miciona
Hát ez a meló, az egy szükséges rossz, de ha már ott vagy legalább tartalmasan töltöd az idődet-szóval jó hogy velünk vagy
-
ercsikati
Neem , én még semmi ilyen gyerek cuccot nem néztem, sokan felajánlották a családból, hogy adnak ezt meg azt, csak hozzuk el, mert nálunk nagyobb a hely a tárolásra addig amig megérkeznek a babák, de én nem fogadtam el semmit.
Én kb. 2 hete voltam előszőr venni magamnak cuccokat kismama boltba, azelőtt az Arénába vettem pár felsőt magamnak-igaz akkor még jó idő volt-ahogy jött a rossz idő, akkor elmentem venni farmert meg felsőket stb a Kenguru Goldba. Véletlenül tévedtünk be, nagyon jól felszerelt üzlet, de készülj fel, hogy piszok drágák a kismama cuccok. Én például farmert 18ezerért tudtam venni(21-ről volt leárazva!!!), felsők átlagba 9ezer körül, szóval nagyon húzós.
Tegnap voltam a Zara-ba , még ott jártam a legjobban, vettem egy tök jó fekete ruhát, vastag, garbós és csak 4990-volt. Egyébként is úgy látom, hogy nekem a legjobb viselet a vastag harisnya+ ruha lesz. Igaz egy farmer jól jött, mert amiket eddig hordtam (főleg pepe jeans gatyáim vannak 29, 30-as méret, na az már a combomig se jön fel
) szóval múszály volt vennem kismami gatyót, de szerintem ezzel ki is húzóm majdnem végig.
Babakocsi: Még annyira nem gondolkoztunk rajta, de tuti olyat veszünk amit külön is lehet használni, hogy akár egyesével is lehessen tolni a babákat, nekem az egymás melletti jobban tetszik, mint az egymás mögötti-az olyan, mint egy kisvasút
-de az még odébb van, úgyhogy lesz időnk még kigondolni.
moncsika
merre vagy?
julcsika
Húú de jó neked, küldesz egy kis házi sütit?
Jó szórakozást!
kislibus
Jaa, na azért, mondom ennyire feledékeny nem lehetek
(hogy nem tudom mikor mész apánkhoz)...
Hogy vagy egyébként? Már jobban?
Táppénzen vagy?
emerenc
Na velem aztán jól jársz, mondanom se kell már rég elfelejtettem amit reggel irtam, bocsi
Mindegy a lényeg úgyis az, hogy jó, hogy itt vagy, az a hülye ciszta úgyis elhúz a búsba, te meg nemsoká már nem illegálisan leszel közöttünk
Addig meg kitartás
ja igen, arról is irtam reggel(már nem tudom pontosan , mit), de hogy ez olyan furcsa , hogy az ember miért kapja ezt, hogy ennyit kell küzdeni a babáinkért. Persze igy útólag, hogy már benne vannak a pocakomban a babák, igy az embert már nem érdeklik annyira a miértek, végülis az lényeg, hogy az ember elérje a célját, stb, csak valahogy én úgy gondolom, hogy semmit nem kapunk véletlenül az életben, én nagyon sokat gondolkoztam ezen, hogy miért ezt kaptam, de nem tudok rájönni...
Mindenesetre az tuti, hogy senki nem gondolta volna még pár évvel ezelőtt, hogy ezeken a dolgokon kell keresztül mennie, ahhoz, hogy babája legyen. És tényleg igy van, hogy a lelki része a dolgoknak sokkal nehezebb...
De végülis, tudod mi NŐK vagyunk az erősebbek, úgyhogy hajrá