Abban teljesen egyetértek Zsuzskával, hogy első éjjelre hagyd benn a babát, nekem mindkettő reggel-kora délelőtt született, vagyis egész éjjel vajúdtam - a következő éjjel egyszerűen muszáj volt pihennem. A szoptatásról: ha úgy látod, hogy éhes (tátog, öltögeti a nyelvét, nyalja a száját, sír, akkor szoptasd meg. Először csak előtej jön, de ez nagyon fontos a babának, minden cseppje kincs
Az elején kb cseresznyényi a pocijuk, gondolhatod mi fér abba
A tej csak a 3-5. napon lövell be, de ha korábban is rendszeresen mellre tetted a babát, minden jobban fog menni. Ha tudod, szerintem is szoptasd meg a szülőszobán, ha kell, kérj segítséget, mert nekem pl nem segítettek, bár nem tudhatták, h második baba - és elsőre tényleg nem annyira egyértelmű minden, plusz a pólyába becsomagolt kicsit nem annyira könnyű a megfelelő pozícióba helyezni. Szóval, kérj meg egyérteműen valakit, hogy segítsen
Azt senki sem fogja mondani, hogy szoptasd, iszonyú leterheltek, örülnek, ha el tudják végezni amit muszáj. Neked kell topon lenni, ha kérdésed van írjon az urad aztán majd összedobjuk az ötleteket
Hajrá, kíváncsi vagyok hoz-e ez a változékony időjárás Eszter Jázmint
(gyönyörű név!)