Proone! Szerintem ha bármilyen csík megjelenik, terhes vagy! Amit betettél, az terhesség
Nekem a Gabriel teszt vált be a legjobban, azzal erősebb volt a csíkom
Szdorka! Hívd fel inkább a labort, hogy meddig mehetsz, mert a sima vérvételesek csak 8:30-ig érhetnek oda, az más téma, hogy közben még sorban állnak 9-ig. A véruckor, meg AFP szűrésre lehet később is menni. Én múltkor 8:30-ra mentem, és kb. fél órát álltam sorban. Ójaj, most látom, hogy lehet, hogy ma mentél???
Vera! A babafigyelőt viszed magaddal, mint egy walkie talkiet? Tök jó!
Az UH-n kiderült, hogy kis punásom lesz
, de elég idegpancsi voltam, mert az is kiderült, hogy végig 2D UH-val nézett a szonográfus, szóval értékelhető képet nem kaptam, csak egy kis koponya látszik rajta
. Az UH eredmények alapján, nekem nem túl nagy fejű a babucim. Baj ez? Bezzeg a hasa meg a cickója már most is nagy!
Eredetileg UH-kor 18+4 voltam, az átlagolás alapján pedig 18+6, szóval a doki szerint minden érték szupi.
Aztán az is kiderült (tudtam én már ezt), hogy a dokim szabin lesz pont a szülés hónapjában, és Bálint Balázsnak adja át a betegeit. Kééééééééééééérek minden Bálint Balázs hívőt, hogy írjon már róla pár szót. Rá is fogok keresni, de ha valaki konkrét infot tud adni, az még szupibb lenne!
Volna egy kérdésem. Mikor felállok, nyomás nehezedik az alsó fertályamra.
Mintha nyomná vmi a lábam közötti részt
, vagy a csontokat. Először kellemetlen, de aztán mikor lépek párat, már okker.
A
18+6
Ps. Moose hol kódorog?