Új privát üzeneted érkezett!

Lidike! Te is Ildi vagy? :D Mi a város másik felén lakunk, a Bottyánhegyen. Biztos minden rendben lesz a 12 hetes UH-n!!!
Josi! Tegnap elfelejtettem, így ma pótlom, boldog névnapot!
Devcsa! Neked pedig utólag is boldog születésnapot! Azt tudod ugye, hogy szemtelenül fiatal vagy? :wink: Jó kis csomagot hozott annakidején a mikulás anyukádnak, biztos nagy csizmát rakott ki, hogy belefértél :P :lol:
Nettke! Szabin vagy még?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Halihóóó!
Jajdejó, Enikő már forog! Nagyon ügyes lányka!Remélem, ma sem érzi majd az oltás utóhatását.
Hahh, pont ezt akartam én is: alapítsuk meg a "mindenkinekazfájamialeggyengébb" :P topikot! Csatlakozom... Hajnalban nekem is fel kellett kelnem gyógyszerért, és úgy vagyok én is, mint asszem Berni írta, hogy a hányásig és ájulásig tud fokozódni. Jajj, Nettke, de jót röhögtem mámeg a praktikádon! :lol: :lol: :lol: De a fejenállás se rossz, Yuyu... :lol: Anyud tényleg fejenáll? Hát, nemtom, tán ki kellene próbálnom. De állok fejen én eleget a kölkek miatt végülis... :D Nekem még az esik jól, hogyha a férjem megfogja két oldalt a fejemet és szorítja, mintha satuban lenne a fejem, értitek, és akkor addig nem fáj... Én nem tudok olyan erősen szorítani, azért ő. Csak egyszer ki ne ugorjanak közben a szemeim... 8)
Hanna nálunk is náthás és torokfájós és hőemelkedéses, úgyhogy Berni, követjük a példátokat, mi is visszaestünk... 1,5 hete hagyta abba pedig az antibigyót. Meglátom, ma mi lesz vele, aztán, ha lázas lesz, holnap viszem a dokinénihez. Josi, hát már kikeveredhetnél ezekből a nyavalyákból, örülök, hogy azért már jobban vagy... Gardrób nagyon jóóó ötlet!
Dius, a bajai fősulira jársz? Oda járt Timesz is... Ez lesz akkor az első vizsgaidőszakod? Hajrááá! :lol: Vigyázz azért magadra...
Dadomi, mihelyzet? Cseriani? Készültök már Kristóf szülinapjára? Mi úgy döntöttünk, jövő hétvégén tartjuk a babazsúrt, most úgyis beteg Hanna, meg szombaton jön apósom, leszigetelik a lépcsőt, vasárnap meg adventi műsor lesz a faluban, egész délutános program, Hanna táncol - elvileg :roll: - én meg énekelek a kóóórusban. Oszt ott lesz az egész család.
Hívtok kis barátokat?
Lidike, örülök, hogy oké minden, nem izgulni, a 12. héten is oké lesz! :wink: Nevek vannak már? :wink: (Te még nem tudod: én néévmániááás vagyok.) Kiss dokit - mármint amelyiknél te szültél - szerintem nem ismerem.
Rékababa, pedig jó lenne, ha lenne bent is neted... :lol: Hiányzol! Karatéztál, tök jó!
Na, jó sokat írtam, győzzétek olvasni... :P

been

Ééén már lenyomoztam, Dadomi, hogy névrokonok vagytok... :wink: És milyen szép Lidike Dominikja is!

been

Most látom: boldog 4 hót Enikőnek! :lol: :lol:

been

Köszi!

