Új privát üzeneted érkezett!

Ani!

Kristófnak Boldog Szülinapot kívánunk!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Josi,jesszusom :cry: .Ez tényleg nem normális :cry: Szegény kislány :?

Kép

Kép
lidike

Dadomi:hát nem semmi szomszéd,hmmm fasírt főzivel asszem nekünk is jó lesz holnap :wink:

Josi:hát ne semmi a csaj.Mit szólna akkor ha nem csak reggel kellne fel ,hanem éjjel is többször.
Szegény kislány...... :cry: :cry: :cry: :cry: Gondolom annyi esze meg nincs hogy ha fel sír és esetleg maga mellé teszi ,talán visszaalszik.

Ildi:ti Szökszárd melik végin laktok :twisted: 5.sz iskola körül vagy a város felé esetleg Szölőhegy felé??
Dadomi a házidokink felé azt tudom,majd ha nyár lesz tudunk talizni a városban.Ilyen hidegben ,jáj nem lehet sétálni.
Kár ,hogy nem tavaly csatlakoztam a Berni a Mérey elején lévő oviba járt.Akkor tudtunk volna többet talizni.

Emma:szerencsére nincs lázunk.
Befordulnék ott is ,ahol nem kéne.

Na megyek ,mert felébredt a főnököm :D
berni611

Lányok rólam többet megtudtok az iwiw-en
Ani ismerősei között. ifj.E- vel kezdődik a nevem és persze a tartózkodási hely Szekszárd
berni611

sziasztok

Köszönjük a köszöntéseket :D
Szerencsére semmi komoly,csak náthás...hétfőn azért vigyem vissza,megnézi,hogy kedden megkaphatja-e a szurit.
Nagyon elvan ma Kristóf játszik a játékaival...a Villám Mcqueen nagyon jó,jól megy...kapott egy távirányítós markolót is,mindenféle hüle hangot ad-na,azt vissza kellett vinni,mert nem ment. Kicserélték,ez most jó. De olyan édes volt,nem sírt,nem hisztizett,semmi. Mi meg majd felrobbantunk,hogy a fene egye meg,mi lesz,ha már nem lesz ilyen,stb...
Délelött elvoltunk csavarogni,meg sütizni,mostmeg Zoli megy el nemsokára évzáró bulijuk lesz ma...
Na,majd még jövök...
Vendég

Boldog szülinapot Kristófnak!!
Ja, sziasztok lányok!!:-)

Kép
fridus

Sikerült párat visszalapoznom, ahol Timesz rakott fel Olivérrel együtt egy fotót. Csodaszép nő volt....
És pityergek is, mint egy kis pityergős. Mindig ez van mostanában, mióta megszültem, mindenen tudok bőgni...

Kép
fridus

Ne aggódj Fridus, én is.
Meg szerintem a csajok többsége.

Most beszéltem a hugommal, nem hozza Domi szülinapjára a Banditát. :cry:
Szomorú vagyok, de megértem.
Még összeszed valami bacit...és neki nem szabad.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Berni!
Engem kérdezel?Mi a match mellett lakunk,ahol van a gyógyszertár a sarkon...vagy az alibivel szemben,mindenki másról tudja :lol: :lol: .Nehari ha kérdezted előtte és nem válaszoltam :oops:

Nagy hír:Domim tegnap végre elkezdett kúszni-mászni,esetlen még,de nagyon lelkes♥

Kép

Kép
lidike

sziasztok!
Lidike,nem akarlak elkeseríteni :wink: az első egy-másfél év nekem nagyon nehéz volt,most már csak időnként kapok agyvérzést attól hogy mindenen összevesznek,meg az oviból hozott hülyeségek miatt,néha azért jó lenne egy nagyi aki elvinné Őket egy-két napra mert piszkosul ki tudja venni az emberből az erőt amikor szünet nélkül meló-gyerek-főzés-takarítás,és semmi kikapcsolódás...de amúgy van azért előnye is annak ám,hogy összenőttek :wink: pl. el tudnak együtt eszetlenkedni,meg amikor együtt fürdenek,nagyon édesek!szóval van előnye is,hátránya is.azt mondják,iskolás kortól már nagyon jó lesz hogy kicsi a korkülönbség.reméljük nektek bejön :wink: Been,ez az egész heves szívdobogással kezdődött,meg légszomjam volt,aztán egy-két perc múlva jött a halálfélelem,forgó szédülés,remegés,homályos látás,és úgy éreztem,mindjárt elájulok.de a legrosszabb az volt hogy folyamatosan pörgött a szívem,egyre gyorsabban.csak az első injekció után ment vissza a pulzusom 112-ig.és másnap reggelre hatalmasak lettek a kiütéseim is.azóta csak egyszer volt hasonló rosszullét,de közel sem ennyire durva.meg akkor éreztem mellkasi nyomást amikor a terheléses ekg volt.Neked mikor volt ilyen pánikbigyód utoljára?Reméljük soha többé nem lesz :wink:
Ani Kristófjának boldog szülinapot!Füle érjen bokáig! :lol:

Kép

Kép
nettke76

fridus,egyetértek!Nekem is "esetem"volt Timi...Tényleg gyönyörű volt...

