Sziasztok lányok,
Zsebike,
Nagyon boldog szülinapot kívánok a párodnak, biztos szuper lesz a szülinapi buli
Jövő péntekre kaptam időpontot a régi nőgyogyimhoz, dr Kaszás, a Délinél rendel és a Jánosban szülünk, ha minden igaz. Én is ott születtem
: Ma vagyok 9+0 de majd mindig a nevem ala irom, ok ? Ja és a szülés várhjató időpontja április 15
Nekünk a Gonal Pennel nem volt gondunk, pofon egyszerű, a párom szurkálta belém
még nekem is ment volna ha nem vagyok olyan nyúl
egész pici rövid a tűje, szinte meg se érzed
Timi,
Remélem mostmár végre kiderül hogy minden Ok veled és a picivel, szerintem sem érte meg ez a pár nap bizonytalanság. Eddig szinte mindenki csak úgy felment vérvételre a Kaáliba és ezért még senkit sem szidtak meg (max a hátunk mögött, de az meg kit zavar) Na mindegy, mostmár csak pár óra és vége az izgalmaknak. Illetve remélem hogy most kezdődnek csak az igaziak
Norka,
Sajnálom hogy ilyen rosszul lettél, de tényleg kicsit fel voltál pörögve..csak nyugi, minden a legjobb úton halad
Reno,
Ez a magas vérnyomás/pulzus nem túl jó hír...Csak pihenj sokat, és szedd be a gyógyszert, amit felírtak. A homeos doktornőt én is tudom ajanlani, nekem bejött
én még a 6. héten is beszedtem a bogyókat, amit már 3 hónapja irt fel, és azt mondta, azért havonta jelentkezzek ha minden rendben, és bármikor ha valami gondom van. Tuti fog tudni segíteni neked
Farkasok,
Tüszőnövesztők mennek ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ .O
Unique,
Hú, már mennyi vizsgálaton voltál
Én még csak jövő pénteken megyek először a sima nőgyogyihoz, akkor fogom a 10. hetet tölteni. Ezeket a méréseket mind a 11. héten kell csináltatni ? Nekem az a hét elég húzós lesz, gyakorlatilag egész héten nem vagyok Pesten...remélem azért minden OK lesz...
Mikor lesz újabb ultrahangod? 12 vagy 13 héten ? Te csináltatsz Down-kór szűrést ? Mármint olyan szurkálósat? Nekem a Kovács doktornő ajánlotta, na persze a korom miatt is, de azért is mert Kaális a baba.... Bár gondolom mivel neked spontán és csak 29 vagy, biztos nem kell
Lara,
Örülök hogy Andor pocija rendbe jött
Jobbulást a papádnak
Akkor most biztos jó húzós napjaid lehetnek.... remélem azért tudsz egy kicsit pihenni is
Róka koma még mindig ólálkodik körülöttem, de igyekszem elkergetni
Fanni,
Nagyon drukkolok hogy neked is sikerüljön
Miért is ne sikerülne ?
Boborlyán,
AZért hallottunk több esetet is ahol az első, második vagy akár az ötödik inszem sikerült, ne izgulj.
Csak épp ebben a csapatban nem volt ilyen, de itt eleve csak két-három ember kezdett inszemmel, a legtöbben rögtön lombikoztak.
Kriszta
9+0