Új privát üzeneted érkezett!

Béku: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Túróstésztát nyomat??? :wink: :wink: Nagyon édes!! Hú, Milike de megmorogná..... :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Jaja,teljesen véletlenül kb. 1-2 év kihagyás után ettünk (sós) túrós csuszát,és épp most merészkedett el a süni egész a kinti cica táljáig. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mikor mutatta párom,hogy a cicakaját eszi kint a süni (volt már,hogy nyers csirkehúsra tévedt ide),eszembe jutott anyum sztorija a régi sünijükről,hogy imádta a túrós csuszát.

Gondoltam bepróbálkozom :D

Először megilletődött,hogy mellé települtünk ketten,oda raktuk mellé a csuszás tányért,és nagyon elkezdett szaglászódni,de nem mert lépni,úgyhogy elvettük tőle a másik tányért,amiből úgy evett,hogy beleállt,és így az félig felborulva állt rendelkezésére,majd a pofija elé raktuk a tányért,ő meg sebesen elkezdte befalni a csuszát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fényesre nyalta a tányért :D :D :D

Először megvakítottam a vakummal párszor (nincs ott közvetlenül kinti világítás),aztán magára hagytuk nyammogni :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku

Nálunk is volt olyan hogy este a kutya tányérját tele tettük túróstésztával, hogy majd a macskák megeszik, aztán este kinéztem és a tányér egy nagy fekete volt. Annál a világításnál ami akkor ott volt, aztán kimentem elemlámpával és egy sün állt a tányér közepén és ette a tésztát.

Kép
vnbeni

Vnbeni: úgy látszik szereti a fehérjét :D :D :D

Amúgy nem féltem,nagyon eszes kis jószág,a macska max. megmorogja,de hozzányúlni úgyse mer a sok tüske miatt,és hát talán látszik a képen,hogy nem egy kis sünike volt a tegnapi :)

Sűrűn járnak erre húst enni,de ekkorával még nem találkoztam nálunk :D :D
Vendég

Sziasztok lányok! :D

Már meg is jöttem a BMC-ből, tüsző 15 mm, nyálkahártya 8b vagy d azt nem értettem rendesen.
Fagyis beültim lesz, ma Z-nél voltam, mert K nincs, azt mondta szúrjam tovább a hormon cuccot (ciklusfelépítés)és hétfőn menjek vissza K-hoz és majd eldönti mikor legyen tüszőrepesztés!

Nem lesz az már későn? Ma vagyok a 9.napon.

Fagyis babások tudtok erre véleményt mondani?
Előre is köszi!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Vikus, nagyon gratulálok a szépséges petezsákhoz!

Carla, szupi, két kisfiú. Mint a barátainknál Zekétől.

Estrella, nekem is jöhet priviben!

Lukácsné, remélem minden ok volt az úton!
Boldog házassági évfordulót!

Béku, hát nagyon sajnálom ezeket a rosszulléteket.
Még jó, hogy úgy döntöttél az elején, hogy nem dolgozol.

Kubu, írtam neked…
Nagyon cuki Liza. És sok-sok kitartást neki/nektek a fogzáshoz. 6 fog!!!!ez durva
Hát nehéz lehet ez a szeptemberi dolog. De nem szabad kikészülni, ügyesek vagytok apával és kitaláltok valamit.
Én pl. még nem is merek gondolni, hogy mi lesz ha visszamegyek (nálunk is sok dolog megváltozott, sajnos). De az lenne a legjobb, ha gyorsan valami csoda folytán ismét terhes lennék.
Ja és mennyire igazad van, mi Lilivel nem is voltunk még igazán betegek. (de mindenki azt mondja azért, mert még nincs tesója és nem hozza haza őket az oviból)

Oroszlán, Nóri tök szupi, hogy van már szülésznőd is.
És akkor te voltál Lukácsné megrendelője, na kíváncsi leszek, a képre, ha már fent lesz!
Lili már tökéletesen átállt, 9-kor fürdés és utána alvás, majd reggel 8-kor ébredés.
A babakocsi ügyintézés alatt, férjem ma viszi a kötelező szervizbe, ha ott nem tudják megcsinálni (persze ahogyan én szeretném), akkor kártérítés intézése, de azt persze csak Angliában lehet (vagyis e-mail v. telefon) nincs itthon képviselet….

