Sziasztok!
Mi próbálkoztunk a vízzel itatással - asszem írtam is - hát nem sok sikerrel. Pohárból nem issza, cumit meg most adjak neki???? Egyébként abból se biztos, hogy inná a vizet.
Most éjjel "csak" kb. 2 óránként kelt. Mikor felmentünk aludni, rögtön megneszelte
és felkelt, de kb. 3 perc alatt hajlandó volt ölbe elaludni. Na de 10 perc múlva felébredt. Volt is hiszti. Mert cickót nem kapott. Ordított, mint akit nyúznak, de közbe azért tartott hatásszünetet. Mászkált köztem és az apja közt, mert a végén szerintem már az is jó lett volna, ha az apja riszálja kicsit a seggét. Aztán mikor odabúj hozzám, kicsit ringattam meg énekeltem és kb. 3 percig elaludt.
A következő keléseket én nagyjából átaludtam, vagyis ájultam. Aztán hajnali 4-kor megéledtem és akkor adtam neki cickót. Asszem elrontottam. Na majd ma, ha nem ájulok be és erősebb leszek, nem kap.
Ádi is állandóan a hajamba matat a kis kezével. A legjobban azt "szeretem" mikor a hajamba kapaszkodva feláll. Nem nagyon szeretem egyébként, ha ki van engedve a hajam, de nem lehet állandóan összefogva.
Ma megtalált az oviba egy apuka. Hogy állítólag Balázs bebokszolt a gyerekének és mondjam meg neki, hogy ilyet nem szabad csinálni.
Majdnem agyvérzést kaptam. Én ebből nem csinálok ügyet, több okból. Mi van, ha csak úgy füllent egyet és nem is bántotta senki. Mert ugye ebben az életkorban ez teljesen normális. Vegzáljak minden szülőt, hogy utasítsa rendre a gyerekét. Meg az óvónőt is. Mert jött úgy is haza, hogy anya, a Zsuzsa néni bántott. Kérdem, hogy hogy bántott. Erre kitalál valamit, majd a mamájának már azt mondja, hogy az egyik kisfiú bántotta.
Aztán olyan is van, hogy bántják egymást. És? Ha most szólok a szüleinek, akkor nem fognak verekedni? És majd iskolába is boldog boldogtalannak szóljak?
Én mindig azt szoktam neki mondani, hogy szóljon az óvónéninek. Mert a konfliktusait neki kell majd kezelni, nem nekem.
Egyébként megkérdeztem az óvónőket, egyik se látta és a kislány se sírt. Pedig állítólag sírós fajta, burok alatt nevelik (valszeg még majd az egyetemen is megkeresik annak a szülejét, aki ferdén nézett a lányukra
)
Azt is mondták, hogy pedig Balázs nem verekedős. Hát lehet, hogy nem, de azért nyilván fog verekedni, nem hiszem, hogy a glória ott lesz a feje felett.
Úgyhogy már látom, hogy éjjel emiatt nem fogok aludni. És szerintem ennek még lesz folytatása. Már most rágom magam előre, hogy hogy küldjem el őket szépen, kúltúráltan a jó francba.
Úristen, már a szülőin tudtam, hogy nem normális a társaság fele....
Az egyik azt találta mondani, hogy számlával igazolt helyről vigyük a szülinapi tortákat, meg a gyümölcsöt. Mert ő biotermelő, és csak azt ad a gyerekének. Na ominózus anyuka rögtön átintegetett, hogy jaj igen, ők is onnan vásárolnak és akkor vegyen mindenki ezektől bio gyümölcsöt. Ránéztem a férjemre és mondtam neki, hogy fussunk innen, ezek mind bolondok
Ezt egyébként hallotta biotermesztő anyuka is - igaz azt jobban, amit a többiek adtak neki - és visszavonulót fújt.
Egyébként most dög leszek: biotermesztő anyuka és biovásárló anyuka (aki gyerekének Balázs bebokszolt) kisminkelve, műkörömmel, fukszok ezerrel. Cuccuk nyilván nem a kínaiból, de még csak nem is a H&M-ből. A társaság nagy része - Szilvi után szabadon
- a béka segge alatt kettővel. Mibe került volna biotermelő anyunak az a heti kb. 5 kg gyümülcs?
Na bocs, de muszáj volt kipanaszkodnom magam. Nem is megyek szülőire, most mondom. Majd az uram. Elvégre eskü alatt vallotta, hog gazdagságba, szegénységbe....