Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Úgy látom a mama elfoglalt, így én jelentek.
Reggel voltunk a Kaáliban és hamar sorra is kerültünk.
9-en vannak jelenleg az alomban, olyan 16-18-asok ha jól emlékszem és nyálkahártya 8-9 mm ha jól emlékszem. (Nem voltam benn). Így ma még reggel bement 10 U Suprafact, néni beadta illetve Judit benyimta volna de beadták az utolsó GONAL-t is.

Holnap este fél 10-kor repesztünk, de nem az ügyeletre, mert új fajta, előkészített fecskendős repesztő szuri van, bőr alá nem izomba!. Nem kell kevergetni, felszívni, tűt össze cserélni (mint a múltkor), csak simán a pociba, ez pedig menni fog!

Így csütörtök reggel fél 9-re kell menni punkcióra, nam eg nekem kihajtani a srácokat!
Várhatóan vasárnap lesz a transzfer, mert persze hogy mind meg fog termékenyülni!
Egyenlőre ennyi a jó hír.

Timi,

reméljük jobban vagy és lelkecskéd is, mi volt a Luxor showban? Nem nyertetek?

Ja Lara képeit a Larapapa féle albumban találjátok! Na meg engem is!

Csók
Farkaskoma

Kép
farkasok

Lara Kép
Csak annyi volt a baj, hogy be voltál jelentkezve amikor kimásoltad a linket, ezért neked megjelent, másoknak pedig nem,mivel nem a felhasználóddal vannak bennKép Ha egymás mellé másolod a két linket...
http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=6150&page=1&image=162119
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6150&page=1&image=162119
...akkor látszik, hogy az elsőben benne van az, hogy "own=1". Ennyi a különbség, kézzel is ki lehet törölni Kép
Egyébként jók a képek, nagyon édes Andor Kép

wish

Ez aztán a jó hír, Farkaskoma! További sok sikert, várjuk az élménybeszámolókat Kép

Lara Kép
Már nyitható a link. Az utolsó 2 képtől citromsárga lettem, de remélem, hogy hamarosan nekem is lesz hasonló fotógyűjteményem...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Farkasok!
Sajnos nem nyertünk, de megint kisorsolták Fejér megyét, köztük a férjem szelvényét is. Így szombaton újra megyünk a luxor show-ba.
a lelkecském még nincs jól. megnéztem a régi leleteimet, itt a progi szintem 54,6 és nem 0,77. Kíváncsi vagyok milyen alternatívákat sorl fel majd a Krizsa.

Timi
latimi

Lara, ez az Andor csúcs! Anyira kis fickó, édes! Nagyon boldogok lehettek!!!
Judit, de jó, hogy már mindjárt transzfer, alig várom, az újabb csíkos tesztet!
reno
renoka

Wish,
köszi, akkor mindig itt rontottam el. Most már menni fog Kép

Farkaskoma,
veletek vagyunk Kép

Reno,
köszi Kép Örülök, hogy jobban vagy, csak így tovább. Hidd el, el fog múlni és akkor már csak és kizárólag a manóddal tudsz majd foglalkozni Kép

Fanni,
köszi neked is, és már most várom az albumodat, nemsokára nézegethetem is Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Először is: Timi, azt gondoltam mire visszajövök már jó hír fog fogadni veled kapcsolatban.Nagyon sajnálom,hogy másképp alakult!Én is csak azt tudom mondani, hogy csak úgy vágj bele a következőbe, ha teljesen biztos vagy magadban.

Zsebi
Nagyon szép helyen nyaraltatok, gyönyörűek a képek.A zebrámat folyamatosan dicsérgetem, simogatom.Nem tudom mi van vele?!Remélem most már formába jön megint!

Renoca
Nagyon sajnálom a kutyusotokat, remélem már sokkal jobban van!De ezt nem szabad ennyibe hagyni!Teljesen igazatok van!
Babócával van valami fejlemény?

Farkasok
Nagyon drukkolok nektek!Nagyon ügyik vagytok!Hajrá!Hajrá!Kép

Fanni
Én is teljesen azt érzem, hogy nincs olyan , hogy ne sikerülne.És ahogy haladunk a célfelé egyre jobban érzem, hogy nem sokára kismama leszek.(Csak aztán nehogy nagyot essek!De nem fogok!Kép)

Renoka
A pipolphenről én is hallottam már.Nagyon sok ismerős kismama szedi, főleg akik görcsölgetnek.És egészséges kisbabájuk született, az egyik akit ismerek már 3éves rosszcsont.Neki az anyukája majdnem végig szedte.

És most arról, hogy miért nem írtam ilyen sokáig:

Szóval húgom eltünt.Úgy volt, hogy jön ki hozzánk busszal (busszal 15 percre lakunk anyuéktól, ja húgom 12 éves).Tudtam, hogy elindult a buszmegállóba.Kimentem elé,de nem szállt le a buszról.Belém állt az ideg igen rendesen!De aztán meg lett.Lekéste a buszt, de nem ment haza.Végül Öcsém találta meg.Szóval ez úgy arra a napra ki vette az energiám.Aztán meg két ismerősömmel is szörnyű dolog történt.Én nem is élném túl ha velem ilyen történne.Ez teljesen megviselt.És nem is akarom leírni, mert terhességgel kapcsolatos,és nem akarom még jobban ijesztgetni a boldog kismamákat!Szóval teljesen kibuktam.Amúgy is kicsit depis időszakom van, hogy miért fogalmam sincs.Csak bőgök, de nem tudom megmondani, hogy miért.
Mikor megyünk a BMC-be akkor jobb kedvre derülök.

