No, már itt is vagyok, csak visszaolvastam
Renoka : sajnálom, hogy még mindig nagyon pörögsz, megértem milyen vacak érzés ez
Próbáltad már az illóolajos lábfürdőt lefekvés előtt ? Szerintem ez a babónak sem árt (persze nem forró vízre gondoltam) és nálam elég jól működött utána a dolog. Mármint az alvás
Napközben elvan az ember, de az éjszakák nehezek, ezért az alvással kell valamit kezdeni.
Ha a homeos bogyók hatnak, az is jó, már biztosan nincs sok hátra és a hormonok szépen beállnak.
Fanni : gratulálok az első önálló szuridhoz
Ugye mennyivel könnyebb így ?
Farkasok : Judit, nagyon klassz borozós kép készült rólad
Gratulálok a szép számú csordához, csütörtökig még biztosan feljön egy-két eltévedt petike
De aztán el ne tűnj 2 hétre !
Boborlyán : őszíntén szólva nagyon furcsálom, hogy ilyen kérdeztek tőletek az intézetben. Én - bár hallottam ellentétekről- soha nem tapasztaltam és szerintem nagyon rossz fényt vetne az intézetre, ha a belső problémáikba a pacienseket is belevonnák
Épp ma reggel jegyeztem meg magamban, hogy a doktornő milyen szimpatikus, biztosan elégedett lennék vele is és a Kovács dokival is. De azért maradok Mágusomnál
Lara : Andor szépen növöget, jó látni, hogy rólad is sugárzik a boldogság
Süni : szegény kutyika, további fájdaloműző buksisimit küldök neki, most már biztosan minden rendben lesz !
Zsebikém : igen, igen, csak így tovább, optimistán és tele kedvvel
Legalább még most ne zizzenjünk be, ráér majd a 2. hét körül
A progiszuriról még semmit nem tudok, majd az októberi UH után
Magamról annyit, hogy reggel voltam UH-n, szerencsére minden OK, így majd kezdhetjük a szurizást. Viszont 21 helyett 27 szemet fogok szedni a fogigátlóból, így még 2 hét van hátra
Csak sajnos hiányzik 1 szem, ezért kérném, ha valakinek van felesleg, átvenném
Egyébként a szokásos séma szerint indul a protocoll, 1/2 Supre, 2 Gonal (helyesebben már pennel, 150 egység). Hmm, azt hiszem az első lövést a Kaáliban ejtem meg
Legközelebb október 10-én megyek UH-ra (jajj de messze van
)