Sziasztok!
Megint jó rég nem voltam. Sok oldallal előbbi dolgokra reakció:
Ugabesz - Nem tudom, hogy megoldódtak-e azóta az altatási problémáitok, mert ott még nem tartok az olvasással, de nálunk is hasonló volt a helyzet, azzal cifrázva, hogy Szabinak még tápi is kellett, mert nme volt elég a tejcsi. Szóval, tudom, hogy itt szinte mindeki cumisüveg ellenes, de nekünk bevállt és Szabi azóta is cicizik, ugyanúgy kiszívaj, ami van és csak utána kapja az üveget. Amikor ő is még sárga volt és ugyanazt csinálta, mint a te Dávidod, csaak mellettem is felriadt, arra gondoltam, hogy nem tud aludni, mert éhes, de enni se tud rendesen, mert álmos. Így aztán lefejtem neki a tejcsit, megkapta üvegből. Abból ugye könnyebben jön, így jól lakott és tudott egy jóízűt aludni. A köv etetésnél már tovább bírta ébren.
Nekünk a bebugyolálás nem jött be, Szabi ki nem állhatja, a gúzsba van kötve, jobban ordított, mint anélkül. RAjtunk alszik el és amikor már totál KO, akkor tudjuk letenni.
Közben olvastalak tovább, tejtermelésnél ugyanez volt nekem, a kevésből még kevesebb lett. Ezért folytattuk a fenti taktikát.
A történet nagyon szép Dávid pedig gyönyörű!
Susy - Szabi arca is nagyon száraz volt, szintén a DM-ban vettünk Weleda nevű gyógynövényes baby arckrémet, bevállt.
A babák gyönyörűek!!!!
Gratula hozzájuk!
Rólunk - Nem emlékszem, hgoy mondtam-e, de képzeljétek a 15-i hétvégén otthon voltunk Tatán a nagyszülőknél és ott valami csoda folytán megkaptam az a mosolyt, amire vágytam.
Persze könnybe is lábadtak a szemeim tőle.
Azóta is jóízűeket mosolyog, de fotózni még csak felemásat sikerült.
Gagyarászik is ezerrel, nagyon édes. Kb 1 hete, nyálazik veszettül és tömködi a szájába a kezét.
Voltunk kint az Expon, megkapta a karácsonyi ajándékait (játszószőnyeg, pihenőszék, rugdodód zongora stb), a családon meg majd behajtuk az árát. Az alvás még mindig nem igazán megy éjfél-1 óra előtt rendesen, utána viszont reggelig.
Szép napot mindenkinek!