Halihóóó!
Jajdejó, Enikő már forog! Nagyon ügyes lányka!Remélem, ma sem érzi majd az oltás utóhatását.
Hahh, pont ezt akartam én is: alapítsuk meg a "mindenkinekazfájamialeggyengébb"
topikot! Csatlakozom... Hajnalban nekem is fel kellett kelnem gyógyszerért, és úgy vagyok én is, mint asszem
Berni írta, hogy a hányásig és ájulásig tud fokozódni. Jajj,
Nettke, de jót röhögtem mámeg a praktikádon!
De a fejenállás se rossz,
Yuyu...
Anyud tényleg fejenáll? Hát, nemtom, tán ki kellene próbálnom. De állok fejen én eleget a kölkek miatt végülis...
Nekem még az esik jól, hogyha a férjem megfogja két oldalt a fejemet és szorítja, mintha satuban lenne a fejem, értitek, és akkor addig nem fáj... Én nem tudok olyan erősen szorítani, azért ő. Csak egyszer ki ne ugorjanak közben a szemeim...
Hanna nálunk is náthás és torokfájós és hőemelkedéses, úgyhogy
Berni, követjük a példátokat, mi is visszaestünk... 1,5 hete hagyta abba pedig az antibigyót. Meglátom, ma mi lesz vele, aztán, ha lázas lesz, holnap viszem a dokinénihez. Josi, hát már kikeveredhetnél ezekből a nyavalyákból, örülök, hogy azért már jobban vagy... Gardrób nagyon jóóó ötlet!
Dius, a bajai fősulira jársz? Oda járt
Timesz is... Ez lesz akkor az első vizsgaidőszakod? Hajrááá!
Vigyázz azért magadra...
Dadomi, mihelyzet?
Cseriani? Készültök már Kristóf szülinapjára? Mi úgy döntöttünk, jövő hétvégén tartjuk a babazsúrt, most úgyis beteg Hanna, meg szombaton jön apósom, leszigetelik a lépcsőt, vasárnap meg adventi műsor lesz a faluban, egész délutános program, Hanna táncol - elvileg
- én meg énekelek a kóóórusban. Oszt ott lesz az egész család.
Hívtok kis barátokat?
Lidike, örülök, hogy oké minden, nem izgulni, a 12. héten is oké lesz!
Nevek vannak már?
(Te még nem tudod: én néévmániááás vagyok.) Kiss dokit - mármint amelyiknél te szültél - szerintem nem ismerem.
Rékababa, pedig jó lenne, ha lenne bent is neted...
Hiányzol! Karatéztál, tök jó!
Na, jó sokat írtam, győzzétek olvasni...