Új privát üzeneted érkezett!

Ilba,
nekem jó a 27. És a Városliget is.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

nekem is! Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Gabus, akkor melyik nap jó neked az össznépi találkozásra? És melyik helyszín? Hát nem szólsz egy szót sem? Ilba meg fog haragudni rád szótlanságod miatt....

Kép Kép
coolasa

Ilba:
igen anno raktam fel képet a kocsiról. nem nagy szám. és már rá is jöttem, hogy nem is olyan jó, meg arra is, hogy jó drágán vettem. Kép

Beutalót a körzeti adott. mondtam, hogy feszes, meg sem vizsgálta, egyből mondta Dévény alapítvány. csak júniusra tudtak volna időpontot adni, de amikor mondtam, hogy 4 hós, gyorsan adtak 3 gyógytornász telefont, egy a 13. kerületben, ahová már vihetem... igen 27-én sajnos vizsgálatra. de. 11-re. úgyhogy lehet, hogy nélkülem taliztok. ha gond van el is kezdi a kezelést, egyébként a gyógytornász lakásán. még jobb is mintha az alapítványhoz kerültünk volna, mert az meg a Moszkva téren van.
http://www.coedu.pocak.hu/courses/course5/media/14.mp3
nem tudom nektek sikerül-e meghallgatni, Dévény Anna beszél rajta. nagyon érdekes és tanulságos.

a dokinéni meg volt elégedve a súllyal. mindenki meg van elégedve, csak én parázok. a szopi csak kínkeservvel megy. tényleg csodálkozom is, hogy egyáltalán hízik.

Mancs:
nagyon várom a szüléstörténeted. Petike nagyon cuki a hálóssipkában.

Bubek:
a jövő héten csak hétfőre és péntekre nincs programunk. neked melyik nap jó? taliszempontból.
Vendég

CoolasaKépKépKép,
én nem lenni hibás, babanet mindig visszadobta a hsz-t, hogy kügggggyem újra, én meg is tettem, de ez az elvetemült technika mégis bevette annyiszor, ahányszor újra küldtem.
De hogy biztosak legyetek benne:
nekem jó a 27. És a Városliget is,
nekem jó a 27. És a Városliget is!!!!

Gyermek elkezdett pakolni. De csak kifelé...
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Csak hogy lássátok, én nem megjátszom magam, hanem valóban gyógytornás vagyok a sétához-öltöztetéshez, elárulom, hogy az előbb jöttünk haza a lófrálásból, és persze megint gyászosan felsültem a ruházkodással..... csak most épp nem Noémit öltöztettem alul/túl, hanem magamat tettem tönkre egy téli garbóval, amit lévén, hogy kengurus kirándulást rendeztünk, le sem tudtam venni 1 órán át.
Ennél már 1 csecsemő is tehetségesebben méri fel a helyzetet, el is képzeltem hirtelen, ahogy Noémi mondjuk Gabus Livicsekével csetel az arra illetékes babanetes fórumon:

Noémi: "Te Livi, most mondd meg, hát megint rosszul öltöztettem édesanyát, totál ki volt melegedve a túra végére, nincs valami ötleted?"
Livicsek: "Noémi, azt hallottam, mindig 1 réteggel kevesebbet kell ráadni az anyukákra, mint ahányat mi magunkra veszünk."
Noémi: "Jaj, Livi, te olyan okos vagy..."
Livicsek: "Ugyan-ugyan, néhány hét, és hidd el, te is belejössz.."
Sasha Gergője: "Így igaz lányok, és nekem elhihetitek, csak az első anyukánál rontja el az ilyesmit az ember, a második-harmadik mamánál már minden megy mint a karikacsapás..."

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
látom, Te nem szenvedsz szülés utáni depresszióban!KépKépKép

A mai sétán is Timiékkel igen gyakran esett szó a gyerekek hőérzetéről, fáznak?, melegük van?, jaj, itt fúj a szél, jaj, a szemükbe süt a nap stb.

Ilba,
akarsz Liviapuról 1-2 "érdekes" fotót?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

naná!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
nekem is jó a 27.-e. A Szent István parknak jobban örülnék a megközelítés miatt (metro közeli). Egyébként a Városligetbe mivel lehet kijutni?

VVolga,
jó hogy újra itthon vagy (Pesten). Mikor és hol sétáljunk?

Coolasa,
én nem is ittam tejet (néha kakaótKép) csak napi 1 joghurtot ettem meg és már ettől kijött Petrán a tejallergia (kb. 1 hónapos volt). Aztán két hétig semmi tejtermék és rendbejött. Szerintem azért egy kicsit vigyázz a vizezett tejjel is.

