Új privát üzeneted érkezett!

Itthon minden ok!

Asszonyság pihizik, erősíti a szervezetét, iszik eszik, ahogy kell.
S távolról szugeráljuk a picinyeinket, hogy szépen fejlődjenek.

Kép
farkasok

Sziasztok csajok,

Farkasok,

Én már hallom a farkasüvöltést, a mami után sírnak KépKép Alig várják a vasárnapotKép Tényleg, hányat kértek vissza ? Én a háromra szavazok Kép

Ma jártam a nőgyogyinál. Jó hír hogy babóca 37 mm, ugrott egyet mikor a doki először benyomta az UH fejet, aztán még egy kicsit ficánkolt, és most meg is hallgathattuk a szívhangját. Olyan megható volt, annyira örülök KépKépKép Remélem hamarosan ti is mindannyian átélhetitek ezt KépKép
A rossz hír viszont az, hogy ez a doki legagyizta a vérvételes down szűrést, és a chorion-biopsziát javasolja a Schöpf-Méreiben. Hát ettől eléggé rettegek, meg bizonytalankodom meg minden, de majd jól utána olvasok a következő két hétben. Meg persze mennem kell a laborba, körzetihez, védőnőhöz is. De ez utóbbiakat szívesen teszem (bar mikor a körzetinál fogok ülni, akkor tutira utálni fogomKép)

Wish,
Ez a Tescos terhes naci jol hangzik, mert azon gondolkodtam már hogy valami itthonkát be kellene szerezni, nézelődtem is, de mindenhol csak szoros gumisat láttam.

Egyébként a terhesruha vásárlást Madridban akarom megejteni, az még három hét, addig ki akartam húzni valahogy. Spanyolországban imádok vásárolni, és nagyságrendekkel olcsóbb...

Igérem hogy jövő hét utáni héten felteszek pocis képet, jó ?

Lara,
Andornak gyogyul már a köldöke ? Még szerencse hogy nem fáj nekiKép Remélem neked is jut valamennyi alvásadag és még nem érzed zombinak magad Kép Hogy elrepült ez az első hónap, legalábbis nekünk Kép

Zsebi, Wish, Niki, Nori, Fanni, Kavicska, Edina

Mindannyiotoknak ezerrel megy a drukk a sikeres szurkáláshoz KépKépKépKép Távolról látom azt a porfelhőt amit a türelmetlen zebrapaták okoznakKép

ja és képzeljétek, Woodinak a története benne van az ehavi családi lapban KépKép Itt a neten az nlc-ről jutottam el ra, azt hiszem ez a cimlapsztorijuk !!

Woodi,
Gratulálunk KépKépKép Remélem jól vagytok !

Stellát is puszilom, remélem vele és az ikrekkel is minden rendben KépKép

Holnap reggel elutazunk, igy csak vasárnap este tudok jönni, Farkasoknak mégegyszer egy kalappal a reggeli transzferhez-gondolni fogok rátok !

Kriszta
9+6

Kép

KépKép
kriszta71

bocs de képtelen vagyok feltölteni most az UH képet, lehet hogy csak vasarnap este fog menni. Piszok lassu most ez a babanet...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Woodi története és egy kép Danikáról itt:

http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=76&cid=19091

puszi Woodiéknak

Kép
farkasok

puszi nekik... iszonyú megrázó a történet, én ezt nem is tudtam. Kép Kép

Dani gyönyörű!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Norka!
Köszi a megnyugtatást, tegnap végül BPesten a III. kerületi SZTK-ban megcsináltattam a szükséges vizsgálatokat. Lesz ami lesz, két napot ki kell bírnom szilárd kaja nélkül, párom szerint a végére igen karcsú leszek. Kép

Nem akarom elkiabálni, de valami nagyon fontos történt csütörtökön a pszichológusnál. Egyszer csak éreztem, hogy minden feszültség feloldódik bennem, elmúlik a szorongás. Később jöttem rá, mi volt a kulcs. Mire hazaértünk este fel9 körül, én olyan álmos voltam, mint már régen. Gondoltam bogyesz nélkül alszom. És tegnap sem vettem be már és reggel 8-ig alukáltam nagyjából, este 10-től. Szuper!
Egyénként Norka egyetértek veled abban, hogy nem szakad le az ég, ha a lombik csúszik, én azon gondolkodom, hogy csak januárban vágunk neki leghamarabb.
Az örökbefogadás is egy megoldás, de ezt hiszem mi még nem küzdöttünk eleget ahhoz, hogy ezt elfogadhatónak tarstsuk. Nekünk ez még korai. Én szülni is szeretnék nem csak babázni.