Heni, örülök, hogy előkerültél!
Puszi neked!

Vicky, sok-sok drukk a kocsihoz!

Mary, tuti nem lesz késő. :wink: (20 fölött jó a tüsző, de 19-nél már másnap repesztenek)

Köszi, a kép dicséreteket!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Köszi Woody!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sami meg hogy megszúrná az orrocskáját, mikor odadugná hozzá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Clara!
Gratulálok!
Akkor hajrá a kisfiúknak! Képet én is szeretnék a pociról kívülről és belülről is :D

Andikám!
Örülök, hogy rendben mennek a dolgok :D A folytatáshoz is hasonlóakat kívánok :D

Béku!
Óvatosan!!! Nem túl jó ez az ájuldozás!
Milyenek lettek a laborjaid???

Woody!
Szuper, hogy visszaszoktatok ismét a hazai időzónához :D

Kubu!
:D :D :D
Mini hurrikán elképesztő édeibédi -mint mindig :D :D :D

Lányok!
Fülöpről majd részleteket írok a blogba, ide majd csak összegzem!
De nem tudom, hogy mikor jutok idáig :D

eszter82
Budapest

Carla,
gratula a fiúcsapathoz :-) és hogy minden oké a genetikával!
képeket hozol, ugye?!

Csucsu,
hajrá gyakorlás, aztán jól leveszed a mintát... :-)

Eszter,
mi volt tegnap Fülöp dokinál?

Breki,
jobbulást, vigyázz a vérnyomásoddal és a vassal! nekem a szülésznőnk ajánlott homeos cuccokat vasra, amit most is és majd szoptatáskor is lehet majd szedni. ha érdekel, előkeresem a nevüket.
nagyon édes a sünike! :-)

Estrella,
azért a 10 cukor, az nagyon durva!!! jó hogy neked sikerül kordában tartani!
ha már csak a héten dolgozol, remélhetőleg a lábdagadás jobb lesz.
a szíved miatt kell valami extrával készülni a szülére?
kismadárral mi újság?
név engem is érdekelne.

Oroszlán,
Effikéről én is csak jót hallottam és egyszer találkoztunk, az alapján is szimpi volt. hamarosan ti vagytok a következők. ;-)
viszont a csecsemősökről tegnap egy újabb anyukától is csak rosszat hallottam, szóval velük nehezebb dolgunk lesz. :-/

Andikám,
elképzeltem Rajó arcát a szekrény láttán. :-D :-D aztán persze majd ő lesz a legbüszkébb apuka, mikor majd a tündéri ruhákban mindenki csodájára jár Izának!!! :-D :-D
egyre profibb vagy vérvételben, az EDA már nevetve menni fog, ha kell majd!!!! :-)

Juditkám,
el vagy tűnve, de remélem semmi gond, "csak" a család...

Lukácsné,
boldog évfordulót!

Heni, Navi,
jó hogy megkerültetek ti is!

Mia,
én nem értek hozzá, de Z. szerintem mondta volna, ha bármi gond lehetne az időzítéssel.

Woody,
remélem meg tudják csinálni itt a babakocsit, sajnálom ezt a bosszúságot! képeket hozol majd?

Vicky,
jobbulást továbbra is nektek. hogy sikerült a "kiruccanás" Barbus nélkül?

Kubukám,
nem is tudom mit mondhatnék, olyan elkeserítő ez a helyzet anyukáddal. de talán tényleg most érett meg rá a helyzet, hogy lezárd ezt a kapcsolatot. ha tudok segíteni bármiben, írj!!!!

mi:
ma voltunk Sz. dokinál flowmetrián, UH szerint rendben vagyunk, legközelebb 05.03-án megyünk. a mért centik alapján a gyerkőc nagyjából 1900-2000 gr. nem látszik semmi olyan jel, ami miatt előbb érkezne, szerencsére úgy néz ki a cukor nem bántotta, remélem így is marad.
jövő héten már mi is kezdjük a ctg-t! :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kukk,

Liza ájulva alszik 3/4 8 -tól fél órán át ringattam, meg lidocainnal bekentem az ínyét, csórikám úgy sajnálom.