Üdv

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Most csak egy gyors üzi, mert lassan fürcsizünk...

Köszi a köszöntéseket. Kép

Coolasa,
KépKépKépKép ez az! ezt szerettem volna! KépKép
A tejre anyit tudok mondani, hogy én bármennyit iszom még most is (én is a zsírszegényt ittam eddig), ha csak egy pohárral, akkor is kijönnek Marcin a piros pöttyök. De legalább már nem ordít a hasfájástól. Viszont az első 3 hónapban torkaszakadtából kiabált, ha valami tejes vagy tejszínes, vagy tejcsokis dolgot ettem. És a tejporral is ez volt a helyzet. Nem is az allergia volt a gond igazán, hanem az, hogy nagyon fájt a pocak tőle. Jobban mint bármi mástól. És a joghurttól (gyümölcsjoghurt - a Zott-féle)meg szintén sakálként viselkesett. Azt még most sem merek enni. Szóval én kibírtam, de még most is csak hétvégén néha egy pohár tejet iszom. Pedig én is függő vagyok sajnos. Dehát a csemetéért mindent, ugye...Már én is alig várom a hozzátápit, és akkor szalonnát fogok lilahagymával enni, és literszám iszom majd a tejet, és eszem a joghurtot, és kóóóóóbászt is eszek majd, és tormát is, és tojást is. Most még ezektől is fáj neki a pocak. Illetve csak a nagy pukiktól fáj, mert ezektől aztán lehet...Kép

Más:
Köszi gyerekek, aranyosak vagytok, de szerintem nem volt annyira vészes, mert én nemvártam meg azt a 15 mp-et, amit mondanak, hogy az még belefér, hogy egy baba ne vegyen levegőt. De azért rendesen a torkomban vert reggelig a szívem...Apa meg mondta, hogy ha máskor ilyen van, nem ébresztgetni kell, hanem belefújni egy nagyot az orrába (csukott szájnál), és fejreállítva lógatva a hátára ütni egy kicsit.
Ezt nem tudom hogy jó-e, de szerintem ártani nem árthatok vele, legfeljebb egy kicsit megijed. De vesz levegőt, és ez a fontos. De ne is legyen ilyen többet. Mondjuk azóta is sokszor felébredek, és ellenőrzöm. Dehát ez eddig is így volt, úgyhogy ez most nem kivételes eset volt.

Tücsökmami,
nekem mind a kettő jó.
Hétfőt említettem Sajtinénak, szóval akár egybe is köthetnénk.
Az autó most már okés, ma voltam az akkusnál, és....kicsit szőkenős lesz, deeee...nem is tudom, elmondjam-e.....a belső világítás maradt rajta, ki tudja mióta, és az szépen leszívta az aksit tökig...KépKép Igazán nem is értem, mit csodálkozom. Teljesen normális példa az újabb hülyeségre amik velem történnek...Kép
És még csak nem isemlékszem rá, hogy én azt valamire használtam...???!!!

Ha 27-én 11h-re mész, akkor du 2h-ig biztos végeztek nem? Mármint a gyógytornával? És akkor mi lenne ha azt csinálnánk, hogy Sajtinét előbb elviszem a NAgy Tali-ra, és akkor elmegyek értetek valamikor, és elhozlak benneteket is. Majd a többieket megkérdezzük, hogy esetleg lehetne-e a tali kora délután, hogy ti is eljöhessetk.
Aztán a hazamenetelt majd valahogy megoldjuk. Előbb szerintem hazaviszem Sajtinét, mert az max 10 - 15 perc lehet, és akkor utána titeket is. Ez milyen lenne. Én benne vagyok a furikázásba, nekem egyáltalán nem gond, szóval, ha ez így jó lenne, én szívesen besegítek, hogy ti is el tudjatok jönni. Szóval?

Esztivel beszéltem, és nem kell már a pelus, mert Bence úgy néz ki, hogy kinőtte KépKép, szóval van egy Pampers New Baby (2-es) Jumbo pack (asszem 90 db van benne vagy mennyi), szívesen elviszem bárkinek a talira is, és most már jó az idő, szóval most már akár a messzebbieknek is szívesen...Kép

Na jó megyek, mert az aprónépnek fürcsiidő van.
Pusszancs.