Azért annyira még nem forog, de próbálkozik... Hasról hátra még csak 2x sikerült, szigorúan csak meztelenül a pelenkázón :-) Hátról hasra meg már sokszor, de a keze mindig a teste alatt marad ;-) Még nem jött rá, hova kell tenni :-)

yuyu79

vagyok,vagyok,csak sok itt a felfordulás...Az alkoholisták klubja után beszállok a fejfájósok klubjába is :wink:
Hú,elfáradtam már,pedig még csak fél 11 :shock:
Reggel gyorsan tűz a tortás néninkhez,majd ovi,majd a hugomat vittem dolgozni,anyut a mammográfiára,majd belet venni,stb...jövő hétvégén vágunk :?
Délutánra valószínű le lesz műszakiztatva a ford,így még azért is mehetünk el...meg ma jön egyik unokatesóm a gyerekekkel,mert ők nem tudnak szombaton jönni a buliba...
Nem lesz babazsúr az idén még,majd jövőre. Fiacskám tegnap színházban volt,nagyon tetszett neki,és nagyon jól viselkedett :D
Na,most eltűzök hajatmosni. Az elöbb ismételten fel kellett mosnom az egész alsó szintet-este mostam fel utoljára-mert mire hazaértünk elleptek a hangyák :twisted:
Enikőnek boldog hófordulót.
Ildiknek meg nagyon-nagyon boldog névnapot!!!!!
Vagy már írtam? Mindegy,inkább kétszer,mint egyszer sem :oops:
na,tényleg lépek,jövök még(ez nem fenyegetés) :P
Vendég

Miért, Ildikó nap van? Ha igen, akkor sok boldogságot ;-)

yuyu79

Cseriani! Ildikó nap majd márciusban lesz :wink:
Emma! Változatlan a helyzet padlózás ügyben :evil: Mit össze tud szenvedni apánk ha csinálni kell valamit... Viszont Berni ötlete (asszem ő írta, ha nem akkor bocsi), hogy becsavarozták a szegélylécet és színezett sziloval eltüntették a csavart, úgy néz ki tetszik apánknak, már az előszobában várja őt a csavarkészlet, tegnap előkészítette :lol: :lol: Remélem holnap legkésőbb eltűnik ez a rumli innen a nagyszobából.
A csempék még a falon vannak, de szörnyen néznek ki, de leütögetni nem akarom, mert ki tudja mikor tudjuk csempézni majd (de egyenlőre csak azt a részt...), és addig meg nem kéne, hogy csupasz fal legyen a fürdő ezen részén :evil:

dadomi

Aniii... :lol: :lol: :lol: Látom, nagyon elhavazódtál. Ma Árpád és Dániel napja van. :wink: (Dánielnek boldogot, tudom, h nem most tartja...) :wink:
Kérünk ám majd képeket Kristóf tortájáról és mindenről!
Jájj, Dadomi... Nade ma már meglesz az a szegélyezés tuti. Bár nálunk a hálóban van laminált padló, após és a férjem pont a szegélyezéssel szenvedtek a legtöbbet... Úgy látom, itt is csavarozva van.
Yuyu, így kezdik a babák, pár nap és a kezét is ki tudja húzni, meglátod! :D

been

Emma nem vissza estünk ,hanem tüszős mandula gyuszit szedtünk össze :cry: arcüreg gyuszival megspékelve.
Cefzilt kaptunk most 2×2,5 ml meg a szokások vitaminok köptető,calcium ,Normaflor stb

Szegény gyerek dec 1 óta sehol nem volt.

A leány hozta haza a suliból,ugye ő már edzettebb így nem dönti le a lábáról ,meg szedi az immunerősítőt.

Nettke,hát nem tom ,hogy képes lennék e fejre állni :shock:
a tarkó és fej összenyomása viszont jól esik.

Dadomi:Jól emlékszel ,én javasoltam a szegélyléc megoldást.

yuyu:grtau Enikőnek a forgáshoz és a 4 hónaphoz.

Lányok lépek ,mert szegény gyerek köhög nem tud nyugodtan aludni ,simogatom egy kicsit legalább 1 órát aludjon.