Sok-sok pozitiv energiat mindenkinek, remélem mire mi elkezdjük a lombikot, a legtöbb topiklakó már pocakos lesz Kép
Szurkolok mindenkinek.

Timi,
Kazettát is kaptál a könyvhöz? Zenével sokkal jobb, mert megadja a ritmust a mozgáshoz. Nekem megvan CD-n, ha ugy erzed kell, valahogy szivesen eljuttatok hozzád egy másolatot.

Mka
Vendég

Mka Kép
de jó Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Visszaolvastalak titeket, Farkasok ez nagyon jó hír, holnap gondolok rátok.
Woodi Danikája csodaszép, nagyon erős nő lehet, ahogy ezt végig csinálta.
Már nem vettem be pár napja semmilyen nyugtatófélét, aludni tudok, nem pörgök ezerrel, de sajnos az állandó aggodalmaskodás nem múlik. Félek az UH-tól, közben pedig mennék minden nap, hogy lássam, jól van.
Alig van tünetem, rosszul sem vagyok, és néha a cicim sem feszül úgy, ilyenkor kiakadok.Nagyon szeretnék túlleni az elején, azt hiszem akkor megnyugszom. Orsi, Lara nektek voltak így a 8. héten jelentős tüneteitek? Ja és nekem még nem látszik a hasam, ezért is döbbentem le Unique-n, mondjuk ő pár héttel előttem van.
Renóca, éljen a kutyád és ti is, hogy ilyen jó gazdik vagytok! Most biztosan "vmi" nagyon jó fog következni!!
Mka, ez tényleg jó hír, neked is azt kívánom, hogy ilyen jól állj végig a dolgokhoz!
Nóri, sokat gondolok rád, ki fogsz jönni ebből szépen, nem vagy egyedül!
Zsebi, jól vagy? Mikor kell menned a Kaáliba?
Sok puszi mindenkinek, úgy örülök, hogy tetszett nektek a fotóm!
Andornak csók
reno
renoka

Reno Kép
nekem komolyan SEMMI tünetem nem volt, és a pocakom is csak a 14. hét környékén kezdett látszódni, pedig 2en voltak benne.
Ne aggódj, semmi gond nem lehet!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm Orsi, jó, hogy benéztél.
reno
renoka

Mka!
kazettát nem kaptam, így majd magam választok ki zenét, amit szeretek, és arra csinálom ezt a tornát.

Farkasok!
Én már hallom a sok kis farkas ordítását. Sok szerencsét a holnapi naphoz a többihez meg++++++++++++++++ (millió)drukk. Ugye beindítjátok a zebrázást? Bennetek bízom.

Timi
latimi

Én sem ismertem Woodi történetét, nagyon meghatódtam rajta

Farkasok! Hü, már ott vannak a pocakodban!! Tessék öket szépen megtapasztani, gyarapitsd az ikrek anyukák táborát!!!KépKép

Kriszta! nekem sem ajánlották a vérvételt, nem olyan megbizható. Egy ismerösöm is kifizette és az eredmény nem tudják megmondani hogy beteg lehet-e a baba v. egészséges vagyis semmire sem ment vele, holott neki nagyon fontos lett volna mert a testvére Down-os. Én amnió párti vagyok.(v. a chorion)

Renó! ua. mint Orsinál, tényleg amig meg nem mozdult a baba semmit sem éreztem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

Megjöttük.
Minden ok volt. SOkan voltak, de ez nem gond.
A 6 megtermékenyült közül 5 volt nagyon szép.
Hármat kértünk vissza, nagyon szépek voltak, szerintem szebbek mint a múltkor, szép szabályoask voltak. Judit nem nézte meg őket. Transzfer alatt nem voltam benn.
A további két szép embriónk fagyasztóba került.
Szóval vannak fagyibabáink! Ami remélem Judit lelkét is nyugtatja, s nem fog idegeskedni, s reméljük sikeres lesz ez a próbálkozás.

