Új privát üzeneted érkezett!

Kép

[link=Kép

Kép
dia1

SikerültKép)
Már csak meg kéne fordítaniKép Addig tornáztatlak benneteket.
Dia

[link=Kép

Kép
dia1

Helló Dia!
Pont ezt a játékot kapja Fruzsi karácsonyraKép Mennyire vált be Nálatok? Bár a kép magáért beszélKép

Lányok nem lesz az ünnepek alatt Született Feleségek új rész, csak a régiek.
picipocak19

Szia Pocak!
Noémi imádja, de ő elég korán felállt(7 hónapos volt), és csak azóta használja mióta stabilan áll. Kb. 1 hónapja. Mostanában már próbálkozik támaszték nélkül állniKép Szóval jó kis játék, de már bánom, hogy nem a neten vettem meg, mert pl. a babaszobán tök jó áron lehetett venni. Vagy a vaterán.

[link=Kép

Kép
dia1

<pre>
Nicknév Gyermek neve Születési ideje Születési súlya Születési hossza Jelenlegi súlya Jelenlegi hossza Szülés módja
Judy68 Dominik 2005.10.13 4250 gr 52 cm 5840 gr 58 cm császármetszés
Liu Amira 2005.09.30 3500 gr 50 cm
Tibicsoki75 Fanni 2005.09.22 2750 gr 50 cm 5430 gr 60 cm császármetszés
Jucus1 Gergő 2005.08.12 3950 gr 52 cm 7580 gr 68 cm
Eper8 Nagy Maja Jázmin 2005.06.22 3350 gr 49 cm
Ezvicc Attila 2005.06.16 3700 gr 52 cm 8120 gr 72 cm természetes módon
Picipocak Orosz Fruzsi 2005.04.25 3400 gr 50 cm 9600 gr 73 cm
Kizsó Fabó Zsófia Lilla 2005.04.09 3640 gr 50 cm
Dóri79 Mohácsi Ágnes 2005.04.04 2600 gr 48 cm 8400 gr 71 cm természetes módon
Marqueza Stiller Luca 2005.04.02 3500 gr 51 cm 8300 gr 74 cm természetes módon
Nnicole Németh Nikolett 2005.03.31 3000 gr 49 cm
Dia1 Farkas Noémi 2005.02.04 3600 gr 51 cm 8100 gr 74 cm
Fricky Dalmady Bence 2004.12.21 3400 gr 51 cm 9800 gr 75 cm
Koviki74 Kristóf 2004.11.05 3100 gr 50 cm
Kaprijudit Vandlik Danca 2004.10.13 2800 gr 47 cm 10600 gr császármetszés
Kira Bertha Kíra 2004.09.25 4000 gr 53 cm
Nyeste Soltész Emma 2004.08.29 4250 gr 56 cm
</pre>
Vendég

Dia!

Helyes kislányod van!

Született feleségek:

Nekem nem baj, h régiek szépen felveszem egymás után a részeket, mert csak pár van eddig felvéve.
És karácsonyi sütizés közben fogom nézniKép
Kilók nem érdekelnek, 3 hónap alatt lement 17 kg a 20 kg bólKép Mondjuk Fanni zabagép és fáradt is vagyok, pedig tömöm magamba a kaját.
Ma elöször evett 4 óránként .Az éjszakák is tök jók, legrosszabb esetben hajnali 4 körül ébred, pedig 1/2 9 körül ágyban van általában.Magától elalszik ha letesszük.Sőt néha kibírja reggel 7-1/2 8-ig is.
Mondjuk, ő már születése óta külön ágyban alszik este.Napközben meg hol az utazó ágyban, hol a kis szőnyegén, hol velem a nappalibanKép
És igazi Hurka-gyurka lett, rövid, húsos ujjai vannak, pedig mikor megszületett, hosszú, vékony ujjacskái voltakKép
Imádom!!!!!!!!!!!!!

KépKép
tibicsoki75

Dia!

Helyes kislányod van!