Kis betegeknek jobbulást!!!!
berni611

Hú, Berni, ez nem hangzik jól, jobbulást! Láza is van?
Megyek palacsintát sütni, Hanna azt szeretne enni...

been

:oops: :oops: :oops:

Miközben írtam,arra gondoltam,hogy dadominak akartam valamit mondani,csak elfelejtettem,hogy mit,ezért írtam Ildikót Judit helyett :oops: :oops:
Nézzétek el nekem :roll:
Egyébként nem tudom mi van velem,alig bírok ébren maradni,tiszta szétszórt vagyok,mindent elfelejtek,szörnyű :?
Szóval,Juditoknak nagyon-nagyon boldogot :D
Évi jobbulást kicsifiadnak :(

dadomi nálunk is úgy tette fel Zoli a szegélylécet. Belefúrta a falba egészen apró szegekkel,majd hasonló színű szilóval tüntette el.

nekem fejfájásra az szokott jó lenni,ha lehajtom a fejem,és valaki jó erősen nyomja lefelé,én meg közben próbálom felfelé...utána vörös vagyok,mint a paprika,de néha jó.
Én tuti nem tudnék már fejen állni-max.falnál,csak a fal elbírjon... :?
Vendég

sziasztok!
Jöttem egy kávészünetre....ma próbálom behozni az egész hetet,turbó van,egyszerre megy minden gép plusz még én is :lol: Gyerekek egyelőre hagynak dolgozni de nem lesz ez mindig így :wink: Ildim,ma még igen,holnap reggel meló,meg úgy néz ki h szombaton is.20.-tól ismét szabi,addig már fejen állva is kibírom :lol: Nem megyek hozzátok amíg ilyen taknyos vagyok,nem vagyok benne biztos hogy megfáztam...ma voltam Martinnak gyógyszert íratni és végső elkeseredésemben tanácsot kértem a drnőtől a csalánkiütéseimmel kapcsolatban.Hadd ne mondjam,többet ért mint a belgyógyász meg az allergológus együtt!!!Felírt fenistil cseppet és megbeszéltük,hogy szedjem a többi gyógyszerrel összehangolva,és hova kellene menni tovább.annyira patent az Erika,hogy az nem igaz....mondtam neki hogy átiratkozom hozzá :lol:
Yuyu,Picúr hogy van?Been,nálatok?Ha van még palacsinta akkor nyitom az ablakot,küldheted :lol: :wink: Berni,josi,Ti manóitoknak is jobbulást!

Kép

Kép
nettke76

Köszi, mi jól vagyunk! Enikő most alszik, de nincs semmi gond, csak a 2-3 óra helyett másfelet aludt csak délután ;-) Ezért nyűgös volt, de szerintem nem az oltás miatt...

yuyu79

Az is érthető,hisz ma lett négy hónapos ha jól látom,ma Őt ünnepelni kell,nem ám a kiságyba nyomkodni :wink: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Na most mindenki rakja a porszívót,mosogatószivacsot,portörlő,fakanalat a számítógép közelébe!Megnézzük,működik-e a takarítás mentalista módra :lol: :lol: Megy az energia!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Én éppen most fejeztem be a mosogatást :lol: Noémit elvittem délután a dokihoz,de nem adott neki antibiotikumot,azt mondta nem vészes,de jó,hogy most elvittem. Úgyhogy a sulit nem úszta meg :)

Kép
Kép
josi

Hali!
Palacsinta elfogyott, vacsorára sült húst csináltam szalmakrumplival... Nettke, máskor időben szólj! :D És ilyenkor 12 órázol, vagy hogy van? És szereted legalább? És akkor most hogyisvanez? Volt az az anafilaxiás reakciód, és azóta is vannak csalánkiütéseid? És azt megkérdezhetem, h a fél bogyesz, amit írtál, az mi? Én Paroxatot szedek... (felet szintén, sztem a lehető legkisebb dózist, 10 mg-ot.)
Sajna a mentalista takarítás nem műxik, vagyis nálunk fordítva működik, mert én itt ülök és rendetlenség lesz közben, nem rend... Kölkekre nem hat a Furigeller.
:twisted:

been

Dehát, ha köhög, Josi, mehet úgy is suliba, nem fertőz? Bár végülis ennyi erővel üresek lennének az iskolák... Jobbulást neki továbbra is!