Kép
----------------
B&M
bubek

Vuka,
ugye Ti a belvárosban laktok? 7-es busszal a Thököly-Stefánia sarokig, onnan séta. Csakhát a busz az elég gáz babakocsival. Főleg a 7-es... Metróval meg Deák tértől Földalattival.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka, és miről ismerem fel a tejallergiát?

Kép Kép
coolasa

nekem is jó a 27-dike
városliget, városliget, városliget Kép

Bubek,
nyugodtan vidd a Tücsimamit, már úgy is szerettem volna mondani.
Mi nagyon mobilisek vagyunk ZsófivalKép
Pitty-putty és már ott is vagyunk.
Mini SwarziKépKép

Gabuska,
olyan cuki ez a pici lány!!!!Kép
amennyire emlékszem olyan volt a takaró ami Livin volt csak narancssárgás-hús szinű, ugyanazzal a mintával.

Mancs,
cuki Peti kakaduKép

Boldog hófordulót mindenkinek

Kép

Kép

Kép
sajtine

Kisfiús anykák,
intim szféra...KépKépKép
Nekünk aszonta a védőnő, hogy 4 hónapos kortól kellene a fütyin a fitymát felhúzni. Ma próbáltuk Apával de ez nem nagyon sikerült. Olyan kicsinek látszik hozzá a lyuk...Tanácsot szeretnék kérni. Most akkor ez normális, vagy mi van?
Sasha neked 3 fiad van. KépKépKép Hogy van ez? Ilba, nálatok? Wolga, te is csinálod már ezt Andrisnak?

Köszi-köszi, és jó éjt. Most mértem hőemelkedésem van, megyek aludni, remélem, csak a fáradság miatt...KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Én is alszom, nincsen erőm hozzászólni érdemlegesen. Majd holnap.

Bubek,
nekünk nem kell (még?) ezt csinálni. Majd május elején megyünk tanácsadásra legközelebb, rákérdezek.

Jóccakát! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

na végre beenged a babanet.... és végigolvastam... Kép

Nekem is jó a 27. és a Városliget is. Tegnap ugyibár beszéltünk Bubekkel, és én mondtam neki aggályomat, hogy ha nyílt terepre megyünk, hogyan és miként fog lezajlani a szopi téma, és mondta, hogy simán autóban. Mondjuk így, hogy Városliget lesz, lehet én is autóval megyek, szóval akkor végülis ez megoldott. Ha valakit szállítmányozni kell innen valahonnan, szóljon, egy gyerek és még egy felnőtt befér. Kép

Mancsék, nagyon édes Petike, először nem is értettem: ennyire megkedveltétek a kórházi fejkötőt, hogy már otthon is ezt adjátok rá??? Jóóóóvan, rájöttem, hogy még a branül lehet a ludas.

Sasha, örülök, hogy veletek is minden ok. Kép

Bubek, erre meg nincs is szavam....eddig nem használtuk a légzésfigyelőt, de lehet, ma este beüzemeljük......

Gabi, Ilba, köszi a videokat!

Mi meg kedden pecázni voltunk szeretett szülővárosomnál, Szolnoknál, a Holt tiszán. Õrült jó volt. Marha meleg volt. Apa horgászott, mi meg Bencussal a napernyő alatt dögledeztünk egész nap. Illetve ő szunyókált, annyira elnyomta a jó levegő. Még egy hangya is megmászta, de aztán felszabadítottam őt az ostrom alól... Kép

Öltöztetés teljes dráma nálam is, főleg a szeszélyes tavasz miatt. Ha süt a nap 25 fok van, ha elbújik, bizony a téli kabát is elkélne....

Tegnap persze megint túlöltöztettem én is, jó vastag takcsi a babakocsiba a gyerek alá, na hát fél perc után már nyűglődött. Ahogy kivettem a takcsit, megnyugodott, és elaludt.... Kép Mi úgy voltunk, hogy body, rugi, kiskabát, és vékony takcsi, de csak derékig. Meg sapi.

Na, remélem ma ok lesz a babanet, és tudok jönni rendesen.

Gyerekek, én nem tudom követni a sok hófordulót, olyan bénának érzem magam, de mindig elfelejtem.....bocsi mindenkinek!

Puszi

Ja, és azért egy újabb képet felteszek. Megtalálta a fiam az öklét, meg az ujjacskáját. Egyelőre nem aktívan, de néha-néha megy ám a szoppancs.

