Zsófi
Nem keltem fel, oké, rájöttem, csak nekem lett volna jobb, de nem az a lényeg!
Mucus
Gyertek má, annyira kíváncsi vagyok a fiadra.
Viki
Nagyon jók!
Újabb nagyon jó!
Dilidoki
Áhá, itt a gond! Mi teccik tudni hegyen lakunk, és kislányomma itt szoktunk sétágatni, de itten nagyon sok kutyákok vannak, csahónak is rendesen. Tanácsa után inkább csak üresen tologatom a kocsit, még könnyebb is lesz.
Cas
Na igen, ezek a hangok?! Egy idő után már majdnem immunis leszel.
Nekünk van elég sok klasszikus cd-nk, vigyek keddre?
Mivel tegnap a nagy vihar és villámlás hatására szétment a modemünk, ezért ma vett a párom egy újat és a babanet oldallal tesztelte. Elolvasta ezt a klasszikus zenés dolgot, és míg én lent voltam a bátyámnál a nagy művelődésre jöttem fel. Állítólag Kori sírására is jól hat.
Myra
Jaj ne, én már most becsinálok a gondolattól, hogy én fogom ott a gyereket. Egyáltalán nem csodálom, hogy miért szeretik jobban az apukájukat a gyerekek?!
Hmmc
Mintha Korit látnám! Ma a Margit szigeten voltunk, és már kaja idő volt, de nem ébredt fel. Babakocsiból áttettem a hurciba, akkor kicsit felnézett, de ahogy elindult az autó ismét szunya.
A mindenkitől való függést megértem, de Te ezt legalább tudtad, nekem fogalmam se volt!
Rita
A 3 gyereket (még) nem is, de a 16 hónaposat irigylem! Cickók, most rendben. Kori már elég gyors evő, ma épp lemérte a párom 5 perc elég neki és a pocok tele van, bár most csak 105-t szopizott. Köszi, hogy utána néztél!
Aranyhold
Már nagyon hiányoltalak! Köszi a tanácsot, Cory is őt/őket ajánlotta. Honnan tudod, hogy lassan vége a szopiidőszaknak?
A Corába hol van az a baba-mama szoba? Kedden voltunk vásárolni és én bunkó nem néztem az időt, fizettünk és akkor kezdett Kori sírni, megkérdezem hány óra, és szegénynek kajaidő volt. Gondoltam megkeresem azt a szobát, de a keresgélés helyett inkább hazaindultunk, és szerencsére a kocsiba bealudt.
NAGYON SAJNÁLOM, HOGY NEM JÖTTÖK!
Útközbeni szoptatás: korábban írtam, hogy én biztos nem leszek képes nyilvánosságba szoptatni. Aztán múltkor a kórházba rájöttem, hogy a gyerek jóllakotsága szinte mindent megért. Viszont ma, amit a Margit szigeten láttam nem tetszett (akivel voltam sem) tó mentén a (fő)úton a padon szopiztatta a csaj a kb. 2 hónapos gyerekét. Nekem ez a látvány olyan volt, mintha kiülnék a 10-es út szélére vagy valamilyen nagyon forgalmas helyre... Láttunk ám sokkal szimpibb szopiztatást is! Bocsi, ha evvel valakit megbántottam.
Ha nem haragszotok, akkor én a kíváncsiságom miatt átvenném Szilvamag szerepét, szóval kik jönnek?