Új privát üzeneted érkezett!

Füge,
csatlakozom Sashához, vigyázz magatokra!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szilvike!
Boldog 9. hófordulót! Remélem, holnap sikerül Anyának venni egy szupcsi kis babakocsit neked ebből az alkalomból!Kép

Mancs,
mi van veletek?
Ezt a mázlista kutyaütő UTE-t!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok,
ne legyen már ennyire Húsvét!!!!!!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Helló!

Remélem mindenki jól érezte magát a mai szép napon!Kép Minket ma nagy öröm fogadott délután a kórházban. A Geri nem inkubátorban volt már, hanem nyitott kiskocsibanKép Nem kap már infúziót, és nincsen rajta a pittyegő ami a puluzást nézi. A kanül még a lábacskájában van, mert vénásan kapja szerdáig az ab.-ot, de nagyon úgy néz ki a történet, hogy csütörtökön már jöhet is haza.
A tegnapi 50 g-os evés nagyon megtetszett neki, olyannyira, hoyg ma már azzal fogadtak, hogy a Geri 70-eket eszik... kis jóindulattal, mert volt az néha 80-an is csak nem merték beírniKép Teát már egyáltalán nem kap, csak eleinte adtak neki. A kakija is már szép anyatejes és hízni kezdett. 3400 g született, és visszafogyott 3150 g-ra. Ma már 3350 g volt... lassan visszanyeri a születési súlyát is.Kép Szopizni is szopizott 60-at és utána elterült a vállamon, amíg büfiztettem. Nővérke mondta, hogy nagyon nehezen büfizik, de akkor nagyot. Nekem csak két kicsit sikerült kicsikarni belőle, két részletbenKép
Ha viszont így folytatja a kajcsizást kicsit jobban bele kell húznom a fejésbe is. Igaz ma már 3 üveg (300 ml) tejet vittem neki délután, de nem biztos, hogy elég lesz. Azóta fejtem 150-et, de nem bírok éjjel felkelniKép Hiába csinálok bármit, álmomban lenyomom az ébresztőt és nem is emlékszem rá.

Itt vannak mai képek, meg tegnapiak.

Ez tegnapi kép, még inkubátoros, ezért van csak kombidresszben
Kép
Szopi után bealudt

Kép

Ma már ilyen kis csinosan felöltöztetve kiskocsiban találtuk.
Kép

Szopi után büfire várva
Kép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sasha!
Ez naccccccccccerű! Mást nem fűzök hozzá, nagyon örülök!

Szonja, Andriska, boldog hófordulót!!!Kép

Mindjárt indulunk, csak este leszek.

Pusssssssz!

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Sasha, én is gratulálok a szopihoz! Ügyesek vagytok! És mindjárt csütörtök! Kép
Tücsökmami, köszi a maileket!
Tegnap voltunk ctg-n, hát a szülőszobán nagyüzem volt, teltház + 3császár... Mondtam is a páromnak, hogy legalább szokja a feelinget. Kép (először anyuka ordítások , majd bébi oááááák Kép ) Szülésznőm megvizsgált, és felvilágosított, hogy bár a méhnyak még vastag, a méhszáj 2 ujjnyira nyitva van, úgyhogy nem biztos hogy a kiscsaj kivárja még azt a 10 napot...
Mamacka, depis hangulat ellen szerintem legjobb a napsütés. Én nagylányom novemberben született, ne tudd meg hogy vártam a tavaszt, a hosszú nappalokat! Tessék kihasználni a jó időt, és levegőzni! Akár babával- persze ez a legjobb, akár nélküle.

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Coolasa
Kép ...hasonló gondolataim voltak nekem is....
Apa mint hajóépítő épp egy kandallós cégnél dolgozik mint tervező... Kép épp most szeretne váltani és hajókkal foglalkozni. (nem maketteekkel, rendes hajókkal...vitorlásokkal... persze modelleket is készít... )Emiatt szegény kicsit le van terhelve fél, hogy nemtudja majd eltartani a családját.

Sasha
Aranyos a kicsi!
Nagyon fiús! Kép
Én nem félek a babit megfogni sok kicsi volt már a kezemben ... én egyszerűen nem bírom az éjjszakázást... teljesen ki vagyok tőle... a szülés sokkal könnyebb volt... annyira sajnálom mikor annyira sír.
Ráadásul a férjemet legszívesebben egy méternél messzebb nem engedném magamtól annyira ragaszkodom hozzá... csüngenék rajta mint kismajom... ehhez képest úgy néz ki, hogy papaszabit sem kap, ugyanis nemtudják nélkülözni a munkahelyén! Kép

Az én kedvenc pasijaim! Kép ...nagyon odavannak egymásért! Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

apukámmal...
Kép
Kép

anyukámmal...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Andi
A napsütés valóban jót tenne,de őt még nem lehet kivinni nem? Mikortól lehet levegőztetni-sétáltatni? Tegnap volt két hetes.
Legalább apával kettesben eltudnánk menni míg valaki vigyáz rá...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac, nekem azt állította a védőnő, hogy 2 hetesen már fotoszintetizálhat a gyerek...(persze anélkül, hogy a bőre direktben kapna napsütést)

Kép Kép
coolasa

...mennyi ideig lehet kint? A séta még hosszú lenne nem? vagy nem?

Kép
Kép
Kép
mamacka

hát, hozzám az az instrukció jött, hogy nyugodtan üljek ki vele a kertbe, és csak evésekre menjünk be, aztán megint ki. Nem tudom, babaszellőzetés szempontjából mi különbség van a kerti ücsörgés és a séta közt..

Kép Kép
coolasa

Sziasztok,

Sasha,
jaj úgy örülök, hogy ilyen jól van már a bébiKép
én mondtam a férjemnek, még szülés előtt, bármit kibirok csak azt nem ha elviszik tőlem, mert másik kórházba kell lennie vagy inkubátorban.
De olyan jó, hogy Te ilyen erős vagy és derülátóKép
Nagyon szép kisbabaKép és milyen szépen fel volt öltöztetve ténylegKép
vigyázzatok magatokra!!!

Mamacka,
nekünk azt mondta a doki nénink, hogy 2 hetes kora után ki lehet vinni. Csak arra figyelj, hogy ne öltöztesd túl lazán vagy túlságosan melegen.
Zsófi októberben született és még szerencsére tök jó idő volt akkor amikor elöszőr kivittük 2 hetesen.
Mi is alig vártuk már, hogy kimehessünk, mert kezdtünk depisek lenniKép

Többiek hol vagytok??????
A húsvétnak már végeKép
Gyertek előKép

Novum, köszi a bárányhimlős infót. Kicsit azért nyugodtabb lettem.

este bekukkolok

Kép

Kép
sajtine

Mamac, Sajtinénak teljesen igaza van: csupán arra kell vigyázni, hogy ne öltöztest túl vagy túl lazán a gyermekedet. És egyben megkérlek rá, hogy ha rájöttél, ez mit is jelent pontosan, oszd már meg velem is...köszi.

