Bettyna,
ez fantasztikus hír!!! Gratulálok! Nagyon kitartó vagy és meg is lett az eredménye!
Én is ezen "dolgozom", hogy újra legyen annyi tejem, hogy táp nélkül meglegyünk. Én is a 2. More Milk kúrámat nyomom
Hogy érted azt, hogy amikor befejezted, akkor érezted a hatást? Megetted az egész dobozt és utána lett elég tejed? Nem kellett újabb doboz? Én is minden szopi után fejek (6-szor), meg eszem-iszom eleget, próbálok lazítani és valóban jobb nálunk a helyzet (esti forró fürdőknek köszönhetően), de még mindig nagyon ingadozó a tejhozamom
Egész napi adagjában 100-as ingadozások is vannak - hol jobb, hol rosszabb napok!
Dius,
Barnus nagyon gyarapodik, heti 150-200g gyarapodás az átlag, a múlt heti 400 felettitek nagyon sok!!!
A mostani 270g sem kevés, szóval én nem aggódnék a helyedben, nem éhezik Barnus, az tuti!!! Rengeteg tejed lehet és nagyon ügyesen szopiztok, ha ennyit gyarapodik, nagyon hamar belejöttetek!
Saját és barátnők tapasztalata: ha egyszer elkezded a tápot adni (rendszeresen), akkor nincs visszaút! A melled nem fog többet termelni! Szóval ha csak egyszer-egyszer adsz, az nem katasztrófa, de ne rendszeresítsd a dolgot, mert akkor mindig ki kell egészítened. Nem lehet, hogy csak nagyon fáradt este és nyűgös? Vagy a pocija fáj és büfiznie kellene? Jó, igaz, ha 60-at még megevett, akkor éhes volt még, de cumisüvegből könnyen túl lehet etetni a babákat! Inkább ahogy a többiek javasolták, újra cici és legközelebb lesz elég tej (állítólag 3-4 nap és beáll az új igényre a tejtermelés).
Mihamarabbi jobbulást a kis betegeknek!
Rólunk:
Dávid sokab bukik és pocakfájós. Kaptunk sűrítőt, de csak éjszaka használom, akkor is a javasolt adag alatt adok, de most pl. 3-kor evett, azóta altatom és át kellett öltöztetni, annyit bukott!!! Őrület!
Nem lehet szegényt letenni a kiságyába kaja után, mert sok visszajön. Érdekes, napközben alig bukik - nem értem. Nálatok volt ilyen probléma? Mikor növi ki? Vagy lehet, hogy a pocakfájása miatt rándul össze a kis gyomra és löki vissza a kaját? Espumisan-t használunk most meg homeost, de nem sokat ér! Vagy nekem kellene másképp táplálkoznom? Én sem iszok tejet, mert attól kiütéses lett szegény, meg tojást sem, másra nem vettem észre, hogy allergiás lenne.
A pocakfájásának jobb a hason alvás, mióta így altatjuk, sikerül napközben és éjszaka is jókat aludnia (korábban alig aludt napközben). Ez is hatalmas előre lépés, ami a szopizásának is jót tett. Na megyek, megpróbálom letenni, hátha sikerül még aludnunk...
Gabesz