Új privát üzeneted érkezett!

Orsi, a gyógyszer neve: Pipolphen. A tájékozatatón az van, hogy kismamák nem szedhetik, pedig a nőgyógyászom írta fel.
Lara, igen, írj homeosokat légyszi.
Már túl vagyok egy sírógörcsön, mert közben meg óriási lelkiismeretfurdalásom van, hogy ártok a babának.Kész vagyok.
Úgy látszik mire eljutattam ideáig, megkattantam...
Vasárnap reggel tudok újra jönni, de azért válaszoljatok lányok. Vagyis még egy órát itthon leszek.
reno
renoka

Renó!
Most figyelem csak hogy mi a baj!
Dr. Kürti Katalint tudom neked ajánlani a Délitől kell hozzá menni. Most hirtelen nem tudom előszedni neked a címét, de ha a Googleba beírod a nevét akkor ott rögtön kidobja, nagyon rendes ha sokára akar időpontot adni mond hogy sürgős és akkor hamar tud fogadni!!!!!!
Kívonom hogy minél előbb javuljon ez az állapot, mert tényleg évek óta erre vártál és igazán megérdemelnéd a boldog babavárást!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszi Zsebi, megkeresem a doktornőt.
reno
Tetszik a macikád
renoka

TimiKép
Kezdem sajnálni, hogy nem mentél el vérvételre. Kép És amikor elmentem, nem kérdeztem meg egy dokit sem, hogy menjek-e vagy ne. Egyszerűen beállítottam. Kép Levették a vért, majd két óra múlva totál pontos diagnózist kaptam róla, hogy ott a baba Kép
Sorry. Sajnálom, mert amit most átélsz, azt a baba is megérzi ám. Kép
Én is bízom Krizsában, meg minden. De ez őrjítő lehet, amin most átmész. Nagyon drukkolok, és persze kíváncsi vagyok a story végére is Kép
Ja, a fehér folyás nálam is volt már az elejétől és van is Kép Ez totál normális, a Krizsától tudom. Kép

NorkaKép
Fel a fejjel és nyugodj meg! Esetleg egy séta apuval? (nekem az ilyenkor a dili szélén mindig bejön Kép)

KrisztaKép
Örülök, hogy elkerül egy kicsit rókakoma Téged. Kép Engem változatlanul kínoz. Bár a dokim szerint ez attól is van, hogy beszedem a Bromo-t (már csak 1/4-et), a MagneB6-ot + Jódot+Elevitet. Szerinte elég lenne az Elevit és a Bromo a 12. hétig. Csakhát a pajzsmirigyem így műkszik okésan, hogy eszem azt a fránya jódot. A MagneB6-ot Mágus tanácsára szedem, aki szerint magnéziumból sosem lehet elég. Kép
Egyébként a hányingeres-fekvéses-mászkálásos dolog nálam is így van, mint Nálad. Annyi csak, hogy muszáj sokat aludnom, azt meg nem tudok állva Kép Ilyenkor jön az, hogy kb. 1/4 óra szenvedés után álomba ringatom magam Kép

Pusza

Unique
11+1

(így jó lesz, Zsebi? Kép)

KépKép
unique

Ja, és voltam tegnap EKG-n. Elvileg minden OK, szép az EKG-m. A doki hallott egy kis zörejt odabenn, emiatt csinált egy UH-t, ráírta a papíromra, hogy kontroll 3 hónap múlva.
Meg hétfőn elmegyek hozzá az István kh-ba és megnéz valami spéci gépen. Csak mert terhes vagyok és azt mondta, meg akar nyugodni. Kép Rendi volt nagyon. A kelen kh-ba mentem (amúgy magánkh), de mivel volt beutalóm, TB alapon ment. Nagyon klassz volt, ajánlom mindenkinek! Kép És szupi volt a kardiológus doki is.
A vérvétel eredmény is megvolt, a vörösvértest meg a hemoglobin, hematorkti halszállal alacsonyabb, mint az intervallum értékek, a granulocitám icipicit magasabb, a thrombin idő aalcsonyabb picivel, meg a kreatininem is. Állítólag ezek normális dolgok. Először picit megidejtem. Kép (ahogy azt ez jó anyukához illően kell)

Ja, és gyakorló anyukák,
normális ilyenkor a 11-12. hét táján hogy fájdogál a pocim + a petefészkeim is néha fájdogálnak? (felváltva, szabálytalanul...)
Köszi!