Kép
Vendég

Sajtiné,
a narancssárga takaró alatt én vagyok.Kép

Fiús anyucik,
egy másik topikban, amit olvasgatok, ott olvastam egyszer, meg valaki rakott is fel képet, hogy a kisfiúk fütyijét kamillás vízben kell áztatni. Ennek most nincs köze Bubek kérdéséhez, csak eszembe jutott. Assszem az őszieknél láttam. Tök aranyos a kissrác, ül a lavórban a kamillás vízben és áztatja a fütykösét.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Esztipeszti,
tök jó, hogy a kisúrfi így megtalálta az ujját, nagyon édes. Petra a 10 hét alatt csak egyszer találta meg, azóta is keresi és persze mindig csorog a nyála érte Kép.

Coolasa,
a tejalergiát hamar felismered. Petra arca tele lett kicsi piros pöttyel és ha végighúztam a kezem az arcán, akkor rettentő ragyás volt, annyira sajnáltam szegénynek a finom kis bőrét. Utána az egész lehámlott. Pedig az egész nem túl feltűnő, mert pl. Ti sem vettétek észre a fotókon, tényleg csak közelről látszott és tapintásra.

Gabuska,
nekem is ajánlotta a védőnő a kamillás fürdőt, ha Petra puncijában sok lenne a maradék kenőcs stb. Vagy azt mondta még, hogy csinálhatok egy kis kamillás löttyöt, fültisztítót beáztatni és azzal szedjem ki, kenjem át ott belül a dolgokat.

Imádok gondolkodni, ez már anya hasában is ment
Kép

Kicsit kócosan
Kép

Nagybácsi megfésült, hát még gyakorolnia kell Kép
Kép

Üdv

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
jó is, hogy említett a puncitakarítást! Belül ti mivel, hogyan tisztítjátok? Popsitörlővel vagy csak vizes valamivel, vagy csak hagyni kell, hogy fürdésnél valamennyire kitisztuljon? Ugye, még idejében kérdezem, 8 hónap elteltével?KépKépKép

Petra is szeret Döbrögit játszani!Kép A gondolkodós képen olyan, mint egy kis uralkodó, aki várja a pálmaleveles szolgálókat. Nagyon szép kis királylány!Kép

Eszti,
ezt neked csináltuk:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka:
Petra olyan gyönyörű, lestopizhatom Gergőnek? Kép
istenem, annyira szeretnék még egy kislány babócátKép

Bubek:
nagyon rendicsek vagy, köszi. Most attól teszem függővé a tali dolgot, hogy mit csinálnak ott vele. kb. 1 órás vizsgálat, tehát onnan (Béke út) 12 fele már indulhatnánk is. Csak ha nagyon megszadizzák, akkor iszonyatosan fáradt lesz, én nemkülönben. Most azt mondom, hogy okés, de ki tudja mi lesz ott.
A kocsitémához: nekünk az ez előtti járgányunk dízelkocsi volt, és rendszeresen lemerítette Peti az aksiját, hol a lámpát, hol a rádiót hagyta úgy. Volt hogy Veresről jött a család bebikázni az autót KépKép Aztán a legszebb az volt, hogy egy alkalommal a félkegyelmű (de tényleg) kollegáját kérte mentésre, az meg a nagy buzgóságban a bikázókábelt fordítva rakta az aksira: eredmény abban a pillanatban égett le a központi zár, és a riasztó elektromos rendszere Kép Azt hittem a guta üt meg. A hab a tortán hogy pár hónap múlva útban Szlovákia fele hátulról belénk jöttek és totálkárra törték a kocsit. A biztosító meg pont annyit fizetett amennyiér vettük Kép Végül is csak az átírást buktuk rajta Kép Szóval az aksi lemerítés nemcsak szőkenős, hanem őszbehajlóbarnafiús is Kép

Esztipeszti:
Bencus nagyon aranyos, nagyon karakteres kis feje van. Az ilyen babákat komálom annyira, akiket fel lehet ismerni, nem egyenpofik KépKép

Gabuska:
neked meg már olyan biztosan rámol az a gyerek, meg olyan peckesen tartja magát, nem vigyázol, mindjárt elindul KépKép

Coolasa:
Gergő 4 hónapos, és én csak kb. 1 hete merek egyáltalán tejtermékeket inni, enni. Se vaj, se joghurt, se tej, se semmi. talán még emlékeztek, hogy meséltem Gergőn kb. 4-5 hetesen jött ki, hatalmas hámló vörös foltok, pattanások formájában. Hetekig fotózni sem tudtuk, annyira csúnya volt a pofija, teljesen el voltam kenődve. Ahogy abbahagytam a tejtermékeket, rögtön jobb lett, de a teljes gyógyuláshoz heteket kellett várni. Aztán időnként próbálkoztam, és rögtön foltos lett, ahogy a kávét tejjel ittam. Most kezdi tolerálni végre. De sajnos a füle ekcémás maradt, amit rendszeresen kezelünk bőrgyogyó által felírt kencével.