Született feleségek:

Nekem nem baj, h régiek szépen felveszem egymás után a részeket, mert csak pár van eddig felvéve.
És karácsonyi sütizés közben fogom nézniKép
Kilók nem érdekelnek, 3 hónap alatt lement 17 kg a 20 kg bólKép Mondjuk Fanni zabagép és fáradt is vagyok, pedig tömöm magamba a kaját.
Ma 4 óránként evett elöször.Az éjszakák is tök jók,legrosszabb esetben hajnali 4 körül ébred, pedig 1/2 9 körül ágyban van általában.Magától elalszik ha letesszük.Sőt néha kibírja reggel 7-1/2 8-ig is.
Mondjuk, ő már születése óta külön ágyban alszik este.Napközben meg hol az utazó ágyban, hol a kis szőnyegén, hol velem a nappalibanKép
És igazi Hurka-gyurka lett, rövid, húsos ujjai vannak, pedig mikor megszületett, hosszú, vékony ujjacskái voltakKép
Imádom!!!!!!!!!!!!!

KépKép
tibicsoki75

Dóri!
Fruzsi is temészetes módon születettKép
picipocak19

Dóri!
Bence is KépKép ... Mármint természetes módon Kép

Kép Kép
fricky

Judy! Gratulálok a harmadik gyerkőchöz!Kép Én nem is tudom, hogy bírnám...Kép

Dia! Aranyos Noémi, de azért ha lehetne, nagyobb fotót legközelebbKép

Katinka
Volt olyan, hogy Lucát egy évesnek nézték. Általában mindig idősebbnek saccolják a koránál. Talán, mert nagyobb a haja? Nem tudom.

Dóri
Hát irirgyellek a diaporáma miatt!!!Kép Jó kis ajándék lesz. Én "csak" Luca keze nyomát öntöm ki gipszből és bekeretezem (férjemnek meglepi), de már az is fél napi szervezésembe került, hogy beszerezzem a modellgipszetKép És elsőre nem sikerült megcsinálni, mert Luca jól belemarkolt a gipszbeKép kéznyom helyett egy nagy vakondtúrás lett belőle, úgyhogy még sehol nem tartokKép Néha már úgy érzem, lehet, valamit én csinálok rosszul, mert alig van időmKép

Tmira
Részvétem.

marq
Kép
Kép
marqueza

Katinka

Milyen fertőzésed volt szüléskor? És 14 éves anya? Ez elég rosszul hangzik. Amikor én szültem, volt bent egy pár napos baba, akit az anyukája nem vitt haza. Sokat jártam be az újszülöttosztályra, mert béna voltam szoptatásügyileg, így sokszor láttam, hogy míg minden baba kint volt az anyukáknál, az a szegény kisbaba ott sírt egyedül (mert a nővérkék meg jót dumcsiztak közben a mellette levő helységben) Az egyik nővér mesélte, hogy az anya bejár szoptatni, de a gyereket nem viszi el. Szegény baba, mi lehet vele, eszembe szokott jutni.

marq
Kép
Kép
marqueza

Marqueza!

Egy gyomor fertőzést kaptam el. Utána végig ment az egész családon. Iszonyú hasmenés, 6 napig semmi nem maradt meg a gyomromban hiába ettem. Szülés után 4 kg-val kevesebbel jöttem ki a kórházból, mint a terhességem előtt voltam. A közérzetem tök jó volt egyébként, ezért gondolták, hogy a szülés hatása, végül kiderült hogy nem. Ettől a tejem is nehezen indult be, de szerencsére azóta is szoptatok és a tápszer se kellett.

A szobánkban volt egy roma lány (nem rossz értelemben). Abszolút normális volt csak szegényke még nagyon gyerek és butácska. Na meg a családi népgyűlés egész nap. Szerencsére nem engedték be őket. Egyébként nagyon tiszta volt.

Anettet is idősebbnek szokták nézni, bár csak egy pár hónappal. Mondjuk nem lehet rájuk azt mondani, hogy kisnövésűek.

Kati
katinka77

Hú, Marqueza! Rossz volt olvasni amit írtálKép Hogy tehet egy anya olyat, hogy otthagyja a babáját! Ráadásul bejárt szoptatni akkor talán mégis hazavitte... Ki kellett hogy alakuljon a kötödés, nem? Tök jó a kéznyomat ötlet! Jaj lányok miért nem osztottuk meg ezeket egymással előbb, mikor még lett volna idő megcsinálniKép Dóri is nagyon jót talált ki, rá is irigyke vagyok most!!!!
Katinka, téged meg irigyellek a szoptatás miatt, Fruzsi 6 hónaposan köszönte, de nem kért többetKép
Én is nagyobbnak néztem Anettet.