Pusza

Unique
11+1

KépKép
unique

Unique!
Igen így jó lesz köszi!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Lányok!
Szeretném még egyszer megköszönni a sok infót és bátorítást a két héttel ezelőtti hisztero. laparom előtt. Átestem a beavatkozáson és így, egy hét távlatából, tényleg nem volt olyan szörnyű...A polipomat nem találták, mindkét oldalon átjárható vagyok! HURRÁ! Csak azt szeretném tudni, hogy akkor miért nincs még a pocakomban babóka 3 évi próbálkozás után!
De most nagyon bizakodó vagyok. Két ciklust ki kell hagyni, de utána jön az első inszem.Ha minden igaz októberben. Bár úgy látom, az olvasottakból, utána sem könnyű...Kitartás! Vagy csak én úszok még ilyen rózsaszín ködben?
A táblázatot nézegetve, amit Zseboroszlán felrakott, nem látok olyat, akinek inszemből lenne babája. Ez ennyire esélytelen lenne?

Zseboroszlán!
Köszike a táblázatot, nagyon jó nézegetni, hogy milyen sok párnak sikerült. Remélem hamarosan mi is szerepelhetünk benne, mint boldog szülők!

Bob
boborlyán

Sziasztok!
Csak gondoltam beköszönök, jó hétvégét
byby

Bob!
Örülök, hogy minden rendben veled!!!! Mondtam én nektek, hogy csak keményen hangzik ez a lapar, azért ki lehet bírni! Hát ez jó kérdés hogy az ember lányának miért nincs még mindig baba a pocijában, de tudod mit a múltal most ne foglalkozz, most sikerülni fog!!!!

inszemes babák, hát nem nagyon van itt, de én személyesen többet is ismerek akiknek sikerült. A másik hogy külön drukkolok neked mert a lányok a megmondhatóják, hogy mindig inszemes babóról álmodozom, annyira jó lenne, már egy inszemes zebrácska, szóval külön megadrukkok!!!!!!!

Ha szeretnél bekerülni a táblába szívesen beteszlek, csak írd meg az adataidat!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Renoka Kép
a pilophent mindenhol alkalmazzák, akár be is szedheted. Tudom, mi van a tájékozatóban, de minden orvost azt írja fel.
Kürti drnő a mi dokink is, csak ajánlani tudom, nagyon szuper! HÍvd fel reggel. www.homeopata.hu oldalon az orvosoknál megtalálod a számát. Minden reggel 8-9 közözz lehet hívni, akkor ad időpontot is.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zseboroszlán!
Köszike a biztatást! Most fülig ér a szám!Már nagyon várom az októbert, kicsit türelmetlen is vagyok.
Életkor:30 Doki: Dr kovács
október:1. inszem

Bob
boborlyán

Szia Zsebi,

Felraknál engem is a táblátokba?
Nviki vagyok, 30 éves, a BMC-be járok a Wiegandt dokihoz, 2. lombikom októberben lesz.

Köszi, ha megteszed.

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki!
Természetesen beleteszlek, holnap Timi eredménye után teszek fel egy új táblát és akkor már láthatjátok magatokat!!!!!!!

Lányok!
Úgy látom ősszel igazán sok baba fog foganni! Rengeteg beavatkozás áll előttünk, sok sikert kívánok mindenkinek!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
1/2 9-re kell menni a vérvételre. Utána megyünk a luxor show-ba. Fejér megyét képviseljük.
Így holnap majd csak este tudom megírni, hogy mi volt.
Timi
latimi

Timi!
Sejbaj, ezt a kis időt már csak kibírjuk! Jó szorakozást a Luxor showhoz!!!!
Remélem már hárman mentek! Kép

Holnap nekem is húzos napom lesz a páromnak vasárnap van a 30. szülinapja és meglepi partyt szervezek. Minden klappol eddig anyósék jönnek fel vidékről, egy bajom volt egyszerűen sehova nem akart a párom elmenni, pedig minden haverját beszerveztem, na de most úgy néz ki mégiscsak összejön, hogy elmenjen itthonról pár órára míg én a lakást feldíszítem és a ma és holnap sutyiba készített kajákat tálalom! Szorítsatok, hogy minden jól sikerüljön!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Akkor mégis ma dobom a frissítést, mert holnap este biztos nem érek rá a táblát javítani!

Timi csak vasárnap osztom a zebrádat, úgye nem hari, ha már eddig várt szegénykém, már alig bírok amúgy vele!!!!

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara
Örülök, hogy most már Andorka hamija megoldódott.

Timi
Én is nagyon drukkolok!!!!!!KépKépKépKép

Zsebike, Farkasok!
Köszönöm a kérdést. Nem is tudomKép. Csöveket kiszedték, de nincs jobban. Mászkál, macskákat piszkálja, de nem eszik. Minden állatba morog. Még az eddig barát-akivel szaladgálni szokott malamutba isKép. Haragszik az egész világra. A gyógyszert meg alig tudjuk beadni neki.Kép Szerdán visszük vissza varratszedésre. Remélem addigra már jobban lesz.

Farkasok
Köszönöm a képeket, vicceket. Nagyon örültem neki.Kép

A jegyzőnő még semmit nem reagált. Most jön vissza a régi gyesről, aki eddig volt az meg csak hetente kétszer van. Megállt az élet. Ha ebben a hónapban nem kapunk választ, megyünk tovább. Hamarosan nekünk is lesz gyerkőcünk. Én nem vagyok hajlandó félteni a saját udvarunkon!!!
Szerintem az otthon ami biztonságot kell, hogy nyújtson!