Bocsi a kisregényért, de régen írtam már!

Wish
A víznap ment, de másnap 11 óra után már ebédeltem.Én is 5 kilónál tartok.De nekem ugye bőven van miből leadni.

Puszi Mindenkinek!Kép

Edina
dedina

Zsebi!
Köszike, hogyí felraktál a táblicába!
Olyan jó, hogy ilyen optimista tudsz lenni, honnan veszed az erőt?Bárcsak bennem is lenne ennyi kitartás!
Hogy lehet az, hogy van , aki egyből lombikkal kezd?

Fanni!
Én is a Kovácshoz járok. Ha már előjött ez a téma, meg kell említenem, hogy én is picit furcsálom Kovács doki stílusát. Először azt gondoltam, hogy én vagyok túlságosan határozott és beszédes. De legutóbb már azt éreztem, mintha rettentő határozatlan vagy bizonytalan? lenne. Ráadásul a műtétem előtt a kórházban próbáltam poénkodni, annyira izgultam, de nem értette a viccet. Hát ennyire bele lehet fásulni? Pedig még elég fiatal...
Amúgy mi, a párommal, eddig rettenetesen meg vagyunk vele elégedve. Persze ehhez tudni kell, hogy a párom sem az a szószátyár típus.
Ami még nagyon furcsa volt számomra, hogy a legelső beszélgetés után megkérdezték a hölgyek a recepción, meg vagyunk-e elégedve Dr Kováccsal , vagy szertnénk más orvost. Váratlanul ért a kérdés, de azt hittem ez így megszokott.Persze senkit nem ismertünk az intézetben. Így nagyon választani sem tudtunk.
Már csak azt nem értem, ha van is ellentét a dokik között, miért kell ezt a "betegekkel" éreztetni. Hát nem elég az, hogy oda kell járnunk?

Bob
boborlyán

Bob!
Mi automatikusan lombikra mentünk. A férjem sperszáma egyenlő a nullával. Na nem mintha a donoros spermával eddig célba értünk volna.

Nem tudom ki volt az a barom, aki kitalálta ezt a 3 hónap várakozási időt. dec. 2-át elég nehéz lesz kivárni, így jön ki a 3 hónap a dec-i mensiig.
Én már annyira utálok odajárni. Ha az 5. sem sikerül, szerintem diliházba kerülök.
latimi

Kedves Bob!
Érdekes, amit írsz.
Engem nem kérdeztek meg, hogy akarok-e mást, de nem is akarok, teljesen elégedett vagyok. Az első naptól kezdve ahányszor odatelefonáltam, mindig tudta hogy ki vagyok, hol tartok, mit írt fel, mi következik. Én azt, hogy nem "bratyizós" úgy értettem, hogy nem az a bizalmaskodó típus, mint a Krizsa. S szerintem jajj, ki is írta így előttem? Lara, vagy Kriszta, szóval ők is úgy értették. (Ugye?)
A Krizsa egy más típus. Betart minden szabályt, jobban törődik a lelkeddel... szerintem.
Kovács doki Amerikában tanult, 7 évig ott élt, én hallom is az akcentusát... szóval elképzelhető, hogy nem értette a viccedet! Amúgy rám már mosolygott is... csak kell egy kis idő neki, hogy megismerjen.
Tudod, az én férjem sebész és az ő munkahelyén is szúrja a szemét az idősebbeknek, hogy "túl gyors"... Kovács dokival az lehet a "baj", hogy túl rugalmas... ezt majd meglátod. Szóval ne aggódj, jó kezekben vagy, biztos lehetsz benne, hogy úgy fog kezelni, ahogy Neked a legjobb... Erre a legjobb példa Lara és Kriszta, a mostanában a topicra írók között.

Edina!
Biztosan sikerül Kép

Lara Kép
Köszönöm!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Közben visszaolvastam, s most olyan érzésem támadt, mintha én meg Krizsát utálnám...
Nem utálom, jelentem! Valószínűleg, ha hozzá kerülök, akkor az ő mentalitása áll hozzám közelebb... így meg Kovács dokira hangolódtam rá... Szóval tűz és víz... Ezért is utálják egymást... szerintem!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Latimi!
Remélem a többiek nem fognak megkövezni, de én azt mondom neked, hogy ha utálsz odajárni, akkor miért nem mész el másik intézménybe?Olyan sok van már.PL.:a Dévai, Forgács, BMC meg még egy jópár.
Remélem azért nem mérges rám senki, hoy ez eszembe jutott.

Edina
dedina

Lara!
Nagyon furcsa, hogy nincs pocid a képeken! A baba nagyon aranyos és mindenki kezében jól áll!!!!!!!!

