Sziasztok!
Kattkat!
Nyugi, valszeg elmúlik 3 éves korig. A Heim Pált tudom ajánlani, ott van ilyen ekcéma központ, vagy mi a túró. Mikor Balázsnak volt, elvittem az sztk-ba, írtak fel neki Elocomot, ami szteroidos (asszem, de lehet, hogy más sza...ság van benne). És az akkori gyerekorvos mondta, hogy menjük be a Heim Pálba. Ott adtak fürdetőt, meg kencét, azt használtuk és soha többé nem jött ki rajta. Menj fel a honlapra, lehet időpontot is kérni. És remélem Ti is megússzátok ennyivel. Ja, meg volt valami telefonszám is ott a kórházba, amit egy héten egyszer kb. 1 órán keresztül fel lehetett hívni és tájékozódni az ekcémáról. Na én azt is felhívtam, mielőtt becsattogtam
de lehet, hogy ebből kifolyólag ezt a szolgáltatást megszüntették
A dokinak kell fizetni az oltásért???? Hát én még sose kérdeztem. Csak szólt volna kb. a 3. után, hogy hó-hó, kérem van itt egy kis fizetni való? Vagy nem? Mindegy, jó, hogy előjött ez a téma, mert asszem Ádika ilyen oltást még nem kapott. Holnap felhívom a dokinőt is
ha már az oltásért nem fizettem.
Én is viseltem maszkot, és mikor apát ette a fene
rá is rákényszerítettem, amitől egész álló nap morgott. De annyira nem hatott ám meg, mert attól is morgott, ha lázcsillapítót kellett bevennie, mondván gyógyszermérgezése lesz. Holnap megyek a bolondokházába (munkahelyemre) a papírjaimért és állítólag a fél galeri beteg. Na oda is viszek maszkot. Bár inkább kényszer zubbonyokat kellene osztogatnom.