been

Jajj, megvan, Rékababának akartam még tegnap, hogy grat a mosogatógéphez! Naggyon jóóó lesz, majd meglátod! Én nem akartam eleinte, hogy nálunk legyen, de aztán mégis lett - hála a zuramnak -, és rengeteg időt megspórol így nekem. Energiát meg vizet szintúgy. :wink:

been

Furigeller :lol: :lol: két műszakban dolgozom,elvileg nyolc órában,de amikor 24 órában kell menni a gépeknek,mint pl múlt héten,akkor ez a két műszak egy12 órás nappali és egy12 órás éjszakai műszakká válik.de az is előfordul hogy a gépek legyártják a könyvet a kétszer nyolc óra alatt csak utána még van vele egyéb kézi munka,akkor szoktunk nappal is túlórázni,szal éjszaka csak gyártósori munka van,hál istennek ritkán.tudom egy kicsit bonyolult ez a rendszer,de ez van :wink: a rosszullét előtt is voltak csalánkiütéseim,amire azt mondta a háziorvos-vagyis aki helyettesítette-hogy talán mosóport vagy öblítőt váltottam,vagy talán a macska,kutyaszőr stb...mondtam h baromság ez,és kérek időpontot bőrgyógyra vagy allergológiára,kaptam is de több mint egy hónappra rá...közben történt az anafilaxiás roham.valószínűleg volt/van egy alapallergia amit a flector belobbantott,ebből lett a következményes tachycardya.Emiatt kell mennem majd Pécsre jövőre vmikor.de mint írtam az orvosok háromnegyede tojt az egészre, az allergológus úgy írta fel a gyógyszert hogy meg sem vizsgált és egyetlen allergiatesztet sem végzett el.Majd mindent pécsen jövőre majd vmikor...egy kúra Sertralint szedtem(naponta felet)az elfogyott,most azt már nem kell csak 0,25 mg helexet.mivel a tünetek nagyon hasonlítanak a pánikbetegségre ezt kaptam,este pedig betaloc+allergiagyogyi+fenistil csepp.ja a helexet is elfogyásig...

Kép

Kép
nettke76

szeretem ám a sült husit is,meg is látszik rajtam :lol: :lol: ablak nyitva! :lol: :lol: na akkor próbáljuk meg a mentalista ruha hajtogatást! :lol:

Kép

Kép
nettke76

Oké! Nekem is tele a szárítóm, mentségem, hogy tán ha holnapra megszáradnak...
Huhh, van egy munkád akkor, hallod... :shock:
Nem ismerem ezt a gyszeredet, a Betalocot viszont igen, én is szedtem, mikor a pajzsmirigyem vacakolt, meg mikor nagyon durva pánikrohamaim vannak, hát, az aztán lenyomja az embert, az tény... :?
Hát, de amit a dokik nemtörődömségéről írtál, az több, mint felháborító. :evil:

been

igen,eléggé lenyom a betaloc,nekem ráadásul napi 3szor kellett szedni vagyis kellett volna.pár napis ment is de aztán nem.tíz órákat aludtam éjjel,de alig vártam hogy napközben letegyem magam valahová,szó szerint ha a seggem leért,a fejem már aludt.ezekkel a gyogyikkal azért már jobb és a régi pörgésemet is visszakaptam :wink: ha valóban ilyen a pánikroham,akkor nagyon sajnálom azt aki akut pánikbeteg :shock: a dokik ilyenek voltak,bizony.most is ez van hogy egyszerűen nem használ az allergiagyogyi,mégsem történik semmi mert a háziorvosnak nincs ebben tapasztalata- saját bevallása szerint-a bőrgyógyász pedig nem elérhető,mert éppen beteg van nála,éppen ebédel,csak úgy meg nem lehet odamenni,mert nem fogad.hát ennyi...lehet olyankor vmit tenni amikor jön ez a roham?

Kép

Kép
nettke76

Emma a suli nem ugyanaz,mint az ovi vagy a bölcsi,mert oda nem muszály menni ,de suliba igen. Na jó ha lázas meg ilyesmi akkor persze suliba se kell menni. Én is palacsintát sütöttem,Noémi nagy kedvence be is nyomott belőle 4-et félóra alatt :shock: nem értem hogy bír ennyit enni belőle. Na most meg itt rinyálok,hoyg sokat eszik :lol:
Lányok Csilla iszonyat hisztis :evil: eljött az ideje ennek is :roll: próbálgatja a szárnyiat.