Más:
tegnap óta, be van dugulva az egyik fülem, és időnként pattog. azt hittem megint magas a vérnyomásom, rögtön mértem de 110/70 Kép nem tudjátok mi lehet ez? volt már valakinek ilyen?

mellékelek egy pár képet esti és reggeli pizsama partikról Kép

KépKép

aztán meg a tegnapi tornamutatványokról:

KépKép
az előtérben az apa szőrös virgácsa KépKép
Vendég

Sziasztok!
Képzeljétek,reggel felkeltem,hogy Fanninak elkészitsem a reggelit,Szilvi még aludt a nagyágyban.Egyszercsak azt vettem észre,hogy mászik ki hozzám a konyhába,majd elájultam a mikor megláttam!Eszerint EGYEDÜL lemászott az ágyról és meglátogatott engem vigyorgó képpelKépÚgy látom nagyon résen kell lennemKép

Eszti:
Jó neked,hogy Bence megtalálta az ujjacskájátKépÉn is szerettem volna,ha Szilvi rátalál,de nem tetteKép

Vuka:
Petra az alvós képen nagyon tündériKépmég kócósan isKép
A Szent István park mennyire metró közeli?Ezért jobb lenne nekem is!Kispestiek?

És a tali időpontja mikor lenne?Délelőtt vagy délután?

Kép

Kép
novum

Gabi:
Nekem a dokinő annyit mondott a puncitakaritásrólKép,hogy nem szabad belenyúlkálni,mert felsértheted a bőrt.Én az esti fűrdésnél azért megmosogatom neki,de semmi egyéb.

Tücsökmami:
Miért bántad meg a babakocsivételt?
Gergőnek a fülei még mindig cukikKép

Kép

Kép
novum

Gabi,
puncitisztítást én a törlőkendővel szoktam, az eléggé nedves, hiszen a lényeg, hogy ne szárazzal takarítsuk ki, mert az dörzsöl. Egyszer csináltam ezt a kamillás hacacárét, aztán megelégeltem Kép.
A Vukkos zoknis kép király!!!

Tücsökmami,
Gergő rettentő aranyos, de Esztipesztivel egyeztessetek, mert Bencusnak is nagyon tetszik Petra, szóval döntsetek. Bár ahogy a kisasszonyt ismerem eltűrné mindkét fiú udvarlását Kép.

Bubek,
hogy érzed ma magad? Remélem minden rendben és sikerült pihenned.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
én is a törlőkendővel szoktam, csak azért kérdeztem most rá, mert Anyu egyszer rémülten kérdezte, hogy nem mondta a doki vagy a védőnő, hogy oda nem szabad max. vizes ruhával benyúlni? Mert a mi időnkben így volt.
Köszi a többieknek is a válaszokat!Kép

Timi,
a bölcsiben egyedül felmászott Szilvi a kisszékbe hetekkel ezelőtt, min csodálkozol?KépKépKép

Livi meg kábé fél percig ült ma reggel egyedül, de mikor észrevette, ijedtében eldőlt.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok anyucik!
Úgy néz ki, hogy nálunk tisztul a lila köd!
Tegnap sikerült elmennünk sétálni, jól el is fáradtam, viszont jobb kedvem van...
Ma vagyok 29 éves és babszemtől azt kaptam szülinapomra, hogy nagyon rendesen alukált... fürdi után elaludt, éjjel kettő körül evett, majd megint reggelig húzta... most is szunyál... olyan kis aranyos.... megzabálom.

Én rengeteg joghurtot, túrót egyebet eszem... ilyeneket kívánok, no meg ezekben van kálcium, ami nem árt szoptatás alatt... egyedül tejet nem nagyon iszom... remélem nem lesz pöttyös babci...

Gabuska
Jó a zoknis kép! Kép

Minden babácska nagyon aranyos! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka:

Boldog szülinapot neked!Kép

Gabus:
Igazad van Kép

De Livi a kosár elött ahol pakol már egyedül ücsörög nem?

Kép

Kép
novum

Gabus: és mi az az edény ott a vukos képen az érdekes színű folyadéknak látszó anyaggal???