Lányok!
Az afférokra visszatérve, én a saját tapasztalataim alapján csak azt tudom leírni, hogy úgyan Krizsa betege vagyok voltam már Kovács dokinál, de teljesen szimpi volt segítőkész ugyanúgy válaszolt a kérdéseimre. Illetve most Tímea segített telefonon ő is rettentő készséges volt, én speciel a nővérekre sem tudok rosszat mondani, velem rendesek voltak mindig, de egy biztos mindenkienk lehet rossz napja.
Krizsáról pedig személy szerint nem tudom elképzelni, hogy a pácienssel különbbül bánjon azért mert nem az ő betege, nem hiszem hogy éreztetné ezt az emberrel mert végülis sok esetben nem is mi választjuk az orvost. Na de ez csak az én véleményem.

Fannikám!
Te is szúrod már magad? Én le vagyok maradva! Ezer bocsánat akkor neked is jár a négylevelű lóhere a táblába este dobok is egy frissítést!

Bob!
Hát nekünk a párom eredményei miatt kellett lombik, egy két spermium volt látómezőnként így inszemináció nem jöhetett szóba, szóval így indultunk a lombikkal!!!!
Az optimizmust, most nem tudom honnan jön, de belül teli vagyok energiával és bízok, mert tudom sikerülnie kell. Illetve én nem csinálom túl gyorsan egymás után a lombikot egy egy kudarcot ki kell pihennem és sok időnek kell eltelni, hogy simét hinni tudjak a sikerben. Hát most eltelt a bizonyos idő és úgy érzem lelkileg testileg maximálisan oda tudom tenni magam a többi már sajnos nem rajtam múlik........

Farkasok!
Ez jól hangzik, akkor itt a vége, már csak a legizgibb részek vannak hátra és most van igazán szükségetek a durkkokra, részemről mennek ezerrel!Hajrá aztán hajjuk azt a farkasvonyítást!!!!
Ez az új repesztő jól hangzik a Choragont nagyon utáltam! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Timi!
Megírod hány éves vagy, mert ez az adat még hiányzik a sorodból!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
30 éves vagyok. Igaz,lelkileg 150.
latimi

Timi!
köszönöm, beírtam. Remélem hamarosam lelkileg is fiatalabbnak fogod érezni magad és fogsz tudni előre nézni. Amúgy én is kíváncsi vagyok, hogy mit fog változtatni a protokollon. Eddigi három neked milyen protokoll volt? A 5. is donoros lesz? Ilyenkor amúgy ha nem bánt leírod hogy van mármint a donor lehet választani, kell érte külön fizetni? Ha nincs kedved ne írd le megértem....

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
A donor marad, bár a tulaj mindig más. Fizetni nem kell érte. A Kaáli kifizeti helyettünk. Fényképet kellett vinni a férjemről, és annak alpján választják ki a donort. Lehet olyat kérni, hogy humán vagy reál beállítottságú legyen-e az illető.
A gyógyszeren változtat majd. Eleve múltkor közölte, hogy a merionalt kivonják a forgalomből, mert túl olcsó. Ez nekem nem igazán jó, mert akkor megint kísérletezni kell, hogy hogyan reagál rá a szervezetem. A gonalra egyáltalán nem reagált. remélem, a choragont nekem is lecseréli. A duphastont is cserélje le. Szóval, az 5. lutri lesz.
latimi

Timi!
Eddig mindig duphastont kaptál támogatásnak a két hétre? Ez érdekes lenne, mert én az elsőnél utrot, a másodiknál duphastont + progi szurit, most a progiszuri tuti, hogy mi társul mellé azt nem tudom.

Niki!
Tényleg Te írtad,hgoy progiszurit kapsz és mit kapsz még mellé azt tudod? Illetve neked azt már megmondta hogy napi hány ampulla progiszuri kell?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara!
Andor egyre szebb!KépKépKép

Farkasok!
Köszönöm a mail-t.Kép
Ma azt mondták rám, hogy h... vagyok, mert úgy aggódok a kutyunkért. Minden nap két órát vagyunk az állatorvosnál. Igyekszik segíteni, de még nem mondta ki 100%-ra, hogy megmarad. Azt mondták kollégáim altattassuk el. Mi nagyon szeretjük, nem fogjuk. Sokba kerül, de pénz lesz másik, belőle csak ez az egy van. Annak idején nem azért engedtük be az utcáról, hogy majd "megöljük". Felelősséget vállaltunk érte, befogadtuk, ápoltuk, etettük. Ugye nem vagyunk h..-k, hogy így ragaszkodunk hozzá? Ahogy néz a barna szemeivel.... Ma már ő maga mászott be a kocsiba. Tudta, hogy oda megyünk, ahol neki segítenek.
A legelső képet ami a hazahozatal után készült nem teszem fel, mert borzalmas látvány. Ezt most csináltam. Azért fehér itt-ott a pofija, mert valami löttyöt kapott és holnap rtg....
Kép

EdinaKép
Köszönöm.
10-én volt terhességünk 1. hónapának évfordulójaKép Még mindig reménykedünk a koraszülésbenKép.

Jó éjt mindenkinek!
Renóca
süni_renóca

Zsebi!
A beültetés után kaptam choragont meg duphastont. Mást nem. Szerintem ez volt a bibi.
latimi

Timi Kép
de mást nem is szoktad adni... miért lenne ezzel a gond?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni!
Ez nagyon aranyos és biztató jel, ha rád már mosolyog is! Remélem mi is elérjük nála...
A kórházban a szobatársam Kovács feleségének a csoporttársa a fősulin. Õ azt mesélte, hogy állítólag nem ismerik el a tudását és a külföldön nyert tapasztalatát. Eddig tényleg nem volt vele semmi gondunk. De hogy nem értette a viccet? Hát lehet igazad van. Nekem az nagyon tetszett, hogy bejött hozzám műtét előtt és utána is felhívott.
Azért nagyon jó olvasni, mennyire meg vagy vele elégedve.

