Sziasztok!
Tegnap én sem tudtam belépni, de nem is hiányoltatok...
Viszont jó sokat írtatok!
Kétszer rendeltem én is a babaszobáról. Először egy szoptatós párnát, azzal okés volt minden. Na de a második! Ruhákat rendeltem, nem sokat kb. 5 darabot, aztán a csajszli úgy adta fel a postán, hogy pont a kétszeresét kellett kifizetnem a postásnak. Valami időgarantált vagy mifene volt. Meg is írtam a csajnak, hogy ennyi pénzért újakat vehettem volna, köszi.
Azóta abszolút nem rendelgetek.
Ildi! Rettentő büszke vagyok rád, hogy ilyen szépen elvagytok még Petikével! Még a végén túlhordod!
Ebbe a hordozókendőbe én is bele voltam habarodva, de úgy voltam vele, hogy télen "pufajkába" beöltözve mind a ketten nem biztos, hogy olyan jó ötlet, most meg már nagyon nehéz a kis segge. De egyébként tényleg nagyon jó dolog lehet. Na, majd kistesót úgy időzítjük.
Fanna! Mi az, hogy a kicsi már átalussza az éjszakákat? Nekem ne írjatok ilyet!
Egyébként már én is mondtam az uramnak, hogy tuti, hogy bennünk van a hiba, hogy a gyerkőc nem alszik éjszaka rendesen.
Nóri! Lilcsi így is édes rövid hajjal, remélem majd látom egyszer hosszúval is. Persze nekem nincs lányom, de én mindíg egy hosszúhajú kis vagány csajszlit álmondok magamnak. Aztán lehet, hogy majd én is meggondolom, mert a rövidebb hajat könnyebb kezelni. Ezért van Lilcsinek is rövid, nem?
Katlina! Aki ezt mondta neked, az lehet még arra az időre gondolt, amikor még bent vagytok a bébivel a kórházban. Ott ugyanis nagyjából tényleg ennyi van rajta. De szerintem is vigyél be nyugodtan ruhát, a nővérek tudják mennyire kell felöltöztetni. Mi pakoltunk egy rakat ruhát, volt amit nem is adtak rá, így utólag igazuk is volt, a pólya tényleg nagyon meleg.
És végül lásd kivel van dolgod: Bergon babakocsi 29.990.- Babavilág Május 1-től 31-ig
Szolnok, Babavilág, Tófenék u. 11 20/9585-777
Szolnok, Pandapel, Baross G. 49-51 20/9585-777
Ildi! Ugyanezekben a boltokban van utazóágy is: Gold utazóágy levehető pelenkázórész, éjszakai lámpa zenélő és vibráló szerkezettel 22.990.-
Na már ép eleget írtam ahoz képest, hogy nem hiányoztam senkinek.
Üdv mindenkinek!