Renóca
Kép
süni_renóca

Sziasztok lányok,

Zsebike,
Nagyon boldog szülinapot kívánok a párodnak, biztos szuper lesz a szülinapi buli KépKépKép
Jövő péntekre kaptam időpontot a régi nőgyogyimhoz, dr Kaszás, a Délinél rendel és a Jánosban szülünk, ha minden igaz. Én is ott születtem KépKépKép: Ma vagyok 9+0 de majd mindig a nevem ala irom, ok ? Ja és a szülés várhjató időpontja április 15 KépKép
Nekünk a Gonal Pennel nem volt gondunk, pofon egyszerű, a párom szurkálta belém KépKép még nekem is ment volna ha nem vagyok olyan nyúl KépKép egész pici rövid a tűje, szinte meg se érzed Kép

Timi,
Remélem mostmár végre kiderül hogy minden Ok veled és a picivel, szerintem sem érte meg ez a pár nap bizonytalanság. Eddig szinte mindenki csak úgy felment vérvételre a Kaáliba és ezért még senkit sem szidtak meg (max a hátunk mögött, de az meg kit zavar) Na mindegy, mostmár csak pár óra és vége az izgalmaknak. Illetve remélem hogy most kezdődnek csak az igaziak KépKép

Norka,
Sajnálom hogy ilyen rosszul lettél, de tényleg kicsit fel voltál pörögve..csak nyugi, minden a legjobb úton halad KépKépKép

Reno,
Ez a magas vérnyomás/pulzus nem túl jó hír...Csak pihenj sokat, és szedd be a gyógyszert, amit felírtak. A homeos doktornőt én is tudom ajanlani, nekem bejött KépKép én még a 6. héten is beszedtem a bogyókat, amit már 3 hónapja irt fel, és azt mondta, azért havonta jelentkezzek ha minden rendben, és bármikor ha valami gondom van. Tuti fog tudni segíteni neked KépKépKép

Farkasok,
Tüszőnövesztők mennek ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ .OKépKépKép

Unique,
Hú, már mennyi vizsgálaton voltál Kép Én még csak jövő pénteken megyek először a sima nőgyogyihoz, akkor fogom a 10. hetet tölteni. Ezeket a méréseket mind a 11. héten kell csináltatni ? Nekem az a hét elég húzós lesz, gyakorlatilag egész héten nem vagyok Pesten...remélem azért minden OK lesz...
Mikor lesz újabb ultrahangod? 12 vagy 13 héten ? Te csináltatsz Down-kór szűrést ? Mármint olyan szurkálósat? Nekem a Kovács doktornő ajánlotta, na persze a korom miatt is, de azért is mert Kaális a baba.... Bár gondolom mivel neked spontán és csak 29 vagy, biztos nem kell Kép

Lara,
Örülök hogy Andor pocija rendbe jött KépKép Jobbulást a papádnak Kép Akkor most biztos jó húzós napjaid lehetnek.... remélem azért tudsz egy kicsit pihenni isKép
Róka koma még mindig ólálkodik körülöttem, de igyekszem elkergetni Kép

Fanni,
Nagyon drukkolok hogy neked is sikerüljön KépKép Miért is ne sikerülne ?

Boborlyán,
AZért hallottunk több esetet is ahol az első, második vagy akár az ötödik inszem sikerült, ne izgulj.KépKép Csak épp ebben a csapatban nem volt ilyen, de itt eleve csak két-három ember kezdett inszemmel, a legtöbben rögtön lombikoztak.

Kriszta
9+0

Kép

KépKép
kriszta71

Niki,
Gratulálok a sikerszériádhoz KépKépKép Biztos folyatódni fog, és hamarosan megérkezik hozzátok is a baba KépKépKép
(Én még életemben se nyertem semmit Kép )

Kép

KépKép
kriszta71

Szevasztok!
sajnos jó hírekkel nem szolgálhatok. A vérvétel negatív lett. A krizsa nem volt, hanem a Kovács dokihoz kellett menni. Észre lehetett venni, hogy nem kedvelik egymást. a progi szintemre azt mondta, hogy 0,77 a HCG meg 2,20. Nem érti, hogy lehet ilyen alacsony érték mellett pozitív egy teszt. Azt mondta, szerinte ott volt a lurkó egy ideig, aztán nem ment tovább. Õ ezzel magyarázza a dolgot. Megkérdezte, hogy ilyen érték mellett, miért nem menstruálok már. Lerakja a papíromat a Krizsa asztalára, és majd beszéljük meg vele a továbbiakat. Mondjuk nem tudom, hogy hogy jött ki nekik ilyen érték, de biztosan jól számol a gép. Szerinte a 0,77-es értéknek már kb. 1000-nél kellene tartania. ha ő nem tudja, akkor én honnan tudnám. Kíváncsi vagyok, hogy a Krizsa mit mond majd. Hát ennyi. Sajnos nem lettem zebrás. Mehetek felhasználni az utolsó lehetőségemet, az 5-et. Most nyalogatom sebeim.