Kép Kép
coolasa

Helló!

Mamac, én kéthetesen vittem először, nem lacafacáztunk, 1,5 órát sétáltunk a térdig érő hóban.Kép Az öltöztetéssel bajban vagyok én is. Sosem tudom mi jó neki. Valahol eccer mintha azt hallottam volna, egy réteggel kell több mint nekünk...? talán. A képek nagyon szépek, Áronbaba nagyon nyugodtnak tűnik.

Coolasa
áááááááááááá... kert, én nagyon irigy vagyok.

nemsokára megyünk védőnénihez mázsálásra. nagyon izgulok. mostanság valahogy olyan soványnak látom a kisdedem. már magához képest.

mi már nagyon forgolódunk ám. igaz csak egy oldalra, de már az is valami. és hasról hátra még nem megy, de gondolom az a nehezebb, nem?

na most nehogy azt higgyétek, hogy magától állt fel a 4hónapos fiam, de ha már odatettük, stabilan ott álldigált, sőt fel akarta magát húzni a pelenkázóra....hát az még nem sikerült:
KépKépKép
Vendég

Tücsökmami: ha látnád is a kertünket, meg lennél győződve arról, hogy rém szerencsés vagy, amiért nektek ILYEN nincs. Itt-ott nyomokban fűnek látszó tárgy... mindaddig, míg kiskutyáink rá nem ébrednek, hogy az inkriminált 2 szálat ezidáig merő figyelmetlenségből elmulasztották kivégezni.

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Mancs:
Örülök,hogy már otthon vagytokKépÉn is a 104-be feküdtem az ajtó mellett és a sok látogatótól néha nekem is elegem volt.Fel a fejjel napról napra jobb lesz minden!Kép

Mamacka:
A képek nagyon jókKépAz alvással teljesen egyetértek.Én ha nem birok aludni nagyon ideges,rosszkedvű leszek.Még most is küzdök a kialvatlansággal pedig eltelt már 9 hónap.Sajna én imádok aludni!KépBocs imádnék!Kép
Sasha:
Gergő nagyon édes!Remélem a vizsgálatok rendben mennek és nem sokára haza jöhettek!

Gabi:
Boldog 8 hónapos szülinapot Livinek!!!KépÉs köszi a köszöntést Szilvi nevében és Tibi nevében!Kép

Végre van új és szupi könnyű babakocsink!!!KépGabuséknak köszönhetőenKépakik eljutattak a boltig és vissza is hoztakKép

Tücsökmami:
Látom Gergőnek tetszett ez az álldogálásKép
Remélem a méreckedés is megnyugtatKép

Natasa,Wolga:
A babáknak boldog hófordulót kivánok!!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Végre úgy néz ki, hogy nyugodtabb napok következnek, péntek óta meg sem álltunk, szinte nem is voltunk itthon. Beni hol jobban bírta az ide-oda vonszolást, hol kevésbé. Azt sajnáltam, hogy szegényt mindig fel kellett ébreszteni az alvásaiból, mindig mentünk valahová. De azért persze minden tök jó volt.

Ezer bocsi, de nem tudtam egyenlőre visszaolvasni, de este megpróbálok, ha nem leszek hulla fáradt. (Igazából már most is az vagyok KépKépKép)

Mai képek, elnézést, hogy ennyi, nem tudok választani. Kép

A mai képek:
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Tartom magam az új szokásomhoz és rohanásban vagyok, most jöttünk haza nagymamiéktól, a KERTből (TücsimamiKép)! Elvileg 8 perc múlva fürdetés van, úgyhogy csak benéztem, hogy előkerültetek-e már a nagy Húsvétolásból!Kép
Livi olyan jól érezte magát a nagyiékkal és a kedvenc unokatesójával, hogy rám se sz@rt egész nap.Kép Az új kocsiban, ami ugyanolyan, mint SzilviéKép ilyen jól érzi magát:
Kép
Kép
Kép
Apa régi takarójával van ám betakarva!Kép

Timi,
ugye sikerült végül összerakni?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
nagyon jók a képek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó Mindenkinek!

Mi is hazaértünk a húsvétolásból, nagyon jó volt végre kikapcsolódni. A Velencei tónál is jó magas a vízállás. Sokat bicikliztünk és jó tudni, hogy pinpongban még mindig verhetetlen vagyok. Petra nagyon jó kislány volt, a szálloban a szomszédok is tudtak aludni Kép. Szegény kicsit leégett szombaton, de amúgy minden rendben volt. Már sikerült visszaolvasnom, de a kisasszony úgy hallom már hiányol, mennem kell.

Kaptam zenélő méhecskét
Kép

Apa csinált Johnson-os habfürdőt, nem tudta mennyit kell a vízbe rakni, fürdetőkrémhez szoktunk
Kép

Üdv

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!!!

Nagy hírem van ám! Ha éjjel nem lesz se lázas, se semmi a Gerive akkor holnap délben HAZAHOZHATJUK!!!! Amikor a nővér mondta én majdnem a nyakába ugrottamKép Nem kap már antibiotikumot ma egyáltalán, de megfigyelésre mindig bent tartják a babákat +1 napig. Ma én fürdettem kiskádban a Gergőt. Szegénykém amikor megérezte a vizet majdnem elkezdett bömbizni, merthogy a nővérek a csap alatt fürdetik őket... Látnotok kellett volna, nem értette, hogy mi történik vele, és szépen megnyugodott a meleg vízben, meg ahogy mosdattam, meg duruzsoltam.
Súlyát illetően tegnap hazudtam, mert még csak most 3300 g kereken. Még 100 g és visszanyerte a születési súlyát. Holnaptól nem fogom ilyen pontosan tudni a dolgokat, ugyanis én nem méregettem itthon egyiket sem és mivel már 70-80-akat eszik nincs is rá különösebb okom, hiszen nem ezzel volt a baj.
Fürdés után szopizott is 70 g-ot mindössze 25 perc alatt, persze két ciciből.

Mamacka!