Renóca!
Mi történt a kutyutokkal? Mi nagyon nagy kutyarajongók vagyunk. Nagyon aranyos a kis édes. Tényleg szépek a szemei és nagyon kifejezőek. Én egyáltalán nem csodálkozom, hogy mindent megtennétek érte. Mi is mindent megtennénk csak a kutyus meggyógyuljon. Nekünk is van egy rottink. Nagyon kényes és nagyon okos. Suliba is járunk vele. Imádja!

Timi!Zsebi!
Timi!Nagyon aranyos vagy , hogy még ilyen lelki állapotban is válaszolsz. Nagyon szurkolok Nektek, hogy sikerüljön!
Most már értem, nekünk miért nem javasolta Kovács a lombikot első nekifutásra. Bevallom őszintén, a lombiktól félek egy kicsit. De remélem addig nem kell elmennünk, bár nem tudom hány inszem után jön a lombik.
Velünk minden rendben, de mégis itt állunk babóka nélkül. Lassan már ott tartok, hogy akár vmilyen "vudu" dolgot is kipróbálnék, csak sikerüljön. :-)
boborlyán

Orsi!
szerintem nem reagál rá a szervezetem. Ezt az a nővér is megjegyezte, aki levette a vért, de a Krizsa is ezt érzékeltette finoman.
Most új stratégiát vet be, az ő szavaival: új alternatívákat.
latimi

Drágáim,
Ma eddig csak olvasóban voltam. Na de most.

Drága Süni Blökije,
Kitartás, kérlek bízz magadban, mi szorítunk Neked!Tessék enni és inni , tudom nem könnyű, de menni fog. A Dévay topikból is sok puszit küld Neked Kex és Rágcsa topiklakó kutya is. Fecskendővel lehet inni, próbáld ki.

Sünikém,
Nem feladni, nekünk is volt kutyánk és macsekunk is akikért sokat harcoltunk és utána még sokáig voltak velünk, volt amelyiket kissé túlaltatták egy egyszerű műtét után is napokig infralámpáztuk, még 14 évig volt velünk, kutyunk is volt tacskóbénulásban, de szépen megtanult újra járni és mi is átrendeztük az életünket, hogy komfortosabb legyen a blöki élete. Néha kegyetlennek kell lennünk, hogy egy állatka újra életre kapjon, ezért kérlek ne add fel, itatni muszály, Ne adjátok fel, Blökinek millió puszi és külön farkasvonítás.

Az orvosos-nővérkés témához nem tudok nagyon hozzászólni, mert nem botlottam ilyesmibe, azt azért tegyük hozzá, hogy problémánk csak nekünk világrengető, másoknak nem az, még az orvosnak sem, bármennyire is szeretné azt teljesen megérteni és átélni. NA erről ennyit.

Tehát 9 tüsszencs igyekszik a Farkas-család almát szaporítani, jobb oldalon 4, bal oldalon 5 tüszi, átlagban 16x valamennyi, balon van egy 20x16-os is. Reméljünk még növögetnek és csütörtökön megalapítják az igazi farkasalmot. Az új repiszuriról majd beszámolunk, akinek volt Decapepthyl szurija az tudja milyen teljesen kész és még a tűt sem lehet összekeverni. Majd meglátjuk. Most nem emlékszem a Choragon mennyibe került, mert ez most 4900 Ft egy adag, de ez van. Csütörtökön reggel 8:30 ra megyünk.

Andor baba nagyon jó kisfiú és én is csak most látom, hogy Krisztián megfogta én meg akkor pisiltem.

Most nézem a Freit, de lassan eldobom az agyam a külföldre kiment honfitársaimtól, én is voltam kint, hát ez most nem egy jól sikerült Frei dosszié. NA jó hergelem még magam egy kicsit és lefekszem.

Puszkó FArkasok J

Köszi a drukkokat, de most egy kicsit a háttérbe vonulok, ahogy azt az elmúlt 2 hétben is tettem, Kriszta küldjed a szugerálást!

Snori, Renóka,
Remélem megnyugodtatok, és minden okés veletek.

Unique,
Repül az idő.

Gyerekek most Győzikével sokkolom magam, hát mit ne mondjak.

puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Bob!
Elvileg 6 sikertelen inszem után jön a lombik, de hallotam már olyat hogy x. után javasolta a doki, gondolom itt az összkörülményt nézte. Nem értek hozzá!
Szerintem a Kaáliban bárki is az orvosod és bárkihez is kerülsz jó kezekben vagy.