Kép
Kép
josi

A hisztikorszak még akkor tud igazi lenni amikor két gyerek egyszerre van benne :lol:

Kép

Kép
nettke76

Hálistennek én nem tudom,hogy mik ezek a gyógyszerek,de biztos borzasztó ez a pánikbetegség :? mondjuk amiken Emma keresztümentél..............húh nem is tudom.
Nettke Én nem is gondoltam,hogy ilyen durva is lehet egy allergia. Hogy bírod ezt a nemtörődömséget a dokik részéről????

Kép
Kép
josi

Abba szerencsére nem volt részem,Noémi ahhoz már nagylány,szerencsére 8)

Kép
Kép
josi

na ez értelmes lett :lol:

Kép
Kép
josi

Jó, persze, Josi, tudom én... Vagyishogy még nem tudom, nade majd megtudom! :lol: Hogy teneked semmise jóóó... :lol: Hadd egyen az a lányzó.
Nettke, jesszus. Azt meghiszem, hogy egyfolytában feküdtél volna attól a cucctól...
Hát, a pánikroham, az naon szar, viszont abból a szempontból meg nagyon jó, hogy nincs szervi oka, vagyishogy van, az agyban a szerotoninnal valami történik, megbomlik az egyensúlya a szervezetben, vagy mittomén, szal van szervi oka is. Tehát nem szimpla hiszti. Nade. Hát, szörnyű bír lenni, nekem a legutolsó februárban az olyan volt, hogy ügyeletet hívtunk, az ügyelet pedig mentőt, be akart vitetni a pszichiátriára :lol: , namondom, oda aztán nem, a 2 gyerek meg itthon, háhóóógyisne... Szóval az úgy volt, h nem kaptam levegőt, úgy remegtem, hogy járt alattam az ágy, izzadtam, hánytam - bocs -, majdnem elájultam, ezerrel tekert a szívem, aszittem, meghalok, jájj, nagyon szar volt. És sokáig is tartott. Kaptam Seduxen injekciót, aztán lassan jobb lett, azóta se volt, de szedem rá ezt a gyógyszert, és, ha érzem is, hogy jön, le tudom már küzdeni.
Nem lehet semmit csinálni alatta, ha valakinek van elég önuralma, lassú, nagy levegőket kell venni, az valamennyire mérsékelheti.
Amúgy egy alattomos dög. Nekem szerencsére használ ez a gyszer, de van, akinek semmi nem ér semmit, azt a depresszióba meg az öngyilkosságba is kergetheti akár...
Nekem sem volt ilyen, Andris után 4 hónappal jelentkezett az első, azóta többször visszajött már, pedig voltak akár 1 éves gyszermentes időszakaim is. Doki azt mondta, nem kellene abbahagynom a gyógyszert, mert úgy tűnik, hajlamos vagyok erre a betegségre.
Nade aszondom, ennél nagyobb bajom sose legyen... :cry: :cry: :cry:
Na, remélem, nem untattalak nagyon benneteket; most megyek, felszámolom a vacsora utáni kupit a konyhában. :twisted:

been

Na, jól lemaradtam... Ééértjük, Josi! :lol:

been

Josi,akkor szerencsésnek mondhatod magad :wink: a fiúk között 20 hónap van,és volt hogy egybeért a dacos-hisztis korszak.a fele hajam elment akkor tőlük...Nem tudtam eddig én sem hogy ilyen súlyos is tud lenne az allergia,de amikor bevitt a mentő és az orvos közölte velem hogy mi van,hát hirtelen nem tudtam,örüljek-e hogy életben maradtam,vagy sírjak mert ide jutottam :roll: nehezen bírom,ezért megyek orvostól-orvosig,de mind egykutya,komolyan mondom.okt 10-én lettem rosszul,utána már járóbetegként kellett volna mennem kardiológiára,a kórházban dec19-én tudtak vna fogadni.az testvérek között is két hónap...maszek úton két hét volt.meg egy csomó pénz :? hát majdcsak eljön a gyógyulás is...

