Sziasztok!
Köszi, hogy foglalkoztok velem...
Verus
Az egomi kh-ról nem tudok saját tapasztalatból semmit mondani, csak a barátnőimtől/rokonaimtól hallottam. A férjem nővére a terhességét az iker keresztgyerekeinkkel Egomban kezdte és a 6. hónapban a dokija csinált egy UH-ot, de csak az egyik gyerekről, aztán elpakolta a gépet. Úgy szóltak neki, hogy 2 van... aztán a 7. hónap közepétől befektette kórházba mivel hogy ikres anyuka, de 1 hétig rá se nézett, és szívhangot is egy hét alatt talán ha 2x néztek nála... utána jöttek fel Pestre...nagyon sok rémtörténetet hallottam a környezetemből és mind más és más dokikkal itt Egomban... Bár tudod amíg nincs baj, addig általában minden doki jó. De ha eddig a barátnőd meg volt elégedve a kórházzal, nehogy riogasd szegény...
De nem igazán mamabarát...
mucus
Köszönöm, szerintem ha már meglesznek a leleteim, egy beszélgetés erejéig mindenképpen felkeresem Sztanyik doktort!
Szilpa
Nagyon szép a babád, gratulálok hozzá!!!
Magenheim dokinő foglalkozik problémás esetekkel is? Úgy értem, hogy olyanokkal is, akiknek nehezebben jön össze a baba?
zseppymano
Az én orvosom maga volt a jégszobor szinte mindenféle érzelem nélkül. Annyit mondott, hogy hát igen, ez előfordulhat. Hétfőn délután mikor vissza kellett mennem befeküdni, már nem is jött megnézni. Majd kedd reggel csak a vizitkor a többi orvossal és csak annyit kérdezett, hogy görcsöl? Majd szerdán reggel a kezembe nyomták a leleteimet és úgy hálóingben a férjem oldalán szépen mehettem le az alagsori rendelőjébe a terhes anyukák előtt, akik UH-ra jöttek be. Majd arra nem volt képes, hogy a receptemet aláírja, így a gyógyszert arra, hogy ne induljon be a tejem, 150 Ft helyett 1500 Ft-ért váltottunk ki. És nem a pénz volt a lényeg... szóval neki tényleg rutin voltam és őt nem viselte meg a dolog... de mint írtam és még mindig jó szakembernek tartom őt, csak már lelkileg nem tud azonosulni azokkal a dolgokkal, amiket mi tragédiaként élünk meg... ezért keresek olyan orvost, aki figyel.
Ne haragudjatok, nem akartam senkit sokkolni a történetemmel, tudom, hogy ez nem az a fórum, csak szükségem van segítségre ahhoz, hogy jó orvost tudjak választani... és hát ugye ki tudna jobb tanácsot adni, mint azok, akik már találkoztak az adott orvosokkal...
Köszi lányok!