Puszi nektek,

Farkasok, Farkaskoma

Ja tegnap voltunk moziba:

Kész cirkusz, magyar film, egyszerű, de jó. Egyszer meg lehet nézni.

Puszi

Kép
farkasok

Farkasok (Judit)!
Melengesd a babókat, vigyázzatok magatokra! lök, hogy eddig ilyen jól alakulnak a dolgaitok.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++drukk

Timi
latimi

Farkasok!
Azt akartam írni, hogy örülök. Már írni sem tudok. Talán azért, mert lefagyott a kezem a horgászás közben. sajnos halat nem fogtunk, de szívtuk a friss levegőt.
latimi

Farkasok,
Szupi!!! Mindhárman nagyon drukkolunk és sokat gondolunk rátok.

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Jó 'stét!

Farkasok, most beelőztetek a kisfarkasokkal, és most nem a mi kölykeinket boldogítják ott a laborban, de sebaj. Kép Sokat gondolok rátok, a fagyibaba-készlet külön szuper. De bízom benne, a sok szurkálás megtette a hatását, cérnzázással egyetemben, és nem kell többet transzfer!

Nekem kifele kéne már jönnöm a sz.rból. Kép Hát, az elalvás csak úgy van meg, hogy esti fogmosáskor lenyelek 2 szem melatonin-tablettát, az megadja az alapkómát, aztán amikor álomra hajtom a fejem, akkor még szopogatom a Sedatifet. Voltunk lagziban tegnap este, fél 3-kor kerültem ágyba, majd leesett a fejem, ennek ellenére csak 5 fele aludtam el.
Igazából a pszichodokimban mélységesen csalódtam, ő, a nagy gyógyszer-ellenes, azt írta nekem e-mailben (merthogy ugye elbocsátott 2 hete...), hogy vegyek be egy kis Xanaxot... hát, köszi szépen! Ennyire futotta?

Kedden megyek Kr-hoz, elmondom neki, mi a helyzet, és úgy döntünk.
s_norka

Sziasztok Lányok!

Pár hónapja olvasgatlak benneteket.Mi a bp-i Kaáli-ba járunk,azaz voltunk egyszer,ICSI volt, ami sikerült is augusztusban.De sajnos véralvadási gondjaim miatt elvetéltem az 5. héten.
Újabb programot év végére tervezünk.
Üdvözlök mindenkit és sok sikert, kitartást kívánok a babaáldáshoz!
Crys
crys74

Norka Kép
nem csodálom, hogy csalódtál benne... ez nagyon furcsa. Úgy gondolom, ha ennyire gond még az elalvás, akkor nem kellene itt még semmit abbahagyni.
Figyelj, van egy homeopata doki ismerősünk, aki pszichológus/pszichiáter szakvizsgáját tekintve. ha gondolod, szívesen megadom az elérhetőségét. (nő) Úgy gondolom - nem csak én, hanem aki ért hozzá az is -, hogy pont a pszichés dolgok jól kezelhetőek a homeopátiával, mert az egész embert kezelik.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Crys Kép
üdv itt. Mi az a véralvasádi gond? azt hittem képzett vagyok lombik ügyben, de erről semmit sem tudok Kép
Milyen okkal kerültetek a kaáliba? párod miatt?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok csajok,
Farkasok,
Nagyon ugyik vagytok, hurra, hurra, hurra ! Most tessek szepen tovabb pihenni, ebben a csunya idoben ugyis legjobb otthon KépKépKépKép Babatapaszto drukkok mennek ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++KépKépKép

Norka,
Mi bizunk benned, ki fogsz ebbol is labalni. Sajnos alvaszavar temaban semmi okosat nem tudok mondani, de remelem te meg fogod talalni a legjobb megoldast. Halasztottal mar a doktorin ?
Nagyon drukkolok neked, aztan meglatjuk Krizsa doki mit mond Kép

Renoka,
Orulok hogy nalad javulas van, tudod, a tunetek mindenkinel masok, de a legfontosabb a kiegyensulyozott babavaras, amig te jol erzed magad, a babanak sem lehet baja, viszont ha tul sokat idegeskedsz, akkor az biztos nem segitKép Azert pedig en irigyellek, hogy meg nem latszik a hasad, nyilvan jo kondiban voltal a fogantataskor (illetve vagy meg most is) Nekem valoszinuleg azert latszik, mert igy a Kaalis tortura alatt az elmult egy evben szinte semmit sem sportoltam....Meg ki tudja, minden ember mas... A lenyeg hogy nyugi, minden rendben lesz Kép