Tudom, hogy meg mered fogni a babádat, nem úgy értettem, jajj, hogy írjamKép? Csak azt szerettem volna leírni, de úgy látszik nem sikerült, hogy vannak dolgok amikbe bele kell tanulni, vagy csak túl kell élni és elmúlik. Az éjszakai kelések, a hormonok mind-mind elmúlnak. Azt, hogy mikor az a babán múlik. Mármint, hogy mikor alussza át az éjszakát. A Gáborom még 3 évesen is jött éjszaka, mert akkor már jönnek, nem neked kell menni, de a Dani, ahhoz képest, hogy még csak 16 hónapos már régen átalussza az éjszakát. Talán 1 éves korától, nem tudom pontosan, mert a fülfájás nagyon bekavart, mert attól sokat nem aludt, mert fájt neki, de ha nem fájt, akkor simán aludt. A hormonok meg most túltengenek, de nemsokára ez az érzelmi csapongás is elmúlik. Bocsánat, ha badarságokat írok, és fecsegek, csak bíztatásnak szántamKép
A képek ismét szuperek!!!
Levegőzés.
Sétáljatok annyit a jó időben amennyi neked jól esik. Öltöztetés ügyében meg nem tudok érdemlegesen hozzászólni, mert hiába vagyok immár 3 gyerekes anyuka, még mindig egész ruhatárral indulok el pl a játszótérreKép Vékony kapbát, vastag pulcsi, vékony pulcsi, plusz gatya, vastagabb/vékonyabb sapka... Amíg meg ilyen picurok voltak addig meg minden 5 percben megálltam és benyúltam a mellkasukhoz, hogy nem-e hideg, vagy nem izzadKép A takarót ami a babáimon volt azt is fél percenként felraktam, meg leszedtem róluk. A Gáborral most már könnyebb ilyen téren, mert megkérdezem tőle, hogy nem fázik-e és válaszol valamit, de a Danit még mindig tapizomKép Nem egyszerű az biztosKép

CoolasaKép
Hát igen, a hogyan öltöztessük a gyereket téma rettentően kényesKép

Sajtine!
Ha már egyszer megtörténik a baj, akkor csak az a fontos, hogy a gyerek a legjobb kezekben legyen és meggyógyuljon. Ha ennek az az ára, hogy elviszik az sem baj, hiszen a pici érdekét szolgálja. És látod, holnap már jöhet is haza. Na nem mondom, ha első gyerekemmel történt volna ilyen, lehet én is másképp viszonyultam volna ehhez, de valahogy éreztem, hogy nem lesz baja. Itthon meg majd jól megszeretgetem és többé nem eresztem!Kép
Egyébként, meg külön örülök, hogy az Istvánban született, mert nagyon nagyon hamar felfedezte a dokinéni a bajt és rögtön cselekedett, hiszen a Geri nem volt még 12 órás mikor már megkapta az első adag ab-ot. Az első pár napban meg még szoptatni sem lehetett, és nem is igen akart és ugye az inkubátorban feküdt. Én úgy gondolom, hogy jobb volt, hogy itthon voltam inkább, mintha 1 hetet én is kórházban töltöttem volna. Egy épületben lettem volna ugyan a babámmal, de ennél előrrébb nem nagyon lettem volna. Így legalább nyugalmam volt. A kórházakban nem nagyon lehet pihenni és nagyon rossz elnézni ahogy más meg ott babázik a melletted lévő ágyon, miközben a tiéd meg az inkubátorban az intezíven.
Akkor már sokkal jobb volt itthon szenvedni az utófájásoktól, mert most 3-ára már nagyon fájdalmas volt az is, mintha 4 napig vajúdtam volna, és fejésnél meg mégrosszabb volt. Na meg fejni is sokkal jobb volt itthon nyugiban. Egyet bánok, hogy az egész így történt, de holnap már végre végeKépKépKép

Novum!
Igen minden jól ment. A szív uh-ra nem is volt szükség, ugyanis már nem hallnató a zörej. Van egy úgynevezett Botallo vezeték ami megkerüli a szívet és a tüdőből ugyanúgy szállítja az oxigént. Ez érett csecsemőknél is hallható valamelyest, pár nap és záródig. Gergő 2 héttel korábban jött és neki kicsit több időre volt szüksége ahhoz, hogy ez a vezeték záródjon.

Ilba!
Én se tudtam volna választaniKép

Gabus,
Azért néha pihenj isKép
Jól néz ki a babakocsi, bár én Graco párti vagyokKép

jó éjszakát mindenkinek!
sasha

Kép
sasha

Gabuska:
megköszöntem már a képet? nem emlékszem, szóval köszi.
Jó a babakocsi nagyon.

Ilba:
az a sárga fejtyű, vagy mi naggyon jó! Édibénibeni KépKépKép

nálunk nem volt húsvétolás. nem mintha bántam volna. a párom szülei most veresegyházi polgárok lettek, úgyhogy teljesen magunkra maradtunk itt a nagyvárosban KépKép

Novum:
kisded 65 cm és 6780 g. Ez nem olyan rossz, de csak 10-12 dekát hízik hetente. Nem panaszkodom, de már tényleg ilyen titkos cseleket vetek be, hogy egyen a gyerek. Ma például cuminak álcáztam a didkót. Kép Be is kapta és evett, pedig azt hitte hogy nem azt csinálja Kép
Vendég

Sziasztok,

Beni nagyon cukiKép
nem is kell válogatni elfér mindKép

Gabuska,
nagyon jó a kocsitokKép
képzeld el nekem is van egy olyan takaróm ami a férjedé volt.
Illetve nemtudom kié volt a mienk, mert a nagymamámnál van. De sajnos Õt már nemtudom megkérdezni, mert már nincs közöttünkKép
Csak a mienknek más a szine.
Ha jól emlékszem narancssárga.

Sasha,
igen, lehet, hogy igazad van ha masodik pláne 3-dik gyereknél van ez az elválasztás akkor én se kaptam volna infarktust.
Mindegy az a lényeg, hogy ügyes fiú és meggyógyultKép
olyan fiatal vagy, hihetetlen, hogy 3 gyermekes anyuka vagyKép

Tücsimami,
nagyon jók ezek a képek a GergőrőlKép
Én is kipróbáltam ZsófivalKép
Kicsit ferdén álltKép
De nem mertem sokáig nehogy baja legyen a lábának.