Timi
latimi

Szia Timi! Már jó ideje figyelem a történetedet, nagyon izgultam Érted, hogy sikerüljön!!!Kép Annál is inkább, mert igencsak druszák vagyunk, én is László K Tímea vagyok, de mióta né lettem Papné László Tímeaként szoktam bemutatkozni. Nem találkoztam eddig még másik László Tímeával, pedig Lászlóból van egy csomó.
Én a Dévaiba járok (ahova Wish is). Nemrégiben tartottunk egy (ismételt) találkozót (ahol a Farkasmamapapa is ott voltakKép)Itt találkoztam egy lánnyal, akinek szintén az 5.sikerült, igaz ebből az ötből csak háromszor sikerült az ET-ig eljutniuk. Eddig is hallottam már milliószor, hogy negyedik, ötödik xedik próbálkozásra sikerült valakinek, de Nórit megismerve valahogy életszerűvé vált ez a dolog. Ráadásul olyan aranyosan mondogatta mindenkinek, hogy nem szabad feladni, mert előbb-utóbb sikerülni fogKép

Szóval Kedves Druszám, Neked is ez adjon erőt, légy szíves!!!
lkt

Lkt Timi!
Örülök, hogy így az interneten keresztül megismerhetek egy névrokont. Bár nekem ez nem a lánykori nevem. Azért Druszák vagyunk így is. Köszi a drukkot. remélem, a következő beültetésnél sikeresebbek leszünk.

Timi
latimi

Timi Kép
sajnálom Kép
a 0.77es progi, nekem furcsa ill. kellene a mértékegység (annak 20-30 v. más mértékegységben 90-130 között kell lennie).
A HCGnek kellene már jóval magasabbnak lennie, 1000 körül akár.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Timi!
Nem találok szavakat, nagyon sajnálom!!!!!
Kívánom, hogy minél előbb előre tudjál nézni és bizzál, mert sikerülni fog, még akkor is ha ezt most nem tudod elhinni!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi,
sajnálom Kép

Reno,
ezeket találtam:

Szorongás: Ignatia amara 15CH napi 2*5 golyó
Feszültségérzés mellett gyors szívdobogás, gombócérzés a torokban, hasi görcsök, mellkasi nyomásérzés.
Sedatif PC tabletta napi 3*2
stresszoldó hatású, de nem tompít, nem álmosít napközben, nincs hozzászokás, a feszültségérzést csökkenti.

Remélem valamelyik jó lesz, de ha nem múlik tényleg keresd fel a doktornőt!

Farkasok,
megjavult a gép (csak az új elem volt szar Kép)

Ma leteszteltük Andor tűrőképességét és kimentünk a borfesztiválra. És nagyon jól viselkedett. 1/2 11-től 1/2 6-ig voltunk kint, végig szunyált, csak akkor kezdett nyűgösködni, mikor Farkasok is megérkeztek Kép Képeket majd holnap rakok fel, ma már nincs hozzá erőm.

Jó éjt:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Orsi!
Mértékegységeket nem mondott. Nagyon nem is érdekelte az egész. kegyetlenül éreztette, hogy a Krizsa betege vagyok. na mindegy. Azért díjaztam volna, ha nem néz hülyének. A megmagyarázhatatlan dolgokról pedig nem engem kellene kérdeznie. Úgy tudtam, ő a doki és nem én. Olyan ez az érték, mintha nem is progi növelőt kaptam volna. Itt vmi nagyon stimmel. Tegnap felhörpintettem egy kis uniqumot, le is zsibbadt mind a két lábam.
A barátnőm azt mondta, a vérvétel sem megbízható. Ugyanis neki a 8. hét után tudták kiállítani a kismamama könyvet. Akkor még nem volt uh. Nem jött meg neki, gondolta terhes. Minden héten kellett menni vérvételre. Amikor el kezdett emelkedni az értéke, azt írták a papírjára, nem 100%-osan terhes.

Azért most már produkálhatnának vmit. Szervi bajom nincs, napi szinten nem foglakozom a terheséggel, hogy lelkileg teljesen meggyötört lennék. Donort használunk. Akkor magyarázzák meg, hogy miért nem tapad meg.

Timi
latimi

Sziasztok,

Nálunk minden ok, jól vagyunk.
Juditnak kicsit fáj a pocija, de ez csak a focicsapat miatt lehet.
Holnap reggel megyünk UH-ra és akkor megtudjuk mennyi az annyi, s talán lesz az utolsó szurika is.
Jók legyetek, mi is azok próbálunk lenni.