Mka,
Ez nagyon jo hir, nyugodtan toltodj fel szepen a kovetkezoig, ahogy jonak erzed, ez nem loverseny KépKépKép

Kriszta
10+1

Kép

KépKép
kriszta71

Niki!
Rajtam nem fog múlni a zebrás, út remélem mindenki ezt akarja és sikerrel járunk ebben a szériában!

Edina!
Igen valamivel több az esély a lombiknál, azért itt mégiscsak összerakják őket. Kép
Hát bizony repül az idő még egy hét és már a punkció következik. Kép Kép Kép Remélem szépen növekszenek odabent.

Kriszta!
És te mindenképp szeretnéd ezt a biopsziát? Vagy neked ez kötelező? Fú ezek a nehéz döntések, de biztos vagyok benne, hogy minen rendben lesz!

MKA!
Örülök, hogy kijöttél a gödörből. Eddig soha nem értettétek meg hogy én hogy bírok "türelmesen" kihagyni fél évet egy egy lombik között, hát az én lelkemnek ennyi kellett eddig. És higgyétek el tényleg nem múlik semmi azon a pár hónapon és az nagyon fontos hogy az ember teljesen ott tudjon lenni lelkileg és mindengyhogy.

Renó!
Jól vagyok köszönöm, pénteken megyek a Kaáliba akkor derül ki először hogy mennyien szeretnének most talizni és esetleg visszakerülni! Kép Kép
Örülök, hogy jól vagy!

Farkasok!
Szuper!!!!! külön örülök,hogy sikerült a fagyiba tenni a kistesókhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krisztián hogyhogy nem mentél be a transzferre?
Még lenne egy kérdésem Judit szedted a baby aspirint most? Mit kell szedned?
Vigyázz magatokra!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Icsilya!
Kedves tőled, hogy írsz nekem.
3 spontán terhesség utáni spontán vetélés miatt kerültünk a Kaáli intézetbe + a párom eredményei ingadoznak.Hol jó, hol kevésbé jó.
A nyáron voltam immunológiai vizsgálaton és ott derült ki, hogy thrombophiliám van, azaz Leiden mutációm és valószínű, azért vetélek el folyamatosan.
Erre felírt nekem az orvos terhesség alatti injekciót,amit kaptam is a Kaáliban a punkció napjától, csak éppen kevesebb adagot, mint amennyit előírtak.A beültetés sikerült, de e miatt ismét vetélés lett a vége 5 hetesen, sajnos.
Úgyhogy a köv. programnál már dupla adagot kell kapnom a Fraxiparine injekcióból.
Nem neheztelek egyik orvosra sem, mert ez elég ritka betegség és gondolom még csak találgatnak.
Puszi!
A gyerekek gyönyörűek, gratulálok!Puszi!
crys74

Crys Kép
és akkor ezt végig kell majd kapnod? egyszer olvastam erről a betegségről, de csak nagyon felületesen.
Drukkolok!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Farkasok!
Gondoltam ma délelőtt rátok!Örülök, hogy eddig minden rendben van!Nagyon-nagyon drukkolok, hogy bennt is maradjanak legalább ketten.Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon és még jobban szurkolok Nektek!KépKépKép

CrysKép
Nagyon szörnyű lehet, hogy azt hiszed már a célban vagy.És kiderül, hogy még sem.Nagyon sajnálom!Kép
De a rosszban a jó, hogy tudják mitől van, és tudnak is ellenne tenni!
Én sem hallottam még erről.De nagyon sok sikert kívánok a következőhöz!Kép

Lara
Nálatok mi újság?Hogy vagytok?Az alvással hogy álltok?Még mindig olyan jól alszik Andor?Kép

Zsebi
22-én megyünk a BMC-be.Akkor elmond majd mindent a doki, legalábbis remélem!És akkor majd ha kell leírom mit javíts a táblában.Azért nem mondtam, hogy az inszemet írd át lombikra, mert ha más is változik, akkor ne kelljen kétszer.De remélem ezen kívűl más nem fog változni!Akkor nem sokára érted is izgulhatunk nagyon!

