Sziasztok lányok!
Jaj,én olyan jól éreztem magam a szigeten veletek.....Olyan lazák vagytok,olyan rugalmasak,és a gyerekek is olyan édesek mind egytől egyig!!!!Mikor először találkoztunk,és most másodszor is,nekem olyan érzés,mintha régebbről,sűrűbben ismernénk egymást.Mondtam is Pistinek a nap végére,hogy olyan jól éreztem magam ott kint,rég éreztem magam ilyen jól,tényleg,olyan nyugis volt minden.Domi és Tomi milyen jól kijöttek!!!!!Hát Flocikám,Brigi meg úgy ült ott melletted,beszélgetett,mintha nem is a lányod,hanem egy kis barátnőd lenne!!!Dorinát én is efelé terelem
Andristól kész voltam,csajok,olyan önálló és pasis,hogy az hihetetlen.....Annyira nem érdekelte,hogy hol az anyuja,annyira önállóan ment és visszajött,hogy csak lestem....Simán elfoglalta magát,tett-vett.....nézett a farmerjából mint egy felnőtt pasi a csajokra.És mikor fotóztam,jött oda,hogy megnézze milyenek a képek,csak lestem
Balázs meg kész,eldőlt,szunyált,ha meg ébren volt,akkor meg a hangját nem lehetett hallani,csak nézett,meg mosolygott
Blanka meg olyan gyönyörű kislány,hogy az nem igaz.....Olyan kis természetes szépség, a nagy kék szemekkel,és olyan szép kis selymi haja van,alig várom,hogy Dorinának is ekkora legyen már...
.Úgy sajnáltam,mikor mentetek,pont akkorra szabadult föl,lehetett látni rajta.Dorina hogy emlegette,mikor hazajöttünk!!!!Meg tegnap föltettem a fotókat a gépre,és mondta,mutatta,simogatta,majd megzabáltam!!
Hogy fogta a kezem,mikor mentünk föl a csúszdán,mi?Szerintem föl se fogta,hogy elloptam:)
Dorina púpja rendben
Majd teszek föl képeket,de amiket elküldtemazokból nyugodtan tegyetek föl,nem tudom mikor lesz időm
.Pusssszzzzz!!!!!!