Kép

Kép
nettke76

Huhhh,hát ez tényleg durva,Been...bár a Te esetedben egyáltalán nem csodálom hogy ezt hozta ki,fogalmam sincs,hogy lehet,h nem zavarodtál meg(Már bocs a kifejezésért)amikor ennyire pörög a szív,azt kell csinálni hogy a füled alatt a fejbiccentő izomnál erősen megnyomod három ujjal és úgy tartod tíz másodpercig.nekem ezt megmutatta az orvos és bevált,örültem is magamnak hogy tudok infarktust gyógyítani :lol: na de a többi tüneted már önmagában is durva,és ha ezek együtt jelentkeznek az maga lehet a pokol!Amikor kaptam ezeket a gyógyszereket,csomót kutakodtam a neten a pánikbetegséggel kapcsolatban.Találtam egy oldalt a szorongok.hu-t.az tényleg jó,ha bármikor úgy érzem hogy ilyesmi baj van,biztosan fogom böngészni.figyi,egyáltalán nem gáz hogy gyógyszert kell szedni,amíg ezzel egy kicsit is jobban érzed magad!És segítséget sem szégyen kérni,sőt!Bár ez a betegség eléggé megosztja még az orvosokat,úgy vettem észre,"divatbetegségnek"gondolják.De ha csak egy is pánikbeteg lenne vagy súlyos allergiás,nem tudom mennyiben változna az életük és a véleményük.meg a többi embernek is,aki ebben -még-nem volt benne...

Kép

Kép
nettke76

Hű csajok, hogy ti mennyit tudtok "dumálni" :P :P No akkor lehet jönni hozzám, adok én nektek munkát!!!! :lol: :lol: :lol:
No nálunk kész a háló, holnap visszapakoljuk a bútorokat is. Hű de halljátok, hogy nekünk milyen bunkó szomszédaink vannak :shock: Fúrta apánk a lukakat a csavaroknak, hát úgy kb. az 5. luk után halljuk ám, hogy alattunk ordít a hülye k...va, röhögtünk egy jót és Attila még jobban nyomta neki a fúrót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A gyerekszoba készítésénél volt balhé, mert nem bírták elviselni, hogy picit zörgünk (ugye milyen hatalmas zajjal jár a padlózás? :P ). Akkor mondtam neki, hogy mi sem szóltunk egy szót sem, amikor az ablakait cseréltette, pedig egész nap nem tudott aludni miatta Domi (akkor még csak pár hónapos volt). Erre azt mondta, hogy a lakásfelújítást tolerálni kell! Na mondtam, akkor a miénket is! Fú de utálom az ilyen hülye bunkókat, biztos ő egyet sem fúrt meg nem is kalapált mialatt felújította a lakását. Pedig ha tudná, hogy még mennyit fogunk fúrni, vésni, kalapálni, csempét leverni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek, mert nálam nem működik a széken ülök és közben minden a helyére megy dolog... :wink:

dadomi

Mi van mi,Ildiiiii? :lol: Jól elfáradtatok akkor...a szomszédok,jaja.az enyém a részeg DJ,na az semmi.az ilyeneket ki kéne rakni a prérire!

Kép

Kép
nettke76

Anett! Kössük össze a két barmot és mehetnek a holdra. Persze returjegy nélkül!!!
Na tényleg léptem.

Remélem Timi férje benéz majd még hozzánk...

dadomi

Jóvan,Bogaram :wink: én se sokáig vagyok,reggel fél ötkor ébreszt a teló....remélem csinálunk Karácsony előtt még vmi jó kis mesekönyvet :wink: most lett kész a "baba első 12 hónapja"c kiadvány.olyan pici babák vannak benne :)