Mka
Nagyon jó hír, hogy kezdesz rendbe jönni.KépÖrülök, hogy jókat alszol!Kép

Snori
Remélem nálad is minél hamarabb rendeződnek a dolgok!El hiszem, hogy hatalmasat csalódtál a pszichodokidban!De szurkolok nagyon, hogy minél hamarabb gyönyörű és hosszú álmaid legyenek!

Unique
Mi újság veled, vagyis veletek?Te is dolgozol még?Meddig szeretnél dolgozni?Rosszulléteid múlnak már?

Kriszta
Szerintem inkább örülj neki,hogy látszik a pocid.Anyu mesélte, még mikor csak terveztük a babát, hogy mikor terhes lett velem,én vagyok az első.Akkor mikor meg tudta mindig úgy állt a boltban sorban, hogy előre nyomta a hasát, hogy mindenki lássa, hogy terhes.Meg úgy simogatta, hogy aki nem akarta csak az nem látta rajta, vagy még az is.És sokáig nem látszottam neki.A 6-ról a 7. hónapra nőtt meg neki a pocija velem.
De ugye nem vagyunk egyformák.Kép
A te világjáró porontyod hogy van?

Reno
Próbálj csak szépre gondolni, és nem sokat aggódni!Mert most még oda megy a kis békád ahova te akarod.De majd ha kibújik, akkor lesz igazán miért aggódni!Most csak legyél szépen nyugiba, boldogságba, hogy pár hónap múlva az életed legcsodálatosabb napján anyává válsz.

A többieket is puszilom!Kép

EdinaKép
dedina

Farkasok!
Gondoltam ma délelőtt rátok!Örülök, hogy eddig minden rendben van!Nagyon-nagyon drukkolok, hogy bennt is maradjanak legalább ketten.Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon és még jobban szurkolok Nektek!KépKépKép

CrysKép
Nagyon szörnyű lehet, hogy azt hiszed már a célban vagy.És kiderül, hogy még sem.Nagyon sajnálom!Kép
De a rosszban a jó, hogy tudják mitől van, és tudnak is ellenne tenni!
Én sem hallottam még erről.De nagyon sok sikert kívánok a következőhöz!Kép

Lara
Nálatok mi újság?Hogy vagytok?Az alvással hogy álltok?Még mindig olyan jól alszik Andor?Kép

Zsebi
22-én megyünk a BMC-be.Akkor elmond majd mindent a doki, legalábbis remélem!És akkor majd ha kell leírom mit javíts a táblában.Azért nem mondtam, hogy az inszemet írd át lombikra, mert ha más is változik, akkor ne kelljen kétszer.De remélem ezen kívűl más nem fog változni!Akkor nem sokára érted is izgulhatunk nagyon!

Mka
Nagyon jó hír, hogy kezdesz rendbe jönni.KépÖrülök, hogy jókat alszol!Kép

Snori
Remélem nálad is minél hamarabb rendeződnek a dolgok!El hiszem, hogy hatalmasat csalódtál a pszichodokidban!De szurkolok nagyon, hogy minél hamarabb gyönyörű és hosszú álmaid legyenek!

Unique
Mi újság veled, vagyis veletek?Te is dolgozol még?Meddig szeretnél dolgozni?Rosszulléteid múlnak már?

Kriszta
Szerintem inkább örülj neki,hogy látszik a pocid.Anyu mesélte, még mikor csak terveztük a babát, hogy mikor terhes lett velem,én vagyok az első.Akkor mikor meg tudta mindig úgy állt a boltban sorban, hogy előre nyomta a hasát, hogy mindenki lássa, hogy terhes.Meg úgy simogatta, hogy aki nem akarta csak az nem látta rajta, vagy még az is.És sokáig nem látszottam neki.A 6-ról a 7. hónapra nőtt meg neki a pocija velem.
De ugye nem vagyunk egyformák.Kép
A te világjáró porontyod hogy van?

Reno
Próbálj csak szépre gondolni, és nem sokat aggódni!Mert most még oda megy a kis békád ahova te akarod.De majd ha kibújik, akkor lesz igazán miért aggódni!Most csak legyél szépen nyugiba, boldogságba, hogy pár hónap múlva az életed legcsodálatosabb napján anyává válsz.

