Sziasztok
Remegős: sajnálom
Nem vesztem el, csak visszaálltam a szimpla hétköznapokra:munka munka és munka.Jajj nagyon jó volt itthon nyugiban, most érzem igazán, hogy milyen rohanó életet élünk.
Szóval igyekszem valamelyest válaszolni: megcsináltam a pcos tesztet nem valószínű, de a hajlam megvan.(ha jól emlékszem).Nem tudom eljutok-e a dokihoz jövőhéten.A magán dokim nem M.-on van hanem Ózdon, eddig mindenben max.-an partner volt, remélem az is marad.Kérdeztétek mi van a m.-i Kaáliban, Molnár doki viszi a "boltot" ott van mindkét lány is, kicsit nehezebb így egy dokival, de nem hallottam, hogy esetleg veszélybe került volna a hely.Remélem ez nem is fog megtörténni.
Szépek a pocakok!Gratulálok!!!
Molnár dokival abban maradtunk, hogy januárban amint lehet jelentkezem D.-ben, hogy esetleg még abban a ciklusban kezdhessünk.Majd meglátjuk.
Addig én is szeretnék leolvasztani magamról vagy 10 kg-t, nagyon eleresztettem magam
.
Kac
: köszönöm, hogy hiányoltál, jövök én csak már nem tudok olyan gyakran, mint amikor itthon voltam.Na, meg ebben a témában ez az időszak nem túl izgalmas nálunk.Igazad van jó, hogy jön ez a karácsonyi készülődés.Segít kikapcsolni.Kérdezted, hogy viselem, azt hiszem most már tényleg jól.Volt egy pár napom amire nem igazán emlékszem, csak tettem a dolgom, lélekben viszont nagyon nem voltam a toppon.
Remélem jól vagy és találkozunk januárban D.-ben, azaz addig itt.
Igyekszem jönni és írni kicsit gyakrabban, de most lépek, holnap 5-kor ébresztő
.
Boldog névnapot a Katalinoknak
Sziasztok