Most csak egy gyors üzi, mert lassan fürcsizünk...
Köszi a köszöntéseket.
Coolasa,
ez az! ezt szerettem volna!
A tejre anyit tudok mondani, hogy én bármennyit iszom még most is (én is a zsírszegényt ittam eddig), ha csak egy pohárral, akkor is kijönnek Marcin a piros pöttyök. De legalább már nem ordít a hasfájástól. Viszont az első 3 hónapban torkaszakadtából kiabált, ha valami tejes vagy tejszínes, vagy tejcsokis dolgot ettem. És a tejporral is ez volt a helyzet. Nem is az allergia volt a gond igazán, hanem az, hogy nagyon fájt a pocak tőle. Jobban mint bármi mástól. És a joghurttól (gyümölcsjoghurt - a Zott-féle)meg szintén sakálként viselkesett. Azt még most sem merek enni. Szóval én kibírtam, de még most is csak hétvégén néha egy pohár tejet iszom. Pedig én is függő vagyok sajnos. Dehát a csemetéért mindent, ugye...Már én is alig várom a hozzátápit, és akkor szalonnát fogok lilahagymával enni, és literszám iszom majd a tejet, és eszem a joghurtot, és kóóóóóbászt is eszek majd, és tormát is, és tojást is. Most még ezektől is fáj neki a pocak. Illetve csak a nagy pukiktól fáj, mert ezektől aztán lehet...
Más:
Köszi gyerekek, aranyosak vagytok, de szerintem nem volt annyira vészes, mert én nemvártam meg azt a 15 mp-et, amit mondanak, hogy az még belefér, hogy egy baba ne vegyen levegőt. De azért rendesen a torkomban vert reggelig a szívem...Apa meg mondta, hogy ha máskor ilyen van, nem ébresztgetni kell, hanem belefújni egy nagyot az orrába (csukott szájnál), és fejreállítva lógatva a hátára ütni egy kicsit.
Ezt nem tudom hogy jó-e, de szerintem ártani nem árthatok vele, legfeljebb egy kicsit megijed. De vesz levegőt, és ez a fontos. De ne is legyen ilyen többet. Mondjuk azóta is sokszor felébredek, és ellenőrzöm. Dehát ez eddig is így volt, úgyhogy ez most nem kivételes eset volt.
Tücsökmami,
nekem mind a kettő jó.
Hétfőt említettem Sajtinénak, szóval akár egybe is köthetnénk.
Az autó most már okés, ma voltam az akkusnál, és....kicsit szőkenős lesz, deeee...nem is tudom, elmondjam-e.....a belső világítás maradt rajta, ki tudja mióta, és az szépen leszívta az aksit tökig...
Igazán nem is értem, mit csodálkozom. Teljesen normális példa az újabb hülyeségre amik velem történnek...
És még csak nem isemlékszem rá, hogy én azt valamire használtam...???!!!
Ha 27-én 11h-re mész, akkor du 2h-ig biztos végeztek nem? Mármint a gyógytornával? És akkor mi lenne ha azt csinálnánk, hogy Sajtinét előbb elviszem a NAgy Tali-ra, és akkor elmegyek értetek valamikor, és elhozlak benneteket is. Majd a többieket megkérdezzük, hogy esetleg lehetne-e a tali kora délután, hogy ti is eljöhessetk.
Aztán a hazamenetelt majd valahogy megoldjuk. Előbb szerintem hazaviszem Sajtinét, mert az max 10 - 15 perc lehet, és akkor utána titeket is. Ez milyen lenne. Én benne vagyok a furikázásba, nekem egyáltalán nem gond, szóval, ha ez így jó lenne, én szívesen besegítek, hogy ti is el tudjatok jönni. Szóval?
Esztivel beszéltem, és nem kell már a pelus, mert Bence úgy néz ki, hogy kinőtte
, szóval van egy Pampers New Baby (2-es) Jumbo pack (asszem 90 db van benne vagy mennyi), szívesen elviszem bárkinek a talira is, és most már jó az idő, szóval most már akár a messzebbieknek is szívesen...
Na jó megyek, mert az aprónépnek fürcsiidő van.
Pusszancs.