Kép

Kép
nettke76

jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
nettke76

Nettke, jéézuus... (Minden hszem a közeljövőben ezek szt ezzel fog kezdődni... ) :) És elmeséled, hogy volt ez a rosszullét? persze, ha csak nem nagyon rossz visszaemlékezni rá. Egyébként egy ilyen betegség, pontosabban egy ilyen élmény eleve, önmagában kiválthat pánikrohamokat később.
Persze, manapság divat depressziósnak meg pánikbetegnek lenni, ez tény... Aztán van, aki télleg az, ez meg már nem vicc. Az én dokim normális, hálistennek. Bár asszem felüdülés vagyok neki a kis pániknyavalyámmal, mikor megyek hozzá a sok skizofrén, meg mániás, meg mittoménmilyen emberke között, akiket még kénytelen ellátni... :roll: :?
Dadomi, hááát, hihetetlen egy szomszédotok van hallod... Lőjétek ki őket a holdra, jah. Ilyenkor - is - nagyon örülök, h kertes házban lakunk, bár itt meg birkák vannak a kert végében, meg marhaistálló, ami miatt fekete az ablak a légysz.tól, meg ilyesmi, dehát a ti helyzetetekhez képest ez maga a mennyország... :roll: Felcsavarozta mán embered a szegélylécet? :wink:
Én se érek ám rá annyira, mint amennyire látszik, csak gyorsan tudok írni... :P :lol:
Most meg megyek felmosni. Jóéjt!

been

Csajok mi ez az éjjeli huhogás :D !
Ha nem tudtok aludni szívesen elmegyek helyettetek.
Köszi a köszöntést. Igen Dadomi tudom, hogy szemtelenül fiatal vagyok. Az első szülői értekezleten is csak nézték, hogy biztos eltévedtem :P
Vendég

Sziasztok,jó reggelt!

Gyors kukk,amíg Domi eljátszik egyedül:)

Dadomi,igen Ildi vagyok én is,ezek szerint te is :lol:

Been eddig a Nárcisz és a Bálint a befutók,de ez még bőven változhat,szívesen veszek bármilyen ötletet :wink: .Érdekes,mert Domi valahogy egyértelműen Dominik volt ez elejétől kezdve,most bizonytalanok vagyunk :lol:

Nettke látom,hoyg nálatok is elég pici a korkülönbség,tapasztalatok? :oops: Persze csak ha nem elrettentőek :lol: :wink:

Julcsi boldog hófordulót a kislányodnak!
..és továbbra is mennek a gyógypuszik a beteg gyerkőcöknek :)

Kép

Kép
lidike

éjjeli baglyok,kialudtátok magatok?
Én elviszem Kristófot a dokihoz,elég taknyi,nézze meg inkább...
Vendég

Cseriani! Nagyon boldog születésnapot Kristófnak!!!! És gyógyuljatok meg gyorsan!
Kép

dadomi

Druszám, ha nálunk Dominik lány lett volna valószínű Hermina lett volna a neve :wink: Nekem még a Lilla is nagyon tetszik lánynévben. Ha meg fiú lesz, legyen Dani :P :lol: :lol: :lol: :lol:
Emma! A birka- meg disznószag az természetes dolog, de az ilyen hülye szomszéd már klinikai eset. Csak nem tudom, minek lakik társasházban az ilyen, aki nem bírja a szomszédokat. Ennek minden baj, ami hozzánk kapcsolódik. Hőbölgött azért is, mert a gyerekek játszanak és az hangos, meg szaladgálnak. :shock: Meg egyszer felhallatszott, hogy a hülye leánya (kb 16 éves lehet) panaszkodott, hogy éjjel nem tud aludni a gyerekek köhögésétől (akkor durvult be Dominak nagyon az asztmája, amikor majdnem kórház lett belőle). Én addig tűrök, amíg engem csesztet valaki, de ha már a gyerekeimet is a szájára veszi, na akkor ne legyen senki a közelemben, mert olyan oldalamról ismerhetnek meg, ami lehet, hogy még engem is meglep! Főleg, ha nincs igaza az illetőnek!
Na jól van, mert csak felhúzom magam.

dadomi

Sziasztok csajok!

Kristóf

Kép
Kép

Remélem semmi komoly nincs vele,pont a szülinapján!

Suli:hát igen ......van olyan gyerek aki be lázcsillapítózva megy suliba.Vagy éjjel lázas volt közben antibiotikumot szed.Szóval a 19 gyerekből nálunk 16 beteg.

Zsombinak taknya nyála egybefolyik ,tiszta dilis tőle.