Vuka,
apák már csak ilyenekKép
most nem jut eszembe semmi mókás, hogy a férjem mit csinált, de valamit biztosKép

Öltözködés:
állítólag akkor fázik egy gyerek ha a mellkasa hideg.
Én is mindig parázom, hogy elég-e a ruha vagy túl sokKép
Egy biztos ha lila a szine vagy nyirkos béka akkor nem talált az öltözködésKépKépKépKép

Kép

Kép
sajtine

Vuka,
de jó nektek! Merthogy a Velencei-tónál voltatok!Kép
Pingpongozni én is imádok!
Petra nagyon életvidám, kiegyensúlyozott kislány biztosan, a képekról ez jön le!Kép
Zoli is mindig elméri a habfürdőt, vagy ki sem látszik a habból a gyerek vagy nincs egy szál sem a vízben.Kép

Sasha,
hát ez a kis pasi már nagyon haza szeretne menni hozzátok!Kép Tényleg, a nagyok otthon vannak vagy nagyszülőknél most?
Amit az öltöztetésről írtál, azzal dettó így vagyok én is! Sétánál folyton kigombolom, visszagombolom, kitakarom, betakarom stb. Babakocsi aljában vagy a hátizsákomban komplett babaruhabolt van.Kép
Hát, a babakocsit csak a neten látott kép és az ára (14 900) alapján vettük, nem nagyon izgatott a márkája. Timivel azért végignéztük a teljes készletet, csorgattuk egy kicsit a nyálunkat, de maradtunk ennél. Remélem nekik is be fog válni, mi egy nap alapján legalábbis meg vagyunk vele elégedve.

Tücsökmami,
szívesen!Kép
Én néha azt csináltam Livivel, amikor nem volt hajlandó kinyitni a száját, hogy odatartottam a szájához a cumiját, kitátotta ezerrel, de a kanalat tettem bele. Egy árva hang sem hagyta el a torkát, hogy mi a frászt szórakozok vele, ennyi erővel akár ehetett is volna normálisan...Kép

Sajtiné,
nem ilyen az a takaró?Kép
Kép

Livinek egyszer-kétszer fürdés közben kékült be a karja, pedig pont 37 fokos volt a víz. Tök megijedtem, pedig láttam, hogy jókedvűen pancsol, de azonnal kivettem a vízből.Kép

Pár kép a mai kölcsöngyerekről:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sajtine!
Azért én se vagyok olyan biztos ám magamban, de ki legyen erős, ha nem én?Kép Mint ahogy írtad, három gyerekes anyuka vagyok egy háztartással meg egy kutyávalKépKépKép
A fiatalságom is relatív. Én korán kezdtem a szórakozást és a csavargást. Lakótelepi lány vagyok/voltam a javából. Bandázás, később diszkózás. 12 évesen ittam alkoholt először a barátnőmmel, szóval nem valami későnKép 20 éves koromra már lenyugodtam és mikor a Gáborral terhes lettem (23 évesen) addigra már a szórakozóhelyek, pubok hangulatát már elviselni sem bírtam és azóta sem hiányzik a "tombolás". Én nagyon sok mindent kipróbáltam úgy érzem kiéltem magam. Egyszer például 3 hónapig csavarogtunk a párommal Olaszországban 1-1 hátizsákkal, hálózsákkal, vonattal. Volt, hogy a vonaton aludtunk, vagy egy parkban, vagy egy apátságnál fent a Firenzei helyekben Fiesoléban. Közben bejártuk Olaszországot keresztbe-kasul és azóta is jó élmény. Oda visszamegyünk, de már a srácokkal, ha nagyobbak lesznek. Persze nem ilyen hátizsákos túrára, de még az is megeshetKép
Én is a mellkasukat, meg a hátukat nézem, ha kíványcsi vagyok, hogy fáznak-e vagy melegük van. Előfordult már olyan is, hogy a gyerek háta, izzadt volt, a keze meg hűvös. Így hűtötte magátKép

sasha

Kép
sasha

Gabus!

Még mindkét gyerkőc a nagyiknál van. Dani anyumnál, Gabi meg anyósnál. De már anyukámnak mondtam, hogy holnap hozzuk a Gerit haza, és csütörtökön jöjjenek, de anyukám is maradjonKép Pár nap amíg megszokom az egyel több gyerkőcöt. Mikor a Dani született akkor ez nem volt gond, mert a Gábor már 2 éves volt megértette nagyjából a helyzetet, na de egy 16 hónapos? Sajnos még nem érti azt a szót, hogy várjál. Meg azt sem hogy NEMKép Érdekes pár hetem lesz, ha nem jövök, akkor nyugi, csak épp túl sok a dolgom.Kép

sasha

Kép
sasha

Sasha,
Nálunk férjem volt úgy, hogy tizenévesen már állandóan a haverokkal lógott, cigi, ivászat, koncertezés, részegen árokban alvás meg ilyenek (húúúúúúúú, mit kapok, ha ezt elolvassaKép), kábé 18-19 éves koráig. Õ volt a mókamester a társaságban, be nem állt a szája, aztán egyszer csak, szinte egyik napról a másikra lenyugodott, mára már túlságosan is, ha feljönnek hozzánk a barátok (mára már ők is családos komoly férfiembörökKép), ül szótlanul, csak az este végére jön bele a buliba, amikor felelevenítik nemtom hány éve ugyanazokat a sztorikatKép. A sörözőket meg a hasonló helyeket messzire elkerüli, hosszas könyörgésemre iszik egy üveg sört évente, cigizni csak a Diákszigeten szoktunk már. Egyáltalán nem olyan már, mint régen. Most inkább már kirándulni, meccsre járni szeret, időnként egy-két koncertre elmegy, de már nem az első sorban tapossa a többi őrültet.Kép
Én meg épp fordítva vagyok, fiatalabb koromban mindig otthon voltam, amíg ő elment tombolni, manapság viszont folyton rajtam van a mehetnék, vagyis volt tavaly augusztus 16-ig.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus!
Hát ja és ez így van jól. Az ember bulizza ki magát amíg még tizenéves, vagy huszon, aztán jöhet a család. Sajnos nekem van egy lányismerősöm aki abszolult felelőtlen. Igaz már évek óta nem hallottam felőle, legutóbb mikor pár hónapos volt a csecsemője akkor. Egész terhessége !!! alatt diszkókba járt és ivott, alkoholt. És a pár hónapos csecsemőjét hátrahagyva valakira folytatta ezt. Jó buli volt gyerekt várni... Na mindegy nem ez a lényg, hanem az, hogy nekünk benőtt a fejünk lágya. A páromé is. Õ is korán kezdte. Õ sem ivott mostanában alkoholt, illetve kb 2 hete minden áldott este, miután már biztos, hogy nem kell mennie sehová megiszik egy pohár boroskólát. Na, neki magasvérnyomás betegsége lett fiatal kora ellenére és a doki mondta, hogy a bor jót tesz a vérképzés és mittomén még mi szempontjából és napi 1 pohár (1dl) határozottan pozitív. Ezért azóta próbából megissza. Na azt mondanom se kell, hogy az üveg bor az majdnem 1 hétig elégKép De hogy valahová eljárjon szórakozni? Na azt nem, még a moziba se megy nélkülemKép Ennek én örülök ugyan, de most is van egy lehetőség...
A nővére most kapott munkát Olaszországban, Bibionéban és oda mehetnénk a nyáron nyaralni, de én nem akarok még. A Geri 4 hónapos lesz a Dani másfél éves, örülök, ha túlélem majd ezt az időszakot, nemhogy még idegen helyen legyünk akár 1 hétig is, na, meg az 1 napos utazást se merem bevállalni, hiszen az autóba ugye, be vannak kötve, nem mozoghatnak, 1 napig hogy bírják? Én meg mondtam neki, hogy menjenek el ketten a Gáborral. Õ már ősszel 4 éves lesz, simán megért mindent és biztos jól éreznék magukat. Na azt nem, nélkülem sehová, akkor inkább ő sem nyaral. Pedig én idén sehová nem akarok menni, remélem nem sikerül rádumálnia. Párom a Diákszigeten akkor volt utoljára mikor a Gáborral terhes voltam és neki meg pont akkor van a szülinapja, így elküldtem a haverjaival. De nem érezte jól magát, hazajött éjfél körül és hullafáradtan terült elKép A többi meg persze szívta a vérét, de kit érdekelt?Kép Most már mindegyik haverjában végre tudatosult, hogy családos ember, merthogy még mindegyik facér, vagy csak kalandjaik vannak. Na persze a tágabb társaságból sokaknak van már családja, de ez a pár srác más, mert igazi kölyökbarátság, még a suliból. Na megyek még egyet fejni aztán szunya, most már... hehe, mindig ezt mondomKép

