Donika
Nem tudom mondták-e neked ezeket, inkább leírom
Szopi elött érintsd meg a mellbimbóddal az alsó ajkát, arr automatikusan eltátja a száját. Ha esetleg mégsem tátja ki eléggé , akkor várd meg amíg elkezd sírni, akkor nagyra tátja majd.
Amikor pedig a melledet a szájába rakod, akkor ne te mozdulj felé, hanem az ő fejét mozgasd a cici felé. Magyarul amikor tátva a szája, akkor a kezeddel egy gyors és határozott mozdulattal odatolod a fejét. A barátnőm konkrétan azt mondta, hogy amikor neki megmuatták korházban, hogy hogyan kell ezt csinálni, akkor azt hitte, hogy gyerek tarkóján fog kijönni a melle.
Szóval tényleg nagyon határozottan kell
Hajni
Nem bántásból írtam a napirendet! Szerintem mindeki úgy él, ahogy neki kényelmes, ha neked így jó, akkor jó és kész!
Nekem is jó lenne napirend nélkül is, de Balázs elég stabilan beállt a hat órás kelésre és a napi 2x alvásra és ez eléggé beütemezte a napot is, mostmeg már megszoktam, hogy mi hogy van
Bár néha ebéd után ülök egy kicst bambán, hogy na most mit csináljunk... ja, most jön a séta!
Mondjuk hónapokba telt, mire rájöttem, hogy felettünk lakó hatkor kel és a wc lehúzásra ébred a gyerekem
és már nem alszik olyankor vissza. Szóval inkább a szomszéd alakította ki a napirendünket
Bár mostanában töbnyire fél hétig durmol Balázs. Lehet, hogy új állása van a szomszédnak és késöbb is ráér kelni
A kedvenc kishisztim az, amikor elindul valamiért, de útközben kitalálja, hogy messze van, úgyhogy hasravágja magát és belezokog a padlóba
És ezt képes úgy is előadni, hogy hozzám indul és 10 centire tőlem veti magát hasra. Szegénykémet, ilyankormindig kinevetem, de csak halkan, hogy sérüéjön az egoja nagyon
Ilyankor mindig mondom neki, hogy ne hisztizz, állj fel szépen és akkor felveszlek. Erre rámnéz, megteszi nyafogva a maradék 10 centit, felkapaszkodik állásba a lábamon és nyújtja a kis kezét, hogy akkor vegyél fel. Zabálnivaló