.Sziasztok!
Flocika,mindenképp írok neked,hátha tudsz valamit elcsenni abból,amire mi sajna későn jöttünk rá:(Nekünk jó a május 12.,remélem nem jön addig semmi közbe.Most köhögök nagyon,sajnálom enni a propoliszt,olyan drága,hagyom a gyerekeknek,ilyenkor meg szenvedek,aludni sem tudok,fojtogat,görcsös köhögés,borzasztó
Kint voltunk szombaton a hajógyárin szalonnát meg parázsban krumplit sütni
Nyamnyam,Manó,ilyenkor de irigyellek a kert miatt
...A sziget másik végében voltunk,lent a parton teljesen,ment a gyerekpucérkodás rendesen,aztán este meg a kullancsnézegetés,de szerencsére nem volt semmi.Domi már teljesen be van oltva,Dorinának most jön az utolsó,nem semmi tortúra,3 oltásból áll,és tavaly kezdtük
.Aztán előre mentünk a csúszdákhoz,még a papa is lecsúszott Dorinával
Hatalmas volt a fű,elvesztek benne a gyerekek,rózsaszínben pompáztak a virágzó fák,minden tiszta zöldellő volt,ragyogott a nap,és azok a friss virágillatok....én szerelmes vagyok a májusba:itt a majális,gyerekkorunk nosztalgiája,aztán anyák napja,nekem anyukám születésnapja is májusra esik,és a párommal is ekkor találkoztunk,aztán a végén gyereknap....kell ennél szebb hónap kívül-belül????Imádom,a gyümölcseivel, a virágaival,ahogy minden zöldbe borul,nyílik a világ.Olyan volt a két gyerek ebben a tájban,mint a természetfilmeken,alig látszottak a pitypangos fűben.Na,aznap nem is kellett altatni őket!!!!Vasárnap itthon kuksoltunk,játszottunk,délután pedig elmentünk megnézni Óbudára az új nagy mekit.Mi ott laktunk,a régit is szerettük,de kíváncsi voltam milyen új játszója van.Az emeleten egy kis sportcentrumot csináltak a gyerekeknek.Nem dühöngő játszóház lett,hanem mini sportok vannak benne:bringáznak,mint egy szobabicajon,egymás mellett ketten,versenyezhetnek,előttük képernyő.Aztán tánclépéseket gyakorolhatnak egy szőnyegen képernyő előtt zenére,van nekünk is itthon ilyen xbox játék,imádnak ugrálni rajta.Van akadálypálya,meg kosárpálya is sok lasztival.Nagyon ötletes,és a gyerekek imádták,nem szokványos,az biztos!!!Tegnap meg kimentünk Szentendrére.Fagyiztunk,lángosoztunk,nem sokat csak kicsit,de olyan jó hangulata volt,sokan voltak nagyon.Dorina most érkezett el abba a korszakba,hogy fogja a kezem és sétálni tudunk,nem rohangászik el eszetlenül.Viszont a nyelvnyújtogatós korszaka is most jött el,meg a köpködős.....Pár hete csinálja,oviban is égett a pofám....Itthon ezt nem látja,Dominál is 3 évesen jött,de hogy honnan??????
Na megyek,írok priviben is neked Flocika!!!!