nekem is mondták, hogy van akinek ET+16-on lett csak pozitív a teszt ;) Babatapik mennek és a drukkjaim is!

Köszönöm mindenkinek a rám gondolást, egyenlőre folyamatosan őrlődöm és vívódom, percenként más gondolok, miközben nem is vagyok ideges és feszült, csak úgy cikáznak a fejemben a dolgok. :?
Olyan furán feszült végig a pocakom, de talán már múlik.
Halvány segéd lila fogalmam sincs hogy mi lesz, de úgy még nem volt, hogy ne lett volna valahogy ;)
Köszi tényleg MINDENKINEK, aki drukkol :)

Ez az utro egy kicsit kiborít odalent, mert ugyebár nem szívódik fel tejlesen és lassan úgy érzem magam mint egy fogpasztás doboz :roll: :oops: :lol: Nem vagyok mostanság jó társaság, mert csak nézek ki a fejemből :) és az idő is sz.r :?
Lányok! Azt mondta a Tanár úr, hogy a házaséletet is mellőzni kell! Szerintetek meddig? :oops: Szerintem jobban bírnám a várakozást, ha ez nem lenne tiltva :)
sonjus

Beus,
fent a Marika szokott lenni, ő is nagyon kedves.
Az a csípés remélem az volt, amire gondolok. Nem mondtak valami olyamsit, hogy már elindul kifelém a blasztó a burokból?

Sonjus,
házaséletet legalább a tesztig mellőzni kell...

i.kata

Kata, nem mondtak ilyet. Amikor taliztunk akkor mutattál nekem egy képet a blasztodról, az enyém is olyasmi volt, de az biztos, hogy nem volt megvágva úgy ahogy a tied.
Nem tudom, hogy mért nem segítettek rá egy picikét.

Miért te mire gondolsz arra a csípésre?elég érdekes volt.
beus84

Lányok az ugye nem baj, ha nem folyamatosan fekszek, hanem néha üldögélek is?meg a lakásba sétálgatok?
beus84

Lányok! Az mit jelent, hogy ICSI beágyazódást elősegítéssel?
sonjus

Beus! Szerintem kel egy kis mozgás! A méh vérkeringése fontos a beágyazódásnál!
sonjus

Beus,
hát, én arra gondoltam, hogy már jól belédcsimpaszkodott valamelyik kis törpe :lol: Szerintem nyugodtan sétálgass finoman, de ne lépcsőzzél! Ezt a végést szerintem nekünk sem csinálták az 1. lombiknál.

Sonjus,
Az ICSI az, amikor a spermiumot nem eresztik össze a petesejttel, hanem befecskendezik a petesejt belsejébe.

i.kata

Kata! azt tudom, hogy mi az ICSI :) , csak most olvastam a papíromon, hogy beágyazódás elősegítéssel (vagy valami ilyesmi) :) ez lehet az a vágás?
sonjus

Sonjus. Olyan vágást én úgy tudom, hogy csak a blasztocisztán tudnak csinálni.Aztán ha hülyeséget mondtam, akkor bocsánat :oops:

Kata köszönöm a tanácsodat:)
beus84

Sonjus, Beus,
a beágyazódást az Assisztált Hatching segíti elő, az a lézeres bemetszés. De Beus, azt szerintem mindegyiken lehet, nem csak blasztón. Mert én direkt rákérdeztem azokra a számokra, amik az embrió képe alatt vannak és T. úr azt mondta azok a vágás méretei.

i.kata

Akkor ezer bocsánat:)
Bocsi Sonjus.
beus84

Sonjus!
Az az elősegítés szerintem is az asszisztált hatchinget jelenti, s nem függ össze azzal, hogy ICSI-vel vagy hagyományos módon készültek a kicsikéid. Ezzel segítik elő, hogy könnyebben kibújjon a kis embrió a burkából. :wink: (Nálunk is végeztek AH-t.)
hbzs

Köszi az infókat! Nem mintha nem lenne mindegy, csak olvastam a papíron! A lényeg, hogy sikerüljön ;)
sonjus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?