Orsi!
Azért az fura lenne ha mind a 4 lombik után ugyanazt a duphastont írta volna csak fel, hiszen nekem kettő volt és mindig változtatott, mert azt mondta ezzel kell "játszani" és megtalálni mi jön be nekem amivel a legjobban tudja segíteni az embriók megtapadását. Mondjuk én eddig semmiben nem csalódtam a Kaáliban mindig változtatott valamit a protokollon míg sok embertől hallottam ilyen olyan intézetben ugyan azt csinálják végig én úgy vagyok vele úgyanazt ötször minek csináljuk egy kis változtatás és lehet épp az jön be. Most teljesen új protokollon vagyok és remélem gyarapodni fog a Kaális gyerekek csapata.
Tényleg a srácok hogy vannak?

Timi!
Nekem is a vérvevős nővérke volt kiakadva hogy ennyi progi mellett hogy jöhetett meg, aztán Krizsával is átbeszéltük és mondta nehéz ügy, de megoldjuk és bízok benne, most megígérte minden rendben lesz, úgy legyen. Nekem speciel nagyon jó hallani tőle ezeket a pozitív dolgokat, jó nyilván nem fogja azt mondani magának nem fog sikerülni (bár ha tök esélytelennek látna megmondaná), de bíztat és lelket önt az emberbe akkor is mikor padlón van. Amikor bevéreztem is kéret hívjam ha jön ha nem mert izgul értem ezek sokat jelentenek az embernek.

Farkasok Juditja!
Miért vonulsz háttérbe? Jó hallani felőletek és olvasni a sok optimizmust a soraidból. Hatalmas erőt és pozitív gondolkodást kívánok neked és szorítok, hogy végre valóra váljon ez a csodálatos álom!

Jó éjszakát!
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri!
Mizujs veled? Nagyon csendben vagy mostanában!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Néhány gondolatomat megosztom veletek a Kovács-Krizsa véleménycserével kapcsolatban.
Mint tudjátok, mi a Kovács doki páciensei közé tartozunk.
Mikor mi neki láttunk a programnak,Larának hála,felkészülten mentünk oda. Tudtuk mit akarunk és mit nyújtanak számunkra.
Sőt én rettenetesen korrektnek találtam az egész procedúrát.
A Kovács doki azt tette ami a dolga, tájékoztatott a lehetőségekről,milyen vizsgálatok lesznek....stb. Mivel nem a rokonom ennél többet nem is vártam tőle.
Az ott dolgozó orvosok nem lélekgyógyászok, ezáltal nem lehet elvárni tőlük, hogy a lelkünket is ápolják.
Csak mielött megkapnám,hogy én könnyen beszélek mert nekünk sikerült,még hozzá teszem,hogy mi is végig csináltunk egys'mást mire idejutottunk. Csináltak nekem fals eredményeket a gödöllöi laborban, Larát meg kísérleti nyúlnak nézte a dokija.
Itt végre tárgyilagos tájékoztatást, emberi bánásmódot kaptunk. Valószínű bármelyik dokihoz kerülünk ugyan ilyen szolgáltatást kapunk. A Kovács doki szabadsága idején Lara volt másik két dokinál is az intézeten belül akik nem éreztették vele hogy "rossz" kezekben lenne , sőt nem is akarták átcsábítani hanem elvégezték a dolgukat és jó napot kívántak. Mindegyik orvos másképpen viszonyul a betegeihez, ez van.
Az ellentét háttere inkább szakmai féltékenységen, a fiatalabb feltörekvő generációtól való félelmen alapulhat, mint ahogy ez sok helyen ugyanígy van.
Mint ahogy mi is tettük, klinikát vagy orvost kell váltani ha nem azt kapod amit szeretnél.

Üdv
Larapapa
larapapa

Timi, Zsebi,
Most olvasom, hogy nálatok is a párotok spermájával volt a gond!
Hát, nálunk is, márhogy a spermaszám az egy nagy büdös nulla volt, de volt egy nagyon kedves andrológus doki /Kovács doki/ a BMC-ben aki úgy gondolta, hogy nincs minden veszve és az ő munkájának köszönhetően az első lombikomat is fagyasztott spermával csináltuk, a másodikat is azzal fogjuk, de sajnos, ha ez sem sikerül akkor lehet, hogy donor lesz a vége. Bár a párom azt mondta, hogy ő újra kés alá fekszik, ha kell és felvágatja a másik oldalon is, ha ezen múlik a mi babánk.
Nektek nem vetette fel az andrológus a műtétet?
A férjem mindezt nagyon jól viselte, két hét pihenés után semmi baja nem volt /igaz, mint minden hapsi úgy viselkedett mint egy gyerek/. Így legalább megvan az esély rá, hogy saját babánk lehet.

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki!
Nekünk nem ajánlottak semmit. Azt mondta 3 andrológus is, hogy a csodára várhatunk, de felesleges.

Most megint visszajött a szurkálás a baloldalt, újra fáj a fejem, hányingerem van. Kiver a víz. Szerintem klimaxos vagyok.

Lara!
Biztos, hogy vmi nem stimmel a Kaáliban. A vérvételkor a nővér kétszer is megkérdezte, hogy megfelel-e, ha a Kovács doki mondja meg az eredményt. a végén már kezdtem dühös lenni, mert nekem egyikkel sincs semmi bajom.