Ja és a borfesztiválon nagyon jól éreztük magunkat, Laráékkal jókat ittunk ettünk, babáztunk!

puszi

Szép vasárnapot!

Farkasok

Kép
farkasok

Timi!
Sajnos az a baj, hogy nincs magyrázat arra, hogy miért nem maradnak ott a babák! Azt mondta Krizsa onnan, hogy beteszik semmit nem tudnak rá mondani.....
A progiszint, nekem is a múltkor kaptam 2 mapulla progiszurit + duphastont és emelett megjött a laborba le volt hülve a csaj, hogy ennyi cucctól, hogy jött meg és hogy lehet ilyen alacsony a progiszintem, szóval szerintem ezt se tudják, hogy az ember szervezete hogy használja fel!
Egyet tudok Neked ma is mondani, próbálj meg előre nézni bár pokolian nehéz lehet, nekem is a félelmem hogy mi van ha az 5. sem sikerül, de erre most nem szabad gonolnod lelkileg teljesen készítsd fel magad, hogy ennek sikerülnie kellllllllllllllllllllll!!!!!!!!!

Kriszta!
Köszi szépen a párom nevében is a jókívánságokat! Nagyon jól sikerült a meglepetés buli!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi Kép
a vérvétel az BIZTOS. A barátnőd nem tudja mikor volt a peteérése, így lehet, hogy abban a ciklusban akár a 25-28. napon is lehetett, ezért nem mutatott a vérvétel a szokásos 30-35. napon semmit ill. a teszt sem. Egy nem kontrollált ciklusban nem lehet semmit mondani.
Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatod volt Kovács dokival, azért rossz olvasni, hogy a Káaliban is vannak iylenek.
Sok erőt próbálok Neked küldeni, hiszem, hogy MINDENKINEK lesz babája!

puszi mindenkinek,
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fájó szívvel, mert ilyenkor nagyon hálátlan feladat, de az új tábla! Kép Kép

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Én mindig úgy mentem oda, hogy ez most sikerülni fog. Most már nem tudok bízni, és nincs kedvem menni az 5-re. Félek a csalódástól. 6-ra nincs pénzünk. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe kerülök. Most itatom az egereket, krokodil könnyekkel nézegetem a homokozóban a gyerekeket. Már meg is jött a Mikulás, az a dög.
nagyon rossz ember lehettem előző életemben, hogy most ezt kaptam ajándékba.

Orsi!
Az nem magyarázat, hogy nem tudják, hogyan alakul odabent a beültetés után. Még a háziorvosunk se érti. Ha egyszer a két sejtnek nem kell megdolgoznia a találkozásért, akkor miért nem tudnak megtapadni.

Timi
latimi

Timi Kép
pedig hidd el, hogy ezt senki sem tudja. Mivel azt a folyamatot nem lehet nyomon követni semmivel. Az a nagy titok. A háziorvosok meg az egész lombikhoz alapvetően nem értenek.
Elhiszem, hogy nem tudsz bízni, sok erőt kívánok Neked a folytatáshoz.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok!

Tudom rég nem jelentkeztem, szégyellem is magam érte!Kép
Az ok amiért írok az az hátha valakinek tudok segíteni vele, hogy ne legyenek ilyen csúnya dologk mint szegény Timivel történt.
Szóval én már régóta tudom hogy be van gyulladva a mandulám, de teljesen tünetmentes. Soha nem vagyok lázas stb. Szóval barátnőmék 3/4 éve próbálkoztak babával és nem jött össze nekik, egészen addig amíg ki nem vetette a manduláját. Erre én fölhívtam a szeretett dokikámat hogy kivetessem-e. erre ő rögtön rávágta hogy ki. Pedig még azt sem mondtam hogy be lenne gyulladva. És így visszagondolva, hallottam már ilyen dolgokról hogy ez akadályozta a megtapadást. Én is mindig úgy jártam mint Timi. Pozitív tesztek után, negatív vérvétel, ez számomra azt jelenti hogy egészséges babácskáink valami miatt nem tapadnak meg. Hát én úgy döntöttem hogy megszüntetem ezt a kis akadályt hátha...
Remélem tudtam egy-két embernek segíteni és most elindul az a régvárt babaeső.!!!!!!

Mindenkinek sok-sok energiát a biztos babóig!

