Sziasztok csajok,
Farkasok,
Én már hallom a farkasüvöltést, a mami után sírnak

Alig várják a vasárnapot

Tényleg, hányat kértek vissza ? Én a háromra szavazok
Ma jártam a nőgyogyinál. Jó hír hogy babóca 37 mm, ugrott egyet mikor a doki először benyomta az UH fejet, aztán még egy kicsit ficánkolt, és most meg is hallgathattuk a szívhangját. Olyan megható volt, annyira örülök

Remélem hamarosan ti is mindannyian átélhetitek ezt

A rossz hír viszont az, hogy ez a doki legagyizta a vérvételes down szűrést, és a chorion-biopsziát javasolja a Schöpf-Méreiben. Hát ettől eléggé rettegek, meg bizonytalankodom meg minden, de majd jól utána olvasok a következő két hétben. Meg persze mennem kell a laborba, körzetihez, védőnőhöz is. De ez utóbbiakat szívesen teszem (bar mikor a körzetinál fogok ülni, akkor tutira utálni fogom

)
Wish,
Ez a Tescos terhes naci jol hangzik, mert azon gondolkodtam már hogy valami itthonkát be kellene szerezni, nézelődtem is, de mindenhol csak szoros gumisat láttam.
Egyébként a terhesruha vásárlást Madridban akarom megejteni, az még három hét, addig ki akartam húzni valahogy. Spanyolországban imádok vásárolni, és nagyságrendekkel olcsóbb...
Igérem hogy jövő hét utáni héten felteszek pocis képet, jó ?
Lara,
Andornak gyogyul már a köldöke ? Még szerencse hogy nem fáj neki

Remélem neked is jut valamennyi alvásadag és még nem érzed zombinak magad

Hogy elrepült ez az első hónap, legalábbis nekünk
Zsebi, Wish, Niki, Nori, Fanni, Kavicska, Edina
Mindannyiotoknak ezerrel megy a drukk a sikeres szurkáláshoz

Távolról látom azt a porfelhőt amit a türelmetlen zebrapaták okoznak
ja és képzeljétek, Woodinak a története benne van az ehavi családi lapban

Itt a neten az nlc-ről jutottam el ra, azt hiszem ez a cimlapsztorijuk !!
Woodi,
Gratulálunk

Remélem jól vagytok !
Stellát is puszilom, remélem vele és az ikrekkel is minden rendben

Holnap reggel elutazunk, igy csak vasárnap este tudok jönni, Farkasoknak mégegyszer egy kalappal a reggeli transzferhez-gondolni fogok rátok !
Kriszta
9+6