hát én még az életemben ilyet nem csináltam, de pár perce felbontottam egy dobozos sört, hogy az 1,4% hogy fejbevágott, attakuga :-)

Zsuzsó,
csecsemősök, mivel már tudjátok mire számíthattok így nem ér meglepetésként a dolog, az tuti hogy magabiztosnak kell velük lenni, többségében kedvesek egyébként :-)
(ezért is lehet jó a többágyas szoba, mert ott pl tapasztalt anyukákkal együtt sokban tudjátok egymást segíteni).

köszönöm a kedves szavakat, ígérem többet nem nyavalygok.

mondtam már hogy az első vizsgám jeles lett ? maradt még 8 :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

korrigálás: sörözni söröztem már, de a délelőtt 11 óra azért újdonság :-)

kubuspace

:D :D :D
néztem, mint Jani... :shock:

Beni, képeket hozok majd, csak nem igazán érem utol magamat... míg húsvétkor sokan voltunk, ergo mindig figyelt valaki Zorkára, most megint kettecskén, és ebbe bele kell újra jönni :wink:

Kubu, Liza eszméletlen édes, de komolyan mondom néha elgondolkodom, h. most melyik gyereket is fotóztad :lol: najó, csak pár pillanatig nem tudom, aztán rájövök ám!
Gartula a vizsgádhoz! Nagyon ügyes vagy!

Viki, akkor ha majd ráérsz, elpostázod a gremesét? Naon-naon köszi :wink:
Zorkának nagyon tetszik a háti csatos, de olyan furi, hogy nem látom és nem tudom megigazítgatni a sapiját, pl. Múltkor egy csajszit kértem meg, h. húzza már rá a fülére normálisan, mert egy kirakatban láttam, h. nincs jól rajta :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kubukám: vágj be hozzá még egy felest is és kurvakerek lesz a világ.... csak aztán nehogy kiszagolja a gyámügy.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (viccelek csak).... anyám, tényleg ki lehetsz... Tudnék esetleg bármiben segíjjjni??? :wink:

Csecsemősök: Szerintem nem csesz le Nóri, hogy elárulom, de Tőle is hasonló "jókat" hallottam... tényleg nem szabad elvárásainknak lenni majd és akkor kevésbé ér csalódás.... Max. Kubu, Lukácsné, Mieza, Woody és a többiek telószáma legyen ott, ha kérdezni kéne (net híján gyorsan).... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Kubu,
ez nem nyafogás!!!! bár tudnánk segíteni!!!!
Lizinek fájdaloműzőket küldöm fénypostán... :arrow: :arrow:
vizsgához gratula!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu, Andi,
igaz, Sz doki is a felesre esküszik!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kép
a hátamon vigyorog :D

Kép
itt meg anyumon :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Eszter: korábbi laborjaim jók voltak,bár 2 hónapja volt vérkép utoljára,még a vasam is jó volt (talán először életemben),de szedek most azt is,meg magnéziumot...

Zsuzsó: köszi,de már olyan vasat szedek,amit a dokim írt fel receptre, folsavval kombinálva.
Pont azért kaptam,hogy ne a vény nélkül kapható magzatvédős vasat szedjem,mert az nem biztos,hogy elegendő,vagy nem jó felszívódású!

A vérnyomásom most "jó", 100/60-at mért a védőnő,ez elég jó a korábbi 84-hez képest... :roll:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Hát igen pasiuralom lesz nálunk, apa mondta is, hogy kb 15 év múlva egy légy se szállhat majd rám, és feszíthetek köztük, mint két krumpli... :D :D :D

Beni: ez nem semmi, de végül megoldottátok:)

Csucsukám: neked anya már szép nagy pocid lesz addigra, azzal jösz majd babázni:)

Zsuzsi: nagyon menő Balázs-lakás:)

Kubus: nagyon sajnálom a fájdalmadat, nekem apámmal ilyen a szitu, döntenem kellett: negyedik éve, hogy nem láttam... Lizinek gyógypuszik!

Viki: nektek is jobbulást! Hajrá autó!

Woody: úgy látszik Z nagy spíler ebben:) Sajnálom a kocsi mizériát...