Kép

Kép
nettke76

Hahó!
Kristófnak nagyon sok boldog szülinapot!
Kép

Örülök, hogy nem komoly a betegsége, ne is legyen rosszabb!
Nálunk Hanna bekapott valami vírust, semmi hangja nincs, lázas, köhög, náthás... Voltunk dokinál, a miénket helyettesítették (paksiaknak: Mészáros ) :shock: Az idén már nem mehet oviba.
Kriszta, hogy van a kis unokaöcséd? Nálatok mikor lesz szülinap?
Jajj, ezek a szomszéd-sztorik...
:evil: :evil: :evil:
Inkább akkor a legyek meg a birkák.
Nettke, jájj, hát a pánikroham is ilyen... Huhh. Remélem, többet nem jön elő neked ez a nyavalya; nekem utoljára februárban volt pánikrohamom.
Üdv, Fridus, sírásrívás ránk is jellemző, amikor Timeszre gondolunk... :cry: :cry:

been

Jók a nevek, Lidike! Dadomi, nekem a Lilla is tetszik! Hermina se rossz, csak nekem valaki eszembe jut róla... :lol: Nálunk Ármin Rebeka Sára lett volna, de, ha lesz még egy húga, ő már nem Rebeka Sára lesz, mert azóta találkoztam egy Rebekával, akinek a vezetékneve is ugyanaz volt, mint a miénk, és már nem szeretnék Rebekát... :lol:

been

Hát most minden Babanetes kismanó beteg? :roll:

Kép

Kép
nettke76

lidike:ismerem jól a környéket :wink: mi abban aházban laktunk ahol a tragédia történt tavaly,szegény Röni Isten nyugosztalja :cry:

Most egy kicsit messzebb költöztünk.De nyáron mindig a játszótéren vagyunk (focipályás)
Meg ugye oda járunk patikába meg bevásárolni :wink:

Ani:de jó ,hogy kitudtátok cserélni a játékot!
Jobbulást Kristófnak.

Hannának is mennek a gyógysugik!!!

Remélem karácsonyra mindenki meggyógyul Kép
berni611

Ja Josi,telitalálat :wink: !!! Visszaigazoltam :lol:
berni611

Kristófnak nagyon boldog szülinapot!
Vendég

Évi milyen tragédia???? :shock:
Vendég

Ani: felső szomszéd.

Megölte a fiát és utána felakasztotta magát.(nevet direkt nem írom anyukájára való tekintettel csak a bece nevét írtam)
Az ilyet feltámasztanám mindennap és kinok kínja között ölném meg.
Na jó ez kicsit durva ,nem lennék külömb nála,de ezt az érzést váltaj ki belőlem.

Előtte való évben meg aki megvette a lakásunkat öngyilkos lett.
Frankó mi?????Beadta magának a légzés bénitót és az altatót szurit.

De srolhatnám annyi targédia történt abban a lépcsőházban nagyon sokan meg hallatak ez elmúlt 3 évben :cry: :cry: :cry:

Na megyek fürdetni!
berni611

Kristófnak nagyon boldog szülinapot! :)
Vendég

berni nem lehet,hogy kísértet házban laktok?
Brrrrrrrr...nem szeretem az ilyen sztorikat, annyi elmebeteg van az utcán és jobb nem tudni róla (dadomi: vagy épp a szomszédba )
Vendég

Köszi Berni :wink:
Emma azt ugye tudod,hoyg a legszarabb gyerekorvost fogtátok ki :evil: sajnálom,hogy ennyire beteg lett Hanna :( csak Ármin el ne kapja.

Kép
Kép
josi

Josi, azért írtam oda a nevét, mondom, biztos ismeritek Yuyuval ti is... Nem rossz ő, csak szerintem nem jár a földön. Vagy nemtom...
Óóó, akiről írtatok itt a rossz emlékű házzal kapcsolatban, aki öngyilkos lett, Berniék exlakásában, egy fiatal doktornő volt, falumbeli lány... Borzasztó tragédia. Ismertem én is. Nagyon tehetséges volt, sebész egyébként.
Lidike, grat Domi ügyeskedéséhez!
Na, még akartam valakinek valamit, hát nem elfelejtettem... :roll:
Jah, iwiwen mingyá jelölgetek ááám én is, sztem Nettkét is tudom, kicsoda, lenyomoztam egyik nap Dadominál... :lol: 8)
Devcsa, hogy megy a tanulás? :D Mizu Zsombi "apujával", hol tartotok? (Már, ha publikus ) :oops:

been

[quote="devcsa"][ írta:devcsab]dadomi Azt a csúnya címűt csak a ti ilyesztegetésetekre írtam be :lol: Az még majd csak a jövő hava, hogy mi lesz a szakdolim címe.. de ne is kérdezd
Rékababa Hálistennek csak rám ilyesztett a kedves apuka "hirtelen felindulásból elkövetett gyerek elperelési fenyegetés"
De én beszéltem egy ügyvéddel, aki azt mondta, hogy semmitől nem kell félnem, mert ha eddig nem tartott rá igényt (vagyis nem kérvényezte) a körülmények meg nem indokolják , nem veheti el még ha fejtetőre áll akkor se. Most úgynézki van barátnője és ugyebárr így nincs még az a havi két nap se, amit a gyerekére szokott áldozni. (Remálem hamarosan összeházasodnak és csak a pénzt látom utánna :twisted: )

Emma ebbe a postba írtam, nem volt kedvem mégegyszer begépelni. Publikus, engem nem izgat, ő szokta mondani, hogy ez nem tartozik senkire.
Hát ha ezt mind feltudjátok elennem használni csak rajta.
Külömben az a típus vagyok, aki az első jöttmentnek elmondja az egész életét. Nagy titkaim (de még kicsik se) nincsenek.
Tanulás az most kőkeményen, azt se tudom fiú vagyok-e vagy lány.Két naponta nem igazán alszok, sajna csak így tudom megoldani :( Már lazítanék egyet ,de sajna még nem lehet.
Vendég

Emma Holmes :lol: :lol:
mingyá megnézem ám az iwiwemet,hátha megvagy :wink:
Dadomiiiiii!Heeeelóóóóó!Nem jössz?

Kép

Kép
nettke76

Emma::én még beszéltem vele pénteken.Sietett mert ment Mentőzni.Fura csaj volt,de aranyos.

Devcsa:szerencsére eltudtunk költözni ,de hát Edit.......kicsit nehezen emészettük meg a párommal ,mert mi bolgokog voltunk(vagyunk) abban a lakásban.

Josi:nagyon csini anyuka vagy -na nem udvarolni akarok :lol: -de tényleg.
Csilla és Noémi nagyon szép ,a párodnak asszem fájhat majd a feje.

Ma megnézem a "Hal a tortán "müsort :twisted: kiváncsi vagyok ,hogy mit fog mondani a B.Margit a pösze Sylvikének meg a gülücsiga szemű Rékácskának. :twisted: :twisted:
berni611

Nyomozgatunk ,nyomozgatunk :twisted: :lol:
berni611

Bezzeg az iwiwen má megen züllessz :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Gülücsiga :lol: :lol: hát ez nagyon jó kifejezés :lol: Közületek mindenki fent van iwiwen?kutatok ám.... :lol:

Kép

Kép
nettke76

Nettke:fent ám biza :twisted:

Mé ,hát nem olyan mint egy csiga akit megijeszettek :lol: azt úgy maradt .Fúú de csúnya vagyok.........
Én sem vagyok egy matyó hímzés,de lagalább kultúráltan tudok viselkedni ,főleg ,ha meghívnak vacsorára.
na ez vágta ki nálam a biztosítékot :evil:
berni611

Nettke:én már hagytam magam után nyomokat ,jhogy könnyebben megtalálj Kép
berni611

Én is fenn vagyok.
Ha valakinek szüksége lenne egy príma kis takarítóra szóljon, jó pénzért bérbeadom, (hozománnyal rendelkező lányos anyukák előnyben!!!!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 09:35-kor.
Vendég

Devcsa:Berni szerintem túl idős lenne Zsombihoz :lol:

Olyan édesek amikor segítenek :roll:
berni611

Na lépek ,mert kezdődik HAL A TOTRÁN :twisted:
berni611

Berni :lol: :lol: mindjárt megnézem,meg láttam hogy Been igazából Emma,Josi pedig Judit,ugye?Devcsa,téged hogy bírlak lenyomozni? :wink: de ki az a Dadomi??? :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Zsombi de édes!kis apróság :)