Lakás felújítás:az ilyen bunkó kapja be a hátamat.Ha nem tetszik neki akkor költözzön el.Hát nem??Meg még azt is mondtam volna neki,hogy -Emlékszel milyen zajjal és kosszal járt az abalak csere ?Hát készülj fel ,mert még az is hátra van :twisted: :twisted: Csak azért ,hogy ne maradj ki te se a jóból :twisted: :twisted:
berni611

Berni! Hát még sokszor hallhat tőlünk majd fúrást, kalapálást, vésést, meg ilyen "szépségeket" :lol: Ja és egyszer a hülye leánya (még tavaly) felcsöngetett a kaputelefonon, hogy szóljak rá a gyerekeimre, hogy ne játszanak, mert őt zavarja, nem tud tanulni!!! :shock: :shock: Aztán miután elküldtem melegebb éghajlatra, mondtam neki, hogy feltaláltak egy olyan létesítményt, amit könyvtárnak neveznek, na ott csönd van :lol: :lol: :lol:
Én sok hülye embert ismerek, de ezek túltesznek mindenkin! Meg nekem egy taknyos kis hülye picsa ugyan már ne pofázzon!
Na megyek, mert nem lesz ebédünk - fasírtot csinálok, tegnap megvettem hozzá a husit, valamilyen főzelékkel, talán zöldbab, vagy kelkáposzta, majd meglátom :) Tegnap az előző napi maradékot ettük, paradicsomleves meg paprikás krumpli volt. Palacsintát is tudnék enni, de nincs kedvem most sütögetni...

dadomi

Csajok tudjátok mi jutott eszembe? Timinek valamikor mostanában járt volna le a kemoja :( Még írtuk is neki, hogy a karácsonyra már túl lesz az egészen és végre csak a családjával lehet.... :cry: :cry:

dadomi

Dadomi!

Szeretettel meghívom ide hozzánk "kedves" szomszédodat, de akkor, amikor Tatárszentgyörgyön robbantgatják a Margit hidas bombákat, meg amikor lőgyakorlatot tartanak!Jujj mikor az 1 tonnásat felrobbantották, akkor a légnyomás bevágta a postán az ajtót!!!!
A hab a tortán amikor Kecskeméten meg berepülő gyakorlatok vannak, na akkor remegnek igazán az ablaktábláink!!!
Igaz, csak nappal és havi pár alkalommal, de ez épp elég.

3 éve lakunk itt, de idén hallottam először robbantást és fegyverropogást. Hiába van 15 km-re tőlünk, nagyon keményen remegnek az ablakok és nagyon kemények a hangok is.
Annyira megijedtem tőle, hogy átrohantam a szomszédba. Persze addig azért nem hallottam, mert reggeltől-estig dolgoztam.

Szóval elég ijesztő!!!
Küldd ide!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Dadomi,enyémDomi pedig Lilla lett volna,ha lány:)...Bár tutibiztos volt,hogy fiú,meg is lepődtem a szülőszobán,mikor lánynevet is kértek :lol: :lol: Mondtam is a nővérkének,hogy dehát nem tudok lánynevet,mert biztosan nem az lesz :oops: :mrgreen: :mrgreen:

Cseriani Isten éltesse Kristófot!

Kép

Kép
lidike

Kristófnak sok boldog szülinapot!! Szegényke,remélem neincs komolyabb baj, és tényleg csak egy kis nátha.
Na a szomszédról én is tudnék mesélni. Éppen van egy tegnap reggeli eset. Kislánya 3 hónappal idősebb,mint Csilla. Mondta,hogy fél 8-kor szokott ébredni,de este 11 éjfél mire lefekszik. Na képzeljétek szegény kislány tegnap reggel felébredt 6-kor. Olyan ordítást rendezett anyuka,hogy mi arra ébredtünk,hogy a kurva anyád és akkor ez volt a legszebb,ami elhangzott............persze kislány sírt,meg minden,anyja meg ordít csapkodta az ajtót és közben egyfolytába üvöltött a kislánnyal. Csodálatos reggelünk volt. Nemnormális.

Kép
Kép
josi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?