Béku: nálunk is rendszeres vendég egy süni, idén már a 2 gyerekét is hozta magával, kifejezetten szeretik a macskák száraz kitekat-ját is:D Jobbulást neked, vérképed rendben van?

Andikám én is így vagyok a sterilizálással. Nálunk macskák (kint), kertes ház...én is nyeltem egy kis port gyerekkoromba, és igen ritkán vagyok beteg:D

Megyek a kertbe, most olyan szép:D
Puszi mindenkinek

Kép
carla1227

Navi: édes a kis vigyori :D
Vendég

Navi: elolvadtam...ezt a kiegyensúlyozott vigyort!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Klárikám: Olyan büszke leszel Rájuk, hogy Magaddal se állsz szóba, nem hogy mással.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pihenj sokat ma a jó levegőn, mert az elkövetkező napokra megint kevésbé jó időjárást mondanak.... :shock:

andrea-1

Carla: köszönöm!!
Neked pedig óriási gratula a 2 kissráchoz!!! :D :D :D
Apa mit szólt hozzá? :)

vérképem eddig rendben,hétfőn megyek újabbra (toxo-val,terhelésessel együtt)...
Vendég

Kubu-apu olyan jót mosolygott a sok szép nagy pocak után az enyémre pillantva,azóta is ezen nevetünk párommal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szóval akkor íme egy 25 hetes szösszenet:

Kép

(Ruha most csak a Ti kedvetekért van rajtam a képen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Sziasztok!
Kecsm: szupi a méretek akkor bár gyülnek a ki látássos kismamik mint Te zsuzska nyulacs, stb. szoritok hogy minden rendben legyen.

wody csucs a csajszid, csak ugy mint kubué!! tetszenek a képek!!

Jó hogy lassan itt van mindenki!! :D

Szupi a sünike kép biztos ö is anyuci és azért kell neki a fehérje :) :) :)

Már kérdezni akartam akinek kiderült hogy legényei lesznek,hogy én vok a béna és átsiklottam a nemeken vagy még nem tudni!
Gratula nekik fiu uralom, nálunk is van......
Már csak a mai nap van hátra kemény a 3 nap folyamatos munka most és már ma nem vagyok zakk (annyira ) - (eddig). csak soká végzek!! :D :D

vicky majd küldöm az igéretem emailre de csak pénteken!!

Béka még jó hogy látom ,hogy játszol velem a fb.-on így tudom nagy baj nincs de kérlek vigyázz magadra!!

Most megyek mert mindjárt feljelentkezésem sziasztok és jöbbulást ill mielöbbi kint lévö fogakat!
Üdv. evo
evolet
Szolnok

vauuuu !!!!!!!!!! béka milyen szép nagy pociiiiiiiiiii
sokkat nött a tali ota sztem.
evolet
Szolnok

Béku!
Csúcsszupi a pocid... :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :D :shock: :shock: :D :shock:
szokásos módon...énisénisénisénisénisénis mááááár szeretnék ilyet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

navi: zorka léna gyönyörü gratula isten éltesse fél éves szülinapján!! De kiss vigyoriii drága!!
evolet
Szolnok

Breki,
szép a baba-lakod! :-)

Navi,
Zorka tündérien mosolygós! :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

navi: Persze, elküldöm a gremesét, de most haza jöttünk, úgyhogy csak hétfőn tudom postázni. Zorka nagyon édes. Egyébként nekem is így van Barbussal. A sapkát esélyem nincs megigazítani, mikor a hátamon van. Mondjuk ő legalább már a cumit megoldja magának. Egyébként meg lehet szokni, meg én leveszem, ha mégis kell rá a sapka.

zsuzsi: Nagyon jól sikerült a séta Barbus nélkül. Én tudtam magamnak venni egy melltartót (persze ennyit még az életben nem próbáltam föl, mert a fogyás miatt nem a megszokott méret kellett). Barbus meg tök jól el volt az anyósékkal, észre sem vette, hogy elmentünk. El is aludt neki, mire haza értünk már aludt 1,5 órát. Én jobban tartottam a dologtól.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi
Még estére is van a levesből, úgyhogy tesztelem én is :)
Majd tartotok szünetet a vezetéknév és a keresztnév között :)

Navared
Nagyon cuki a kiscsaj :)