Kép Kép
coolasa

Gabi, köszi a vukos képet....jellemző, hogy nekünk még egyetlen ilyen cuccunk nincs. Honnan szerzed be ezeket??? Kép

Vuka, jó a fésülős kép. Nálunk Peti szokta Bence "haját" oldalra fésülni néha, persze direkt, olyan kis bénácska. Én meg jól összeborzolom neki. Kép

Tücsimami, édes Gergő. Nekem volt ilyen fülpattogásom egyszer, aztán a fül-orr-gégész bácsi kimosta, és frankó lett. Nem néztem meg, mi jött ki......Kép

Egyébként a Sz.I. park nekem is jobb, mert autó nélkül 5 perc alatt kijutok, de a többség akaratának természetesen alávetjük magunkat.

Nálatok is kaka idő van???

Mamacka, hajrá, így tovább. Kép Boldog szülinapot kis kos társ!

Én is eszem tejtermékeket, mindenfélét, és semmi gond nincs egyelőre. Na jó, nem rengeteget, egy-egy joghurt, egy bögre tej, vaj, sajt, túró simán. De Bence amúgy sem hajfájós.
Vendég

Novum,
a védőnő nekem is azt mondta, hogy ne igazán nyúlkáljak a puncijába, de ha látom, hogy nagyon sok cucc van ott, akkor jöhet a kamillafürdő, és ha vész a helyzet, vagy nincs kedvem kamillafürdőzni, akkor esetleg kitisztíthatom, de mindenképpen nedves valamivel. szóval csak ritkán szoktam oda nyúlkálni.
A Szent István park max. 10 perc séta a metrótól vagy annyi se.
Mostantól aztán már vigyázó szemedet Szilvire nagyon is vesd... Ügyi a kiscsaj nagyon. Én meg csak várom, hogy a fejét emelgesse hason, de még semmi. Kezdek elkeseredni, hiszen már 10 hetes Kép.

Mamacka,
boldog szülinapot!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Esztipeszti,
még szerencse, hogy nem hajfájós Bence, mert akkor nem szeretné a fésülgetést és a kócolást KépKépKép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Vuka, Pera nagyon aranyos mindegyik képen, de a gondolkodós nálam a nyerő!
Eszti, én most írígy, írígy! Szonja az öklét szokta szopogatni (a felét benyomja a szájába), de nagyon gyorsa rájön, hogy ez nem az amit szeretne és akkor indul a keserves sírásKép Remélem idővel ez megoldódik.
Gabus, én nem igazán tisztítom a puncit. Kizárólag akkor igyekszem jobban amikor látom, hogy valahogy benn figyel egy kaki, de egyébként a fürdésnél lögybintünk rá jobban. A nagy szeméremajkakat soha nem húzzuk szét,...öntisztuló.
Livcsi jöhetne hozzánk takarítani!
Tücsökmami, Gergő ábrándozós képe szintén viszi nálam a pálmát. Sajnos nekem amikor fülbajom volt akkor dugulás volt a ludas, de az nem pattogott. Nincs ötletemKép
Coolasa, nálunk az én tejemtől lett pöttyös Szonja. A tehéntejet azért nem iszom, mert attól nagyon fájt a hasa. Egyébként más tejterméket bátran fogyasztok. Most a szójatej a sláger nálam, de már várom, hogy visszaálljak a tehénkére.
Mamacka, Mancs olyan jó látni a piciket!
Sasha, örülök, hogy alakul a molekula!

Apropó, nekünk jó a 27-e és ott leszünk ha szép az idő és ha nem lesz nagy gond, mert akkor lesz a szurink másnapja. De állítólag ezek az új oltásokmár csodásak. Majd kiderül,...

Kép Kép
natasa1975

Vuka:
Ne aggódj!Szilvi se emelgette ilyen idősen a fejét,sőt kifejezetten utálta ha hasra tettemKép

Kép

Kép
novum

Most csak gyorsan, mert megyünk ki Budaörsre a Nagyiékhoz.Kép

Köszi Vuka, talán jobb, de szerintem valami bujkál bennem, mert amikor nekem hőemelkedésem van, az olyan, mintmásnak a 38-39 fkos láz. És nekem minden piszlicsáré kis mütyűr betegségtől felmegy....Fájnak az izületek, ráz a hideg mint állat, és alig élek olyankor. Deéjjel 3-kor nm bírtam tovább és bevettem egy algopirynt, szóval az levitte, és most nincs semmi. Remélem nem is lesz.