A többieket is puszilom!Kép

EdinaKép
dedina

Jó ez a babanet most.Először hibát jelzett, hogy nemtudom elküldeni az üzit, aztán meg 2x is elment!Na mindegy!Mégmindig jobb, mintha egyszer sem tudtam volna elküldeni.

Jó éjt mindenkinek!

Edina
dedina

Sziasztok Farkasok!

Nagyon szorítok nektek!

Feküdj vízszintesen, hátha attól ott maradnak ahol meg van nekik ágyazva.

Viccen kívül. Vigyázzatok magatokra!!!!!

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Norka! Javaslom én is, hogy keress egy másik pszichológust, érdemes lehet tovább keresni a megoldást.

Én most ugy erzem magam, mint a hullámvasúton. Vasárnapig szuper stabil volt minden. Tegnap pl. megint fel akartam robbani, de ez már nem szorongás volt, hanem inkább idegesség a napi történések miatt. Estére szépen megnyugodtam a párom mellett, de elalvás elott megint inkább bevettem két Sedatif tablettát. Szóval azt hiszem áttérek a szükség szerinti adagolásra. Csak nem tudom mennyire jó ez a mószer homeopátiás bogyóknál, vagy jobb lenne ha egy ideig akkor is bevenném, ha nem érzemm hogy szükséges? Lehet el kellene mennem egy homeopata orvoshoz...?

Zsebi! Én tökéleteesn megértem miért hagysz ki sok idot a két lombik közt. Már legalább ketten vagyunk! Nekünk a január sem igazán kituzött idopont, azt szeretném, hogy idokorlát nélkül döntsem el mikor vágunk bele, leginkább akkor mikor úgy érzem készen állok.

Mka
Vendég

Mka Kép
homeopátiás szert csak a tünetek meglétéig kell szedni, utána nem (ill. lehet még megelőzésképp, de a sedatif mint komplex szer nem ez a kategória, az alkatinál van ilyen). Tehát csak szükség szerint.
(nem kell még rábiztosítani 2-3 nappal, mint a hagyományos gyógyszereknél)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,
köszönöm a "felajánlásod". Ha nem javul a helyzet, azt hiszem, rászánom magam, és felkeresem azt a doktornőt. Csak hát nehéz megint valami újat "kipróbálni", újra megnyílni valaki másnak...

Mka, én is viszonylag sokat kihagyok. Az 1.lombikom novemberben volt, a következőnél május elején volt a visszaültetés. Most, ha megint lesz valami, abból megint október vége lesz.
Igazából azt nem értettem, amikor Timi mérgelődött egy hete, hogy ki volt az a hülye, aki 3 hónap várakozást írt elő két próba között. Szerintem, ha a hormonos és pszichés megterhelés után nem pihenhet legalább ennyit a szervezet, az már régen rossz!
s_norka

Igen,ezt a véralvadás elleni szurit adnom kell majd folyamatosan, talán a 12. hétig.Fraxiparine a neve.A Leiden mutációról már biztosan hallottatok, na ez van nekem.Állítólag e miatt nem maradnak meg a babák.Tehát nálam nem a teherbeeséssel van a gond, hanem a megtartássalKép
Szép napot mindenkinek!Crys
crys74

Sziasztok Kép
NorkaKép MkaKép
Szeintem mindenkinek úgy és olyan tempóban kell csinálni ahogy jól esik neki. Én abszolút megértem ha valakinek sok idő kell, hogy tudja folytatni.
Én speciel akár másnap kezdtem volna a következőt, nekem az tett volna jót. Persze hormonok miatt szerintem sem jó ötlet azonnal folytatni, de a három hónap kötelező szünet nekem például így bőven elég a lelki regenerálódásra és ráhangolódásra. Úgy tűnik a hormonálisra is.
De hát nem vagyunk egyformák, ettől változatos a világ Kép
De ezzel szerintem nem kell törődni, ha neked úgy esik jól, hogy egy évet kihagysz, akkor annyit hagysz ki. Senki nem döntheti el helyetted mikor állsz készen. Szerintem Kép

wish

Farkasok Kép
Biztosan sikerül, nagyon drukkolok!!!

Lányok!
Nem akar megjönni Kép
Nincs valakinek egy jó módszere?