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Timi,
Rettenetesen sajnálom....Nagyon furcsa, amit Kovács dokiról írtál, mivel nekem ő csinálta a lombikot úgy, hogy a doktornő betege voltam, de ő szabira ment. Velem mindig rendkívül kedves volt, sőt, szerintem sokkal többet magyarázott mint a doktornő. A + eredményemet pedig a Krizsa közölte velem, és semmi jelét nem vettem, hogy ki kit nem szeret az orvosok között.... Nagyon bízom benne, hogy legközelebb jobb tapasztalatod lesz .KépKépKép Most biztosan nagyon nehéz, nyugodtan sírd ki magad, aztán kicsit pihenj rá lelkileg is az 5.-re. Mi pedig mindig itt vagyunk hogy megoszd velünk a gondolataidat KépKép

Lara,
Ez igen, mindig tudtuk hogy Andor egy strapabíró angyal.... Szopizás közben is lehet borocskázni ?
Képzeljétek, amilyen nagy borozós voltam idáig, mostmár szinte egyáltalán nem kívánom. Az elmúlt két hétben max 2 félpohárral ittam....nagyon furcsa Kép

Farkasok,
Hérfői UH-ra ezerrer drukkolunk a focicsapatnak !!

Zsebi,
Örülök hogy jól sikerült a buli Kép A következő táblába beírod majd az április 15-öt születési dátumnak, ha szépen kérlek ?

Csajok, fiuk,
Mi lesz ezzel a Millenáris-i találkával ? Nekem a következő két-három hétvége közül bármelyik jó lenne KépKép Október 8-án pedig utazunk két hét szabira....hú de várom már!

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Zsu,
Ezer éve nem hallottunk rólad, de jó hogy jelentkeztél !!!!
Akkor lehetséges hogy hamarosan nálad is indul az újabb lombik ? Mikorra van a mandulaműtéted kiírva ? Vagy még csak most született meg a gondolat ? Nagyon szorítok neked, olyan jó lenne ha gyakrabban tudnál írni KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Timi!
Megértem amit írsz és tudom hogy az embernek nagoyn nagyon nehéz, bár a fenét tudom nem vagyok a Te helyzetedben, hogy az 5. előtt állok. De az biztos sokszor én is síró szemmel nézem a gyerekeket a játszótéren.
Most amikor a testvérem babáját elvittük szerdán szurira olyan jó volt nézni amikor mérték a babát, ahogy a tesóm mosolyog az ő tündérkéjére, annyira szeretném ezt én is átélni, és hiszem remélem itt mindenkivel megtörténik a csoda, csak neked sajnos ez volt fent megírva.
Bármikor gyere és írd ki magadból a bánatodat, az sokat segít!

Kriszta!
Köv. firssítésnél már benne, lesz, ha holnap kiderül Farkaséknál valami konkrétum akkor rögtön frissítek.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi!
Böngészek a neten és ezt találtam! Látod itt is azt írják amit Orsi is mondott, hogy egyszerűen ha visszateszik nem lehet kontrollálni a dolgokat, ott már a természetre van bízva, illetve progival HCG.vel tudnak segíteni, de ezt el kellene pontosan találni, de Krizsa is mondta, hogy ez az egység minden embernél más és más úgyhogy nem egyszerű a feladat!

A beágyazódás biztosítása

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsu! remélem a mandulád helye gyorsan meggyógyult majd és utána már biztos tényleg jön a baba. Tesomnak meg azután sikerült hogy kiderült az egyik fogán van egy góc, ami tünetmentes volt amugy, és azt kellett megoperálni.

Kriszti! nekem volt amnióm, és legközelebb is megyek. Nem csak a korom miatt, én is akarom. Azt nem tudom mit tennék ha rossz hirt kapnék, de engem megnyugtatott hogy hónapokkal korábban tudtam a baba egészséges. A beavatkozás meg fájdalmatlan és min. a kockázata. A neten nézz utána topic-okban hogy nem szokott gond lenni, irtó ritka. Nekem azt mondta a dokim, hogy sokat számit ki csinálja

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszta,
üvegből kapta a mirelit tejcit Kép De esténként azért meg szoktam inni egy pohár Sangriát, de Andort nem zavarja Kép
Nekem is nagyon megváltozott az ízlésem a terhesség alatt, soha nem ettem édességet, akkor meg (és még most is Kép) folyamatosan azt kívánom.
Szép nagy fejem lesz Kép

Zsu,
jó hallani felőled Kép Drukkolok, hogy a mandulád kivétele a babádhoz vezessen mihamarabb!

Timi,
én Kovács dokihoz járok, ő hozta össze nekünk Andort. Mindig lelkiismeretes volt velünk, mindent elmagyarázott és nagyon készséges volt. Az igaz, hogy nem egy bratyizós fajta, de nem is ez a dolga. Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatod volt vele, de hidd el, nem rossz orvos. Talán csak rossz napja volt.

A Millenáris talira Andornak és nekem bármelyik hétvége jó (kivéve szept.17.). Petinél mindig csak útközben derül ki, hogy mikor ér rá a melója miatt. Nekünk csak az oda-vissza utazás gáz, mert elég sok idő lenne tömegközlekedéssel odáig elvergődnünk. De megpróbáljuk megoldani.