Tücsökmami, Sajtine,
akkor hétfőn egy tali nálunk? A nagy tali előtt bemelegítésnek? KépKépKép
Én elmegyek Tücsökmamiért, Sajtine téged meg megkérünk, hogy sétáljatok el hozzánkig. A spartól kb 5 perc séta...Kép
Na, benne vagytok? Remélem jó idő lesz.

Na pussz, megyek, mert indulunk lassan. Majd este jövök.

Ja, Mamacka, neked nem írtam a múltkor, de szenzációsak a fotók. Neked is kéne valami ilyen pálya is. Vagy Apának a hajóépítés mellé. Kép Nagyon ügyesen csináljátok őket, egy nagyon szép KistücsökrőlKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Tücsökmami: a fülpattogást természetesen meg tudom magyarázni: biztos kukoricát pattogtatsz a konyhában és azt hallgatod.. (nyilván már rájöttél, hogy fogalmam sincs, mitől lehet, de egyszerűen nem bírok nem hozzászólni valamihez...)

Kép Kép
coolasa

Mamacka,
És boldog szülinapot! Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

ja, a lányos anyukák tisztogatós témájához viszont TÉNYLEG érdemben hozzá tudok szólni (persze ezt az előbbiek után már senki nem fogja elhinni nekem): az istvánban az egyik csecsemős esküdözött rá, mikor feszülten figyeltük, hogyan fürdeti noémit, hogy nagyon kell vigyázni, ne maradjon ott szennyeződés, mert máskülönben könnyen felszálló fertőzéshez vezethez. Szóval nekünk ő is és a védőnő is váltig állította, hogy nem csak fürdéskor, de pelenkacserék alkalmával is alaposan megtörölgetni...

Kép Kép
coolasa

Tényleg akkor mikor lesz a tali?
A délutánt én is jobban pártolom.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Coolasa, ezt figyeld! Nekem azt mondták, hogy azért nem szabad belenyúlni, mert akkor a hüvelybe kerülhet mini piszok (egyébként nem kerül) és akkor lehet belőle fertőzés. És nem fogod elhinni a forrás az egyik csecsemős! Komolyan mondom az ember minnél jobban utánajár annál inkább tudathasadásosKép
Bubek, elég ijesztő az amit írtál, de nem igazán tudom mennyire normális a csecsemőknél, hogy néha kifelejtik a légvételt. Mi Szonjával még mindig együtt alszunk, egy ágyban. Tegnap mindez a nappaliban volt, mert a szomszédban buliztak és kissé hangos volt a háló.
Mamac, boldog szülinapot! 29? Szívesen cserélnék veled Kép Viszont a kordo mellé csatold már a művészi hajlamod is kérlek!

Lassan nekilátok a tejfölös-sajtos tésztámhoz (ha már a tejtermékekről beszélünk). Vagy korai ebéd vagy 5 után, mert közte Szonja reklamál,...

Kép Kép
natasa1975

Vagyok, csak nem 100%-osan. Kép
Beni úgy gondolta, hogy a kín keservesen bekanalazott 120ml tejcsinek jobb lesz a Mama ruciján, meg a parkettán. Kép
Pedig ma először akartam még utána kicsi almalevet is adni. Most várom mikor lesz tük éhes. Bár ő ilyen nem szokott lenni. Kép

Tali: szóljatok, ha elég belőlem tali témában ... Kép
Szóval 27-én, 1 hét(!!!) múlva, Városliget, Petőfi Csarnok előtt (mellette van egy nagy placc) 2-3 órakor délután?

Na majd még jövök.

Kép
Kép
Kép
ilba

Halihó!
Én is csak átsuhanok gyorsan.
A Sz. István Park az az, amelyik a Jászai Mari térnél van? Ott lehet pokrócolni is? Enyém gyerek ugyanis már nem sokáig díjazza a babakocsiban ülést. Én inkább Ilba ötletét pártolom, de természetesen a kedves topiktársaim kedvéért akár a világ végére is elmegyek!Kép A 2 óra az nekünk is teljesen jó.

Mamacka,
boldog szülinapot! Örülök, hogy jobb a kedved!Kép

Timi,
aha, egyedül üldögél, vagy térdel, az egyik kezével kapaszkodik a dobozba, a másikkal pakol. Mamacka szavait ismételve: MEGZABÁLOM!