Oroszlán
600 Ft a gyógyszertári popsikenőcs? Azt hittem, ezek olcsóbbak...
Már csak vasárnapig kell kihúzni és akkor szülhetsz májusban :)
Az elején voltam kardiológusnál, akkor minden rendben volt, de jövő héten rákérdezek a dokimnál, egyik este 89 volt a pulzusom :(
Gerle repül már, nagyon helyes, igazi társas lény, jön utánunk, ha ki van engedve :)
Szép lett a fejvédőtök! :)

Béku
Örülök, hogy előkerültél!!!
Ezek a hülye rosszullétek, szegény :(
Basszus, párod tényleg eljött kedden???
Mi maradtunk Juditékkal a legtovább, de ott nem láttam párodat, a főbejárathoz meg nem mentünk, mert oldalt parkoltunk. Hol volt?
Jaj, de sajnálom, ne haragudjatok, tényleg telefonszámot kellett volna cserélnünk! :(
Nagyon szép a pocid!
Akartam én is egy cumisüveg melegítőre licitálni, de elfelejtettem :(

Kubu
Jaj, látom nem adod fel, hogy ápold anyukáddal a „normális” kapcsolatot, nagyon rendes vagy, de ne készítsd ki magad! :(
Jó döntést hoztál, remélem hamarosan megnyugszol!
Én nem csak egy sört vágtam volna be azt hiszem...
Örülök, hogy bejött a Teletál, szerintem is jó!
Lizi hogy van??? Láz??? Kép tüneményes :)
Szeptemberen még ne kattogj, van most elég bajod!
Gratula a vizsgádhoz, ügyes vagy!!!!!!!!!

Vicky
Remélem férjed is hamarosan rendbejön, veled minden OK???
Drukkolok a kocsihoz!!!

Zsuzsó
Tényleg durva a 10-es cukor, mondjuk az a csaj azt hiszem 120 kiló (egymás előtt kellett bediktálnunk az adatokat), szerintem nem is nagyon tartja a diétát...
A szívem miatt remélem nem kell extra odafigyelés a szülésnél, de dokinál majd rákérdezek!
Madár már szépen repül, működnek az ösztönei, most próbáljuk rávenni, hogy egyen magot is, ne csak tápot. Jövő héttől én etetem...
Szuper, hogy minden rendben nálatok!

Nálam minden rendben, már csak holnap jövök dolgozni, számolok vissza...
Archiválom az emaileket, pakolok ki a szekrényből, fura így 6,5 év után :(
Nevet küldöm priviben, aki kérte!

Kép Kép
estrella22

Estrella: köszi :)

nem volt para a kedd,sajnos a tanfolyamosok közül csak Judit számát tudta párom (ő használja a telefonomat),de őt nem tudta elérni, vele próbált üzenni,hogy ott van.

Mivel nem tudtuk,meddig tartott a mostani,így várt egy darabig,hogy hátha akkor már nincs lenémítva a telefon :D
Vendég

Estrella: Itt is.... szerintem jó a név!!! :)
Hát, mi úgyse a teljes nevén fogjuk szólítani, csak keresztnéven v. majd ha lesz beceneve.... de marad az Iza, az a lényeg :lol:
Remélem használni fog a lötty Nálad is.
Hú én nagyon élveztem mikor pakoltam össze a melóhelyemen, persze egy kisebb fajta háztartás fel volt halmozva odabent nekem, de pár nap alatt szépen hazahurcolkodtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jövő héten akkor már főállású madárgondozó leszel!!!!!!!!! :)))))))))))))))))

Csajok, kardomba dőlve, esdekelve megkövetem a védőnőt és visszavonok minden rosszat amit mondtam/gondoltam Róla.... :lol: :lol: :lol: :lol: Ma itt volt, és mint akit kicseréltek....most először nézett vizeletet!!!..... informatív, együttműködő és segítőkész volt... még hasznos infókat, javaslatokat is kaptam Tőle majd a gyerekkel kapcsolatban....... :lol: :lol: :lol:
Raádásul az előbb küldött egy sms-t hogy megszerezte mégiscsak a recepteket a másik gyerekorvostól (úgyhogy asszem ahhoz fogunk inkább járni), és még a szülés előtt meglátogat és el is hozza.... majd csak a nevet és a szül. dátumot kell nekünk ráírni...
Na erre varrjatok gombot..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andikám,
vannak még csodák! :lol: :lol:
remélem a mi védőnőnk is ilyen pálfordulás lesz amikor jövő kedden személyesen meglátogat. nekem eddig csak vérnyomást és súlyt mért meg beszélt-beszélt-beszélt, se piss, se szívhang eddig nem volt. mondjuk ahogy tőletek hallom a szívhang mérést jó is hogy megúsztuk. :wink:

Estrella,
szerintem nem lesz gáz a név és fontos hogy nektek tetszik. :-)

érdekes ez a név választás dolog... eredetileg lett volna 2. név is nálunk, ami határozottan a Zoltán volt. aztán mióta döntöttünk hogy a Balázs nevet választjuk, rájöttünk, hogy a Balázs Zoltán egymás után nem lesz valami jó... úgyhogy most emiatt még filózunk. :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám, úgy legyen, hogy a Tietek is megtáltosodjék... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk lett volna ma még szívhang nézés is, de mondtam hogy tegnap ctg is volt, Zoli is nézett, úgyhogy ha 1 mód van rá, ne zaklassuk.... mondta oké...
Ja és bekalibráltam após vérnyomás mérőjét.... Ezzel az orvosi típusú mérővel a védőnő 110/70-et mért, após csuklós mérőjével utána közvetlenül 122/77 volt a mért érték... tehát + 10%-ot mér felül :wink:
Tesómnak amúgy van egy haverja Balázsi Zoltánnak hívják :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Zugolvasó jelentkezik egy kérdéssel.

Szép jó napot mindenkinek!

Az utóbbi idők történései visszahúzódásra késztettek... Még túl új vagyok itt :oops: Néha-néha olvasgatom, hogy mi van a fórumon, de amúgy is várakozó állásponton vagyunk, úgyhogy ...

De most valami megütötte a fülem/szemem

Emlékeztetőül: Ellenanyag termelés miatt Sz. inszemet javasolt - 1. inszem hó elején indult, 2/3 Merional naponta - 11. napon leállítva 4 "tüsző" miatt - fogigátló szedése.

És pont emiatt a "tüsző" miatt bátorkodom most előbújni rejtekemből. Sz. ügynök a múltkor amikor sorolta csak "luf" vagy "lauf"-ként emlegette, nem értettem jól. Összesen négy volt, 16-20 mm-ig. Csak annyit mondott, hogy így nem lehet folytatni az inszemet. Tegnap voltam nála, a négyből három eltűnt, de van még egy 22 mm-es "luf" :shock: :? Ha tüszőt lát, akkor tüszőt is mond? Mert hogy nem említette, hogy ezzel gond lehet, azt hittem egyszerűen csak így nevezik. :oops: :?

Erre ma olvasom, hogy mit írtatok :shock: :shock: Akkor ez csak üres tüsző? Segítsetek megérteni légy szi" Kicsit összezavarodtam most. Tudom, hogy a BMC-ben mindig kérdezni kell, mert maguktól csak kevés infót adnak, de ha az ember lánya azt sem tudja, mit kérdezzen, akkor nehéz. :oops:

Előre is köszi, Lányok!
thimmy
Gárdony

Thimmy: Szia... nézd csak itt elég jól elmagyarázzák a LUF-ot:
http://babatervezok.otthona.net/ovulacio.shtml

Zoli ha tüszőt lát, akkor tüszőt is mond szerintem. Azt megkérdezhetem, hogy a ciklus hanyadik napján vagy?

andrea-1

Sziasztok!

Talán jó a netem, ezért tudok majd sűrűbben jönni :)

Andi!
Örülök, hogy pozítiv írányba változotta védőnénid. Nekünk nagyon aranyos védőnénink volt, de sajna elment nyugdíjba. A helyettesítőkről meg jobb nem is beszélni. Tanácsadáson nincs ott egik sem és a gyerekről nem is tudnak semmit. :evil: :evil: :evil:

Breki!
Nagyon aranyos a sünike. Milyen jó ízűen falatozgatot :)
Sajnálom, hogy szarul vagy, de remélem hamarosan minden rendben lesz veled. Kívánom, hogy a várandóságod mostmár a lehető legjobban teljen.

