Hát sziasztok! Ezer és egy éve nem írtam, bár néha tudtalak olvasni benneteket.
Hiányzik ám nagyon a babanet, de MArci mostanában nagyon igényel, és hát mostmár ugye ki is megyünk a szabadba, és egyre kevesebbett alszik is napközben, szóval amikor alszik olyankor tudok enni, fürdőszobázni (ez nem részletezem
), mosogatni, felmosni, rámolni - és sajnos utolsósorba került a babanet.
Valahogy meg kéne oldani, hogy a lakás meg az ön fenntartásom rövidebb idő alatt is menjen.
Na szóval, akkor előröl...
Beninek, Livinek, Szilvinek, Levinek, Szonjának, Gergőnek(Tücsökmami Gergőjének
)és Andrisnak (remélem nem maradt ki senkisenem...
) naggyon boldog szülinapot kívánunk!!!!
http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_9957.php Mancs Család:
És akkor nem is tudom, hogy gratuláltam-e, de ha nem akkor MOST!
Mancs család, naggyon cukik vagytok, és Peti is egy kis gombóc! Édibaba!!! És Mancsbá, te is tök jófej vagy! GYere te is máskor is!!!
Ééééééééééééés Sasha!
Ha nem is Zénó ugye....
Nagyon gartulálok Gergőhöz, és olvastam, hogy min mentetek keresztül! Tök jó hogy így kezelted az egészet, és persze le a kalappal. Tudod, már azért is nagyon felnéztem ám rád, amikor írtad hogy Daninak a fülével min mentetek kereszül. Hát eléggé erősnek kell lenni egy anyukának, ezt már látom én is. Gratulálok mégegyszer!!!!
Képzeljétek, azt nem is írtam még, hogy Marcinak kb egy-másfél hete valamelyik éjjel (hajnalban) leált a légzése. Előtte kb 3-4 perccel ébredtem, a kezem szokás szerint a mellkasára tettem, és nagyon kicsiket lélegzett, és olyankor pár perc után szokott jönni egy nagy. De most nem jött, hanem egyszerűen leált az egész. És akkor vártam kb 10 mp-et, és utána elkezdtem felébreszteni. Először csak úgy immel-ámmal, szólongattam, meg egy kicsit megütögettem a hátát, megpaskoltam az arcát rázogattam - de ez nem nagyon használt, annyira mélyen aludt. Na akkor hangosabban szóltam, erősebben ráztam, és akkor egy-egy levegővétele volt, de aztán megint nem akart lélegezni, szóval,akkor már igazán teljesen felébresztettem asszem, bár csak annyira ébredt fel, hogy rámnézett, vigyorgott, és utána már aludt is tovább. És azóta is szép egyenletesen lélegzik éjszakánként. Na akkor nem sokat aludtam azon az éjszakán. De azért kibírtuk, és lám, milyen az anyai ösztön, hogy előre éreztem, és felébredtem előbb, minthogy bármi történhetett volna. Azóta is úgy alszunk, hogy rajta van a mellkasán a kezem, vagy ha oldalt fekszik, akkor befüzöm a karomat a két keze közé. De hál'Istennek azóta sem volt semmi ilyesmi. Ez kb másfél - két hete lehetett...
Na szóval ez volt.
Ilba,
mi a helyzet a talival? nem láttam nagyon a táblázatot, végül is miben maradtatok, hogy lesz, nem lesz? Ha lesz, mikor lesz és hol?
Ha esteleg nem volt jó időpont mindenkinek, azt javallanám, hogy legyen egy távolabbi időpont első körben, amikorra mindenki szabaddá is tudja tenni magát. pl. 3-4 héttel előre. És ugyanúgy egy esőnapot is. Nem? Mondjuk május második hete?
Gabi, Timi,
jó kis babakocsitok van!
Gabi, Mancs, én a liláknak drukkoltam.
De télleg megérdemelte volna a fradi hogy győzzön...
Tücsökmami,
a múltkor olvastam, hogy valami alapítványt akartál felhívni, mert vannak valami gyanús jelei Gergőnek. Az mi volt? Miért írtad ezt?
Amúgy attól aztán ne izgulj, hogy 10 - 12 dkg-kat hízik, mert Marci szintén így hízik, most 6,19 kg volt vasárnap, amikor mértem. szóval na aggógggyá emiatt, mert ez így normális, mert amit megeszik azt szinte el is égeti azzal, hogy egyre többet mozog. És ez így is marad. Ha a 40- 50 dkg megvan egy hónapban, akkor no para, rendicsek?
Ja, és még azt akartam, hogy biztos van még itt a környéken is ilyen babaúszás, majd még én is utánanézek, és majd megírom mi volt, okés? De ha ti is találtok valamit, akkor majd írd meg, jó? Köszi előre is.
És mikor akarsz hozzánk eljönni? HA jó lesz az autó, akkor esetleg jövő héten valamelyik nap? MAjd meghívjuk Sajtinét is!
Eszti,
holnap hívlak, mert be kell mennem a városba - az autó aksija totál lemerült, gőzöm sincs hogy miért, vagy hogyan (még ez is!
), és elvinném csak sebtiben a pelust, mert télleg ki fogja nőni Bence...
Sajtine,
téged ma akartalak hívni, mert arra indultam el, és a nagy siettségben itthon hagytam a telefonom. Mindig ilyen hülyeségeket csinálok ám... A héten nekem már tutira nem jó, mert mindennap megyünk valahová, szóval mit szólnál egy jövő hétfői talihoz - sétához, ha jó lesz az idő?
Natasa, Coolasa,
kérek még olyan párbeszédet mint a múltkor!!! Az annyira jó vóóóóóót!!! Meg képeket is!!
Vuka,
Tök jó, hogy így elmentek több napra is otthonról. Bicikli?! De jó is lenne...Pedig fent van a padláson a bicajom nekem is. Dehár mikor is mehetnék...
Na akkor most lehet, hogy én is elpilledek, és remélem, ( hátha nem hiába
) hogy nem telik el ennyire sok idő, mire legközelebb tudok nektek írni.
Dia is milyen ritkán jön mostanság...
Ja még pár hír rólunk:
Marci egyre dilisebben szopizik, sokat kanalazunk már mi is, de azért még bírják a cickók.
Még szoktam fagyasztani is, igaz már csak olyan 60 és 100 ml között/nap, de azért az is valami. Éjjel még most is kétszer szopizunk, de csak szopi, utána ezerrel húzza a lóbőrt tovább, de van, hogy éjjel is kijövök fejni, hogy még egy darabig tudjuk csinálni. Nem azt mondom, nem mindig, mert ha nagyon álmos vagyok - és épp nem kell pisilni sem - akkor alszom én is reggelig.
Na akkor jóéjt mindenkinek, babák, mamák, aludjatok jól!
Pár kép mostanságból:
A Nagy Zacskó Rém - már nem is rém.
Az a cumi...meg kéne szerezni!!!!
Anya nem akarsz segíteni????
Hülye cumi!!!!!
Anya ha te itt vagy, akkor már nem is kell!!!!
Mini swarzi...18+
Így szoktuk a halacskákat nézegetni esténként...