Akkor én voltam a figyelmetlen...
Aha, akkor senki nem ismeri
Csak azért gondoltam rá, mert tudom, hogy sokat ügyel együtt a dokimmal, meg a magánrendelésnél is ki szokta segíteni, ha az állandó asszisztense nem ér rá valamiért.
Egyébként én is közte meg Ignáthné Évike között vacilláltam, és rájuk is kerestem iwiwen, sőt meg is találtam őket
Az a "baj", hogy ebben a témában (is) steril vagyok, és bizonytalan (vagy mégsem?
) Mindegy, ezt nyilván senki nem fogja helyettem eldönteni...
Aida: én tutira fogok EDA-t kérni, mert egyrészt a születésemet kivéve még nem voltam kórházban, másrészt biciklis esésen kívül (amikor csak a bőr jött le) nem volt nagyobb fájdalmam, az is kb. 10-15 éve
Viszont a dokiddal kell ezt megbeszélned (legalábbis a szülőszobás látogatáson a szülésznő ezt mondta). Én a múltkor rákérdeztem a dokimnál (25. héten), akkor még azt mondta, hogy korai, majd 20-án megyek hozzá és akkor ad telefonszámot. Azért fontos, mert természetes szülésnél ez a dokinő az egyetlen, aki beadhatja az EDA-t, tehát, ha ott jut eszedbe, akkor biztos, hogy nem kapsz. Viszont nagyon- nagyon rendes, barátnőm mesélte, hogy vele is folyamatosan foglakozott szülés alatt, sőt még utána is többször benézett hozzá az osztályra, hogy minden oké-e.
Csakegy: Az előbb említett barátnőm az első babát a Szt. Imrében szülte 2 éve, a másodikat meg Kistarcsán 1,5 hete, és neki (meg a férjének is) sokkal emberközelibb volt a tarcsai kórház (nemtom, te mennyire ismered a Szt. Imrét), sokkal segítőkészebbek voltak (pölö a Szt. Imrében le se tojták, hogy a császár után nem indult meg a teje magától, csak termelődött és bent maradt, és persze jól begyulladt neki, Tarcsán meg szakítottak rá időt, hogy segítsenek kimasszírozni, stb... stb...), sokkal jobb volt, hogy a baba velük lehetett, nem egy üvegfal mögött elzárva. Mondjuk ő kétágyasban volt, tehát a 6 ágyasat és az ott jellemző "köröket" (:twisted:
) nem tapasztalta. Csak hát gáz, hogy 2 csecsmősnővér van kb. 80 kismamára...