sasha

Kép
sasha

Hát sziasztok! Ezer és egy éve nem írtam, bár néha tudtalak olvasni benneteket.

Hiányzik ám nagyon a babanet, de MArci mostanában nagyon igényel, és hát mostmár ugye ki is megyünk a szabadba, és egyre kevesebbett alszik is napközben, szóval amikor alszik olyankor tudok enni, fürdőszobázni (ez nem részletezemKép), mosogatni, felmosni, rámolni - és sajnos utolsósorba került a babanet. KépKépKép
Valahogy meg kéne oldani, hogy a lakás meg az ön fenntartásom rövidebb idő alatt is menjen.Kép

Na szóval, akkor előröl...
Beninek, Livinek, Szilvinek, Levinek, Szonjának, Gergőnek(Tücsökmami GergőjénekKép)és Andrisnak (remélem nem maradt ki senkisenem...Kép) naggyon boldog szülinapot kívánunk!!!!
http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_9957.php

Mancs Család:
És akkor nem is tudom, hogy gratuláltam-e, de ha nem akkor MOST!
Mancs család, naggyon cukik vagytok, és Peti is egy kis gombóc! Édibaba!!! És Mancsbá, te is tök jófej vagy! GYere te is máskor is!!!Kép

Ééééééééééééés Sasha!
Ha nem is Zénó ugye....KépKépKép
Nagyon gartulálok Gergőhöz, és olvastam, hogy min mentetek keresztül! Tök jó hogy így kezelted az egészet, és persze le a kalappal. Tudod, már azért is nagyon felnéztem ám rád, amikor írtad hogy Daninak a fülével min mentetek kereszül. Hát eléggé erősnek kell lenni egy anyukának, ezt már látom én is. Gratulálok mégegyszer!!!!KépKépKépKép

Képzeljétek, azt nem is írtam még, hogy Marcinak kb egy-másfél hete valamelyik éjjel (hajnalban) leált a légzése. Előtte kb 3-4 perccel ébredtem, a kezem szokás szerint a mellkasára tettem, és nagyon kicsiket lélegzett, és olyankor pár perc után szokott jönni egy nagy. De most nem jött, hanem egyszerűen leált az egész. És akkor vártam kb 10 mp-et, és utána elkezdtem felébreszteni. Először csak úgy immel-ámmal, szólongattam, meg egy kicsit megütögettem a hátát, megpaskoltam az arcát rázogattam - de ez nem nagyon használt, annyira mélyen aludt. Na akkor hangosabban szóltam, erősebben ráztam, és akkor egy-egy levegővétele volt, de aztán megint nem akart lélegezni, szóval,akkor már igazán teljesen felébresztettem asszem, bár csak annyira ébredt fel, hogy rámnézett, vigyorgott, és utána már aludt is tovább. És azóta is szép egyenletesen lélegzik éjszakánként. Na akkor nem sokat aludtam azon az éjszakán. De azért kibírtuk, és lám, milyen az anyai ösztön, hogy előre éreztem, és felébredtem előbb, minthogy bármi történhetett volna. Azóta is úgy alszunk, hogy rajta van a mellkasán a kezem, vagy ha oldalt fekszik, akkor befüzöm a karomat a két keze közé. De hál'Istennek azóta sem volt semmi ilyesmi. Ez kb másfél - két hete lehetett...
Na szóval ez volt.

Ilba,
mi a helyzet a talival? nem láttam nagyon a táblázatot, végül is miben maradtatok, hogy lesz, nem lesz? Ha lesz, mikor lesz és hol?
Ha esteleg nem volt jó időpont mindenkinek, azt javallanám, hogy legyen egy távolabbi időpont első körben, amikorra mindenki szabaddá is tudja tenni magát. pl. 3-4 héttel előre. És ugyanúgy egy esőnapot is. Nem? Mondjuk május második hete?

Gabi, Timi,
jó kis babakocsitok van! Kép

Gabi, Mancs, én a liláknak drukkoltam. Kép De télleg megérdemelte volna a fradi hogy győzzön...Kép

Tücsökmami,
a múltkor olvastam, hogy valami alapítványt akartál felhívni, mert vannak valami gyanús jelei Gergőnek. Az mi volt? Miért írtad ezt?
Amúgy attól aztán ne izgulj, hogy 10 - 12 dkg-kat hízik, mert Marci szintén így hízik, most 6,19 kg volt vasárnap, amikor mértem. szóval na aggógggyá emiatt, mert ez így normális, mert amit megeszik azt szinte el is égeti azzal, hogy egyre többet mozog. És ez így is marad. Ha a 40- 50 dkg megvan egy hónapban, akkor no para, rendicsek?KépKépKép
Ja, és még azt akartam, hogy biztos van még itt a környéken is ilyen babaúszás, majd még én is utánanézek, és majd megírom mi volt, okés? De ha ti is találtok valamit, akkor majd írd meg, jó? Köszi előre is.
És mikor akarsz hozzánk eljönni? HA jó lesz az autó, akkor esetleg jövő héten valamelyik nap? MAjd meghívjuk Sajtinét is!KépKépKép

Eszti,
holnap hívlak, mert be kell mennem a városba - az autó aksija totál lemerült, gőzöm sincs hogy miért, vagy hogyan (még ez is! KépKépKép), és elvinném csak sebtiben a pelust, mert télleg ki fogja nőni Bence...

