Sziasztok Lányok!
Húúú de nekilódultatok!
Én csak vártam, hátha valaki ír valamit, amire lehet reagálni, erre tessék, mindenki egyszerre ír!
Így nem csoda, ha több oldalas leveleket produkálok, mindenki unalmára?!
Na, szépen sorjában:
PandaMaci:
nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatod volt Fenyőházi dokival
, tényleg egy extra rossz napot foghattál ki+ ízlések és pofonok, nemhiába választottál magadnak másik orvost, akiben megbízol, és akinél jól érzed magad!
de tényleg nem szabad idegesítened magad ezeken a dolgokon, meg azért Telkiben még az egy-másfél óra várakozás is más, mint egy állami kórházban, hiszen más a légkör, a körülmények.
Ezek szerint új uh-t vásároltak? Mert nálunk soha nem volt olyan, hogy Fenyőházi ne tudta volna kezelni a gépet, és soha nem csinálta durván az uh-t. Nem értem azt sem, hogy miért nem mondanak várható szülési időpontot, nekünk még azt is kiszámolta?!
Mi pédául még képet sem kaptunk, akkor még nem lehetett, úgyhogy ez biztos egy új gép!
és persze ti már előtte megtapasztaltatok egy egészen más módon dolgozó orvost (Bábinszky) és utána lehet, hogy Fenyőházi doki nekünk is kapkodósnak és kevésbé alaposnak tűnt volna,
de mi mindíg nála voltunk, és mindíg elégedettek voltunk vele.
A farosság egyébként pedig teljesen természetes ebben az időszakban, még nincs jelentősége, majd inkább a 33-34ik hét környékén, ha addig nem fordul meg a baba, mert utána már sokkal nehezebb dolga lesz.
na szóval, ezen tényleg ne idegesítsd magad, a lényeg, hogy minden rendben van a babátokkal, és mindketten érezzétek jól magatokat. Márpedig ha te jól vagy, akkor a kis borsótok is jól lesz!
Fiút szeretnétek?
és te javítod azokat a zh-kat? Mit tanítasz?
Mit újítotok fel? Ugye nem erőlteted meg magad!!!!
köszi kérdéseteket: Anna visszafele is végigaludta az utat az utastársak nagy örömére. Mikor felszálltunk a gépre, minden körülöttünk ülő szúrós szemmel nézett ránk, biztos azt gondolták, lesz egy "bőgős" éjszakájuk. reggel már mosolyogva kérdezték, hogy mit csináltunk a gyerekkel, vagy csak véletlen volt?
Egy idősseb stewardess azt mondta, hogy közel 30 éves pályafutása alatt még nem találkozott ilyen babával, aki egy ekkora utat egyetlen nyikkanás nélkül végigcsinált volna ( természetesen dumcsi, és vidám sikongatás azért volt
)
Szóval dagadt a mellünk a büszkeségtől!
Mona:
Pont ezen a héten kezdtünk el almapürét enni. Nekem már 3 hónapja megjött a mensim, és azóta elég változó a tejmennyiségem, de eddig még kihúztuk fejéssel, sűrűbb szopizással, de most egy kicsit stagnálni kezdett Anna súlya.
Ez a doktornő szerint azért is lehet, mert Anna már rengeteget mocorog, és már le is dolgozza, amit eszik, de nagyon kell figyelni, hogy hogy gyarapszik, mert akkor már kell kiegészítés.
A Nestlé Sinlacot ajánlotta kezdésnek, most az almát üresen esszük, és holnaptól egy kis sinlac-kal keverem majd.
Amúgy rendesen szopizunk mellette.
Én eleinte Laktoherbet ittam, most a Dm-ben kapható Babylove Stilltee-t iszom, valahogy jobban tetszik az íze, és mintha hatásosabb is lenne!!
egyébként Dani akkor nagyon szépen fejlődik ( bár ő fiú, úgy tudom, nekik gyorsabb a súlygyarapodásuk) mert Anna most 6 hónaposan annyi, mint Danid 3 hónaposan.
nagyon helyes kisfiú!!!
Annyira jó látni, ahogy napról napra valami újjat csinálnak, nem?
biztos hamarosan felfedezi, hogy lehet fogdosni a lógókat, és van tere a forgolódáshoz!
Sheila!
Annyira izgi, hogy már csak 68 nap van hátra (elméletileg) a szülésedig!
Amilyen gyorsan megy az idő, már nemsokára értetek fogunk itt izgulni!!!!
Hogy érzed magad?
Jud!
Hogy vagytok? egy pár szóval írd meg, ha tudod!!
Hablaty, Edina!
Ti is írjatok!!