Szerintetek nem baj, hogy már 12. napja adom magamnak a 0,5 ml Suprefact-ot???

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni Kép
melegvizes fürdő?
supredact ügyben meg szerintem konzultálj valami dokival.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Csak beugrottam két vendég között!

Farkasok!
Nagyon drukkoklunk!Vigyázzatok a kis Farkasokra!
Pihenj sokat!

Előző témához hozzászólva:
Én sem lelkedsedtem a két inszem közötti egy hó szünethez,de nekem az az oka,hogy végre eljutottam arra aszintre,hogy két heti szurizás után volt 3 tüszőkém,mert végre fel lett tuningolva a hormonháztartásom annyira hogy végre reagálok!Remélem most hogy egy hónapot kihagytunk,képes lesz hasonlóképpen reagálni újra a szervezetem.Persze ennek tudatában hisztizek az egy hónap miatt,de az biztos hogy mindenkinek több idő kell a sikertelenség feldolgozásához,és amíg lelkileg nem úgy áll az ember addig a következő esetleg sikertelen akció még nagyobb lelki sérülést okoz!

Na most csak ennyi ,mert jönnek hozzám!
Mindenkinek puszi!
Sziasztok! Zsuzsa
kavicska

Fanni Kép
Sex, vagy masszázs.

wish

Fanni, én hallottam már olyat, hogy 1. Suprefactos előkészítő ciklusban lett valaki terhes 2.nem jött meg, ezért mensi nélkül kezdték a stimut. A Suprefact könnyen bekavar, mindenképpen telefonálni kéne.
s_norka

Köszi lányok!
A szexet és a melegvizes fürdőt már próbáltam Kép 2 csepp vérem volt tegnap reggel, de azóta semmi Kép

Biztos, ami biztos, veszek ma egy tesztet... s várok még 2 napot, mert csütörtökön voltam UH-n, s azt mondta a doki, hogy ha 1 héten belül nem jön meg, akkor hívjam...

Csak azt nem tudom, a sok Suprefact nem fogja-e majd vissza a tüszőnövekedést...
Nekem az inszemek alatt sem lett soha 2-nél több, s amikor 2 volt, a 2. akkor is épphogy elfogadható méretű Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Crys!
Hogy került sor immunológiai vizsgálatra?Gyanakodtak valami alapján?
Azért érdekel, mert a 3. lombikomnál én is vetéltem, aminek oka után nem kutattak. Azóta újabb sikertelen lombik, majd sikertelen inszem következett.Ma a 2. után is negatív a tesztem...
Állítólag velem minden rendben, de pl.: immunológiai vizsg. nem volt.Ha tudsz írj erről!
Köszi! Füleske
füleske

Crys!
Üdv a csapatban.

Norak!
Én egyszer rákérdezetem a Krizsánál a három hónapra. Õ sem ért vele egyet, hogy ennyit ki kell hagyni. Két hónap elegendő lenne, csak a Tb a múltkor is ütötte a fejüket, mert az egyik betegnél két hónapot vártak. Ha félévig vársz, akkor is idegeskedsz, hogy sikerül-e, nem sikerül-e. Az ember mindig talál vmit. Ha rátok ez nem vonatkozik, bocsika. Én így érzem. Egy lelkész csajszi is jár a Kaáliba. Õk kihagytak fél évet. Így sem lett neki jobb. Lelkileg még jobban összeomlott. Így most elkezdi jövőhéten a lombikot, 2. nekifutás.

Timi
latimi

Norka!
Bocsi. Norka, ezt akartam írni. Nagyon béna vagyok. Én is izgulok a péntek miatt, hogy mit fog mondani a Krizsa.

Mi is elindítjuk az örökbefogadást.
latimi

Farkasok!
Kezdenek beépülni a lurkók? Nagyon szorítok nektek.
latimi

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen ritkán jelentkezem, de elég sűrű programot csinál nekem Andor Kép
Köszi az érdeklődést, a köldöke szépen begyógyult, de a kajálással megint vannak gondjaink. Most elkezdtem teáztatni, így nem eszik annyit és talán nem is fog bukni. De csak reménykedem. Egyébként szépen hízik, a héten elérjük az 5 kilót, ha minden igaz.

Farkasok,
megy a drukk ezerrel!!!