Sajtine,
téged ma akartalak hívni, mert arra indultam el, és a nagy siettségben itthon hagytam a telefonom. Mindig ilyen hülyeségeket csinálok ám... A héten nekem már tutira nem jó, mert mindennap megyünk valahová, szóval mit szólnál egy jövő hétfői talihoz - sétához, ha jó lesz az idő?

Natasa, Coolasa,
kérek még olyan párbeszédet mint a múltkor!!! Az annyira jó vóóóóóót!!! Meg képeket is!!KépKépKépKép

Vuka,
Tök jó, hogy így elmentek több napra is otthonról. Bicikli?! De jó is lenne...Pedig fent van a padláson a bicajom nekem is. Dehár mikor is mehetnék...KépKép

Na akkor most lehet, hogy én is elpilledek, és remélem, ( hátha nem hiábaKép) hogy nem telik el ennyire sok idő, mire legközelebb tudok nektek írni.

Dia is milyen ritkán jön mostanság...KépKépKép

Ja még pár hír rólunk:
Marci egyre dilisebben szopizik, sokat kanalazunk már mi is, de azért még bírják a cickók. Kép
Még szoktam fagyasztani is, igaz már csak olyan 60 és 100 ml között/nap, de azért az is valami. Éjjel még most is kétszer szopizunk, de csak szopi, utána ezerrel húzza a lóbőrt tovább, de van, hogy éjjel is kijövök fejni, hogy még egy darabig tudjuk csinálni. Nem azt mondom, nem mindig, mert ha nagyon álmos vagyok - és épp nem kell pisilni sem - akkor alszom én is reggelig.Kép

Na akkor jóéjt mindenkinek, babák, mamák, aludjatok jól! Kép

Pár kép mostanságból:
A Nagy Zacskó Rém - már nem is rém.KépKépKép
Kép
Az a cumi...meg kéne szerezni!!!!
Kép
Anya nem akarsz segíteni????
Kép
Hülye cumi!!!!!
Kép
Anya ha te itt vagy, akkor már nem is kell!!!!KépKép
Kép
Mini swarzi...18+ KépKépKép
Kép
Így szoktuk a halacskákat nézegetni esténként...Kép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Gergő, Marci!
Boldog hófordulót kis 4 hónaposok!Kép

Marcika, nem szeretnék többet ilyet olvasni, lécccccci!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt!

na szóval:
Marci nagyon boldog hónapfordulót kívánok, és ne ijesztgesd léci az anyát, mert irgum-burgum Kép
egyébként tényleg egy izomkolosszus vagy, eszméletlen. Gergő meg egy tohonya mackó.
Már megvan a beutalónk a Dévény alapítványhoz. Azért kértem, mert az úszáson észrevettem, hogy a gyerek sokkal feszesebb mint a többi, és eddig is gondom volt a hónalj tisztítással, csak akkor azt hittem ez normális. Most láttam, hogy a többi babának fel lehet emelni a karját, Gergőnek nem. Kissé spasztikus, ha szakszóval akarnám mondani. egy kis gyógytorna nem árthat, ha meg azt mondják, semmi gond nincs,külön jó.

Sasha, Gabus:
hát a bulizásról annyit, hogy én kb 14 évesen kezdtem, még kisvárosi lyányként Szentesen, aztán amikor 18 évesen önfenntartóvá váltam és nem volt család aki támogatott volna, akkor a taposómalomból csak a szórakozás tudott kirángatni. de még 25 évesen a legnagyobb problémám az volt, hogy hova megyek bulizni, és milyen ruha van rajtam KépKép 30 évesen pedig elmerültem kultúra világába: egyfolytában alternatív színházakba jártunk, művészfilmeket néztünk, koncerteken tomboltunk, stb. kicsit ilyen kultúrsznob kékharisnya lettem KépKép aztán jött a párom és ő terelgetett a család irányába. szóval én elég későn érő típus vagyok Kép és még sokszor most is mennék, de hát sajnos Nagypetit kötéllel nem lehetne vontatni ilyen helyekre Kép

egyébként Sasha:
szerintem menjetek el Bibione-ba. tavaly ott nyaraltunk, már pocakosan,kifejezetten családi nyaralóhely. Az olaszok hatalmas családdal, egészen pici csecsemőkkel járnak oda. Körülöttünk mindenhol babák voltak. A gyerekeknek hatalmas élmény lenne a tenger.

a nagy talit nehogy akkor csináljátok, amikor egy hétig Szentesen leszek, mer akkor szomorú leszek.

csákó-bákó
Vendég

Szép jó reggelt!

Na, jövök később, nagyjából az estit vissza tudtam olvasni, most tali ügy.
Kép

Mikor:
Mit szólnátok április 27-hez? Csak Jucusnak nem jó (Jucus, nem tudnád valahogy mégis megoldani?), aztán legyen májusban is egy, akkor meg olyan időpontban, amikor Jucus tuti ott tud lenni. Én már annyira mennék!!! Kép Nem jó így? Jucus, ugye ez így most nem gond? Ha nem tudnál jönni cserébe elhalmoznánk képekkel. Kép

Hol:
Gondolkodtam (KépKépKép) Városliget, Margitsziget, Szt. István park. Hát hogy ezt hogyan döntsük el, nem tudom.

Kép
Kép
Kép
ilba

Marci, Levi, Szonja, Szilvike, Gergő és Andris!!!
NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT NEKTEK!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

<font color="660000">Sziasztok!

Én is visszatérek, visszatalálok...
Megvolt a húsvét is, férjem is hazatalált az nagy Angliából, mi is ezerfelé cibáltuk Andrist, annyira, hogy hétfő estére fel is szökött a hőmérséklete 37,7-re. De hála azóta sem, igaz a dokinéni tanácsára tegnap 3-szor adtam neki Panadolt. Amúgy nem folyik az orra meg semmi. Lehet, hogy besokallt az emberektől? Kép
De mostmár jól van és ez a lényeg.

Sasha, először is örülök, hogy jobban van Gergő és én is nagyon becsüllek a kitartásodért és az optimizmusodért. Én már azért kiakadtam, hogy kék fény alá tették, és nem lehetett velem. Kép

Minden hófordulós babának mi is a legjobbakat kívánjuk! Andris külön puszikákat küld Szilvikének. Kép
Kép most nincs, de már itthon van a gép és csinálok.

Bubek, nagyon rossz érzés volt olvasni, amit írtál, örülök, hogy minden rendben és egy nagy puszit küldök MArcinak is.
ÉS a képeket is árküldöm hamarosan. Kép Ne haragudj!!!