Timi
latimi

Timi,
Akkor én ajánlom neked! A BMC-ben a meddőségi épületében van az andrológia./dr.Kovács József/
Úgy zajlott a dolog, hogy megvizsgálta a páromat kézileg miután nullás eredményt produkált.
Majd baromira elkeseredtünk. Erre ő felvetette a herebiopszia lehetőségét. /így hívják ezt az eljárást/ Felvágják valamelyik herét és a hereszövetből nyert még életképes spermákat - mert bármilyen furcsa lehet, hogy ott figyelnek bent - "elrakják télire" és a peteleszívás napján felengedik. Szóval, a műtét altatásban történt, majd a fájdalomcsillapító elmúltával volt egy kis nyöszörgés. Utána kötözésre kellett mennie 2 alkalommal /persze mindezt terpeszben járkálásos, röhögéses, fürdetéses, etetéses stb./ 2 hét fekvés után mehetett dolgozni.

Nekem 3 embriót tudtak visszarakni, de sajnos nem sikerült. Sajnos a következő alkalomra - ha a mostani nem sikerülne - már nem marad sperma. Ez azt jelenti, hogy újra lehet műteni a páromat, de a műtétet a sikeresség érdekében a leszívásom napjára kell időziteni, hogy friss anyagból dolgozhassanak.
Remélem tudtam vmit segíteni.

Minden lehetőséget ki kell használni, ha már ezt adta nekünk a sors! /bassza meg a sors/

Hali

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki!
Mi maradunk most már a donornál. Azzal gyönyörűen osztódik. A férjem spermájáva amikor kipróbáltuk, nem is osztódott, így 3 alkalommal nem tudtak mit visszaültetni. remélem, ezzel az új stratégiával célbaérünk. (új gyógyszerek)
latimi

Timi,
Ahogy gondolod.
Új stratégia, új élet, új december!
Csak a cél a régi.

Én drukkolok nektek!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki!
Köszi a drukkot. Nektek is sok sikert, egy focicsapatnyi gyereket.
latimi

Sziasztok,

Én a Krizsához járok, én teljesen elégedett vagyok vele. Az első konzultációra egy nagyon fiatal Sz. betüs orvoshoz mentem, szándékosan nem irom a nevét, de biztos tudjátok kire gondolok. Mivel nem tudtam kihez menjek, hozzá kaptam időpontot. Nagyon fiatalnak találtam és nem nagyon volt bizalmam hozzá. Aztán egy ismerős ajánlotta a Krizsát. Ismerősünk 4 sikertelen lombikot csinált Sz. dokinál, majd átment a Kirzsához és ő rögtön megcsinálta neki a babócát. E történet hallatán átkértem magam, csak az eslő pár perc volt feszült, hogy miért nála vagyok, de örülök, hogy igy történt. Kovács dokiról ott még nem is hallotam, egy doktornőrül hallotam ő is Kovács. Sőt még más dokit sem láttam az én 2 ismert dokimon kivül. A Kaalis oldalon van egy csoportkép, melyik ott a Kovács doki?

Fruzsina

fruzsina32

Timi,
ez azért elég érdekes. Én úgy gondolom, hogy ha van is valami a háttérben, azt a betegekkel nem szabadna éreztetni. Pláne nem úgy, hogy konkrétan rákérdeznek a nővérek. Én ezt nem értem. Valamikor a hónapban szeretnénk bemenni mi is a kaáliba Kovács dokihoz, hogy megmutassuk neki a munkája gyümölcsét, Andort. Kép Akkor majd felmérem a terepet, mi is lehet mostanában ott, azután én is beszámolok.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!

Remélem, te nem tapasztalsz ilyet. Sok puszi Andornak. Mindenkinek dicsekszem, hogy milyen gyönyörű babátok van, mintha vmi közöm lenne hozzá rokonilag, meg egyébként is. Bocsika ezért.
Talán ez ad erőt, hogy nekünk is sikerülhet.
latimi

SOS ! Lányok, 1 szem (!) Marvelonra lenne szükségem, nem maradt valakinek ?

Köszi
Később jövök Kép

mniki

Mission:Impossible XV.avagy
A Kaáli-titkok megfejtése
larapapa

Zsebi!
Ne kételkedj abban, hogy mind a 4 alkalommal duphastont írt fel nekem a Krizsa. Ez így van. Nem szoktam hazudni. Remélem, most tényleg változtat.
latimi

No, már itt is vagyok, csak visszaolvastam Kép

Renoka : sajnálom, hogy még mindig nagyon pörögsz, megértem milyen vacak érzés ez Kép
Próbáltad már az illóolajos lábfürdőt lefekvés előtt ? Szerintem ez a babónak sem árt (persze nem forró vízre gondoltam) és nálam elég jól működött utána a dolog. Mármint az alvás Kép
Napközben elvan az ember, de az éjszakák nehezek, ezért az alvással kell valamit kezdeni.
Ha a homeos bogyók hatnak, az is jó, már biztosan nincs sok hátra és a hormonok szépen beállnak.

Fanni : gratulálok az első önálló szuridhoz Kép Ugye mennyivel könnyebb így ?

