Sziasztok,
Valóban eltűntem, bár olvastam az oldalt, de írni nem tudtam.
Bogár,
Csodaszép gyerkőc Erik, büszke lehetsz rá.
S olvasom, hogy havi egy kg-t hízik? Te jóságos ég! Az én Annám összességében nem hízott egy kilót, pedig már 7 hetes...
Erről jut eszembe, hogy bár nem méritek a babátokat (én szoktam, 80%-ban, mert megnyugszom,hogy evett rendesen, s nem csak "cicizett"), de tudtok támpontot adni, hogy az átlag 140-160 ml etetésenként az elég lehet?
S hányszor eszik a gyerkőcötök? Mi már 5 evésnél tartunk, de a napi ütemterv nem teljesen állt be... ami tuti, hogy este 10-11 körül van az utolsó evésünk, s onnantól számítva 6-6.30 körül van az ébredés.
Ti mikor, milyen időközönként/időpontokban etettek?
Eddig én keltettem szigorúan 3-4 óránként, most már sokkal jobban hagyom, csak akkor teljesen felborul a napunk, s kiszámíthatatlanná, kicsit zaklatottabbá válik a Kicsilány.
Infacol,
Én is adom, de nem minden etetésnél, mert folyton elfelejtem...
De az utolsó etetésnél nem hagyom ki, legalább a buborékoktól legyen nyugta az éjjel.
Tejfokozás
Lányok, Ti szedtek/isztok valamit a tejfokozás érdekében?
A Lektoherbbel kezdtem, aztán kb. egy hete egy homeopatás cuccot is szedek, s így előfordul, hogy egy ciciből jóllakik, s nem kell átraknom a másikra. Ti hogy vagytok ezzel? Egy cicit adtok, vagy egy etetés mindkettőből zajlik?
Annyira bizonytalan vagyok ebben a témában, meghát Annám apró léptekben gyarapszik, bár egyenletesen... s kicsit aggaszt ez.
Andrea