Tücsök!
Megkaptad a képeslapot?
picipocak19

Csajok,

Tényleg megoszthattuk volna előbb is karácsonyi ötleteinket. Na mindegy, majd jövőre... Mi Danca talpát öntöttük ki gipszből, és bekereteztük. Tök jól néz ki, mint egy kis szoborszerűség. Ráadásul látszik rajta, mennyire csámpás:-)

Mindenkinek jó készülődést! Apropó készülődés: van valakinek szuper, kipróbált beigli receptje?

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Hát igen Csajok!
Ezek az ötletek tök királyak! Jövőre tényleg hamarabb kérem Kép

Én beiglit nem sütök, mert nálunk nem megy annyira Kép

Üdv, most rohannom kell: Eszti

Ui.: holnap Bence 1 éves! Kép

Kép Kép
fricky

Hát igen Csajok!
Ezek az ötletek tök királyak! Jövőre tényleg hamarabb kérem Kép

Én beiglit nem sütök, mert nálunk nem megy annyira Kép

Üdv, most rohannom kell: Eszti

Ui.: holnap Bence 1 éves! Kép

Kép Kép
fricky

Sziasztok! Marq! Tennék én nagyobb képet, de nem engedi. Azt írja hogy nagyKép Szóval ezt is nagy szencedések árán sikerült csakKép)
Dia

[link=Kép

Kép
dia1

Sziasztok!

Picipocak!
Nekem is van PhotoShop progim, de azon kivül, hogy fel tudom tenni a fényképeket mást nem tudok vele.
Tudnál segíteni?

Én nem csinálok beiglit. Venni szoktuk, meg anyósom csinál, azt nagyon szeretem (a mákosat)
Én most egy nagyon könnyű és gyors csíkos kekszet csinálok, még sütni sem kell. Nem is lenne időm a 3 rosszcsont mellett, meg nem is vagyok túl profi sütikészítésben. Inkább enni szeretem.

Nem bírok Domival!!! Nem alszik, nyűgöske, pedig sikerült kakilni is. Időváltozás lesz?

Nálunk ebben az évben nem lesz kézműveskedés. Még az ovónéniknek sem tudtunk készíteni valami kis kreativat (a csoport közös ajándékot adott, abba beszálltunk, de szoktunk késziteni a gyerkőccel valami kis aprót is)
Suliba kéne egy kis apróság, ott nincs ilyen közös. Vettem névvel ellátott tollakat, egy szupi kis képeslapot kéne még elkésziteni (3-at)
Még csak félig van kész és holnap lesz az utolsó tanítási nap. Bele kell húznunk Edinával!

Megyek, Dominak sehogy sem jó

Judy
judy68

Judy!
Hát így nehéz segíteni, ha melletted állnék úgy tudnám csak elmagyarázni és mutatni. De ha átküldöd a hátteret és a képet este megcsinálom. Arra a címre, amit Tücsöknek is írtam.

Kárpijudit!
Irigylem az elhivatottságodat a beigli irántKép Nekem idáig csak kudarcom volt vele, idén nem bosszankodom, majd jövő KarácsonyraKép
picipocak19

Karpijudit!

Találtál már beigli receptet. Nekem van egy nagyon jó. Egy cukrász barátnőmtől kaptam, évek óta úgy készítem és bevált.

Ha gondolod este átküldöm e-mail-ban, mert elég hosszú, a lányom meg itt lóg a nyakamon.Kép Kell a tölteléké is vagy csak a tészta receptje? Nekem a tésztával volt mindig gondom.

Kati
katinka77

Katinka,

Köszi előre is a receptet. A töltelékét is kérem szépen. judit.karpati@t-online.hu

Fricky,

Nagyon boldog szülinapot a kislegénynek!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Karpijudit!
Köszönjük a jókívánságot Kép
Így vártuk a családot!Kép
És A torta!Kép

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky

Isten éltesse sokáig Bencét!

Kép

KépKép
tibicsoki75

Boldog születésnapot Bence!