Zsebike,
mikor kezdtek? Bocsi de nincs időm visszaolvasni.

Mindenkit puszilok:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok Kép
Kezdünk mi is. Megjött délelött és hétre megyek a dokimhoz Kép

wish

Sziasztok!
Az van, hogy ma elmentünk a párommal egy nőgyógyász barátjához (én most találkoztam vele másodjára), mert az ő kórházában van komolyabb UH készülék, és megnéztük a babánkat ( a kedvesem most látta először és most hallhattuk a szívdobogását is!!!). Ma vagyok 8+3 és a kisbaba pont "méretes" 18,5 mm. Egy dologgal viszont megijesztett, észrevett vmi nagyon vékony vércsíkot a petezsák peremén, ez tapadási gondot jelenthet, jól beparáztam. Azt mondta, hogy semmi gond ez csak intő jel és nyomassam az utrót meg pihenjek, de tudjátok én milyen vagyok: bekuncsorgok most szerdára a saját nőgyogyimhoz is UH-ra, hogy nézze meg minden renben van-e. Szóval most picit vegyes az örömöm, mert megijedtem, akkor is ha a doki szerint nincs baj, meg tud vki nyugtatni, aki hallott már ilyenről? Vagy ne jöjjek most ezzel?
Edina, tök igazad van!
Judit, pihizel? Hogy van a hasikád?
Andort puszilom.
Wish, éljen!
Mindenkire gondolok, mert olyan jó, hogy így ismeretlenül is szerettek.
reno
renoka

Renóka, citromfűteát igyál, nyugi. Az orvosok sok mindent észrevesznek, olyat is, ami nincs. Tegnap láttam egy filmet, itthon még nem mutatták be, abban egy öregember azt mondta: "Messze terjed az orvostudomány, de utána még ott az Isten."
Ezt tartsd szem előtt! Kép Azt nem tudom, ennyire gyakori UH jó-e a babának, én erről vegyes infókat hallottam - a megtapadás és nyugodt terhesség nem azon múlik, hogy most hány naponként mész uh-ra. Persze, megértelek... de ne idegeskedj feleslegesen.
s_norka

Renoka!
Minden rendben lesz. Pihenj sokat!
Irigyellek, hogy ilyen szép élményben részesültök. Sajnos én csak a saját szívdobogásom hallom. Na de majd decemberben mi is kezdjük a babaprojektet Bízom benne, nagyobb sikerrel.

Lara!
Tök jó hallani, hogy már öt kiló Andor. Sok puszi a Nagyfiúnak.

Wish!
Hajrá!

Timi
latimi

Kedves Crys74!
Elküldenéd az email címedet, lenne hozzád kérdésem evvel a véralvadással kapcsolatban.
Persze csak ha nem gond.
biby

Fanni!
Megjövetelre csinálj felüléseket, kevés citrusfélét egyél és üljél jó meleg vízbe és még a szex is segíthet. KépJa bocs most látopm már leírták!!!

Timi!
Én speciel úgy vagyok ezzel hogy ha nem sikerül akkor annyira el tudok keseredni, hogy nem tudok hinni magában a kezelésben és ha nem hiszek benne minek csiáljam alapon várok addig amíg ismét visszatér belém az élet a hit és a remény!!!! Nekem ehhez kell kb. fél év, de mint ahogy Wish is írta hála Istennek nem vagyunk egyformák. Kép

Reno!
Nagyon vigyázz magadra. A fő hogy tartsd be a doki utasításait ha egyszer pihi akkor pihi!!!!

Edina!
Nem baj már javítottam a lombikot a többit is szívesen javítom amennyiben ez szükséges! Kép

Fakrasok időpontja miatt ma úgyis jön a friss tábla!!! Kép

Byby!
Mi van veled?????

Farkasok!
Megy a drukk ezerrel!!!!!! Ha majd lesz időtök válaszoltok a tegnap esti kérdéssoromra? Még annyival kiegészülne, hogy végül bevetted az antibiotikumot?

Wish!
Írd meg mi volt!!!!!!!!!!!! Utánad frissítem a táblát!

Lara!
Már nyomatom a gonalt a supre már nem kell. Nem tudom most mi van mert még mindig megvan és a hasam tökre fáj, de bízom benne, hogy minden rendben csak dolgoznak a hormonok. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?