Gabi, Novum, nekem tetszik a kocsi, jól választottatok. Kép

Tücsökmami,
nem semmi a produkció. Andris egy hónappal idősebb, de ilyennel még nem próbálkoztunk. TAlán itt az ideje. Kép

Vuka, itt a jóidő! Mikor találkozunk, én már itthon vagyok.

Mamacka, MAncs, húúú, jól telik az idő, már mehettek is levegőzni. Igaz, ti szerencsésebbek vagytok, én gyönyörű őszi nap mentem szülni és tél volt, mikor kijöttünk. Kép
Kitartást nektek, higgyétek el, belejöttök. Kép

MAjd jövök még, megpróbálok visszaolvasni.
TAli: a NAgykörúton a Blahától a Moszkva térig villamospotló buszok járnak, mert felújítják a megállókat az új villamos miatt. Szóval, lehet, hogy a Városliget jobb lenne, bár mi biztos nehezebben jutnánk el oda. De döntsön a többség sztem.</font>

Kép Kép
Kép
vvolga

sziasztok!

Mamacka,
két hetesen szerintem is nyugodtan kiviheted már sétálni, vagy levegőzni - ez tök mindegy, a lényeg hogy a nap ne süsse meg, és ha szeles idő van, akkor inkább várj a sétával, de valami kellemes kis szélárnyékos helyen nyugodtan pihizhetsz vele először kb 10 percet, aztán napról napra többet is. Kép És ha van aki vigyázzon rá, menjetek a pároddal kettesben is!!

Többiek, bocs, hogy így bepofátlankodtam, de jó látni a törpéket, főleg így, hogy az enyém is pár napon belül kibújik...

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

sziasztok,

most annyit írtatok, hogy írásra nincs idő, zsófinak elfogyott a türelme...

később jövök

városliget az nagyon jó lenneKép

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok,

Ilba,
Már akartam írni, hogy a talit nyugodtan szervezzétek, mert én még apafüggő vagyok a Bp-re beautózás szempontjából és ez ugye csak hétvégét jelent. De majd később lehetne egy családos is.Kép
Küldenél nekem infót a babaúszásról? Köszi.

Öltöztetés: én is hosszan szoktam tipródni indulások előtt, aztán kb.5 lépés megtétele után mindig rájövök, hogy alaposan elszúrtam a dolgot.Kép

A hófordulós apróságoknak nagy-nagy pusszancs. Isten éltesse őket!

A rokonylátogatás eléggé megviselte szegény Bogicot, az idegen környezetben még a fogzás sem az igazi, gondolta és folyamatosan nyüglődött, sírdogált, az evést és az alvást hanyagolta.
Láthatóan örült, amikor hazajöttünk. A fényképezőgépünk vacakol, de azért csináltunk egy pár képet, majd teszek fel.

Most csak ennyi, mert a jövő hétvégén oszt. tali és nekem képeket kell válogatnom, hogy még elkészüljenek addigra és ez + a visszaolvasás (mert abból nem engedek!) sajnos teljesen kitölti azt az átlag napi egy órát, amit a gép előtt tudok tölteni.

Csók mindenkinek!

Jucus
jucus73

Bubek!
Ahogy olvastalak, még az én lélegzetem is elállt...Kép örülök, hogy sikerült felébreszteni!Kép Ilyen és hasonló dolgok azért idővel megedzik az embert, de azért felkészülni lehetetlen rájuk. Én nem is tudom mit tettem volna.

Sajnos most mennem kell, mert a párom dolgozik a gépen és csak addig kaptam meg amíg letusolt... Aztán holnaptól már nem biztos, hogy tudok jönni ilyen sokat, mert visszakapom a gyerkőcöket...

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Végre egy kis szabadidő...Kép Kép szopi köztKép Nem panaszkodom, mert elég jól alszik a Törpe, és amikor éjjel felébred, akkor sem agresszívan bömböl, hanem aprókat nyivákol, mint egy rekedt kakaduKép Meg kell zabálni!!! Most épp Mancsbá gyönyörködik benne, és a zenélő körforgóval együtt énekel nekiKép

Gabi,
Petike nagyon besárgult, és kékfény alá kellett mennie. Plusz a szülés alatt lett egy hematoma a buksiján (föl-le csúszkált a szülőcsatornában, nehezen jött ki) és ezért kellett neki antibiotikumos kezelést kapnia, mert lett a kis testbéne vmi gyulladásKép Hétfő este még vittük, akkor megkapta az utolsót, kivették a branült, és már nem kell őt vinni, még szirupot sem kell kapnia!KépKépKép UTE tényleg mázlista volt...KépKépKép Azt a kopaszt eddig sem csíptem nagyon (olyan agresszív feje van) ezután meg pláne nem. De azért nem volt rossz meccs.

Öltöztetés: tegnap volt a védőnő meg a dokinéni, és a védőnő azt mondta, hogy mindig úgy öltöztessem a babát, ahogy én öltözöm, plusz 1 réteg. És 2 hetesen már lehet őt kivinni a levegőre. Bár Peti már volt kint eleget eddig is, ugyebár napi 2x kellett vinnünk...

Szabó Andi,
örülök, hogy hallok Felőled, a másik topikra most aztán tényleg nincs időm... Remélem, jól vagytok, kitartás! Írj mindenképp ide is, ha megvan a Babuci! Nagyon drukkolok Neked!!!KépKép

Bocs, hogy nem írok mindenkinek külön, így is hallom már a kis kakadutKép
Nagyon köszönöm a sok biztatást, Isten bizony, mintha a saját érzéseimet írtátok volna le... Jó tudni, hogy tényleg nem vagyok egyedül ezzel az egésszel... Bár mintha picit javulna a dologKép

Mamacka,
én is nagyon örülök, hogy "összefutottunk" a kórházbanKép Egyből megismertelek ám!

Már a férjem is vágja a neveket meg a beceneveket, üzeni, hogy majd még jön máskor isKép

Mára asszem ennyi, ha lesz most még egy kis időm, elkezdem a szüléstörténetet...

Ja, IWIW: mindenki kapott 1 db kiküldhető meghívót, csak hogy tudjátok! Lehet bővíteni a körtKép

Puszi mindenkinek:
Mancs

Kép
mancs

LábképekKépKépKép
Kép

Morcos rapper narkódíler szopi utánKépKépKépKép
Már nincs a fejében az a csúnya branül, úgyhogy majd jönnek "rendes" képek is.

Kép
mancs

Mancs, azért kiváncsi vagyok, hol őshonos az olyan rekedt kakadu, amelyik ráadásul nyivákol is.... hozzád képest a National Geography teljesen le van maradva a legfrissebb tudományos felfedezések terén.