Pusza:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Kriszta, Lara, Timi!
Gondolkodtam ezen a Kovács dokis dolgon és arra jöttem rá (már én is voltam nála uh-n amikor kezdtem a 2. lombiknál a Gonalt, velem nagyon kedves volt) hogy igazából azért az orvosoknak sem könnyű a betegeknek megmondani hogy sikertelen ráadásul nem is az ő betegének nem ismeri az összes körülményt és most mit mondjon... azt ők is tudják, hogy az senkit nem vigasztal ha azt mondja majd a következő... Emlékszem Farkasok is megvárták az eredményt és a dokinő nem sokat sajnálkozott mondta a következőre való intelmeket. És hát valjuk be az embernek ott akkor iszonyatosan máshogy jönnek le a dolgok hiszen rettenetetes fájdalmat kell elviselni és kilátástalanságot... talán ez lehetett itt a baj.

Krizsa is mikor telefonba kérdezem meg az eredményt (eddig mindig ezt az utat választottam) annyit mondott sajnos nincsenek jó híreim fejezze be a gyógyikat és megjön és várom vissza minél előbb szeretettel .... szar hallani pedig igazából ha belegondolunk mit tud mondani....

Zsu!
Az előbb ki is felejtettelek az írásból! Sokat gondolok rád, hogy vajon mi lehet veled! DE úgy látom ismét visszatér közénk az igazi Zsu, aki agyal tesz vesz és halad a cél felé! Apukád hogy van?

Tali nekem nem jó kezdjük a szurikat a hétvégén megyünk anyósom 50. szülinapjára utána héten meg már lehet punkció. Sebaj, majd legközelebb!

Edina!
Hatalmas simik a zebrának,hogy legyen megint osztás, mert nagyon nagy szükségünk van a zebrákra!!!!!!
Hogy vagy?

REnóca!
Kutyus hogy viselte a hétvégét, kezd visszajönni az életkedve?

REnó!
Hogy vagy? Jobb hogy szeded a bogyókat? Remélem sikerült egy kicsit megnyugodni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi Kép Nagyon sajnálom, hogy mégsincs babóca Kép
Most egy hatalmas pihenésre van szükséged, nagyon megviselhetett az elmúlt 1 hét. Sírjál, ha úgy érzed, az megnyugtat.

Arra,hogy miért nem tapad meg a baba, látod, az orvosok sem tudják a választ Kép
Csak reménykedhetünk abban, hogy a következőnél másképpen alakul.
Puszillak !

mniki

Kedves Timi,
Én is csatlakozom a sajnálkozók táborához...
Á, inkább mégsem.
Azt mondom neked, hogy fel a fejjel. De, azért sírjál sokat, attól megkönnyebbülsz.
Én az első után - mikor egy vadidegen orvos közölte velem az eredményt 3 óra várakozás után, mivel az összes valamire való orvos, köztük az enyém is konferencián volt - fel sem fogtam, hogy mi van. Úgy mondta a doki, hogy nem sikerült, mintha csak rálépett volna a lábambra , bocs.
Nekem az olyan lányok adtak akkor erőt, akikkel ott találkoztam, olyanok mint te, akik már sokadszorra csinálták végig azt amit én először.
Úgyhogy nem sírtam.
Persze úgy mentem oda, hogy 100% sikerül, mert nekem semmi bajom. De ez a tapadásos dolog nem volt belekalkulálva.

Drukkolok neked a következőhöz!!!
Pihenj rá sokat, mielőtt elkezded.

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zsebi,
este mi is beszélgettünk Petivel erről a témáról és pont ugyanerre jutottunk mint Te. Nekik sem könnyű az, hogy számtalan siker mellett nem kevés kudarcot is végig kell nézniük. De ennek feldolgozásában nem tudnak segíteni, csak a további úton, ha az ember már feldolgozta a sikertelenséget. Én spec. jobban szeretem a tárgyilagosságot. A 9. hétig minden egyes vérzésnél Kovács doki elmondta, nem biztos, hogy megmarad a baba, de menjek uh-ra és megnézzük mi van odabenn. Nagyon rossz volt aggódni, félni, de legalább tudtam, mire számíthatok. De azért az nagyon jó volt, mikor a 9. héten mosolyogva gratulált és elengedett a kaáliból. Szóval a szánkból vetted ki a szót Kép

Reno,
hogy vagy? Beszedtél valami gyogyit? Remélem javult a helyzet Kép

A borfesztivál képei:
http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=6150&page=1&image=162119

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Az előbb beszéltünk a Krizsával. Azt mondta, hogy másfajta gyógyszeres kezelést kell kapnom, mert vmi nem stimmel, amit a férjemnek nem mond el a telefonba, mert nem telefontéma. Így szeptember végén kell randiznunk. Az 5. kezelást dec. 2-án kezdhetem el.

Én nagyon jó emberismerő vagyok, nem a kis lelkem miatt reagáltam így a Kovács doki szavaira. Maga a Krizsa mondta nekem, hogy a saját kollégái támadják, hogy neki több a betege, mindenki hozzákéri magát.