Kubu!
Szard le anyukádat - bocsia kifejezésért, de már annyit bántott titeket, hogy ezt már épp észel kibírni nem lehet. Szépséges Liza.

Carla!
Éljen a férfi uralom. Reméelm hamarosan kapunk pocifotót is.

Csucsu!
Tessék Andiékről példát venni és gyorsan matiszoljatok össze egy babát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Evolet!
Nemsokára vége a mai napnak és akkor tudsz pihenni. Remélem rózsaszínebben látod már a világot.

Eszet!
Nem semmi kivizsgáláson vagytok túl. Ez egy embernek egész életében elég volna, nem egy pár hónap alatt.

Estella!
Huuh, holnap az utolsó nap. Na, de mostmár tessék pihengetni. Nekem is jöhet privi :)

Zsuzsi!
Pikk pakk eltelik ez a pár nap és Te is a pocidat fogod növeszteni

Zsuzsó!
Szép a pocid.

Woody, Navi!
Szépségesek a picurkák.

Na lépnem kell, mert a csajom felébredt és engem kíván :) Megpróbálok még jönni még ma.
Puszi

gyoreneildi

Ma a 28. Két hete szedem a fogigátlót. Még egy hétig kell szednem, aztán szerdán megyek vissza.

Csak annyit mondott Sz., hogy ha ez is eltűnik, akkor fogigátlót abbahagyom, mensi megjön, és harmadik nap kezdhetjük újra.

Azt már a múltkor is említette, hogy majd nem Merionalt ad, hanem valami más szurit, ami ugyan kissé drágább, de jobban lehet adagolni. Megértem, hogy elsőre nehéz eltalálni, hogy mennyi hormon kell, hisz nem vagyunk egyformák.
thimmy
Gárdony

Megnéztem a linket, amit küldtél, Andi, meg is köszönöm ezúttal.

Szóval, ebben az esetben is lehet segíteni, és a repesztő injekció hatására kiszabadul a petesejt, ugye? Istenem, de régen voltak már a biológia órák... :oops:
thimmy
Gárdony

Thimmy: Na azért kérdeztem, hogy hanyadik nap, mert akkor lenne egy tippem... alkalmazd a többeknek itt jól bevált ciszta masszázst... Nekem bevált. A stimus lombik után, még mielőtt pont megjött volna volt egy visszamaradt ciszta-féleségem... amiről ugyan nem mondta hogy LUF, de akár az is lehetett....
Lényeg hogy mi a mensi alatt minden esete masszíroztuk a talpam megfelelő pontjait + a boka csontomnál hátul az adott részeket és mikor visszamentem Zolihoz uhu-ra már nem volt ott semmi... Hátha beválik Neked is, ártani végülis nem árthat.... :wink: Sajti tudta jól leírni, hogy pontosan mit hol hogyan kellett csinálni, ha gondolod szólhatok Neki, hogy írja meg mégegyszer.... :wink:

andrea-1

gyorsban csak

Csucsu,
nem ismersz valami fiatal megbízható, alapos csajszit aki szokott takkerolást vállalni, kéne egy roham a lakáson, és most én hullaképtelen vagyok rá, max 2 nap lenne, én is segítenék :-)
köszi

kubuspace

Thimmy: így utólag már nem lehet segíteni szerintem... amit ott ír, az a későbbiekre vonatkozóan lehet esetleg fontos.
De amikor inszem-stimu van akkor annak része a repesztő is, úgyhogy a LUF lehetősége emiatt majd kizárható lesz.... gondolom én..de hát ugye a szakember az Zoli.... :wink:

andrea-1

Köszi, Andi! Egy kis masszázs, nem árthat :D

Amúgy soha nem volt még cisztám, vagyis nem volt még tudomásom róla :evil: Remélem, most is elmúlik gyorsan, és kezdhetjük újra az inszemet.
thimmy
Gárdony

Kubukám!!

Én nem leszek jó??Fiatal is vagyok... :lol: :lol: :lol:

Timi!
Nekem is volt inszem után egy luffom,ezért nem is mehettünk tovább a második inszemre,aztán ugye semennyire sem,mert lombikkal megyünk.de Andi masszírjával eltűntettük.