Kép Kép
coolasa

Elveszett az üzim!!!!!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Figyelem mindenki! Azt már firtatgattam néhány hete, hogy ti, mint közvélemény szerint vajon mennyi tehéntejet ihatok meg naponta én, a Visszaesöen Tejfüggő Anya, és lebeszéltetek a szokásos ipari mennyiségemről, merthogy az allergizálhat.
Azóta kevesebb alattomos folyadékot eregetek le a torkomon, de közben eszembe jutott, hogy lehet, hogy feleslegesen mártírkodom. A helyzet az ugyanis, hogy én kizárólag nullaegészötös tejet fogyasztok, ami szerény becslések szerint is a vegyipar remeke, sőt, egy amúgy józan véleményalkotásáról híres rokonom egyenesen odáig merészkedett, hogy szerinte az ilyen lötyinek a tehénhez annyi köze van, hogy bizonyos idöközönként körbezuhanyozzák Bimbót abból a célból, hogy a róla lecsöpögő fürdővizet dobozolva eladják kifejezetten nekem. Szóval kérdésem az, hogy szerintetek az ilyen csökkentértelmű tejben is ugyanúgy jelen van az az izé, ami aztán allergiás reakciót válthat ki mit sem sejtő utódomnál?

Kép Kép
coolasa

Hali!

Na végre van egy kis időm, remélem alszik legalább 2 órát, mert reggel már 7 után fent volt és azóta csak a kocsiban aludt 20 percet.
Voltunk a Brendonban, kapott egy édi kabátkát, meg vettem Pampers-t, mert itt legalább van kicsi csomagolású, 4-es, ki akartam próbálni.
Aztán hazafelé meg a C&A-ban vettem neki egy nyári kicsi szandit, hát besz@rás, olyan édi. Kép

Tali: most akkor jó a 27-e????!!!! Tessék válaszolni!!!! És akkor Városliget?

Mancsok,
Hát ez a Peti gyerök valami tünemény!!! KépKépKépCuki pofa! És tök jó, hogy nincsen már semmi gond vele. Ezek szerint jól megy a szopi? Tejcsi van bőven? Puszi a kis kakadu fejecskéjére! Kép
Bababónuszt még mindig nem adtam póstára, de a héten úgyis megyek a csekkekkel és akkor feladom.

Sasha,
Nem teljesen olvastam vissza mindent, de a Te hozzászólásaidat igen! Nagyon drukkoltam Nektek, de nem is volt rá szükség, hiszen a kis Geri egy erős legény, már kutya baja! Kép És nagyon aranyosak vagytok, a közös kórházos képen, nem semmi, hogy már 3 fiad van! Csak gratulálni lehet. Terveztek még? Egy kislányt? Kép

Jucus,
Lesz májusban a Margitszigeten ez a bábás valami, most pontosan nem tudom a dátumot, de az tuti hétvége. Akkor arra nem jönnétek? Én szeretnék menni és akkor lehetne a következő tali ott. És Apukástól, Tesóstól. Na? Kép
Uszás: nem volt a Húsvét miatt szombaton, majd most szombaton megyünk, fotózok is, ok? És akkor majd megírom, hogy szimpi-e, meg ilyenek.
Az viszont tuti, hogy kell az orvostól egy papír, szóval, ha addig mennétek, akkor kérjél.

Andi,
Gyere nyugodtan, ha időd engedi és szólj, ha kibújt a babó! Kép Hogy fogják hívni?

Tücsökmami,
Honnan van beutalód? Azt a gyerekorvos írja meg? Nagyon érdekelne, hogy mit mond nektek, mert Beni is nagyon feszesen tartja akkor a kezét, mikor megpróbálom a hónalját olajozni. Mikor mentek? Szopi? Nem tudom, hogy lecsúsztam már a kocsi fotóról, vagy nem is raktál még fel?

Bubek,
Úristen! Még olvasni is szörnyű volt, nem, hogy átélni! Hihetetlenek ezek az anyai ösztönök. Jó, hogy higgadt tudtál maradni és nem történt nagyobb baj!
Mini Schwarzi: KépKépKép
Mi az, hogy dilisebben szopizik? Keveset? Vagy nem akar? És kanállal esztek rendesen, vagy csak a pótlást?
Látod Marcus is már 4 hónapos és még mindig szopizik, pedig Neked is voltak nehezebb időszakok! Ügyik vagytok! Kép Beni is holnap már 23 hetes, adok majd magamnak még 1 vállveregetést. Kép Anyós ma látta pont a kajálását, mondta, hogy mások azért már rég feladták volna ezt így.

Gabi,
Nahát, Liviapuról el sem tudom ezeket képzelni! És hogy cigiZÜNK???? Na, ezt meg végképp nem hiszem el! Kép
Tök jó a kocsi, szerintem nagyon jól vásároltatok! És milyen az a hely? Tényleg olcsó? Vettetek mást is?

Öltöztetés: én ma totál elbénáztam, egy kendőt kötöttem a fejére, mire a Brendonba értünk, folyt alatta a víz, adtam rá bodyt, hosszú ujjú pólót és a vékony kabátját kinyitva, hát olyan vizes lett, hogy aztán meg attól féltem, hogy ezért fog megfázni. A végén kabát és kendő nélkül már jól érezte magát. Amúgy én mindig a kezeit és az orrát tapizom.

Na tudom, hogy akartam még valamit, de most nem jut eszembe ...

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Már megint vacakol a babanetKép

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket mindenkinekKép

Bubek,Tücsökmami,Kormi:

A fiúknak boldog hófordulót!Kép

Ma kipróbáltuk az új kocsit.Szilvi jót aludt benneKépEddig nincs rá panasz

Bubek:
Rossz volt olvasni,hogy mi történt MarcivalKép
Jó.hogy nem estél pánikba és felébresztettedKép

Kép

Kép
novum

Ilba,
nekem jó a 27. És a Városliget is.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,

Kép

Kép
gabuska
Budapest

nekem is! Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba,

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba:

Részemről a tali oké!A Városliget is jó,bár innen mind a három helyszin jó messze vanKép

jól vásároltál a kislagénynekKépBiztos klasszul fog kinézni bennükKép

A családos tali is jó lenne!Akkor igazán sokan lennénk!Külön füves részt kellene lefoglalniKép

Wolga:
Köszöni a puszit SzilviKépMi is küldünkKépRemélem hamarosan személyesen is találkoznak a gyerkőcökKép

Mancs:
Petike bekötözött fejjel is cukiKép

Sasha:
Örülök,hogy már jól vagytokKépKép

Tücsökmami:
A doki is megvolt elégedve Gergő súlyával?Mert akkor már megnyugodhatsz egy kicsitKépA torna biztos jót tesz majd Gergőnek!

Kép

Kép
novum

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?