Kép

Kép

Kép
mtücsök

Húúú, ez igen Bence! A nagyok is megirigyelhetnék az elegáns rucidatKép Sok boldogságot Neked!!!!!!!
picipocak19

Köszönjük Mindenkinek a jókívánságokat, és az ajándékot Kép

Kép Kép
fricky

Fricky

Boldog szülinapot kívánunk Bencének! KépSikerült jól összemaszatolni az ünneplőt?

beigli: nálunk nagyanyám süti mindig. Egyszer anyu próbálta megszerezni tőle a receptet, de nagyanyám villámló tekintettel utasította vissza. Mert amíg ő él és mozog, azt a receptet ember rajta kívül nem láthatja.KépKép Azt mondta, ha meghal, a kamrában megtaláljuk a receptet egy régi szakácskönyv elejében. Így nekem tök jó dolgom van, meg mindenkinek a családban, mert csak le kell adnunk a rendelést, hogy hány diós és mákos rudat kérünk.Kép Nagyapám meg töri a diót, darálja a mákot, ilyenkor megy náluk a nagyüzem, néha veszekszenek közben kicsit...Ez nem a kelt tésztás változat egyébként, hanem a másik féle, isteni!!! Annyit árult el a nagyi egyszer, hogy még a negyvenes években udvarolt neki egy cukrász, aki a Gerbeaud-ban dolgozott...Kép

Ha már karácsonyig nem jönnék, boldog karácsonyt mindannyiótoknak!!!!!!!

marq
Kép
Kép
marqueza

Én is boldog szülinapot kívánok a kis ünnepeltnek! Kép

Csajok, nálatok is szakad a hó?
De jó lenne, ha fehér lenne a karácsony! Kép

kizsó

Bejgli ügyben:

Mi rohadt mázlisták vagyunk, mert a férjem és az apósom cukrász és ők az üzletben gyártják a bejgliket, a hagyományostól eltérően van kókuszos, gesztenyés, sütőtökös-mákos, meggyes-mákos, almás-diós és nagyon finomak sajnosKép

Marq!

Jó fej a nagymamádKép

Kizsó!

Itt hó helyett eső esik és én is nagyon szeretném ha szombartra hófehér lenne mindenKép

KépKép
tibicsoki75

Marq!
Azért elővigyázatos voltam, és levettem róla a rucit, mielőtt a tortához értünk Kép

Én már szerintem nem jövök, úgyhogy

NAGYON KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
ÉS BÚÉK!

Pusza: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

BOLDOG SZÜLINAPOT BENCÉNEK!!Kép

Tibicsoki!
Merre laktok? Idén már nem, de jövőre vevő lennék a különleges bejglikre.

MINDENKINEK BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!

judy
judy68

Sziasztok!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Kép

Kép

Kép

Kép
mtücsök

Judy,

az üzlet kispesten van a volt Hunyady mozival szembenKép

Lányok!

Én biztosan nem jövök már, úgyhogy mindenkinek szép és meghitt ünnepeket kívánok Fannival együtt.

Timi

KépKép
tibicsoki75

Csajszik,

Mi is nagyon vidámságos ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Judit+Danca

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Mindenkinek Békés Boldog karácsonyt kívánunk.

http://www.icq.com/img/friendship/static/card_18991_rs.swf

Hanggal érdekesebb!
Jucus és Gergő

jucus1

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

Üdv: Dóri
Vendég

Boldog Karácsonyt Kívánunk mindenkinek:
Maja & Györgyi

üdv: Györgyi
eper8

Képzeljétek, a lányom fél egy fenyőkoszórúban üldögélő hóember dísztől és kiabál a karácsonyfávalKép

KépKép
tibicsoki75

fenyőkoszórú=fenyőkoszorú, bocs

KépKép
tibicsoki75

Íme az első közös karácsonyi képünk:

Kép

KépKép
tibicsoki75

Nagyon édesek vagytok!

Cuki ez a gyerkőc ruha, gondolom kintről vanKép
Én még a gépem tárolom a fotókat, de majd letöltöm őket és teszek fel.

Ági egy ajándékától fél, egy nagy rózsaszínű szerintem tehéntől, de meghatározhatatlan, hogy micsoda. Amúgy két évews kortól jó, rá lehet ülni és urgálni vele, jövő karácsonykor bizti jó lesz.
Legnagyobb sikert a minixilofon-zongora aratta. Azóta is rendszeresen gyakorol....

Üdv: Dóri
Vendég

Dóri!