Farkasok : Judit, nagyon klassz borozós kép készült rólad Kép Gratulálok a szép számú csordához, csütörtökig még biztosan feljön egy-két eltévedt petike Kép De aztán el ne tűnj 2 hétre !Kép

Boborlyán : őszíntén szólva nagyon furcsálom, hogy ilyen kérdeztek tőletek az intézetben. Én - bár hallottam ellentétekről- soha nem tapasztaltam és szerintem nagyon rossz fényt vetne az intézetre, ha a belső problémáikba a pacienseket is belevonnák Kép

Épp ma reggel jegyeztem meg magamban, hogy a doktornő milyen szimpatikus, biztosan elégedett lennék vele is és a Kovács dokival is. De azért maradok Mágusomnál Kép

Lara : Andor szépen növöget, jó látni, hogy rólad is sugárzik a boldogság Kép

Süni : szegény kutyika, további fájdaloműző buksisimit küldök neki, most már biztosan minden rendben lesz !

Zsebikém : igen, igen, csak így tovább, optimistán és tele kedvvel Kép Legalább még most ne zizzenjünk be, ráér majd a 2. hét körül KépKépKép
A progiszuriról még semmit nem tudok, majd az októberi UH után Kép

Magamról annyit, hogy reggel voltam UH-n, szerencsére minden OK, így majd kezdhetjük a szurizást. Viszont 21 helyett 27 szemet fogok szedni a fogigátlóból, így még 2 hét van hátra Kép
Csak sajnos hiányzik 1 szem, ezért kérném, ha valakinek van felesleg, átvenném Kép
Egyébként a szokásos séma szerint indul a protocoll, 1/2 Supre, 2 Gonal (helyesebben már pennel, 150 egység). Hmm, azt hiszem az első lövést a Kaáliban ejtem meg Kép
Legközelebb október 10-én megyek UH-ra (jajj de messze van Kép)

mniki

Ranóca Kép
Szörnyű, ami a kutyusoddal történt! Biztosan túléli, s majd lassanként felerősödik. Nekem is van kutyám, egy időben állandóan megtámadták, havonta hordtam az orvoshoz... De már 11 éves, s szerencsére egyre ritkábban történik vele baleset.

Renóka Kép
Tudom, hogy mindenki írt ilyen-olyan szerről, de most végülis mit szedsz, ha nem titok? Én már a lombik előtt szeretnék szedni valami olyan gyogyót, ami megnyugtat, de nem ártalmas, mert sajnos én alapállásban izgulós, ideges típus vagyok...

Fruzsi Kép
Kovács dr. nincs a honlapos fotón

Niki Kép
Igen, sokkal egyszerűbb az élet úgy, hogy én szúrkálom magam. Sosem hittem, hogy merem majd... de a szükség törvényt bont, igaz?

Larapapa Kép
Én a férjemet azért "nem engedem fel" erre az oldalra, mert ő is női csacsogásnak minősítené a nekünk nagyon is fontos párbeszédeket... Ez van, mi ilyen pletykálósak vagyunk. A konkrétumokat megbeszéljük a párunkkal, a részleteket pedig megvitatjuk egymás közt Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni73

KépKépKép
larapapa

Larapapa Kép

Mission:Impossible XV.avagy
A Kaáli-titkok megfejtése
+
szept. 6.:
Nekem gyanús a villanyszámlás is.
Ja, és a Tv Maci.

Ezekből gondoltam... ha mégsem a "csacsogásokat" minősítetted így, akkor bocs...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni Kép

Sztem Larapapa csak poénkodik. Én legalábbis jókat rötyögtem magamban mindegyiken.
Ugye, Peti? Kép

wish

Larapapa!
Egyetértek maximálisan azzal amit írtál!!!!!!

Viki!
Nekünk azért ennyire nem kényes a helyzet az első lombiknál egy kettő volt látómezőbe (előtte jártunk háronegyed évet andrológiára) majd a köv. lombikig szedett a párom homeos cuccot és a gynevacot beadtuk és hogy ezeknek köszönhető-e vagy sem de emelkedett a szám több millióval, szóval boldogok voltunk, remélem most is jó eredmény lesz!

NIKI!!!!!
NEKEM MARADT freemailban levelezzük le!!!! Este mindenképp megnézem!!!!!!!

Timi!
Nem kételkedtem csak furcsa hogy négyszer ugyanazt adta, lehet, hogy az értékeid alapján ez nagyon bejött neked! Nem gondoltam egyáltalán hogy hazudtál, bocs ha megbántottalak, egyáltalán nem ez volt a szándékom.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi!
Lehet, hogy én hülye vagyok, de fentebb azt értelmezem hogy amikor saját spermával csináltátok nem lett transzfer akkor azok nem is számítanak bele a tb. 5-be ez biztos a kérdés hogy hány transzfered volt eddig? De jó lenne ha jó hírekkel szolgálnék neked és kiderülne van még lehetőség!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni73

Szeptember 6. S Nori hozzászólása:

"Lara! Szerintem ez a hajasbaba rád hasonlít, kis kerekképű ő is! Remélem, Peti, nem baj."

Ugyan az a nap Wish hozzászólásának szelete:

"Fura, hogy ránázésre azt mondom, hogy tiszta Peti, de ahogy nézegetem a fényképeit, a te vonásaidat is megtalálom benne."

Ezekre reagáltam az általad félreértett módon.
Szerintem ha elovasod a tegnap esti és a többi hozzászólásomat Te is megleled, hogy mikor poénkodok és mikor szólalok fel komolyabban. Teszem hozzá, hogy az utóbbi kevesebszer fordul elő.Kép
A párodat pedig várjuk a Kaális Férfiak topikjában Farkaskomával.