Coolasa,
az egy üres tányérka, amit Livi már kinőtt, ugyanis a fél fogára sem elég, ami belefér.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Még az jutott eszembe a talival kapcsolatban, hogy ha Timi és én netán BKV-zunk, akkor odafelé ugye nem lesz gáz, mert nem lesz tömeg a járműveken, de visszafelé már igen. Fél négykor el kell indulnunk, hogy még megelőzzük a melóból kitóduló embereket, mert meg fognak lincselni minket a két babakocsival.Kép Szóval, ha 2-nél később kezdünk, akkor olyan keveset tudunk ott lenni, hogy értelme sem nagyon lesz nekiindulnunk.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Még az jutott eszembe a talival kapcsolatban, hogy ha Timi és én netán BKV-zunk, akkor odafelé ugye nem lesz gáz, mert nem lesz tömeg a járműveken, de visszafelé már igen. Fél négykor el kell indulnunk, hogy még megelőzzük a melóból kitóduló embereket, mert meg fognak lincselni minket a két babakocsival.Kép Szóval, ha 2-nél később kezdünk, akkor olyan keveset tudunk ott lenni, hogy értelme sem nagyon lesz nekiindulnunk.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti,
a Vukos cuccokat több helyen vettem, Kaiser's, CBA, Europark.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

<font color="660000">Nekem is jó a 27-e és én is díjaznám, ha hamarabb lenne a tali, mert nekem, pl. a 7-es buszon vagy a 4-6-oson kell mennem, attól függően, hova megyünk, és azokon óriási tömeg van csúcsidőben.
Bubek!
Én azt hallottam, hogy a kisfiúk fütyijét nem szabad huzogatni túl korán (1 éves korukig biztos nem), mert beszakadhat és az nagyon fájdalmas nekik. De megkérdem egy barátnőmet, az ő fiának csináltak fitymaműtétet. Én nem nyúltam hozzá eddig.

Én is nagy tejfogyasztó vagyok, meg joghurt, sajt, stb. Hála Andrison semmi nem mutatkozott, így nem kellett leálljak vele, pedig én Coolasa ellentéte vagyok, mindig a 3% körüli tejeket keresem, hogy legyen benne egy kis tej is. Azt gondolom, nem a zsírszázalékokon kell fogyóznom. Kép

Vuka, most elég szar az idő, akartam DM-be menni a BAross utcához, de esik az eső, így elmarad. De ha holnap jó az idő valami köztes helyen találkozhatunk. Mármint ti és mi közöttünk. Ugye én lakni Rákóczi térhez közel, te ha jól emlékszem Klinikák...? Szóval? Vagy jövő hét eleje, mert a hétvége nekem nem jó.
Megyek, mert a fiam felébredt...</font>

Kép Kép
Kép
vvolga

És lemaradt: Mamacka, az Isten éltessen soká, egészségben, boldogságban!!! KépKépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok,

Ilba,
az tök jó lenne talihelynek.
2-kor nagyon szupi.
Én tudok 1-re is menni, de tudom kit érdekelKép

Gabuska,
én arra a takaróra gondoltam amivel Livi van betakarva az ABC design kocsibanKép
Egyébként azt hittem a régi fotóra, hogy a férjedKép
jogos a: Kép

Bubek,
részemről oxiKép

Mamacka,
boldog szülinapot!

Lányos anyukák tisztogatós témájához:
én is max. törlőkendővel törlöm ha kell, mert mondjuk krém kerül be véletlenül
én minden kaksi után lemosom a sej-hajtKép

Tücsimami,
nekünk is van olyan zöld gatyónk
nagyon édi Görgő ahol fekszik a kék hálózsákjábanKép

Novum,
milyen nagy meglepetés lehetettKép
Délután letettem Zsófit aludni.
Az előbb ébredt fel, megyek be nézem én nem is adtam rá csíkos sapit, ja mondom ez a popsiKépKépKép
megfordult, és leszedett egy virágot az ágya mögül ami foszforeszkál a sötétben.
Nagyon kell már vigyázni, mert mindent megtalálKépKépKép

este jövök

Kép

Kép
sajtine

Lányok van valami infotok az Istvános baba-mama tornáról, mert gondolkodom rajta, hogy holnap elnézünk oda.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

...az első kilenc hónap...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, Kép, gondoltam, hogy előfogsz állni valami új, művészi dologgal... Kép Kép Erre tessék.

Szuper aranyos, és érdekes. Kép Én is gondoltam ilyenre, csak nem tudom megcsinálni.
Vendég

Mamacka, Kép, gondoltam, hogy előfogsz állni valami új, művészi dologgal... Kép Kép Erre tessék.

Szuper aranyos, és érdekes. Kép Én is gondoltam ilyenre, csak nem tudom megcsinálni.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?