Hát igen, nagynéni küldte a hacukát, megjegyzem épphogy jó rá........az egész családnak tetszett benneKép

Ági biztosan tehetségesen gyakorol anyukája legnagyobb öröméreKép
Nálunk hozott a Jézuska egy mesekönyvet, aminek a szélén gombok vannak és ha megnyomod kül. karácsonyi dallamokat játszanak elég tűrhető hangon... még segítség kell a nyomogatáshozKép

KépKép
tibicsoki75

Sziasztok!

Bocs, hogy igy eltuntem.
Utolag is mindenkinek Kellemes Unnepeket Kivanok.
Pecsre utaztunk, elotte meg mar nem volt idom irni.
Meg nem tudtalak elolvasni Titeket, de igyekszem.

Kepzeljetek, ma 41 napja volt meg utoljara. Ez Atti szuletese elott nem volt fura (mondjuk akkor sem volt ilyen hosszu), amiota viszont megszultem 5honapig rendesen megjott, miert pont most maradna ki. Szoval reggel tesztelek. A mult heten kedden negativ volt, igy holnap sem hiszem, hogy mas lesz. Azert remenykedem. Igazabol a karacsonyfa ala akartam apucinak, de igy sem lenne rossz. Korai lenne meg, de nem esnek ketsegbe.
Na most rohanok, mert manocska nyugos, csak holnap delelott tudok jonni majd.

millio puszi mindenkinek
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Ezvicc... csak nem? Kép Kötelező írnod a teszt utánKép Az újévi csók után sem rossz az ilyet elmondani, nem? Szép kezdet az új esztendőreKép A szavaidból azt veszem ki, hogy örülnél, úgyhogy szurkolok!
picipocak19

Hat ma reggel a 42.napon sajnos megjott Kép igy tesztet sem csinaltam Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

sziasztok

Ezvicc le a kalappal előtted Kép azért nem volt könnyű neked Atival és mégis ilyen bátran és hamar vállalnád a másodikat.
Én is vállalnám (bár Maja Ati-hoz képest áldott jó kislány) de apuci, nem akar több babátKép.
(a lányát imádja ám)

üdv: Györgyi
eper8

Én is emelem kalapom Ezvicc előtt! Komolyan, én még nem mernék, egyenlőre Fruzsi 100%-ban kitölti a napom, igazából nem is érem utol magam, estére meg szinte hulla vagyok! Nem tudom, Ti hogy csináljátok, de minden tiszteletem a többgyerköcös mamáknak. Biztos rosszul csinálok valamit, de elképzelni sem tudnék még egy babót egyenlőre. Pedig Fruzsi is a kivételesen jó babák közé tartozik. ( kopp-kopp-kopp, lekopogom, mielött még...)
picipocak19

Fel a fejjel, Ezvicc! Nemsokára biztosan sikerül!!!!!!!!

Kép

Kép
karpijudit

Ezvicc!
Azért ne szomorkodj! Fel a fejjel!
Mi tavasszal vágunk neki a projektnek, bár apa nem bánná, hogy ha már most élesben menne Kép De én még picit várnék Kép Na azért nem sokat KépKép

Tibicsoki!
Nagyon tündéri a kislány!

Hát a karácsonyi ajándékok nálunk nem keltettek különösebb kitörő örömöt, de lassan megbarátkozunk az új játékokkal KépKép Leginkább a csomagolópapír volt az igazi ajándék Kép

Nem tudom, hogy jövök-e még az óévben, ha nem, akkor mindenkinek BÚÉK! Kép

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky

Fricky, köszikeKép és még jó baba is!

Ezvicc!Drukkolunk, h mihamarabb legyen kistesó.Egyébként nem semmi, h már bele mertek vágni.Tudom, h a kis korkülönbség a jó és amiatt a kevés gyes miatt kénytelen az ember számolni, h mikor jöjjön a tesó, de egy pelenkáshoz egy másikat..........ez igenKép
Én is hulla vagyok minden nap, pedig néha már átalussza az éjszakát.

Eper!

Nálunk se nagyon akar másik gyereket az apja.Fanniért persze meg van veszve,rengeteget foglalkozik vele, de már az elején megmondta, h egyet szeretne.

Van 1 hülye kérdésem:

Ki hogy tölti a szilvesztert a babával?
Mi evéssel és alvással, mert egyébként utáljuk a szilvesztert. Bár a tavalyi remekül sikerült, mivel utolsó pillanatban találtuk ki hova megyünk és ki sem öltöztünkKép

KépKép
tibicsoki75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?