Wish
Igen csak poénkodok Kép

Üdv:
Larapapa
larapapa

Na csak bekukk.

Meg kell védenem Larapapát. Nem bántani. Kép
Érdekes, nekem ilyen meg se fordult a fejemben, hogy a TV-macival a "csacsogást" cikizné. Egyszerűen csak jópofa volt, és kész.
Különben elég csak a Kukimanós képet megmutatni, többet le se jön a férj a fórumról.

Bocs hogy ritkábban jövök, de van egy kis oka. Majd jövő héten már jobban tudom, mit akarok. Közben fél szemem rajta van mindenkin.
s_norka

VikiKép
Te melyik dokihoz jársz a BMC-ben?Lehet, hogy írtad már, de elkerülte a figyelmemet.Mi is odajárunk, vagyis eddig kétszer voltunk.Legközelebb 22-én megyünk a "nagy" megbeszélésre.Remélem mostmár nem fog jobban elhuzodni a dolog.Ja!Mi a Konc dokihoz járunk.Eddig nagyon szimpi.

ZsebiKép
Most egy kicsit be vagyok kavarodva.Te most fogigátlót szedsz,igaz?Mikor kezded a szurikat?És van egy lehet,hogy buta kérdésem, de mikor fogigátlót is szedni kell, akkor is ugyanannyi napig van szurizás,mint egyébként?

LaraKép
Nagyon jól nézel ki a képeken, nem látszik, amin a multkor elégedetlenkedtél.Andor nagyon édes, nem is tudom,hogy hogy bírtok vele betelni?Vagy még nemtudtok?

LarapapaKép
Teljesen egyetértek veled abban amit az "orvos vita" témában írtál.Én is úgy gondolom, hogy ha valaki nincs megelégedveváltson.És szerintemsenki nem gondolta, hogy nektek könnyü lenne, vagyis lett volna.Akik ilyen helyre mennek azoknak már könnyű nem lehet,akárhányadikra is sikerül.
Szerintem itt mindenki csak örül annak, hogy nektek az elsőlombik sikerült, és hogy Andorka ilyen egészséges és édes!

KrisztaKép
Hogy vagytok?Meddig dolgozol még?Még mindig repülgetsz?

UniqueKép
Veled mi van?Még mindig nem javulgat a rosszulléted?Jó zsúfolt heted van.Remélem minden vizsgálat teljesen okés?!

RenócaKép
A te koraszülésedben én is nagyon reménykedem.De nekem olyan, mintha több telt volna el mint 1hónap,pedig nem, csak már várom a jó hírt.
Persze, hogy nem vagytok h...k!!!!!Mi a cicánkkal jártunk mindig orvoshoz.Egyszer panleukémiás volt, azt mondta a doki, hogy 50% esélye van a túlélésre, de köztünk van.És a szülésénél is gond volt.Nagyok voltak a kiscicák és ráadásul nem tágult.Kapott szurikat.Azt mondta a doki, hogy ha nem visszük el, akkor mindhárman meghalnak.Így "csak" az egyik kiscica nem élte úl a születést.Ugyhogy csak etetgesd,itatgasd és vidd az orvoshoz.És meglátodminden rendben lesz vele!A hivatalos részt meg nehogy félbehagyjátok!

Farkasok JuditjaKép
Miért akarsz te háttérbe vonulni?Szerete olvasni az írásaidat, ugy hogy írjálcsak szorgalmasan!Na meg tudosíts minket minden részletről, hogy álltok.A 9 az igen szép szám.Ti szeretnétek ikreket?

Tényleg valahol azt olvastam, hogy aki folsavat szed annak nagyobb az esélye az ikrekre, igaz ez a spontán terhességekre vonatkozik, de azért érdekes.Meg is keresem gyorsan,hogy miben olvasta.Meg is van.AZ egészséges terhesség című könyvben van:"Némely adatok szerint a folsav-készítmények minimális mértékben növelheti az ikerterhesség arányát."

Na már megint regényt írtam.De azért nem küldöm el kettőben.

Edina
dedina

Fanni, Sedatific PC a homeopátiás készítmény (csupa gyógynövény)neve, a patikus ajánlotta, úgy néz ki beválik, bár nem veszem be rendszeresen, csak amikor nagyon úgy érzem...
Nóri, úgy szorítok, hogy ki gyere ebből!!!
Reggel UH, most nyugodtabb vagyok, de már nagyon várom az újabb találkozást.
Larapapa egy humorzsák, irígylem is érte Larát. Az én párom sem jönne fel soha ide, hogy nőkkel ilyen témákról beszéljen, jó lenne ha néha kicsit lazább lenne, de ő már csak ilyen.
Krizsa-Kovács témához: én is voltam mindkettőnél, amikor Bernard prof éppen nem volt, mindkettő kedves volt, semmi konfliktust nem tapasztaltam. Sőt Krizsa utána bármikor meglátott, odalépett hozzám, hogy mi újság. Lehet, hogy a Kovács doki egy kicsit merev (na nem úgy!!), mindenkinek más a stílusa, mi sem vagyunk egyformák. Timinek én is csak azt javasolnám, hogy váltson intézetet, lehet, hogy máshol nem fog ilyeneket tapasztalni.
Judit, hogy vagy? Hasad?
Zsebinek puszi
reno
renoka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?