Azt fogom mondani, hogy a nővérek a magatartásukon változtassanak. A pultnál elmondják a betegeket mindennek. Tudom, hgy egy Lőrinczné milyen bunkó. Szerencsétlen csak azért, mert kiakadt azon, hogy 9 sejtből egy sem termékenyült meg. Ki a fasz nem reagálna íg y, már bocs. Mi nem cukokáért járkálunk oda.

Hirtelen ennyi

Timi
latimi

Lányok!
Köszönöm, hogy ápolgatjátok a lelkem. Most tényleg a padlón vagyok. tegnap szét akartam verni a berendezést. Nagyon dühös vagyok. Szét robbanok az idegtől.
latimi

Zsebi, Lara, köszi, hogy aggódtok, ma reggel már jobban ébredtem. Szombat este óriási hisztit vágtam le...magamban...azt hittem szétrobbanok a belső feszültségtől. Vasárnap már sokkal jobban voltam, a párom is kezd megtanulni kezelni. Itt most igazából egy agyonstrapált idegrendszer fellélegzésének kellene történnie, e helyett zakatolok. Homeos bogyót vettem be, köszi Lara, aludni már többet tudtam. Úgy szeretném, ha túl lennék ezen, de amíg nem telik le az a 12 hét, nehéz lesz. Amúgy "tiszta" pillanataimban nagyon boldog vagyok és tervezgetek a babával mindenfélét. Nem vagyok rosszul, néha émelygek és elsápadok, de bármit kibírok, hogy neki bent jó legyen.
Timi, én sem erre a végre számítottam, halvány csík után, de úgy látszik az élet mindig produkál valamit. NAgyon nagyon kívánom, hogy mielőbb légy túl a rossz érzéseken és a következő alkalom tartogassa neked a kisbabádat.
De jó, hogy Zsu is feltűnt. MAndula ki, baba be!!!
Vajon mi lehet Milénával?
Lara, nem találom a képeket, help me!
reno
renoka

Timi!
Kép

Farkasok Kép
Remélem nemsokára megtudhatjuk a jó hírt, hány fős a focicsapat!

A Kovács-Krizsa afférról:
Egyszer valahol olvastam, hogy valamiért nézeteltérés van köztük, de igazán nem tudom miért. Tippeim lennének... de nem akarok találgatni. Én Kovács dr.-t egy rendkívül felkészült, noha kétségtelenül "nem bratyizós", tárgyilagos orvosnak ismertem meg. Az utolsó inszememet a Krizsa végezte, s utána behívott magához. Bizony éreztem én is az utálatot a hangjában, a rivalizálást, hogy Kovács utrot szokott felírni, ő viszont duphastont ad, hogy "fikázza" a peteérésemet, mert 2-nél több sosem ért meg, s hogy az kevés, dehát én ugyebár a Kovács dr. betege vagyok, de azért hogy sikerült-e vagy sem, őt hívjam majd fel, s még a mobilszámát is megadta, melyen éjjel-nappal hívható... Hát őszintén szólva furcsa volt. Ezt amúgy azért nem akartam leírni, mert sokan vagytok Krizsások... de mostmár azért is...

A "lombik" babáról:
Képzeljétek! Az anyósom csak az inszemekről tudott, a lombikot még nem mondtuk el neki, mert valahogy nem volt rá jó alkalom. Épp nála voltunk, mikor ment a tv-ben egy műsor a lombikról, s hogy a Jánosban megszületett az első fagyibaba. Nna, erre az én egészségügyis!!! anyósom közölte, hogy hát ki tudja még majd milyen baja lesz, mi derül majd ki, amikor nő fel! Valahogy összekeverte a klónozással! Te jó ég! Ezek szerint még egy értelmes ember sem tudja, mi ez az egész!?

S a büszkeségem:
Tegnap először egyedül adtam be magamnak a szurit a hasamba!

Orsi, Lara! Kellemes babás sétát nektek ebben a szép időben!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Nagyon ügyes vagy. kösz, hogy ezt az affért te is észrevetted. Most már nem érzem azt, hogy túl mimóza lennék.
latimi

Fel a fejjel, Timike, legközelebb a boldogságtól potyognak majd a könnyeid!
Pihenj sokat és csak olyanokat tegyél, amihez kedved van! Tudom, hogy nem könnyű... Kétségekkel ne állj neki a következőnek, csak ha megint bízol magadban, s bízol a sikerben!
Sok szerencsét! Én nagyon drukkolok Neked!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Reno,
olyan béna ez a babanet. Bemásolom az elérhetőséget, kipróbálom, hogy jót ad ó-e fel, aztán mikor bekerül az oldalra nem nyitja meg. És minden egyes alkalommal ezt csinálja, a tököm tele van. Na még egyszer:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6150&page=1&image=162119
Ha most sem lenne jó, akkor az album neve Larapapa.

Lara

KépKép
lara77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?