Andikám!!
Örülök,hogy a jobbik formáját hozta a védőnénid!! :D :D

Ildi!!
Veszem Én a mintát mindenkiről..abban nincs hiba. :D :D

Mi váltottunk Sz-ről Zekére,jövőhéten megyünk hozzá konzultációra.Volt egy telefonbeszélgetésem Sz-el a héten,ami sajnos nagyon szarul esett.De ebbe nem is folynák bele... :shock:
csucsu99
Budapest

Ann!!

Örülök,hogy jössz majd tornázni.Én ma is voltam hulla vagyok,de nagyon jól esett. :D :D

Én ma lefoglaltam az utcsó kettesben eltöltött nyaralásunkat. :D :D
csucsu99
Budapest

Thimmy: nem sikerült könnyen, de kiguliztam Sajtikám egy régi hsz-át, 2009. szeptemberből.... :wink:
Cisztamasszír:
"Először masszírozd át mindkét talpad, majd a talp közepét hosszában (fel-le). Ha ezzel megvagy, mehetsz a petefészek-pontjára. Úgy találod meg könnyen, ha a külső bokacsontnál (oldalt a kiálló gumó alatt), majd egy picit hátrébb masszírozod. Ezután ott az a lágy rész hátul - mindkét oldalt az achilles és a bokacsont alatt - na ott alulról felfelé kell masszírozni mindkét oldalt egyszerre (a mutató-és hüvelykujjal a legkönnyebb), mintha ki akarnád húzni a cisztát."

Amúgy nem tudom volt-e már dolgod reflexológussal.... ha igen akkor tudod, de ha nem akkor csak szeretnék szólni, hogy ennek csak a neve masszírozás, és ne egy finom-kellemes simogatós masszírt próbáljatok meg összehozni... ugyanis a lényege hogy az ujjbeggyel kell csinálni és jó erősen!!! Ha már fáj... na akkor jó!!! :wink: :wink:

andrea-1

Nem hangzik egyszerűnek így első olvasásra, de megpróbálom majd este. Voltam már korábban reflexológusnál, úgyhogy sejtem, milyen lehet.

Közben még igyekeztem utánaolvasni a dolognak, és megtaláltam Csucsu korábbi hsz-ét is, amikor inszemről lombikra váltottak. Na, most kicsit megijedtem. Voltak ennek korábban is jelei nálad, Csucsu? Mert nálam eddig semmi effélét nem emlegettek... Lehet ez a Merionaltól? Meg hogy sok is lett egyszerre...?! Affene! Megint lesz min izgúlni egy hétig :twisted:
thimmy
Gárdony

Andi! Te is tegnap voltál a BMC-ben? Úgy 10-11 körül fent Sz-nél? Mert leült mellém egy kismama nagy pocakkal pár percre, amig Sz. behívta. Lehet, hogy Te voltál?
thimmy
Gárdony

Igen, lehet hogy én voltam, időben akkor (is) voltam ott, szuszogtam és narancssárga mintás felső volt rajtam+ farmer :roll:

andrea-1

Timi!!

Nálunk alapból is rezgett a léc az inszem előtt,hogy jók leszünk-e vagy egyből lombik.de már nagyon sajnálom,hgy ennyit is szarakodtunk,nem indítottunk egyből lombikkal. :cry: Engem műtöttek endóval,az sem etsz jót kiújulhat,meg nem lett jó az AMH eredményem sem,és inkább azt mondta Sz az első inszem után lombik,mert nem garantálja,hogy akár lombikkal is lesz baba fél éven belül. :shock: :shock: :shock:
Nem hinném,hogy a merionáltól van,Vikusnak is volt inszem után cisztája ha jól emlékszem ugye Vikus??Aztán látod,ott a baba a pocakban.
csucsu99
Budapest

Thimmy,
nekem cisztám volt és az a mensivel eltűnt, szerintem a luf-nak is lehet ez a sorsa, főleg a masszírral együtt. drukkolok.

Csucsu,
sajnálom a rossz tapasztalatot Sz. ügynökkel. tudod hogy én Sz-fun vagyok és maradok, de a legfontosabb szerintem a 100%-os bizalom. ha ez nincs meg, tényleg váltani kell.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?