Kép

Kép
nettke76

Nettke drága, leskelődök ám! Múltkor itt volt piálás, most meg az iwiw-en :D De ott szalonnát is sütünk ám! :P :P Meg büdi hagymát eszünk, meg rohadó mandarint :D
Kész a hálónk, már a bútorok visszakerültek, de a ruhákat már nincs erőm ma bepakolni, majd holnap. Meg a lurkóktól nem is igazán lehet csinálni semmit, pörögnek ezerrel...
Na megyek vissza megnézni a züllött bandát az iwiw-en :D
Ja, Berni, a Réka gülüszemeit én is ki nem állhatom :shock:
Devcsa! Kitartás, tudom milyen nehéz most neked, de ha túl leszel rajta, utána jó lesz ám!!! Én nagyon bírom, hogy végre nem kell karácsonykor tanulnom!
Emma! Nekem is vannak olyan nevek, amiről valaki eszembe jut! És nem biztos, hogy kedves az illető... Na akkor már a név sem tetszik :wink:
Cseriani! Tortát kérünk ám!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Te exszomszédasszony! iwiw-en megírtam, hogy kit is rejt a Devcsa név :)

dadomi

Devcsa! Zsombi port törölget, Dominikom porszívóz, együtt kiadjuk őket bérbe jó pénzért. Hm, mit szólsz hozzá? :lol: :lol: (gyámügyisek egyéb pszichológusok kussss!)

dadomi

Megvagytok már ketten :wink: most lépek mert durva állapotok vannak a fiúknál :evil:

Kép

Kép
nettke76

Dadomi Én benne vagyok. Exclusive szolgáltatás. :D :D :D
berni Nem gond, ha idős,legalább tapasztalt. Vagy egy rosszcsont barátot, tudok ajánlani a fiadnak,a név megjegyzéssel nem lesz gond. :lol:
Vendég

Lidike, téged hogy találhatlak meg iwiw-en?

dadomi

Jókat nevetek itt magamban :lol: kit hogy hívhatnak.
Noéminek már hőemelkedése van :? nem tudom milyen éjszakánk lesz........
Drága édes Zsombi,most még milyen lelkesek tudnak lenni. Csilla is pakol ám,ha látja tőlünk.
Köszi Berni,apának már most fáj a feje,szokta is mondani,hogy ideje letenni a vadászvizsgát :lol:

Kép
Kép
josi

Képzeljétek, kaptam egy belépőt a Munkácsy kiállításra :lol: :lol: :lol: Nagyon meg szerettem volna nézni, de elég húzós az ára, erre tegnap kaptam egyet ajándékba!!! :lol: :lol: Szóval megyek majd művelődni :wink: Valaki velem tart? Bár ajándék meghívóm nincs több.

dadomi

Halihó!
A végét láttam a halatortánnak, ritka ellenszenves banda volt most, Bangó Margit magánszáma jóvót, nem tudtam mi a baja, de majd neten visszanézem, min akadt ki ennyire. Gülücsiga... :lol: :lol: :lol: Hátélleg.
Josi, remélem, Noémi nem lesz betegebb! Hát, apátok tegye le mihamarabb azt a vizsgát, mert naggyon gyönyörűek a lányaitok! :-)
Devcsa, nyugi, nem lesz semmi gáz, gyerektartást fizessen a jóember oszt szevaszka. De nagyra nőtt már Zsombi, és hogy takarít! Énárminom is ilyen, a porszívót cimbálja, mászik vele asztal alá, alapos nagyon, meg a kissöprűvel mászkál, mint Zsombor... Csak tartanák meg jó szokásukat. De nem fogják...
Berni, Edit tényleg fura csajszi volt, voltak pszichés gondjai is úgy tudom, de nem gondoltam soha, hogy ez lesz a vége...
Cseriani, neked ilyenkor már megvolt Kristóf 4 évvel ezelőtt! Én meg negyed órás fájásokkal néztem az Apám beájulna c. műremeket...
:lol:
Nah, felmegyek az iwiwre, megnézem, mi a helyzet... 8) :lol:

been

Hú, de jó lesz neked, Dadomi! Én szívesen veled tartanék, ha nem változnának 5 percenként a programjaim... :evil: Már senkinek semmit nem tudok ígérni, hiszen nem érek oda sehovase. borzasztó. Mindig közbejön valami. Hol lesz egyébként?

been

Emma! A Művészetek Házában van már november vége óta. És egész a szülinapomig (márc. 8.) lesz folyamatosan! Gyere less meg az iwiw-en :) Nagyon víg a társaság már! :lol:

dadomi

Megyek! Mámint az iwiwre. :wink:

been

Boldog fájásévfordulót BeenEmma! :lol:

Kép

Kép
nettke76

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Köszi!!!
Te simán szülted a fiúkat? Írtad, h a Kissdoki a másodiknál nem volt jó passzban, remélem, azért nem szenvedtetett meg nagyon!
Visszaigazoltalak egyébként, Évát :wink: meg bejelöltem! Nagyon szép család vagytok, Berni! Nettke, te meg tegyél még fel képeket! :wink: :D
Dadomi meg úgy jön le nekem, mintha az üzenőfalon saját magával beszélgetne holmi játszóterekről meg kóbászokról... :wink: :D :D :D

been

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?