Mekkora eső volt tegnap délután nálunk!!!A gyerekek csak úgy ámultak az ablakból.Manó,ti ezt hogy viselitek kertes házban?Hugiék bár Vácon laknak,nem is egy kis falucska,mégis panaszkodik,hogy ilyenkor szevasz,még az áram is elmegy náluk.Én meg baromira félek a sötétben.Egyébként Dóri is elkezdte ezt,nem tudom az okát,nem ijesztgetjük,fogalmam sincs mitől félhet.Eddig simán ment aludni,sosem kelt föl éjjelente,reggel botorkált csak át hozzánk,ha fölkelt.Most meg,nem akar elaludni egyedül,csak mellettünk vagy DOmival.Mivel nem akarjuk magunk mellé szoktatni már 3 évesen,ezért inkább beengedem DOmi mellé,na ott aztán van nagy ölelkezés,huncutkodás
.Olyan aranyosak,esküszöm,a saját szobájában szinte nincs is,csak Domi szobájában,ott érzi magát jól
.Utána átvisszük a saját ágyába,de éjjel fölkel,és átjön hozzánk.Eleinte csak hajnalban kelt föl és visszatámolygott Domi mellé,reggel ott aludtak együtt
.De már ott tartunk,ha visszavisszük éjfélkor,akkor kettőkor már nálunk van újra.És panaszkodik,hogy fúj a szél a szobájában,fél a sötétítőn átjövő fényektől,árnyaktól(anyja lánya......)
,meg mondja,hogy táncolnak a manók a falban.Hogy ezt mire érti nem tudom,de így is elég parázós vagyok.Na,ha a kertben majd kint hagyunk valamit,az tuti kint marad reggelig is,mert én aztán ki nem megyek érte sötétedés után...
.
Domi meg olyan aranyos ebben a kis hagymácska sapkában,éjjelre ki kellett lyukasztani a fülnél,beleakazstani a fülébe,mert különben éjjel lepöndörödik az a rugós háló a buksijáról.Persze szegénynek ettől baromira elzsibbad a füle.Nehezen bírja a pihit,eleven a kis lelkem
.Ma már mehetne suliba,de mivel holnap délelőtt kell kapocsszedésre menni,meg úgyis ott a fején ez a kötés,erre az egy napra nem engedem,még csak az kell,hogy ott a kötés,csúfolják(fél is ettől) vagy leessen róla.Ma marad itthon,majd megy csütörtökön.Addig meg megy a kényeztetés
.
Lányok,az iwiwen szoktak hirdetni piackutatásokat.Nézegeti valamelyikőtök?Mert én törzsvendégük vagyok,de inkább azt szeretem,ha hozzánk jönnek.MOst is keresnek anyucikat főzőcskés témában.Nagyon sokmindent kaptam már tőlök,és alig kellett valamit tennem.Voltak nálam pár hete,2 óra helyett csak 1 órát maradtak.Domival beszélgettek a mobiltelefonokról(persze a téma elment más irányba
).Ő kapott egy többezer értékű édességcsomagot(de normális csokikkal),mi meg egy 6000-es vásárlási utalványt.Mindezt 1 óra miatt,és sehova nem kellett mennem.Most utoljára meg mosóporps témában jöttek hozzám.Itt csak félórát maradtak mert siettek,én voltam aznapra az utolsó ügyfelük.Beszélgettünk a mosási szokásaimról,miket használok,praktikákról,stb.,2 óra helyett itt is leléptek félóra múlva,és két nagy szatyor tisztítószert itthagytak 10ezer értékben.Volt benne persil mosóportól kezdve öblítőkig,minden,csak lestem.Voltam már teáson,kávéson,ásványvizesen,volt,hogy nagy szépségcsomagot kaptam táskával,vagy a férjem volt benzinesen,ott 10ezer értékű benzinutalvány is volt.Nézegesse aki eddig nem tette,mert baromira jó.Ha valahova menni kell,nem hozzátok jönnek,és elmentek,és esetleg nem válogatnak be,akkor 10 percedbe került,hogy kitöltöttél egy papírt,és 1-4ezer értékben kapsz fájdalomdíjként egy vásárlási utalványt(általában tesco vagy kaisers,spar,stb.).Az iwiwen vannak az álláshirdetéseknél az egyéb rovatban.